Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 11. 08. 2025. 22:37

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 547, 548, 549, 550, 551, 552, 553 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 16. 08. 2012. 03:08 

nemojte dzeku svega vam. lik je kloc kakvog nema pravo daleko. neka ga nek lagano trune u onim "gradjanskim" nafurantima.

rvp je naravno igracina, i super sto ce pojacat masineriju. al ja bi vise volio da je ferguson gledao malo dalje. ovako ne znam sta ce s welbekom bit, steta je da nema iskustvo prvotimca taj momak. al eto izgleda njemu bitno da vrati titulu prije nego se povuce. jebi ga.

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2012. 10:12 

Image

da je i malo pameti,prelasci kao što su v.persija iz arsenala u junajted,toresa iz livpula u čelzi i sl. se ne bi događali.
ovako za jednog maestralnog igrača mogu samo da kažem da je postao još jedan od ljigavaca engleskog fudbala,koji je sebi nakon maltene čitave karijere u jednom od velikana EPL-a navukao bijedu i sramotu na kosti koja normalno dolazi sa prelaskom u jednog od najvećih rivala u istoriji.
zašto o zašto nije prešao u juventus,bilo bi hiljadu puta bolje i za njega i za klub.

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2012. 11:55 

Sreca pa nije presao u Liverpool, tek bi onda bila sramota

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2012. 13:59 

Sale jel to mislis bilo bi bolje za Liverpool da je otisao u daleku Italiju gdje ih ne bi mogao trpati :lol: ?

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2012. 14:16 

Image
slazem se i ja da ne bi trebali ovakvi prelasci se desavat, al kad se vec desavaju, daj nam najbolje ;-) van persie nije bio sretan u klubu, i previse je vrhunski igrac da bi se zadovoljavao rezultatima arsenala. bez ikakvog omalovazavanja, jebiga i runi je u kriznom periodu htio otic, pa su ga "urazumili". mislim glupo mi je i pricat o tome ko gdje zeli da igra. uvijek je bilo prelaska u rivale i sta sad, to im je posao i ljubav prema fudbalu. u italiji je to normalno, vecina velikana su igrali u 2 ako ne u 3 najveca kluba tamo.

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2012. 15:09 

ma može se bez njega, gledajuci podolskog na ovim pripremnim siguran sam u to

puno je gori odlazak songa ali njega ce kako stvari stoje zamijeniti bigliom

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2012. 19:11 
Moderator

jos se ne zna Dzeko ili Llorente...hajde vise, pa iduce subote Juve igra, jos nije dosao napadac -.-

Profile  

PostPosted: 18. 08. 2012. 00:57 

Addi wrote:
van persie nije bio sretan u klubu

nije bio sretan jer nije imao astronomsku platu kakvu će mu sada pružiti u junajtedu.
to je jedini iskreni razlog zbog kojeg nije bio sretan.

i jeste,istina je,uvijek je bilo prelaska u rivale,ali ne možeš od jednog navijača,bilo kojeg,da očekuješ da razumije prelazak svog kapitena u redove najljućeg rivala.

računica je jednostavna..junajted mu daje više para,lik se seli u mančester i to je to.
nikakve titule i rezultati nisu razlog za odlazak,to je sranje.
stiven dzerard igra 180.sezonu u liverpulu bez trofeja u ligi,pa ga ne vidim u junajtedu ili sitiju.

italiju neću da spominjem,ne pratim ligu,i nisam siguran ko je gdje igrao,a u engleskoj se zna da se takve stvari ipak ne rade osim u ovakvim slučajevima kada glad za parama udari u mozak više nego razum.

Quote:
Van Persie: 'The little boy inside me was screaming Manchester United'. Yeah, about that Robin...

Image

Profile  

PostPosted: 18. 08. 2012. 04:05 

Pa shity bi mu ponudio vecu platu i pare. Sto nije tamo otisao?
I nemoj bezze porediti Gerrarda kad se zna kakav je to kov od igraca i da takvih vise nema nigdje (Giggs, Del Piero, Scholes, Maldini, Zanneti)

Profile  

PostPosted: 18. 08. 2012. 09:57 

_LOKI_ wrote:
Pa shity bi mu ponudio vecu platu i pare. Sto nije tamo otisao?

mislim da je junajted ovaj put više odriješio kesu od sitija (24miliona funti sterlinga je ogroman transfer) + siti pored svoje klupe sa džekom i balotelijem ima napadača na posudbama po čitavoj ligi.ta će im ono još na svu tu papazjaniju? ;-)
a za robinovu platu će tek da se čuje,pošto na oldtrafordu imaju fetiš na £200.000

čisto da se malo razbiju mitovi o tome kako fergi štedi u kasicu,a šeici bacaju milione kroz prozor.

Profile  

PostPosted: 18. 08. 2012. 10:32 
Moderator

pojavila se vijest da Psg zeli Lichtsteinera i da ce te pare biti iskoristene za Llorentea...boze sacuvaj..

Profile  

PostPosted: 18. 08. 2012. 11:14 

Stvarno sramota gdje sve igrači odlaze radi para. Od kako su Ibrahimović i Silva otišli u PSG fudbal mi se više ne prati.

Profile  

PostPosted: 18. 08. 2012. 11:30 

LopeZ wrote:
Stvarno sramota gdje sve igrači odlaze radi para. Od kako su Ibrahimović i Silva otišli u PSG fudbal mi se više ne prati.

Otkad je to sramota preci u United ? Da je presao u City, Chelsea ili Anzhi rekao bih ok, ali ako je pristao igrati u Unitedu za manje para onda bas i ne vidim da tu pare igraju ulogu.
Da, ruzno je kada predje iz rivala jos pogotovo kapiten ali to se desava i nije prvi put. Kraj price. Jebacemo svima nane grbu ove sezone :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 18. 08. 2012. 11:39 

Najvece sanse su mu bile u arsenalu ove sezone za titulu, arsenal je pravo jak I bez njega, I koji mu kurac znaci trofej kad ga osvoji s nekim klubom kojeg uopce ne voli, osvojio ga je klub I pise se klubu tebe se niko nece sjecat sto si igrnm

Profile  

PostPosted: 18. 08. 2012. 11:44 

Obezglavator wrote:
LopeZ wrote:

Otkad je to sramota preci u United ? Da je presao u City, Chelsea ili Anzhi rekao bih ok, ali ako je pristao igrati u Unitedu za manje para onda bas i ne vidim da tu pare igraju ulogu.
Da, ruzno je kada predje iz rivala jos pogotovo kapiten ali to se desava i nije prvi put. Kraj price. Jebacemo svima nane grbu ove sezone :mrgreen:

Nije fazon što je otišao u United, već što je iz Arsenala otišao u United.

Profile  

PostPosted: 18. 08. 2012. 13:53 

Mozete vi pricati sta hocete, ali da je igrac kalibra RVP-a na isti nacin dosao u klub koji vi gotivite sada bi svrsavali od srece i sigurno bi smislili malih milion razloga da opravdate taj transfer.
Libo me kurac, dosao je i neka ostali klubovi cuvaju guze.
I Sale nemoj samo ti o transfer politici, kada sam ti stavio nema dugo koliko je Liverpool vise istrosio od Uniteda.

Profile  

PostPosted: 18. 08. 2012. 14:45 

ja se isto slazem sa saletom. plata je vjerovatno glavni razlog, ALI, to nije ni do kog nego do njega. naravno da je neshvatljivo navijacima, i meni je bilo kad je rooney trebao otic.
vec je rekao neko, malo je igraca kao sto su gerrard, giggs, scholes... koji ostaju vjerni klubu do zadnjeg daha. bilo bi bolje kad bi tako bilo, pa ni united ne bi izgubio bruku dobrih igraca koji su otisli, kao ni ostali klubovi. al meni je gore npr kad je tevez otisao u city iz uniteda.

i isto tako za to "klub koji voli". opet se osvrcem na rijetke pojedince koji VOLE klub i koji su ostali sve vrijeme u istom. ostali rade posao. da voli arsenal koliko gerrard voli liverpool il scholes united, ne bi otisao ni za kakve pare. ovo je biznis.

misterija o plati rvp-a i nije misterija. zna se vec da ce imat platu blizu runijeve. i nije ni zabluda da o kesi uniteda i city-a. united skoro nikad ne vrsi ovakve transfere, vjerovatno samo kad osjete da je ono bas potrebno i to je jedan transfer maximum. a ja iskreno se ne sjecam kad su zadnji put doveli igraca ovakvog kalibra u istoj formi i godinama, za tu platu pocetnu. il mi ne pada na pamet.

jebiga mi smo samo navijaci, vecina stvari nam ne moze uci u glavu il nam je neshvatljiva. ko ne bi volio da i uprava i igraci svi se ponasaju kao pojedini fudbaleri koji su zadnjih 20 godina proveli u klubu koji volite. opet kazem, ostalim je to samo posao.

Profile  

PostPosted: 18. 08. 2012. 16:49 
Moderator

Liverpool po starom krenuo...ako ovako nastave, Championship im ne gine..

Profile  

PostPosted: 18. 08. 2012. 16:52 

nekrodemon wrote:
Liverpool po starom krenuo...ako ovako nastave, Championship im ne gine..

kakav je Gera go zavuko,svaka čcast,odma kandidat za gol kola i mjeseca!

Profile  

PostPosted: 18. 08. 2012. 17:03 

Da s vremena na vrijeme Zubonja ne prismrdi golu, Liverpool ne bi znao kako izgleda protivnicki golman. Mozda bi najopasniji sutevi po protivnika bili sa 35 - 40 metara . Ocekivao sam vise, bezveze dizu loptu u zrak a Andy im sjedi na klupi :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 547, 548, 549, 550, 551, 552, 553 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]