Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 03. 08. 2025. 10:07

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 137 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: Evo glavnog grada..
PostPosted: 25. 09. 2008. 14:51 

Zayne wrote:
na vjestima nas predstavljaju kao zaostali narod,kako je lafo ovdje pederi tabu tema,a nije li provokacija organizirati taj queer baš kad je ramazan?
Dobro su prošli, da sam bio u Sa. juče pridružio bi se raji naravno !!!

nije li provokacija da Poppy svira tokom ramazana, nije li provokacija što pijem pivu tokom ramazana!?

šta ćeš koji kurac ovdje na rokerskom forumu, eno ti islambosna il drvosječe.ba, vozdra!

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 15:05 

Still Cyco wrote:
Zayne wrote:
na vjestima nas predstavljaju kao zaostali narod,kako je lafo ovdje pederi tabu tema,a nije li provokacija organizirati taj queer baš kad je ramazan?

nije li provokacija da Poppy svira tokom ramazana, nije li provokacija što pijem pivu tokom ramazana!?

šta ćeš koji kurac ovdje na rokerskom forumu, eno ti islambosna il drvosječe.ba, vozdra!

apherim!

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 15:15 

Addict wrote:
A gledaj koliko su sluga rezima angazovali da ih stite, valjda im se svidjaju novi dugacki i tvrdi pendreci.

sta ti pricas..idi gledaj snuf :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 15:17 

Nameless wrote:
Zayne wrote:

Pa i jeste zaostao narod. Jedini gori u Europi su jos siptari i sandzaklije, ako te sta tjesi ;-)

Sandzaklije nisu narod.

Sandzaklije su Srbi.

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 15:22 
Moderator

Nisu Srbi, Crnogorski bosnjaci (bizarno, jep). A i nije bitno sta su, bitno je da su ih 98% necivilizovana stoka, cast svakom izuzetku, znam da i takvih ima ;-)

@Still Cyco - word, aferim i sve drugo ;-)

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 15:24 

@artredis: U nas mora mrtvi mrak past prije neg svane. To nam je poznato. Dijalog sa vehabijama? Daj ba. Tu samo Arapski princip radi. Ko Kralj Husejn rahmetli i Palestinci. Kad te krenu jebavat, pregazi ih zive buldozerom. Njih treba udarat, tuc, nismo im dugo raje deportovali pa su se prokurcili. Pola tih ljudi su umobolni, sjede i gledaju video snimke po youtube-u klanja, komadanja, bombanja...a druga polovina su bivsi narkomani, huligani. Pogotovo one njihove zenturace.

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 15:25 

Nameless wrote:
Nisu Srbi, Crnogorski bosnjaci (bizarno, jep). A i nije bitno sta su, bitno je da su ih 98% necivilizovana stoka, cast svakom izuzetku, znam da i takvih ima ;-)

@Still Cyco - word, aferim i sve drugo ;-)

Crnogorski Bosnjaci iz srca Srbije. E svasta i oni izmisle, i svasta i ti povjerujes!

Jesil to u SDA pamfletu procito?

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 15:41 
Moderator

Nidje veze, to je tako. Srbin sa imenom Nedzad Hadzijamakovic meni Srbin nikad ne moze biti po nacionalnosti, moze po drzavljanstvu i rodjenju, al pravi nikada... Al ne da mi se o tim stvarima raspravljat da ne odemo u neke druge krajnosti, akceptiraj to kao mje misljenje i gotovo...

Bez obzira ih ne volim i ne prihvatam, sta god da su i kakvi god, jednostavno ih ne volim vidjet u gradu, nimalo!

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 16:02 

vehabije, bule i balije nam vedre i oblace gradom... stvarno jadna nama majka kad je tako

povrijedjeno preko 20 ljudi juce u gradu a uhapseno troje

c c c ...

treba za ramazan sve ukinut u gradu, natjerat sviju da poste, zene pobulit da im se ni oci ne vide, zabranit izlazak vani, a o alkoholu u kafanama da i ne govorim jer ovo je odavno vjerska drzava, a svako ko to ne vidi mora da je maksimalno glup

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 16:08 

Nameless wrote:
Zayne wrote:

Pa i jeste zaostao narod. Jedini gori u Europi su jos siptari i sandzaklije, ako te sta tjesi ;-)

ne diraj sandzaklije, imam rodbine neke, hehehehe

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 16:18 

Nameless wrote:
Nidje veze, to je tako. Srbin sa imenom Nedzad Hadzijamakovic meni Srbin nikad ne moze biti po nacionalnosti, moze po drzavljanstvu i rodjenju, al pravi nikada... Al ne da mi se o tim stvarima raspravljat da ne odemo u neke druge krajnosti, akceptiraj to kao mje misljenje i gotovo...

Bez obzira ih ne volim i ne prihvatam, sta god da su i kakvi god, jednostavno ih ne volim vidjet u gradu, nimalo!

Prihvatam da je u tvojim mislima rat pobjedio razum al ajd. Jednog dana ces shvatit na sta mislim ;)

Kako su "Hadzic" i "Pasic" Srpska prezimena?

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 16:25 

aphazel wrote:
vehabije, bule i balije nam vedre i oblace gradom... stvarno jadna nama majka kad je tako

povrijedjeno preko 20 ljudi juce u gradu a uhapseno troje

c c c ...

treba za ramazan sve ukinut u gradu, natjerat sviju da poste, zene pobulit da im se ni oci ne vide, zabranit izlazak vani, a o alkoholu u kafanama da i ne govorim jer ovo je odavno vjerska drzava, a svako ko to ne vidi mora da je maksimalno glup

Problem je u tome da su oni jedna veoma vidna manjina, ekstremna, i spremna da zakuha. Nije ni tebi, ni meni, nepoznanica da bi ih jalija i bagra najradje izudarala. Samo treba da se desi pogodan momenat i oni ce bit bjeni ko i Pesaci. Al to ne rijesava problem Sarajeva koje je spremno da bije koga stigne samo zato jer su "razliciti".

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 16:34 
VJERSKA DRZAVA...jbg sad.

kako nekom zabranit da drzi kafanu tokom ramazana,alo ba...nema ovdje vjernika sem djedova i nena

a i vjera ti je jaro privatna stvar,posti,klanjaj radi sta hoces,a za druge nek te boli kurac pa makar ga gledo kako se za 27 noc naroljo ko stoka.
svasta...

jos treba placat i porez za dzamije :roll:

PostPosted: 25. 09. 2008. 16:40 
Moderator

SODOM wrote:
VJERSKA DRZAVA...jbg sad.

kako nekom zabranit da drzi kafanu tokom ramazana,alo ba...nema ovdje vjernika sem djedova i nena

a i vjera ti je jaro privatna stvar,posti,klanjaj radi sta hoces,a za druge nek te boli kurac pa makar ga gledo kako se za 27 noc naroljo ko stoka.
svasta...

jos treba placat i porez za dzamije :roll:

Naravno da je vjerska drzava... "Gdje god vidis zgodno mjesto ti dzamiju/crkvu posadi". A u skolama krovovi prokisnjavaju...

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 16:46 
ma za deceniju ,deceniju i po,kad ovi djedovi i nene pomru,dzamije ce bit prazne

PostPosted: 25. 09. 2008. 16:50 
Moderator

Burnt iN Effigy wrote:
Pa sta sad ? Dzamije dizu i u Njemackoj, Francuskoj pickama materinama, sto bi smetale? KO hoce da ide u dzamije/crkve ici ce.

Na kraju krajeva, prostor oko dzamija ionako na kraju postane utociste dilerima, i pusenju kurca za cenera.

Problem je u tome sto se te dzamije grade ne iz potrebe za istim, nego zbog obiljezavanja teritorija...

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 16:50 

ovo je tek pocetak :mrgreen:

*edit

Zbog sigurnosti Queer festival otkazan
http://www.sarajevo-x.com/clanak/080925088

meni je drago sto je otkazan :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 16:58 
Moderator

Burnt iN Effigy wrote:
anthrax wrote:
Burnt iN Effigy wrote:
Pa sta sad ? Dzamije dizu i u Njemackoj, Francuskoj pickama materinama, sto bi smetale? KO hoce da ide u dzamije/crkve ici ce.

Na kraju krajeva, prostor oko dzamija ionako na kraju postane utociste dilerima, i pusenju kurca za cenera.

Problem je u tome sto se te dzamije grade ne iz potrebe za istim, nego zbog obiljezavanja teritorija...

Jel tebi svirki ikad dosta ? Tako ni onom koji je vjernik dzamija nikad dosta.

Nek idu ljudi u dzamije/crkve ako im je do toga stalo, ne vidim problem u tome, sta sad ti trebas otici u djamiju i jebat mater svima.

Pusti ljude da zive kako hoce, kuliraj, zivi kako hoces, al to u ovoj drzavi nikad nece biti moguce.

Jarane nisi shvatio poentu. Nemam apsolutno nista protiv dzamija niti bilo kojih drugih vjerskih objekata. Ali kad naprave dzamiju za koju realno ne postoji potreba a takvih objekata ima dosta, ili kad razjebu npr. park da bi je napravili (kao sto je slucaj sa ovom koja mi je fakticki pod prozorom), onda to nije OK.

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 17:00 
Moderator

:lol:

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2008. 17:01 
Moderator

Ima se ovdje šta i napisati ali pošto nemam vremena samo ću reći ovo: Jebem ja mater fami koja se digla u vezi ovog i jebem mater svima koji su krivi za otkazivanje :evil: . Možda da se ovo nastavilo postao bi sport udarati pedere. A šta ako se isti scenario sutra desi sa alternativcima?

Je li ovo možda nekome sliči na kakav scenario koji je odrađen za desetku? A je li nam ovo fakat trebalo? Ovo sve? Pokušam sagledati stvar iz više uglova ali iskreno mi je žao svih onih koji su vjerovali da i za Q populaciju ima mjesta u ovom gradu, u neku toleranciju. Q 0 - Vehbije 1. Tamni vilajet zasigurno. Do pametnijeg javljanja:

Fuj :|

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 137 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]