bloodflood wrote:
jebo te muzika.

nasmija me pushikurche...
Na pitanje ko je ovdje lud...pa uglavnom mi, jer oni uglavnom od standarda nase drzave ne odudaraju. Ne vidim ovdje nikog sa ljiljanima po avatarima, mudzahedinima, alahu ekber u potpisima. Imali smo/imamo i mi takvih al smo ih otjerali u pizdu materinu il im rekli da smanje dozivljaj. Sto je jebiga ocito njima nemoguce/nije u interesu. Sta ja treba da slusam komentare nekih likova kao ona skinjara sto se tamo povlaci il onaj pametnjakovic sa lobanjom i plavim sljemom na njoj.
Kakvi su to umovi? Pa isti oni sto se po Tora-Borama kriju. Cjeli svjet je protiv njih. Cjeli svjet ima neku ezotericnu korist od sjebavanja njih. Oni se iskidase za neke svete zemlje, po nalozima i ispiranjima koznakakvih lopova, a kad ih stisnes za bilo kakve cinjenice vidi se koliko o icemu znaju. Ofirno mi uopste i razmisljati o takvima, al problem je da je sa obje strane 75% takvo. Neobrazovano, neinformisano, al stodes posto ubjedjeno u svoje sulude ideale. Ti ljudi ni izjave svog milog Ratka Mladica za vrijeme rata nisu pomno upratili, a kamoli sta dalje...Za neke i nije neg rudnik il ciklon-b tretman. Jebiga!
Sto je najzalosnije jeste da ocito osjetis da neki od njih nisu po naravi takvi, vec su indoktrinirani da vjeruju u prostu LAZ, sto se da vidjeti na njihovom neprestanom spominjanju Nasera Orica. Bilo je i Hrvata i Srba na tribunalu koji su dobili "vrijeme odlezano" i razlaz, al jebiga to se ne vidi, to se ne pika, jer nije u skladu sa weltanschauungom koji im je propagandna masina nametnula (citaj: ubjedjenjem da je sve sto se desi samo dokaz koliko je cjeli svjet protiv njih, i kako su se urotile velesile da sjebu Srpski narod, jer su oni, jebote kruh, neka karika, neka prijetnja...deluzije velicanstva, boljke malih naroda koji su navikli da "hamale" pod tudjom cizmom), a da sebi priznaju da su pola zivota proveli u apsolutnoj gluposti i zabludi...treba to prezivjet i probudit se vedar za novi dan. Al sta se ja imam tu koji kurac kidat i objasnjavat ljudima koji neke stvari jednostavno ne zele da nauce, ili nisu sposobni da prihvate. Fakte su fakte, dokazi postojeci. Ko laze, mi i cjela jebena planeta, il oni? Lazu sebe, uglavnom. Al ako im je tako zivot laksi, mada sumnjam, puno bi im racionalniji bio splet, a pogotovo rasplet okolnosti, tj. nebi se toliko izjedali...
milijarde muha govna jedu svaki dan, aj ih ubjedi da to ne treba