Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 02:16

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 104 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Uhapsen Karadzic
PostPosted: 22. 07. 2008. 14:26 
Bathory Aria wrote:
Sodome, kralj si :mrgreen:

Vise je nego ocito. :) Mogu dobit autogram? :D

naravno :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 22. 07. 2008. 14:56 

Vazda nevjerni tome Bosanci, vazda skepticizam, sumnja...kako ce ovo, te kako ce ono...

Poenta je da je on uhvacen, sad kako, zasto, ko da je to sve bitno, zaista? Koliko ja znam konsenzus je bio u oba entiteta da se Vozd nikad nece pred pravdu izvest. Mislim da je to dobro za Srbiju, bar ce imat koju pozitivnu slijedecim generacijama u udzbenike istorije da priloze. A po prilozenim slikama i izvjestaju, izgleda da Vozdu bas nije bilo ni priblizno fantasticno kao sto smo mislili, al et :P

Slavlje? Sta slavlje, DERNEK...do Bajrama!

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 15:02 

hell yeah!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 16:10 

jel to karadzic neki roker il metalac pa o njemu toliko. jebo vas on...

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 16:53 

Stoji to za Aliju :razz:
Nek je baraba Raso uhvacen. Sad ce brdjanin da prica o svemu sto se desilo, a i bolje, jer mnogi zaboravljaju lako (ili ne znaju) sta je taj manijak sve pricao na televiziji u ono vrijeme.
Drago mi je od srca. Zbog njega sam ja u podrumu svoje djetinstvo proveo pod granatama mame mu ga psihopatske...

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 16:55 

Å to Burntov post smrdi na nacionalizam :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 17:02 

Stoji za Aliju, naravno!!!
Potpis jebla ga njegova islamska Bosna i vehabije sto su se borili za vjeru a ne za drzavu!

Ma Alija, Slobo, Franjo, Mladic, Karadzic... sve su to smardovi!

Pa Alija je (uz Franja i Sloba) priznao genocidnu tvroevinu RS na Daytonu!
Nije to bilo jedino da se rat zaustavi, bilo je prilika mnogo prije, puno boljih, ali...

Bitno je bilo da se Aljo igro pijace sa BH gradovima i da se nado serijatskoj zemlji u srcu Europe! Epa kurac mu!!!!

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 17:08 

Normala ba da mi je drago.

Lako je tebi Amere srat, koliko je tebi bilo kad se rat zavrsio...pet?

Haski tribunal gospodska stolica? Svasta!

Drago mi je da umjesto Alije nisam imao Radovana. Mozda sam ga zesce ispusio u finalu, al bar se nemoram stidit onog sto sam za vjeke vjekova...doduse meni to nista ne znaci licno jer narod ovaj il onaj, mahom je to teska stoka na obje strane. Uvjerimo se svaki dan...

Jaku je misiju ispunio. Srbija nikad manja u istoriji svojoj nije bila. Nit je Srpski narod gore zivio, bar u poredjenju sa neposrednom okolinom. Da vidim te poletne budale koje ce mu spomenike dizat. Doduse u Srba je svasta moguce...ko i u nas, jebiga...

Ne brinite, nebil vam Richie bio Sekreteri of Stejt kad demokrate ovdje uzmu. Mozda nas se sjeti onako u prolazu, ipak smo mi uglavnom njegovo maslo.

@Nachtar: A sta je trebalo ili moglo da se ucini? Ti ocito nisi previse gledao Vance-Owen plan i mapu BiH po njima. Moglo je puno, puno gore. Mogao se Radovan isto tako nikad ne izrucit. Mogla je Evropa i takvu Srbiju primit u njedra, al nije. Dokle cemo kukat kako nas svi jebu a mi za trines godina nismo kompetentni promjeniti sebe i svoje lezi-hljebe-da-te-jedem manire i navike ni za cenat?

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 17:08 

Isti Draza Mihajlovic!!!!

A to on neka faca bio.. pogledajte slike, isto fotosešn :mrgreen: onda ima i mikrofon (vidi se na 2. i 3. slici)? To drzo neka predavanja?

Alternativna medicina? Ogulin Culibrk-Oglo? :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 17:11 

al ironije, da ga Rasim Ljajic kao Srpski ministar izrucuje Hagu :mrgreen:

Nema sta, bas su "maheri za stimung" :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 17:13 

stari serator wrote:
@Nachtar: A sta je trebalo ili moglo da se ucini? Ti ocito nisi previse gledao Vance-Owen plan i mapu BiH po njima. Moglo je puno, puno gore. Mogao se Radovan isto tako nikad ne izrucit. Mogla je Evropa i takvu Srbiju primit u njedra, al nije. Dokle cemo kukat kako nas svi jebu a mi za trines godina nismo kompetentni promjeniti sebe i svoje lezi-hljebe-da-te-jedem manire i navike ni za cenat?

Problem je bio sto smo imali Aliju - mlakonju i nesposobnjakovica na celu!
Da je bio Sefer puno bi bolje prosli nego sa naivnim Alijom (moje misljenje)

Ko je gledao onu emisiju na FTVu "Generali" sa Seferom Halilovicem - moga je vidjeti ko je bio Alija, sta je radio i kako je radio!

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 17:19 
jebo majku isti onaj Platon iz letecih medvjedica :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 22. 07. 2008. 17:20 
Moderator

stari serator wrote:
koliko je tebi bilo kad se rat zavrsio...pet?

Haski tribunal gospodska stolica?

.. al bar se nemoram stidit onog sto sam za vjeke vjekova...

Jaku je misiju ispunio. Srbija nikad manja u istoriji svojoj nije bila. Nit je Srpski narod gore zivio, bar u poredjenju sa neposrednom okolinom.

A sta je trebalo ili moglo da se ucini? Ti ocito nisi previse gledao Vance-Owen plan i mapu BiH po njima. Moglo je puno, puno gore..

Evo mrtvih činjenica.

Pročitajte Islam između istoka i zapada Alije Izetbegovića pa Ludo koplje Radovana Karadžića ili neki od famoznih govora Slobodana Miloševića.
Jasno se vide razlike i težnje.Ja nisam religiozna i ne ulazim u religijske aspekte politike ove trojice jer mi je to sve isti k. Ali realnosti i malo više informiranosti ne bi škodilo.

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 17:43 

nachTar wrote:

Ko je gledao onu emisiju na FTVu "Generali" sa Seferom Halilovicem - moga je vidjeti ko je bio Alija, sta je radio i kako je radio!

Nemam ja nista protiv Sefera (iskreno, dosta vise Srpskih Muslimana, tj. Sandzaklija, samo je on falio kao karika u aparatu, al dobro, Aliji je bilo draze Ejupovo govno neg Seferov kolac), samo neznam kako bi, i koliko bi uspjeha, on odnio kao diplomata. Stoji sve sto Sefer kaze, prodo nas je rahmetlija bez po muke, al jebiga, bil to Sefer bolje proso?

Alija mozda jest bio mlakonja, nesposobnjakovic, al i djubre sebicno. Da se vidjet po tome kako je pozicionirao svoje nakon rata, sve sto je vrijedilo pokrast su pokrali. Al dobro, malo ko bi djelio neke moje teorije zavjere, dobro su se potrudili da pokriju trag, al oni koji su ovu zemlju i narod jos za vrijeme Turaka veleizdali su sada opet "Begovi" i imaju daleko vise moci nego ikad (malo je ironicno barem kad su u pitanju Cengici i Rizvanbegovici). Dapace, nema Carigrada da im nad glavom sikiru mase.

Svakako, Slobodan i Radovan ce se pamtiti u istoriji kao koljaci, ludjaci, i na kraju kao gubitnici. Fusnota istorije. Olos na zacelju. Aliju ce, nadam se, povjest sto vise u sirokom luku zaobic. Bar nije bio lud, i ma koliko komsije pokusavali po svom tipicnom "sve-je-to-isto" principu zafarbat, nije sanjao rijeke krvi i vriske umirucih ljudi samo jer avaj, ne idu u Srpsku pravoslavnu crkvu i imaju drugacija imena ;)

Osto nam je Ratko, sudjenja da se zavrse, i da nastavimo sa ostatkom naseg zivota. Ako nista, necemo morat vise slusat Silajdzica kako truje o tome da se nista nemoze sa drzavom kad izvrsitelji genocida lutaju okolo...al nac ce taj novi izgovor da NE RADI.

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 18:00 

stari serator wrote:
nachTar wrote:

Nemam ja nista protiv Sefera (iskreno, dosta vise Srpskih Muslimana, tj. Sandzaklija, samo je on falio kao karika u aparatu, al dobro, Aliji je bilo draze Ejupovo govno neg Seferov kolac), samo neznam kako bi, i koliko bi uspjeha, on odnio kao diplomata. Stoji sve sto Sefer kaze, prodo nas je rahmetlija bez po muke, al jebiga, bil to Sefer bolje proso?

Alija mozda jest bio mlakonja, nesposobnjakovic, al i djubre sebicno. Da se vidjet po tome kako je pozicionirao svoje nakon rata, sve sto je vrijedilo pokrast su pokrali. Al dobro, malo ko bi djelio neke moje teorije zavjere, dobro su se potrudili da pokriju trag, al oni koji su ovu zemlju i narod jos za vrijeme Turaka veleizdali su sada opet "Begovi" i imaju daleko vise moci nego ikad (malo je ironicno barem kad su u pitanju Cengici i Rizvanbegovici). Dapace, nema Carigrada da im nad glavom sikiru mase.

Svakako, Slobodan i Radovan ce se pamtiti u istoriji kao koljaci, ludjaci, i na kraju kao gubitnici. Fusnota istorije. Olos na zacelju. Aliju ce, nadam se, povjest sto vise u sirokom luku zaobic. Bar nije bio lud, i ma koliko komsije pokusavali po svom tipicnom "sve-je-to-isto" principu zafarbat, nije sanjao rijeke krvi i vriske umirucih ljudi samo jer avaj, ne idu u Srpsku pravoslavnu crkvu i imaju drugacija imena ;)

Osto nam je Ratko, sudjenja da se zavrse, i da nastavimo sa ostatkom naseg zivota. Ako nista, necemo morat vise slusat Silajdzica kako truje o tome da se nista nemoze sa drzavom kad izvrsitelji genocida lutaju okolo...al nac ce taj novi izgovor da NE RADI.

Jbg, ne mogu ja Sandzose, ali prema Seferu imam drukcije misljenje - jer se djelima dokazao da nije tipicni Sandzo (egoisticko-materijalisticki moron)!
Da, mozemo naravno samo nagadjati kako bi bilo sa Seferom, ali sigurno da bi bio sposobniji od Alije, jer kad skontas, mi smo bas imali nesposobnog za "vodju"! I fala mu za ovo sto danas ispastamo

Alija mozda nije klao kao sto su oni (Karadzic-Mladic i co.), no, ruku na srce - Alija nam je na druge nacine unistio zivote!

Vidimo i ko ga najvise velica danas i kuje u zvijezde kao "oca Bosnjackog naroda", "velikog vodju" i sl. - oni kojima je IQ ravan njegovom, kupljeni jadnike, islamski fanatici i istocno-bosanski brdjani (slobodni prevod seljacine) koji su zahvaljujuci njemu sljegli u Sarajevo i druge vece BH gradove i u iste doveli ruralne obicaje zivljenja! Koji nikad prije asfalta nisu vidjeli

Odosmo mi podaleko, cica Karadzic je tema, ko sljivi Alju...
Spomenuo se - ne povratio se :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 18:07 

jao brate mili...

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 18:21 

Al se raspravljate... :roll:

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 19:28 
Moderator

AA wrote:
jao brate mili...

Jesi vidio šta se dešava kad ti FTV kreira pamet? Alo ba ljudi, malo ste mi nenačitani. Ne kenjajte više, jer vidim da pola vas pojma nema o čemu priča.

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 19:33 

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=309674
:shock:
On visio non stop na predavanjima,svasta.

Profile  

PostPosted: 22. 07. 2008. 19:41 

Maximum Satan wrote:
AA wrote:
jao brate mili...

Jesi vidio šta se dešava kad ti FTV kreira pamet? Alo ba ljudi, malo ste mi nenačitani. Ne kenjajte više, jer vidim da pola vas pojma nema o čemu priča.

dobro je ba vas dvojca, kad ste tako prepametni de nam koju udrobite...al ne, to nije "kul", mogli bi koji od svojih "in raja" poena izgubit u procesu!

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 104 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]