Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 08. 2025. 08:21

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 137 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
 Post subject: Re: Evo glavnog grada..
PostPosted: 27. 09. 2008. 01:07 

makar mjesec dana pokusavaju bit vjernici, suzdrzavaju se od svega sto je zabranjeno po vjeri...budi ti frajer pa mjesec dana ne probaj nista a naviko na pivu..il tih mjesec dana promjeni navike, ne odigraj kladionicu il sta vec..klanjaj neki namaz..lagano je sigurno..
makar mjesec dana zrtvuju nesta radi vjere..
znaju i oni da je zabranjeno pit, al se suzdrzavaju da to ne rade u svetom mjesecu...
glupo je razmisljanje, pijem 11 mjeseci, picu i za ramazan..glupo je rec musliman na baterije samo zato sto klanja dzumu i ne pije za ramazan..
bolje i mjesec dana bit okrenut vjeri nego nikako..

al dobro, to neko moze shvatit neko ne..

i nabijem ja tebe na kurac i likove ala tebe...ne vidim razlog sta su ti momci krivi jer mjesec dana pokusavaju bit vjernici, nije vazno iz kojih razloga..zbog komsiluka sigurno ne poste..

Profile  

PostPosted: 27. 09. 2008. 01:07 
Moderator

ma teroristi

Profile  

PostPosted: 27. 09. 2008. 01:18 

hot_blood wrote:
makar mjesec dana pokusavaju bit vjernici, suzdrzavaju se od svega sto je zabranjeno po vjeri...budi ti frajer pa mjesec dana ne probaj nista a naviko na pivu..il tih mjesec dana promjeni navike, ne odigraj kladionicu il sta vec..klanjaj neki namaz..lagano je sigurno..
znaju i oni da je zabranjeno pit, al se suzdrzavaju da to ne rade u svetom mjesecu...
glupo je razmisljanje, pijem 11 mjeseci, picu i za ramazan..glupo je rec musliman na baterije samo zato sto klanja dzumu i ne pije za ramazan..
bolje i mjesec dana bit okrenut vjeri nego nikako..

al dobro, to neko moze shvatit neko ne..

i nabijem ja tebe na kurac i likove ala tebe...ne vidim razlog sta su ti momci krivi jer mjesec dana pokusavaju bit vjernici, nije vazno iz kojih razloga..zbog komsiluka sigurno ne poste..

Kad je nekom iole normalnom covjeku apsurdna ovakva izjava i situacija zamisli sta bi ti jedan efendija ili covjek koji obavlja vjerske duznosti reko na sve ovo...

Jarane moj ili si Musliman ili nisi, druge ti nema da se ne zavaravamo, ako si ista naucio o Islamu, nadam se da znas Islamske sarte

Nek ti likovi pokusavaju biti vjernici, nisu nista krivi al meni to ide na kurac... da i nek mole Boga da im to ukabuli a ne poslije bajram namaza u kafanu

Druga stvar, ja ne pijem, niti se kladim nego cinim nesto korisno u svom zivotu ;)

Profile  

PostPosted: 27. 09. 2008. 02:32 

tema je davno presla u oftopik o religiji i zrela je za lock posto nema niko ocito vise nista rec o onome zbog cega je otvorena

hot_blood wrote:
...budi ti frajer pa mjesec dana ne probaj nista a naviko na pivu..il tih mjesec dana promjeni navike, ne odigraj kladionicu il sta vec..klanjaj neki namaz..lagano je sigurno..

to isto ko da mi kazes budi frajer pa uzmi milju maraka i baci ih u solju

religiju prezirem, ali postujem ljude koji se drze obicaja 365 dana u godini, ostala gamad i lazni moralisti su mi isto ko i trebe sto se samo jebu u supak prije braka, jer se cuvaju za prvu bracnu noc

Profile  

PostPosted: 27. 09. 2008. 16:34 
Moderator

šta ono biješe tema topica?

:roll: :roll: :roll:

Profile  

PostPosted: 28. 09. 2008. 11:38 
Moderator

poznavao sam lika koji je cugao za ramazan, al samo nakon iftara - posteno majku mu :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 28. 09. 2008. 14:42 

NecrodaemoN wrote:
ma teroristi

ultra-mega-giga fundamentalisti...pijemo sarajevsko,psujemo Boga i planiramo teroristicki napad!
aphazel,javi policiji jer mozda se teroristicki napad planira i izvede BAS U TVOM GRADU!
Broj telefona 555-1234 :D :D
Moj konju...mi jedno ti drugo.

Ja i hot-bood bas govorim o tome,konjo konjski...dakle o ljudima koji se natjecu u gradnji veliki zgrada kao sto je Muhammed a.s govorio za muslimane...pogledaj ti arape danas.jebli te oni,ionaki mseres na njih zato sto su muslimani a ne iz nekih drugi razloga.
ja cu ti reci...licno,najvise mrzim bosasnke muslimane...da se razumijemo...oni sto kradu pare u ime boga,sto koriste zrtve u svojoj lopovskoj propagandi.toliko.
@stri serator
eto ti evropa jebla te ona u guzicu.eto ti masonerija i pederi,zadovolji se.nabijem je ja na kurac kad su dozvolili rat u mojoj zemlji(mozda si bio mlad a i ja sam pa pamtim),eto ti tvoja ljudska prava,eto ti izraelska govna sto ubijaju djecu 50 godina,mater im jebem zidovsku a nama govore o opasnostima terorizma.bruke i sramote.eto vam george bush i njegovi jarani seici...
ostavili nam malo evropskog jada...eee koji si ti licemjer...
razumite,licemjeri sto ujutro zakidaju a navece idu u dzamiju pa pjevaju ilahije su najgori ljudi na svijetu!razumi to...
hedon...ko kaze da si musliman za ramazan?ja sam musliman cijelu godinu,ne drzim se onih propisani,necu recistrogih,pravila...ali koliko toliko pokusavam,molim se bogu,dajem koliko mogu u imne boga,naravno,u dzamiju ne ulazim jer necu da se prikazujem zbog licemjera... ...
islam po mom,pa nek se jebu demokarate,liberali,krscani,vehabije,zidovi,sotonisti...

Profile  

PostPosted: 28. 09. 2008. 14:44 

aphazel wrote:
tema je davno presla u oftopik o religiji i zrela je za lock posto nema niko ocito vise nista rec o onome zbog cega je otvorena

hot_blood wrote:
...budi ti frajer pa mjesec dana ne probaj nista a naviko na pivu..il tih mjesec dana promjeni navike, ne odigraj kladionicu il sta vec..klanjaj neki namaz..lagano je sigurno..

religiju prezirem, ali postujem ljude koji se drze obicaja 365 dana u godini, ostala gamad i lazni moralisti su mi isto ko i trebe sto se samo jebu u supak prije braka, jer se cuvaju za prvu bracnu noc

taj odgovor je kurcina nad kurcinama.to pisi nekom koga smtras majmunom.

Profile  

PostPosted: 28. 09. 2008. 16:16 

Bogomilian wrote:
aphazel wrote:

hot_blood wrote:

taj odgovor je kurcina nad kurcinama.to pisi nekom koga smtras majmunom.

pa i pisem ti jer te smatram majmunom :roll: pa jebemu mater kont'o sam da si bar to shvatio do sada, a ako nisi procitaj svoj post iznad i shvatices koji si retard

Bogomilian wrote:
islam po mom,pa nek se jebu demokarate,liberali,krscani,vehabije,zidovi,sotonisti...

pa upravo tako, u svojoj vjeri na svojoj zemlji, pravi bosnjo maloumni , tebi i takvima je najbolje u ovoj zemlji posranoj kako sada jeste

zalosno

Profile  

PostPosted: 28. 09. 2008. 16:55 

sto se konkretno teme tice:
ni u kom slucaju ne podrzavam q fest...jest - ja jesam zatucan, ja jesam malouman ja jesam pun predrasuda ja jesam socio-fasista...i inace...i ja smatram da ti pederi sa festa, njihovi haveri i njihove najbolje jaranice nisu pozeljni u drustvu...sta rade po stanovima me ne interesuje...javno pokazivanje - paradiranje i slicno je za svaku osudu.
meni je to bolest, bolescuga...a ti ljudi nisu ljudi...toliko o temi...jedna od najvecih poshasti drustva.

sljedeca stvar..vehabije...olos i gamad drustva koje treba protjerati... - jer apsolutno niceg dobrog nisu donijeli ovoj drzavi, jebo ih istok - toliko o njima -

- o aktivnom off-topicu

istocnjacki obicaji, serijatski zakoni su mi fuj, dakle za svaki prezir...ta njihova sektastva i grupacije zbog kojih svaki vjernik ispadne terorista su takodjer odvratni..ti ljudi se bave svacim osim vjerom - koja bi opet ponavljam trebala da bude privatna svar a ne stvar obiljezja... objesis mjesec i zvijezdu oko vrata (veci promjer to bolje) i eto ga...svjez musliman izvadjen iz naftalina...

dalje...ne kontam zasto raspravljati o vjernicima na baterije...kada je to modni trend vec nekih 5-6 godina...i slazem se sa bogomilianom kad kaze da domaci kvazi vjernici zasluzuju da ih se mrzi...ako vjeruju i u sta...valjda bi trebali da znaju da su ti njihovi postupci niski kao i njihov karakter...a bogu u kojeg tako reci vjeruju veca uvreda nego nevjerovanje

ja jesam vjernik...nisam religiozan ali znam u sta vjerujem...
nisam popio kapi za ramazan, necu ni za bajram... ni par dana poslije...
nisam alkoholicar, nisam ni anti-alkoholicar, popijem po nekad, radi svog ceifa, a napio se nisam odavno...

Profile  

PostPosted: 28. 09. 2008. 19:14 

BOG VAS JEBO

Profile  

PostPosted: 28. 09. 2008. 22:20 

biafra wrote:
poznavao sam lika koji je cugao za ramazan, al samo nakon iftara - posteno majku mu :mrgreen:

...ha ja znam lika koji se mrsio travom!al rispekt za 10 sati posta :).

Profile  

PostPosted: 28. 09. 2008. 22:47 

aphazel wrote:
Bogomilian wrote:
aphazel wrote:
pa upravo tako, u svojoj vjeri na svojoj zemlji, pravi bosnjo maloumni , tebi i takvima je najbolje u ovoj zemlji posranoj kako sada jeste

zalosno

nazavao sam te konjom konjskim a ne budalom da te ne uvrijedim,ali eto jebiga,nije ispalo simpaticno. jer znam da si antireligijski nafurant i koliko vidim nesto seres a samo povrsno poznajes stvari.haval bogu,dobro mi je...licno,nisam bogat,prezivljavam pa ti vidi kako mi je dobro.ali imam nadu i imam svog boga i bez toga bi sve bilo uzalud.nistavno.ti zivi po svom,a ja cu po mom,jer tako lakse podnosim...
eto moj mummine...sretno,ja jesam postao vjernik i ns sljedbenik bas zbog sranja koja se desavaju u ovoj zemlji.

Profile  

PostPosted: 28. 09. 2008. 23:11 

Image

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 00:55 
ixxxa wrote:
Image

jel ti to mene vrijedjas??? :mrgreen:

PostPosted: 29. 09. 2008. 19:41 

Bogomilian wrote:
@stri serator
eto ti evropa jebla te ona u guzicu.eto ti masonerija i pederi,zadovolji se.nabijem je ja na kurac kad su dozvolili rat u mojoj zemlji(mozda si bio mlad a i ja sam pa pamtim),eto ti tvoja ljudska prava,eto ti izraelska govna sto ubijaju djecu 50 godina,mater im jebem zidovsku a nama govore o opasnostima terorizma.bruke i sramote.eto vam george bush i njegovi jarani seici...
ostavili nam malo evropskog jada...eee koji si ti licemjer...
razumite,licemjeri sto ujutro zakidaju a navece idu u dzamiju pa pjevaju ilahije su najgori ljudi na svijetu!razumi to...
hedon...ko kaze da si musliman za ramazan?ja sam musliman cijelu godinu,ne drzim se onih propisani,necu recistrogih,pravila...ali koliko toliko pokusavam,molim se bogu,dajem koliko mogu u imne boga,naravno,u dzamiju ne ulazim jer necu da se prikazujem zbog licemjera... ...

Koja si ti dilajla. Dabogda ti zena bila sator u Afganistanu, a zensku djecu u pubertetu pozenio sa osamdesetogodisnjacima u toplom, bratskom neiskvarenom Afganistanu.

Jebe mi se za Evropu. Da se kod njih zapuca ja im nebi ni lunch paket poslao, sjeo bi i jeo kokice i nasladjivao se dok im gradovi i ljude gore ko gamad.

Islam nemoze bit po tvom. Islam je od Boga u Kur'anu. Ti si jos jedan blasfemicar-baterijas-zaludjenik.

Profile  

PostPosted: 30. 09. 2008. 00:26 

Mummine,meni vise ovo mrsko,jes bogomi.Ti na Afganistan i bog,a ja kontra i sve tako.Zivio...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 137 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

All times are UTC + 1 hour [ DST ]