Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 08. 2025. 08:30

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Author Message
 Post subject: Re: queer neÅ¡to
PostPosted: 03. 09. 2008. 11:35 

IZUDARAGA wrote:
Hehe dovedite mi gaya od 100 kila pa ćemo se pomarisat :lol:

Eno lafo pomarisati... :D

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 13:20 

svasta na ovom forumu.
uopce mi nije jasno kako neko moze podrzati ovakvu paradu :? .ja da sam musko,odmah bih izasla na ulicu (dok traje parada) i zaganjala,da ne kazem kalashem rastjerivala.

cujte,neam ja nista protiv njih.nemojte pogresno shvatiti.svakom njegovo.al da mi javno paradiraju? to stvarno ne treba i mislim da se kurce i kao da Boga mole za belaj.
idi brate kuci,pederisi se koliko ti volja,ali IZA ZATVORENIH VRATA!!!
imaju sva zagarantovana prava,al meni na cesti??? nema sanse!
smatram da je velika uvreda to sve raditi i na Ramazan.ponekad pomislim kao da je sve to smisljeno :shock: .
ne kontam vas sto ih branite,fakat mi niste jasni.nesto ste kao liberalni.ma dajte molim vas.hajmo onda organizovati i paradu pedofila i svega sto nije udure.

rekoshe mi danas da su pedere namlatili u Beogradu. i vi kao hocete da budemo liberalni prema njima??? ne radi se ovdje samo o bosancima,vec o balkanskom mentalitetu.vidite da ih ne trpi cijeli Balkan,jer smo takvi bili oduvijek i uvijek sam nase ljude i voljela jer ne odobravaju svasta .
nemojte mi majke vam spominjati ovdje neke druge stvari,tipa cetnike i sl.ovdje pricamo o PEDERIMA!!! i fakat da nasem gradu ne treba nesto takvo poput te parade,sramota dokle idemo.....ccc

zar zaista zelite da odobrimo tu jebenu paradu,pa da fino krenemo u tom smjeru gdje ce pederi usvajaju nasu djecu??? stvarno mi niste jasni........jedno veliko FUJ!!!

ja svoje rekla !!!

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 13:55 
Moderator

Addi wrote:
IZUDARAGA wrote:
I evo, još jedan bukvalac sa svojim zaključcima :lol:
Ajd pročitaj Addijev post još jednom, vidiš li igdje da poredi pedera (kao biće) s gitarom? :shock:

moras crtat ovdje keno moj, tako ja skontah....

A haj ti jarane onda se izražavaj fino da te ljudi razumiju. Ili eto nacrtaj.
Objasniš-ljudi te napadnu a onda kažeš "a nisam to mislio, aaa jeste primitivci, zajebav'o se...", izneseš drugu teoriju koja onda veze nema sa tvojim prvim razmišljanjem. I tako si par puta ovdje uradio, pročitaj se jebote, odluči se i napiši, što si dijete i pravdaš se svima.

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 13:56 
Moderator

Joj, jebo vas bog više, sve veliki muslimani i vjernici! Morticia, jel život treba stati za vrijeme Ramazana? Jel ja ne smijem otići do grada na pivu?

Znaš, ta priča me podsjeća na onu...sjedim ja, sjedi lik do mene. Lik posti, ja jedem i on meni kaže - ne jedi preda mnom, ja postim! Halo??? S dužnim poštovanjem, tvoj post je tvoja stvar, ja ti ne guram hranu u usta nit te zajebajem sa njom.

Eto, izmješteno je u Mostar, mislim da je to kraj rasprave. Totalne. Jebeni Homofobi. Fuck Off And Die.

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 20:09 
Moderator

Otključo sam temu samo da se zahvalim Šaranu (ili kome već mogu da se zahvalim) što mi briše postove.

Ja koliko znam, ja sam moderator na ovom podforumu, i moje je da brišem neadekvatne postove, a ne da se neko nađe pravit pametan pa brisat šta se njemu sviđa i ostavljat ono što on piše. Manite mi tog sranja, nemojte mi pričati o slobodi izražavanja i sl., a onda brisati što vama smeta. Ako ćemo već pošteno, onda se cijela tema treba obrisati.

Ne vidim kako vam smeta što kažem neke stvari, a ne smeta vam što vam je šupak pun pedera?!?

Budite pošteni, a ne pederi.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

All times are UTC + 1 hour [ DST ]