Obezglavator wrote:
Posto sam fakat dugo vremena bio u toj ultras prici
da objasnis za pocetak o kojim huliganskim grupacijama pričaš kad si se već pohvalio..

isto je interesantno to višegodišnje iskustvo,jer po tvojim postovima ovdje,povremenom dokazivanju i nedostatku poštovanja,ne bi rekao da imaš više od 20godina.
Obezglavator wrote:
U cijeloj Evropi imamo zajebane navijace, ali ako bih imao vise straha od bilo koga od stand your grounda protiv Poljaka da bog da mi kita narasla za 20 cenata. Cak mi ni ne pada na pamet neka zemlja druga da bi mi se nesto ekstra tresle gace zbog njihovih huligana. Poljaci ( pogotovo govna iz Krakova ), Millwallovci, Grobari, juznoamericka bagra ... Ovi svi imaju mentalitet a la haj da te prekoljem a ostali imaju zajebane pojedince
..a ovo je priča sa televizije,real football factoriza,ros kemp on gengs i sl.
u svakom gradu/selu na zemaljskoj kugli,a ovdje pogotovo,imaš ljude koji jednostavno nemaju šta da izgube,ili su naučeni drugačijem sistemu vrijednostima,pa s tim srljaju u nepriliku,izazivaju belaj i sl. i toga je najviše u nerazvijenim područjima,kod nas pogotovo.stoga,imaš masu ljudi,pa čak i unutar malih navijačkih grupa kao što je slučaj u bih da na tribini stoje najgori,ljudi sa dna kace društva koji će te izbost bez ikakvog problema,a sad dodaj na to neku jaču tribinu,mafiju,ideologiju i sl. i dobićeš konačan rezultat o tome ko je najgori.
na kraju svejedno je.oni koji su zamislili da naprave sranje,napraviće ga i pored svih zakona na svijetu,granica,kerova i sl,a ovo u poljskoj je dokaz da nema te evropske unije,velikog događaja kao što je euro,niti veze ima što je 2012.godina (a potpuno iste stvari su se radile i prije 20-25godina kada su i nastale većina firmi),nego jednostavno obostrana želja za dokazivanjem u nacionalističkom,huliganskom,ili bilo kojem drugom ekstremnom svijetu.