Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 02:24

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 200 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject: Re: 1389
PostPosted: 02. 09. 2010. 00:39 

Imali su i Arbanasi Skenderbega kojemu je majka bila Crnogorka i koji je bio mudo..
Nas Skenderbeg je ustvari jedna od nesvijetlih tacaka CG istorije..Potomak Stanka Crnojevica alijas Skenderbega bio ja Mahmut Pasa Busatlija koji je bio veliki "zulumcar" Crne Gore al ciju smo glavu posjekli na cuvenoj bitci na Kruse (Ljesanska Nahija) 1796 cini mi se...za vrijeme Svetog Petra Cetinjskog koji je jedan od utemeljivaca CG kao drzave..
Njegos kaze za Skenderbega inace...

"Станиша је образ оцрнио, похулио на вјеру Христову, на јуначко племе Црнојево!!"

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 00:42 

Sve su to kite od bika, samo veci Turcin od Osmanlija je njima bas teske muke nanio. Emir Timur hromi, koji istog tog Bajezida sa Kosovskog boja ko dvorski trofej na samoubistvo natjera samo deceniju kasnije :P

Jedan od bas brutalnijih koljaca, i Osmanlije i Drakule su picka materina...

Crnogorci da, strasan narod, prvi na mjesecu, izmislili tocak, vatru, pokorili pola planete :lol:

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 00:45 

ev samo copy/paste jedan tekst na koji sam skoro naletio,mislim da je u nekim granicama teme ..

Quote:
Srpska genetska zavrzlama

Tokom boravka Turaka u dugom periodu od 500 godina na teritoriji sadasnjeg Balkana, prema Srpskim izvorima, tvvrdi se da je bilo na snazi pravilo "Prava prve bracne noci" sto znaci da je prilikom zenidbe srpskog momka i srpske djevojke ONA morala prvu bracnu noc da provede sa Turskim namjesnikom za taj kraj.
Uzimajuci u obzir plodnost Turaka, kako u tom periodu a tako i danas, te nepoznavanje kontracepcije i genetsku nauku moze se tvrditi da je vecina tih tek udatih djevojaka zatrudnjela a dobar dio njih logicno rodile i sinove.
Genetska nauka tvrdi da svakom oplodnjom zenske jajne celije spajaju se karakteristike oba roditelja koje se direktno prenose na dijete.
Ociti primjeri su djeca iz brakova izmedju crnaca i bjelkinja gdje se radjaju djeca sa nijansom koze koja nije bijela ali ni crna kao kod crnaca - mjesanac (u nasem narodu nazvani POLUTANI) te mesnate usne i siroki nosevi.
Da bih potkrijepio svoju teoriju i tvrdnju da je u Srbiji u to vrijeme u Srpskim porodicama rodjen ne mali broj Srpsko-Turskih "polutana" molim vas da obratite paznju na nemali broj tamnoputih Srba u Srbiji BiH i dalje. Najveci broj u krajevima koji su najduze bili pod turskom upravom i najizolovanije zajednice kao Vranje npr.
Znamo da Zvjezdase zovu cigani iako nemaju veze sa Romskom populacijom. Pogresne su tvrdnje da je u Srbiji veliki broj Romskih stanovnika.
Ta tamnoputost potice od genetskog mijesanja djece koja su rodjena u brakovima sklopljenim u periodu od 500 godina dok su Turci vladali Srbijom i Balkanom i svestrano koristili svoje pravo prve bracne noci.
Iz svega ovoga proizilazi da su Srbi vecim dijelom Turci nego "poturice" kako vole da iz poruge zovu Bosanske Muslimane.
Poturice su stvarnost i to je bio nacin da tadasnji Srbi sacuvaju svoj polozaj u drustvu i imanja a s tim su izbjegli i povinovanje pravilu "Prava prve bracne noci" sto ce reci da su se njihovi brakovi sklapali normalno medju domicilnim stanovnistvom i nije bilo mijesanja gena sa Turskim posto su njihove kceri isle prvu bracnu noc sa svojim muzem u krevet a ne sa Agom, Begom ili cak nizerangiranim cinovnikom namjesnikom Turske vlasti i necesto, ali se desavalo, sa obicnim vojnicima.

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 00:48 

stari serator wrote:
Crnogorci da, strasan narod, prvi na mjesecu, izmislili tocak, vatru, pokorili pola planete :lol:

I Isus je porijeklom i Duklje!

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 00:50 

stari serator wrote:
Sve su to kite od bika, samo veci Turcin od Osmanlija je njima bas teske muke nanio. Emir Timur hromi, koji istog tog Bajezida sa Kosovskog boja ko dvorski trofej na samoubistvo natjera samo deceniju kasnije :P

Jedan od bas brutalnijih koljaca, i Osmanlije i Drakule su picka materina...

gdje izvuce tog bolesnika :lol:
tog fanaticnog "muslimana"....koji je jednom prilikom u Izmiru/Smirna (mislim)kada je napadao taj osmanski grad....stanovnici su poslali više HILJADA djece,sa Kuranima u rukama,svakom pojedinacno kako bih se pokusali spasiti jer je lik fakat bio musliman....Ovaj je spalio kompletan grad,a djecu je pobio i od njihovih glava napravio piramidu :shock:
jebeni,bolesni,šahista :lol:

Last edited by medical murder on 02. 09. 2010. 01:02, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 00:52 

Pol Pot i Staljin su muda i bolesnici ako cemo o tome...

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 01:05 

Staljin je doso na gotovo, ovaj je iako invalid, lukavoscu dosao do prijestola. Rucno presudio hiljadama, ne naredbom.

Ma kakav isus, adam je bio crnogorac.

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 01:05 

A i ti si Milo veliki ljubitelj saha i jos uz to invalid teski.

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 01:07 

stari serator wrote:

:lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 09:14 

stari serator wrote:

Nisam ljubitelj saha samo tako gubim vrijeme...kartanje mi je milije... :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 10:09 

BloodOverdrive wrote:
ev samo copy/paste jedan tekst na koji sam skoro naletio,mislim da je u nekim granicama teme ..

Quote:
Srpska genetska zavrzlama

Tokom boravka Turaka u dugom periodu od 500 godina na teritoriji sadasnjeg Balkana, prema Srpskim izvorima, tvvrdi se da je bilo na snazi pravilo "Prava prve bracne noci" sto znaci da je prilikom zenidbe srpskog momka i srpske djevojke ONA morala prvu bracnu noc da provede sa Turskim namjesnikom za taj kraj.
Uzimajuci u obzir plodnost Turaka, kako u tom periodu a tako i danas, te nepoznavanje kontracepcije i genetsku nauku moze se tvrditi da je vecina tih tek udatih djevojaka zatrudnjela a dobar dio njih logicno rodile i sinove.
Genetska nauka tvrdi da svakom oplodnjom zenske jajne celije spajaju se karakteristike oba roditelja koje se direktno prenose na dijete.
Ociti primjeri su djeca iz brakova izmedju crnaca i bjelkinja gdje se radjaju djeca sa nijansom koze koja nije bijela ali ni crna kao kod crnaca - mjesanac (u nasem narodu nazvani POLUTANI) te mesnate usne i siroki nosevi.
Da bih potkrijepio svoju teoriju i tvrdnju da je u Srbiji u to vrijeme u Srpskim porodicama rodjen ne mali broj Srpsko-Turskih "polutana" molim vas da obratite paznju na nemali broj tamnoputih Srba u Srbiji BiH i dalje. Najveci broj u krajevima koji su najduze bili pod turskom upravom i najizolovanije zajednice kao Vranje npr.
Znamo da Zvjezdase zovu cigani iako nemaju veze sa Romskom populacijom. Pogresne su tvrdnje da je u Srbiji veliki broj Romskih stanovnika.
Ta tamnoputost potice od genetskog mijesanja djece koja su rodjena u brakovima sklopljenim u periodu od 500 godina dok su Turci vladali Srbijom i Balkanom i svestrano koristili svoje pravo prve bracne noci.
Iz svega ovoga proizilazi da su Srbi vecim dijelom Turci nego "poturice" kako vole da iz poruge zovu Bosanske Muslimane.
Poturice su stvarnost i to je bio nacin da tadasnji Srbi sacuvaju svoj polozaj u drustvu i imanja a s tim su izbjegli i povinovanje pravilu "Prava prve bracne noci" sto ce reci da su se njihovi brakovi sklapali normalno medju domicilnim stanovnistvom i nije bilo mijesanja gena sa Turskim posto su njihove kceri isle prvu bracnu noc sa svojim muzem u krevet a ne sa Agom, Begom ili cak nizerangiranim cinovnikom namjesnikom Turske vlasti i necesto, ali se desavalo, sa obicnim vojnicima.

Cuj plodnost Turaka :lol: Je l' ovo piso poznati bosanski geneticar Fatmir Alispahic?

Ima Srba kolko hoces iskompleksiranih, al ova tema pokazuje da ni Bosanci ne zaostaju. Jebiga, u periodu formiranja nacionalnog identiteta korisno je imati negativce, u odnosu na koje se treba definisati. Srbi imaju Turke, Bosanci imaju Srbe.

Ove price o historiji su inace pravo glupe. Umjesto historije, mozda bi u skolama trebali djecu uciti uciti buducnost.

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 10:12 

Quote:
stob reko onaj durmisevic...proFsor sa pravnog fakulteta
''bolan koga da oni (britanci i francuszi) uce o demokratiji...pa bolan kad smo mi kanalizaciju imali oni su po govnima hodali'' - sto je ziva istina
a eno vidim ih i sad...po govnima hodaju koja su sami izasrali...a demokratiju kao najvecu nus pojavu od kako je svijeta i vijeka imaju samo na papiru

Dabogda da je on ocima vidio tu Britaniju i Francusku. Da jeste, pricao bi drugacije.
Mada me ovakve izjave uopste ne iznenadjuju, poznato je da kod nas na fakultetima uglavnom predaju kreteni.

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 11:34 

stari serator wrote:
epski fail je epski. ostarilo se provokatore...

Ja zveknem jednom, ali kako treba :D :D :D :D

Ma hem se ostarilo, hem se ove godine nije jos bilo na godisnjem, hem kraj mjeseca pa se zavrsavale fakture i izvjestaji... i ne pomijesalo mi se sve :D Jos kada sam vidio 1389...ujedinjenje nordijskih zemalja... ma sve mi se "poklopilo" :D :D :D :D :D :D :D

Ali kako sam uvijek smatrao i bend 1349 smarackim black metalom i preslusao po jednom dva neka njihova albuma i ne failno na njima :D Veca bi sramota bila da sam to uradio na Darkthrone-u recimo :twisted:

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 14:08 

eno, provokator se pravda :D

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 14:12 

nema veze, bitno da je objasnio i zašto se bend tako zove

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 14:30 

Addi wrote:
eno, provokator se pravda :D

I PROVOKATORI su ljudi! 8)

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 15:43 

Zemlja Turska, daleko im kuća od moje bila.

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 19:57 

Po obicaju se slazem sa drugom Stargazerom i sa oba posta doticnog iznad. Ako taj profesor ozbiljno misli to sto govori, onda je kreten tezi. Ono dignes ruku i kazes: “Profesore, kad smo vec kod kanalizacije, moram Vam reci da nevjerovatno serete.” :twisted:

Sto se tice ovih vjersko/etnickih supljih prepirki, samo bih zelio reci da sam veliki pobornik medjuetnickog i medjuvjerskog seksualnog opcenja, pod uslovom da se radi o osobama suprotnog spola, naravno.

Npr. meni kao muslimanu i muminu je neopisiv merak kakvu kjafirku odradit, a na kraju uvijek obavezno priupitam: “Ko ti je sad bog?”, u nadi da cu cuti jedini prihvatljivi, a bogme i pravi odgovor, t.j. Allah.
Nazalost, ne bude tako, jer odgovori su uvijek u istom fazonu: Ti, Tu, Te, You i tako to. (pomalo su mi postali monotoni, moram priznati. Ipak, treba to svakodnevno slusati…)
Šestšestšest, to je moja vjeroispovjest. :twisted: :lol:

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 20:19 
Moderator

Stargazer wrote:
Quote:
stob reko onaj durmisevic...proFsor sa pravnog fakulteta
''bolan koga da oni (britanci i francuszi) uce o demokratiji...pa bolan kad smo mi kanalizaciju imali oni su po govnima hodali'' - sto je ziva istina
a eno vidim ih i sad...po govnima hodaju koja su sami izasrali...a demokratiju kao najvecu nus pojavu od kako je svijeta i vijeka imaju samo na papiru

Dabogda da je on ocima vidio tu Britaniju i Francusku. Da jeste, pricao bi drugacije.
Mada me ovakve izjave uopste ne iznenadjuju, poznato je da kod nas na fakultetima uglavnom predaju kreteni.

kako znas da nije..ne radi se o sadasnjosti, nego kako su nekad stvari bile...

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2010. 20:30 

Jah, zaboravih, opste je poznato da je Bosna prije 100 godina, sa svojim dvocifrenim brojem visoko obrazovanih ljudi, bila daleko ispred Francuske i Engleske :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 200 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]