svasta na ovom forumu.
uopce mi nije jasno kako neko moze podrzati ovakvu paradu

.ja da sam musko,odmah bih izasla na ulicu (dok traje parada) i zaganjala,da ne kazem kalashem rastjerivala.
cujte,neam ja nista protiv njih.nemojte pogresno shvatiti.svakom njegovo.al da mi javno paradiraju? to stvarno ne treba i mislim da se kurce i kao da Boga mole za belaj.
idi brate kuci,pederisi se koliko ti volja,ali IZA ZATVORENIH VRATA!!!
imaju sva zagarantovana prava,al meni na cesti??? nema sanse!
smatram da je velika uvreda to sve raditi i na Ramazan.ponekad pomislim kao da je sve to smisljeno

.
ne kontam vas sto ih branite,fakat mi niste jasni.nesto ste kao liberalni.ma dajte molim vas.hajmo onda organizovati i paradu pedofila i svega sto nije udure.
rekoshe mi danas da su pedere namlatili u Beogradu. i vi kao hocete da budemo liberalni prema njima??? ne radi se ovdje samo o bosancima,vec o balkanskom mentalitetu.vidite da ih ne trpi cijeli Balkan,jer smo takvi bili oduvijek i uvijek sam nase ljude i voljela jer ne odobravaju svasta .
nemojte mi majke vam spominjati ovdje neke druge stvari,tipa cetnike i sl.ovdje pricamo o PEDERIMA!!! i fakat da nasem gradu ne treba nesto takvo poput te parade,sramota dokle idemo.....ccc
zar zaista zelite da odobrimo tu jebenu paradu,pa da fino krenemo u tom smjeru gdje ce pederi usvajaju nasu djecu??? stvarno mi niste jasni........jedno veliko FUJ!!!
ja svoje rekla !!!