NecrodaemoN wrote:
ma teroristi
ultra-mega-giga fundamentalisti...pijemo sarajevsko,psujemo Boga i planiramo teroristicki napad!
aphazel,javi policiji jer mozda se teroristicki napad planira i izvede BAS U TVOM GRADU!
Broj telefona 555-1234
Moj konju...mi jedno ti drugo.
Ja i hot-bood bas govorim o tome,konjo konjski...dakle o ljudima koji se natjecu u gradnji veliki zgrada kao sto je Muhammed a.s govorio za muslimane...pogledaj ti arape danas.jebli te oni,ionaki mseres na njih zato sto su muslimani a ne iz nekih drugi razloga.
ja cu ti reci...licno,najvise mrzim bosasnke muslimane...da se razumijemo...oni sto kradu pare u ime boga,sto koriste zrtve u svojoj lopovskoj propagandi.toliko.
@stri serator
eto ti evropa jebla te ona u guzicu.eto ti masonerija i pederi,zadovolji se.nabijem je ja na kurac kad su dozvolili rat u mojoj zemlji(mozda si bio mlad a i ja sam pa pamtim),eto ti tvoja ljudska prava,eto ti izraelska govna sto ubijaju djecu 50 godina,mater im jebem zidovsku a nama govore o opasnostima terorizma.bruke i sramote.eto vam george bush i njegovi jarani seici...
ostavili nam malo evropskog jada...eee koji si ti licemjer...
razumite,licemjeri sto ujutro zakidaju a navece idu u dzamiju pa pjevaju ilahije su najgori ljudi na svijetu!razumi to...
hedon...ko kaze da si musliman za ramazan?ja sam musliman cijelu godinu,ne drzim se onih propisani,necu recistrogih,pravila...ali koliko toliko pokusavam,molim se bogu,dajem koliko mogu u imne boga,naravno,u dzamiju ne ulazim jer necu da se prikazujem zbog licemjera... ...
islam po mom,pa nek se jebu demokarate,liberali,krscani,vehabije,zidovi,sotonisti...