Eeej Sharane pa kud nestade jebogati htjedoh ti stisnut ruku u znak prizanja za veÄeras. Ja kad sam stigao bio si samo ti i dvojica momaka a onda nakon 20 minuta skupi se 30-ak ljudi. Ovim putem Äestitam i zahvaljujem na dobro odraÄ‘enom poslu, neću viÅ¡e hvaliti jer treba neÅ¡to ostaviti i za sljedeći put kad će biti dva puta bolje siguran sam.
Film - ToksiÄni osvetnik je bio ludara živa. Ja onakve filmove nisam gledao ima jedno 10 godina a bilo mi je godra Å¡to se raja puno smijala, mada je meni bilo smjeÅ¡no Å¡to su neki stavljali ruke na oÄi da ne bi vidjeli onu krv i unutraÅ¡nje organe razbacane vani, ti to Sharane nisi mogao vidjeti jer si sjedio tamo na ulazu, al bilo je simpatiÄno pravo.
Malo mi je na nerve iÅ¡lo Å¡to je ekipa na zadnjim sjediÅ¡tima diplila glasno jedno vrijeme i ometala uživanciju al ajd jebaji ga. Sve u svemu - iÅ¡ao sam ne oÄekujući puno, manje viÅ¡e me interesovao sam film a jednim djelom sam doÅ¡ao da podržim vaÅ¡ rad - a onda ispade da je bio dobar provod i da jedva Äekam Class of Nuke'em High sljedeći petak.
P.S. Ono Å¡to si govorio da je dobro Å¡to je ulaz marka (ÄaÅ¡a i karte od nafake zakon e

), nešto sam o tome kontao i mislim da si u pravu 100%. Bolje je što je karta marka - raja se zainteresira šta to ima da se pogleda za kermu.
P.S.S. thrashtilldeath ba, gdje si bio, kad si došao, je li moguće da smo se možda i sreli a?