Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 08. 2025. 08:20

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next
Author Message
 Post subject: Re: GAZI GAZI GAZI PITAREEEEEEEEE
PostPosted: 01. 10. 2008. 18:54 

jesil to i ti pribjeglica?

onda si samo "exception that proves the rule" :mrgreen:

a imas i ruznu muslicku stranu :evil:

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2008. 18:59 
Moderator

haha, moja muslicka strana se tesko moze objasniti, to ako se ikad sastanemo onak fino, pa dodje i ta prica na red :razz: ..a istocna bosna je kvlt, tacnije grad gorazde :mrgreen:
sume, drina, rusevine, pravu bm ugodjaj... :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2008. 19:12 

ta prica nece doci na red osim ako se ja ne obrezumim od alkohola al onda ces ti postat il bes-vakat il totalni ateista...kakogod nes htjet vise sa mnom sjest, nikako...:mrgreen:

nisam bio u gorazdu, al je dosta gorazda svaki dan u sarajvu :(

Profile  

PostPosted: 01. 10. 2008. 19:14 
Moderator

stari serator wrote:
ta prica nece doci na red osim ako se ja ne obrezumim od alkohola al onda ces ti postat il bes-vakat il totalni ateista...kakogod nes htjet vise sa mnom sjest, nikako...:mrgreen:

haha, vidjecemo :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 09:08 

stari serator wrote:
Bogomilian wrote:
Gott mitt uns!Sta je tu cudno.Hajmo zabraniti koumnisticke simbole,eto recimo to mene vrijedja jer smtaram da nas je to sranje unazadilo i da su partizani zlocinci.

Tis iz istocne Bosne. Tib treb'o da sutis. Vi nas aktivno unazadjujete, evo ima vec, masala 13 godina :P

??
tvoj generalni problem je sto potcjenjujes ljude previse

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 16:38 
Moderator

_MisericorD_ wrote:
stari serator wrote:
Bogomilian wrote:
Gott mitt uns!Sta je tu cudno.Hajmo zabraniti koumnisticke simbole,eto recimo to mene vrijedja jer smtaram da nas je to sranje unazadilo i da su partizani zlocinci.

Tis iz istocne Bosne. Tib treb'o da sutis. Vi nas aktivno unazadjujete, evo ima vec, masala 13 godina :P

??

ma pusti ga bolan, za trenutno sarajevo, gorazde je london :mrgreen:
tu se bar zna ko pije ko placa :D
vidjece ako kad ode, seratoru, seratoru :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 16:39 
Moderator

Nek' su u Goraždu neke budale iz čista mira htjeli prebit one Francuze na festivalu :roll:

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 16:48 
tako i treba.

PostPosted: 02. 10. 2008. 16:52 
Moderator

e kad nadju ovako pametovati, sta ti znas o tome svegati?????????
niko nikog nije htio prebiti, neg su lika koji je bio u sutci, krkanski gurnuli likovi sa strane sto su stajali na koncertu narayane i ovaj je krivo pao i slomio nogu...znam da se nas par tu vece htjelo potuci, jer smo s tim istim likom i ostatkom benda cugali u ljetnom, i bilo nam krivo, i plus sto smo znali seljacinu koji je to uradio a isto tako smo rastavljali ovog drugog francuza da ga ne prebije hrpa tih likova, jer jer je on sam htio da se obracuna s njima zbog te nesrece...sve se normalno zavrsilo...
svaki festival sam tamo, al bas svaki i ovo je jedan od rijetkih incidenata...
a kad nije festival i kad ocito ti nisi tamo, nema belaja uopste!

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 18:02 

_MisericorD_ wrote:
stari serator wrote:
Bogomilian wrote:

??

Ne potcjenjujem ih dovoljno nazalost. Mahalu ste mi (Istocnjaci i Sandze) u jebeno selo pretvorili. Al dobro fala kurcu pa nije Amerika, pa se kvadratni metar ne cjeni po komsiluku...

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 20:34 

istocna bosna nije samo gorazde...znas i sam...
a na kraju sam ja nacista jer previse generalizujem 8)

btw - koja mahala?

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 21:25 

da Gorazde je izgleda biser u dzungli...

Pionirska/Nahorevo.

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 22:05 
Moderator

ode tema na gorazde :D
bezze rasprava, libija, nisi tamo bio, ne volis istocnu bosnu, ok..gotovo, nije ni bitno :D
back on topic:

GAZII GAZII GAZIII PITAREEEEEEE..DJE SU TI ZELJOVCI :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 23:12 

_MisericorD_ wrote:
stari serator wrote:
Bogomilian wrote:

??

a brate boli me kurcina sto me pocjenjuje neka masonsko-pederska budala,a ti brta eznas kakvo mi imamo misljenje o njima.Ali eto neka mu...

Odoh sa ovog foruma,jebo te ovo...

Pozdrav za sve,pogotovo za Missericorda i Necro.HEIL BRACO!!!

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 23:14 
Moderator

NecrodaemoN wrote:
e kad nadju ovako pametovati, sta ti znas o tome svegati?????????
niko nikog nije htio prebiti, neg su lika koji je bio u sutci, krkanski gurnuli likovi sa strane sto su stajali na koncertu narayane i ovaj je krivo pao i slomio nogu...znam da se nas par tu vece htjelo potuci, jer smo s tim istim likom i ostatkom benda cugali u ljetnom, i bilo nam krivo, i plus sto smo znali seljacinu koji je to uradio a isto tako smo rastavljali ovog drugog francuza da ga ne prebije hrpa tih likova, jer jer je on sam htio da se obracuna s njima zbog te nesrece...sve se normalno zavrsilo...
svaki festival sam tamo, al bas svaki i ovo je jedan od rijetkih incidenata...
a kad nije festival i kad ocito ti nisi tamo, nema belaja uopste!

Ja ni ne znam za to.
Ovo se desilo oko 1 poslije ponoći, kad su debili skakali svakome na šator, pa i na šator gdje smo mi bili. Pita me gdje su Francuzi da ih prebiju "eto, onako", kažem da veze nemam a znala sam naravno gdje su. Policija ih uhvatila, sutra cijelo Goražde znalo za to, ne znam je l' znaš za to. Baš one prave seljačine.

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2008. 23:18 
Moderator

cudno, bio sam svaku vece do jutra, to ni vidio ni cuo...vjerovatno je to posljedica dodjaja u sutci..ne kazem ja da nema ortodoksnih seljacina, koji grad nema, al tu svak svakoga zna, malo mjesto, niko se ne upusta u incidente tek tako, jer se za 5 minuta sve sazna!
al ajd, to nije tema danasnje emisije :D

Profile  

PostPosted: 03. 10. 2008. 11:12 
Moderator

NecrodaemoN wrote:
cudno, bio sam svaku vece do jutra, to ni vidio ni cuo...vjerovatno je to posljedica dodjaja u sutci..ne kazem ja da nema ortodoksnih seljacina, koji grad nema, al tu svak svakoga zna, malo mjesto, niko se ne upusta u incidente tek tako, jer se za 5 minuta sve sazna!

Jbg, napišeš nije tema današnje emisije pa odgovoriš pa moram i ja.

Znalo se, kad smo došli sutra ujutro svi nas pitali jesmo li dobro šta se desilo, došli su neki da intervjuišu ali navodno nije dao organizator festivala ili neko drugi da ne propadne festival jer je već otišlo ljudi zbog toga. A kad smo se vraćali kući policija nas je pratila do auta, jer su ostatak raje (od ovih što su uhapšeni) pokušali da nas prate.
A prije toga su i mene opkolili svi i pitali iz kojeg sam dijela Sarajeva, nešto mi smrdi da sam rekla iz Istočnog da bi me prebili. Tu noć je par šatora pokupljeno, nisu ludi da ostanu.

Profile  

PostPosted: 03. 10. 2008. 17:03 
Moderator

:shock: :shock: :shock: :shock:

jebo me svak ako sam ista za to znao...pih majku im klosarsku, ma dodje te bagre brdjana, koji imaju prevoz samo za festival, pa nikad nisu vidjeli normalne ljude i et napravise belaj!

Profile  

PostPosted: 03. 10. 2008. 17:38 
Moderator

Istina je, čak me i policajac prepoznao kasnije, pitao me jesu li to ovi, kažem jesu. Vidjela sam kako ih uvode, ruke na leđa i u stanicu.

A šta ćeš, tako je nažalost gdje god kreneš :(

Profile  

PostPosted: 05. 10. 2008. 21:28 

Bili tu tu noc! Ko picke ste se pokupili a nista nije bilo al et vi ste metalci ocekivat je! Doslo je 5-6 seljacina onih ortodoksnih (oni sto nikad nece napustiti gorazde) kojih u gorazdu "nema" i poceli divljati... ja sam stajao tad sa dzuzdom i jos dvojcom momaka iz travnika i ono ibretimo se! Skocili su prvo na sator gdje su bili moji i onda sam ja priletio al kad sam dosao denis koji je iz gorazda valjda rodom ih je smirio ko fol nesto i rekao nema francuza na sto su oni otrcali dalje i skocili na sator od jablanicana i razvalili ga ali jablanicani su bili dovoljno pjani pa nisu ni skontali... dobro sejo tj jedan od njih je izasao i skulirao ih pa su onda oni skocili na vas ja mislim (tako sam procjenio jer ste samo vi otisli) i onda ste ustali oni su se naravno ko svi pickasti djiberi izvinjavali jedna djevojka mu je rekla popravi on je pokusao ali nije mogao itd itd otisli su i tako ste i vi. Mi ostali, ja sa dzuom i onima izdimio jos hiljadu drina ibreteci se i pricajuci i et spavanje par sati ustajanje i naravno ujutro nista sem lijepog osjecaja kampovanja! Ono fino je bilo tj osjecaj malog gradica i osjecaj da pravo osjetis grad i skoro sve poroke (nekoliko dana 24 sata budno klosareci i pijuci) al et seljakluk je seljakluk i prisutan je. Imalo je raje koja je to popravila al nula je to svejedno! Meni je bilo predobro al grad je u kurcu!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]