subverziv wrote:
aha.. i zaboravih jos jedan: RUSIJO, POMAGAJ!
jadni su oni koji ocekuju da ce im Rusija pomoc. Srbi to NIKAKO da nauce. Vijetnam, Sj. Korea, pa na kraju i Saddam a da ne zaboravimo Muamera i Libiju...
Rusi su ipak Evropljani, sto po definiciji implicira da su PICKE. Rusi nakon svog silnog megalomanskog hapanja i pljacke sopstvene drzave i mutnih rabota u drugim jos uvjek nemogu sami sebi pomoc. Mlade zene im dominiraju svjetsku prostituciju. Kakva odlika...
Still Cyco wrote:
jarane odavno ništa gluplje od ovog nisam vidio!
Slazem se. Sharane, daj se ba obuzdaj, pametniji si ti momak od toga...
Bad::Brain wrote:
Bice ubuduce belaja oko RS-a...
Neznam. Ne bih o tome. To je vec ezoterija...
Still Cyco wrote:
~°~ wrote:
Samo lagano raja, ne dajte da vas prevare, nikakvog belaja, samo isprazna televizijska lajanja, bice to sve udure.
ma to i ja kažem, treba sve uzet s rezervom i izignorisati maksimalno...
al dok god postoji "RS" i nacionalne podjele u policiji, vlasti i ostalim institucijama postojat će i mogućnost odcjepljenja i mogućnost novih ratova.
ovo će nas opet sve samo baciti korak unazad a više me sve boli od hodanja unazad jebem mu...
NAROD BiH je izgubio kad se potpisao Dejton. Dok ne napravimo tranziciju u jedno kantonalno (citaj: Svicarsko) uredjenje hajra nece biti, sto i nebi bilo toliko tesko, kantoni su ionako haman etnicki cisti, tako da bi narodna podjela pozicija predsjednika i premijera (kao u Libanu) bila odlicno rijesenje za apsolutno destruktivnu apraturu koja nam je trenutno za vratom ...il jedino ako nase zavidne zalihe pitke vode ne postanu tozla preko noci sto nije za iskljucit, al onda bi nas neko MNOGO jebeniji od komsija mogo zgazit...
Arinoe wrote:
Still Cyco wrote:
..i mogućnost novih ratova.
Zato se ljudi i boje kad vide iste stvari na tv-u.Ja se ,srećom,ne sjećam.
Naucite pucat, kupite nesto "survival" opreme i 92 se nece desit. Od Amera koji dan danas ne vjeruju pretjerano svojoj vladi sam stosta naucio. Kad se zapuca ne zelis biti nespreman. Nije potrebno puno, i zaista ne zahtjeva nista specijalno od individualca, dapace, jako fin hobi, puno bolji od igranja D&D-a, kantera, karata, domina...
Noise Messiah wrote:
Moja domovina se zove Bosna i Hercegovina. Ja sam Bosanac i Hercegovac.
Dali se osjecate potisteno u nasoj domovini, dragi predstavnice nacionalne manjine

Noise Messiah wrote:
Religijsko izjaÅ¡njavanje - ateist. Ne priznajem Republiku Srpsku ni Federaciju, pogotovo Republiku jer je faÅ¡istiÄka i genocidna tvorevina potpisana krvlju nevinih ljudi.
Ne moras, ali ja cu ti kao jaran reci da to apsolutno nista ne znaci

Noise Messiah wrote:
Ovaj Äitav banner je ironiÄni osvrt na nerede u Banja Luci. Ne mogu da vjerujem da budući akademski graÄ‘ani pjevaju proklamovane ÄetniÄke pjesme i gaÄ‘aju kamenjem ambasade. Koliko god to nekom bilo normalna pojava, ja i dalje neću da vjerujem da je to normalno.
O jakih li protesta. Bas razlog da se ja usplahirim i da mi se krenu koljena trest. O "akademskim gradjanima" u nasoj zemlji, sto manje, to bolje. Cast izuzetcima, ne bih sad spominjo sa kojim sve "velikim" profama smo ja, Grof, Doe i ostali pusili travu, ne bi bilo fer, ipak su nas znali pocastit sa jebenim shitom

Noise Messiah wrote:
Na one povike moronske - Kosovo je srce Srbije - eto, neka je.
Pazi jarane, istorijski, Kosovo je Srpsko isto kao sto je Banja Luka Bosanska. Ako je to "moronluk" onda je i tvoj banner. Ne bih da te vrijedjam al slozit cu se da su oboje podjednako bjedni vapaji...
Feeble Screams from Forests UnknownNoise Messiah wrote:
PoÅ¡to sam vidio na Myspaceu da ljudi furaju isti ovakav znak koji kaže ''Kosovo is Serbia'', morao sam uraditi isto u ''domaćem'' fazonu. Ima ovih par likova, Äak i meÄ‘u bendovima koje želim da ovo isprovocira - ko im jebe mater faÅ¡istoidnu!
Reakcionizam = bad. Kod mene barem. Time se nista ne postize osim izjednacavanja sa bjednicima....
Still Cyco wrote:
možda sam i ja malo pogrešno shvatio al opet kažem da im ne treba davati trunke pažnje jer to ide na ruku samo ekstremistima koji time normalnim građanima pokazuju kako su u pravu...
a vjeruj mi da shvatam ljude u srbiji da su ogorÄeni, ne moraju biti faÅ¡isti da bi im bilo krivo. ja se Äak i ne naslaÄ‘ujem na ova zbivanja tamo, jednostavno me ne interesuje...
ovo po BL je Äisto preseravanje i ulizivanje srbiji i nadam se da brzo stati...
lopine s vlasti namjerno su nas gurale u te međunacinalne podjele samo da bi mogli nastaviti krasti i praviti nas budalama. evo ruka ako silajdžić i dodik nisu u talu...
I eto nazalost otkrismo kako ima i gore solucije od SDA + SRSRS. Skeletor je dobio strasnih poena kod mene nakon fijaska sa Policijom. Oduvjek sam osjecao nesto strasno mutno kod Dr. Silajdzica. Sad znamo da je to jedan tipcini Quisling i nista vise.
as_the_sun_sets wrote:
Ovi u Bl su ispali SHABANCINE, ali vidim da su i ovde neki ispali shabani sa komentarima...
Ne fali ni jednoj ni drugoj strani nafuravanja na "njihove i nase"...
Da nas u Bosni hoce ko poravnati sa zemljom sve na brzinu, da se ne koljemo u jos ko zna koliko ratova...
Lijepo receno, i vidim da kod tebe odzvanjaju moji sentimenti a propos naseg cvjeca -
naseg naroda, mada jaro, mislim da Shabanluk je i jedino sto se u Shabanskoj drzavi da ocekivati, sve suprotno bi bilo iznenadjenje...
Nameless wrote:
Na kraju samo mogu rec: HVALA BOGU ILI KOME/CEMU GOD DA SAM IZ SARAJEVA,JER MI,DJECA SA SARAJEVSKOG BETONA SMO NAJZDRAVIJI I NAJNORMALNIJI PO TOM PITANJU!!!
Ovo se ne odnosi samo na ljude rodom odavde,vec opcenito na nas stanovnike grada,koji smo vecinom operisani od nacionalizma,bilo koje vrste netrepeljivosti na nacionalnoj i/ili rasnoj osnovi i slicnih otrova...
Jos jedno pametno opazanje, Sarajevo je jedna ogavna rupetina kojom dominiraju brutalne seljacine, ali pored toga, cak i najmusaviji, najusraniji dva-graska za mozak Sarajlija ima jasno shvatanje nekih KLJUCNIH cinjenica o zivotu i realnosti, kao npr. da necije ime, prezime, porijeklo ili vjera nemaju ama bas nikakve veze sa iskvarenoscu ili neiskvarenoscu, potencijalom za dobro ili zlo jedne individue, i to nakon svega sto se desilo. To sto su nam u superobrazovanom, elitnom BG/ZG komsiluku zadnjih petnes godina obrijane glave, spitke i svastike zadnji krik mode je ocitanje naseg gorkog belaja. Sta bi samo oni da se nadju na nasem mjestu...
Jebat ih, nazalost ne prestaju nam pokazivati koliko su u bliskom srodu sa simpanzama i vukovima. Copor im je vazniji od svega, a pogotovo od sitog stomaka, rahatluka i sopstvenog napredka...u jednoj rijeci...zivotinje, al' bas.
A sto se tih tvojih prepirki sa komsilukom tice, vjeruj da me rat naucio samo tri stvari, 1) ne daj se upotrijebit ni za ciji cilj, 2) budi spreman za belaj svake sekunde, 3) kad se prvi obarac potegne pametno biraj s kim si i sta si...