Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 08. 2025. 08:13

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
Author Message
 Post subject: Re: GAZI GAZI GAZI PITAREEEEEEEEE
PostPosted: 29. 09. 2008. 17:38 
Moderator

stari serator wrote:
sta to bilo, vidim veselje...

jesul to i bordo luzeri bili ukljuceni u belaj?

Ne garantujem za tacnost informacija, ali po rijecima jarana koji je pitar, izgleda da jesu bili ukljuceni.

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 17:45 

stari serator wrote:
sta to bilo, vidim veselje...

jesul to i bordo luzeri bili ukljuceni u belaj?

Nije da su ukljuceni, vec su inicijatori svega... Bilo je boljih mjesta gdje su se mogla sacekat gamad, pa onda ppocet... A jok, oni na ciglanama krenu. Takticki lose.

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 18:03 

Uzdaj se u 'ordase da sve zajebu...

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 18:07 

pojma vi nemate. :lol:

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 18:31 

punkbeg wrote:
pojma vi nemate. :lol:

Čuj pojma nemamo, ajd sviju ti jel ti odobravaš što ste ih zakamenjali?

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 19:22 

IZUDARAGA wrote:
Čuj pojma nemamo, ajd sviju ti jel ti odobravaš što ste ih zakamenjali?

i prebili.
naravno. svaka navijacka grupa koristi priliku da se obracuna sa rivalskom grupom. a to sta je tacno bilo, ostavicu vam masti na volju :) i da, novinari opet puno sere i blage nemaju :D

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 19:25 

pa naravno, pogotovo preko tudjih ledja, sposobni ste vi, zavalit dvije dkupine navijaca jednim udarcem...

jestel to od rejsa imali poseban takticki ders?

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 19:31 

jesi glup do kurca. prvo niko nije rekao da su TM napali. to sto su novinari ''zakljucili'' nije nas problem. drugo naletili ljudi na njih, prebili poslije otisli dok nije dosla murija-sve znaci bez neke velike frke. to sta su ovi poslije radili nije moj problem.
a ovo za reisa i sl. stvari nema potrebe za komentiranjem, odraz tvog intelektualnog stanja.

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 19:34 

pa zna se ciji ste vi ponos :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 19:48 

stari serator wrote:
pa zna se ciji ste vi ponos :mrgreen:

drago mi je da ti to znas ;-)
http://www.pbase.com/image/33373152/medium-ovo?
http://img170.imageshack.us/my.php?image=transparent5aw.jpg -ovo?
ciji ste vi?
ovoga imas jos, samo mi bilo mrsko traziti. al' ako hoces, mogu ti jos postaviti.

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 19:54 

mislim da je upotreba bilo kakvih totalitaristickih simbola u svrhe sasvim drugacije propagande uvjek plus, koristis isprobano uspjesne motive. Ne vidim ni svastike, ni krugove sunca, ni crna sunca, ni rune, totenkopfove, ma nista sto asocira na fasizam...jel to svaki metalac sa ajron krosom negdje na sebi fasista? I kako Zeljeznicar Uber Alles uopste asocira inasta osim da je ocito zeljeznicar bitniji i od rase, nacije, svega...

A intifada, naravski, vazda intifada. intifada znaci ustanak. uostalom to bi tebi kao pankeru trebao biti blizak "cause"...al posto je takva situacija danas, a Bosanci neuki (Palestinci i vehabije su lako zamjenjivi izgleda :roll:), da iskoristimo socio-politicku temperaturu.

Al vi ste prateci hor Dine Merlina svaku utakmicu...DA TE NIJE ALIJAAAAA...;)

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 20:02 

ne vidim svrhu raspravaljnja sa tobom, kad ocigledno ne pratis nego 'nako iz cista mira seres. hm budu tu jos dvokoplje sa anti che propagandom, ili got mich uns(tako nesto) al ne bitno.
samo previse lako iznosis neke ne istinite tvrdnje, to je isto ko kad bi ja sad srao kakvo je stanje u libiji a ja blage nemam sta se to tamo ustvari desava ;) raspitaj se malo kod drugova koji idu na utakmice pa cemo onda diskutovati ;)

Profile  

PostPosted: 29. 09. 2008. 20:56 

nemam sta kod drugova koji idu na utakmice, ti su svi brdo kompleksasi, sa njima mogu o svemu, al o fudbalu ne :P

Profile  

PostPosted: 30. 09. 2008. 00:04 

punkbeg wrote:
ne vidim svrhu raspravaljnja sa tobom, kad ocigledno ne pratis nego 'nako iz cista mira seres. hm budu tu jos dvokoplje sa anti che propagandom, ili got mich uns(tako nesto) al ne bitno.
samo previse lako iznosis neke ne istinite tvrdnje, to je isto ko kad bi ja sad srao kakvo je stanje u libiji a ja blage nemam sta se to tamo ustvari desava ;) raspitaj se malo kod drugova koji idu na utakmice pa cemo onda diskutovati ;)

Gott mitt uns!Sta je tu cudno.Hajmo zabraniti koumnisticke simbole,eto recimo to mene vrijedja jer smtaram da nas je to sranje unazadilo i da su partizani zlocinci.Bogu hvala nek se i to sada smije pricati.Ja licno,nisam za cenzure,svastika je simbol koji su nasi preci ostavili i na steccima i sto ova majmunska pogan govori da je Hitler obescastio taj simbol.Bruke i sramote.Ko se to smatra velikim danas.Oni koji su obescastili sve zivo.

A sto se tice naseg fudbala i nase lige...zalosno,zalosnooooo...Jebe mi se za ovo,volio bi da se ukine.To mi je zelja.

Profile  

PostPosted: 30. 09. 2008. 00:08 

punk ba, jel ti nas zezaš? :lol: jeste ih prebili svaka vam čast, od muke su porazbijali pola Ciglana :lol:
jedina prava akcija protiv njih je bila 97. kada su prolazili Koševskim Brdom, tad su robijaši popili batina ko nikad!

Profile  

PostPosted: 30. 09. 2008. 00:12 

IZUDARAGA wrote:
Mislim da su poslije onog juče navijači pokazali ko su i šta su! kitari zakuhaju, grobijaši polupaju ciglane, mediji okrive manijake da su započeli, grobijaši se pokažu da su najveća stoka u BiH, ma ljepota. Ma nisu ni manijaci ništa bolji, bacanje bombe u Zenici, "upad" u Tuzli... Ma jebo sve ovo Želje mi, 2000-te sam mogao otići u Tuzlu na tekmu i popit pivu s fukarama, s pitarima se cugalo poslije derbija, a sad gluho bilo!

Jooooj jebote ovo...eto sto ti govoris kako je nekad bilo.Simpaticno je bilo npr. vidjeti na nasoj televiziji kako frajer,pripadnik Fukara kaze>ja sam srbo al navijam za slobodu.I tako slicno...al hej ba...spominju se Markale,mater im jebem.Stoka...joj da ima neka sila da ukine nas fudbal skroz.Bezveze pratis vake godine i uvijek gore.Ono jada sto su Zeljo i Sarajevo naparavili je vrijedno spomena...ali sta ima jos_Nista....nistaaaaaaaaa

Profile  

PostPosted: 30. 09. 2008. 00:16 

A šta ćeš buraz, ostala mi samo lijepa sjećanja. Nekome od 18 godina je ovo zanimljivo :(

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2008. 13:40 

A jesi i ti punkbeze nasao s kim ces drviti o navijacima. Ljudi jednostavno nemaju blage veze sa navijastvom i dzaba sa njima pricas o stvarima koje ne razumiju niti mogu razumjeti. Uzivajte i dalje u izvjestajima polupismenih novinara zeljnih senzacije i slijepo im vjerujte.
Najbitnje je da je zenicka stoka opet dobro zapamtila posjetu glavnom gradu, Ciglane im uvijek donesu nesto zanimljivo ;-) , opet su poceli sa saopstenjima za javnost koja vise lice na naricaljku. Vjerovatno ce opet pizditi kao i prije desetak godina da im je neko ubijen i da mu se ne zna za trag, svojim lajanjem su zasluzili da nekog od njih napravimo invalidom u najmanju ruku.

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2008. 18:48 

Bogomilian wrote:
Gott mitt uns!Sta je tu cudno.Hajmo zabraniti koumnisticke simbole,eto recimo to mene vrijedja jer smtaram da nas je to sranje unazadilo i da su partizani zlocinci.

Tis iz istocne Bosne. Tib treb'o da sutis. Vi nas aktivno unazadjujete, evo ima vec, masala 13 godina :P

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2008. 18:52 
Moderator

ostavi mi istocnu bosnu :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]