Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 08. 2025. 08:25

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 104 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Uhapsen Karadzic
PostPosted: 23. 07. 2008. 01:18 

bloodflood wrote:
jebo te muzika.

:mrgreen: nasmija me pushikurche...

Na pitanje ko je ovdje lud...pa uglavnom mi, jer oni uglavnom od standarda nase drzave ne odudaraju. Ne vidim ovdje nikog sa ljiljanima po avatarima, mudzahedinima, alahu ekber u potpisima. Imali smo/imamo i mi takvih al smo ih otjerali u pizdu materinu il im rekli da smanje dozivljaj. Sto je jebiga ocito njima nemoguce/nije u interesu. Sta ja treba da slusam komentare nekih likova kao ona skinjara sto se tamo povlaci il onaj pametnjakovic sa lobanjom i plavim sljemom na njoj.

Kakvi su to umovi? Pa isti oni sto se po Tora-Borama kriju. Cjeli svjet je protiv njih. Cjeli svjet ima neku ezotericnu korist od sjebavanja njih. Oni se iskidase za neke svete zemlje, po nalozima i ispiranjima koznakakvih lopova, a kad ih stisnes za bilo kakve cinjenice vidi se koliko o icemu znaju. Ofirno mi uopste i razmisljati o takvima, al problem je da je sa obje strane 75% takvo. Neobrazovano, neinformisano, al stodes posto ubjedjeno u svoje sulude ideale. Ti ljudi ni izjave svog milog Ratka Mladica za vrijeme rata nisu pomno upratili, a kamoli sta dalje...Za neke i nije neg rudnik il ciklon-b tretman. Jebiga!

Sto je najzalosnije jeste da ocito osjetis da neki od njih nisu po naravi takvi, vec su indoktrinirani da vjeruju u prostu LAZ, sto se da vidjeti na njihovom neprestanom spominjanju Nasera Orica. Bilo je i Hrvata i Srba na tribunalu koji su dobili "vrijeme odlezano" i razlaz, al jebiga to se ne vidi, to se ne pika, jer nije u skladu sa weltanschauungom koji im je propagandna masina nametnula (citaj: ubjedjenjem da je sve sto se desi samo dokaz koliko je cjeli svjet protiv njih, i kako su se urotile velesile da sjebu Srpski narod, jer su oni, jebote kruh, neka karika, neka prijetnja...deluzije velicanstva, boljke malih naroda koji su navikli da "hamale" pod tudjom cizmom), a da sebi priznaju da su pola zivota proveli u apsolutnoj gluposti i zabludi...treba to prezivjet i probudit se vedar za novi dan. Al sta se ja imam tu koji kurac kidat i objasnjavat ljudima koji neke stvari jednostavno ne zele da nauce, ili nisu sposobni da prihvate. Fakte su fakte, dokazi postojeci. Ko laze, mi i cjela jebena planeta, il oni? Lazu sebe, uglavnom. Al ako im je tako zivot laksi, mada sumnjam, puno bi im racionalniji bio splet, a pogotovo rasplet okolnosti, tj. nebi se toliko izjedali...

milijarde muha govna jedu svaki dan, aj ih ubjedi da to ne treba ;)

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 01:23 

Burnt iN Effigy wrote:
Master wrote:
Ja sam lično za to da se svi zločini kazne. I sprski i hrvatski i muslimanski. Žao mi je što "ima najviše" srpskih zločinaca, tj. uglavnom njih hvataju. Ostali se ni ne spominju. Hrvati "Oluju" slave kao praznik. Zločin je zločin. A to što su uhvatili Karadžića mislim da je samo stegnulo situaciju koja se iole popravila između Srba i Muslimana, a to se vidi u ovoj temi (i onoj sa RS metala). Ne mrzim nikoga, ne obožavam ratne zločince, ali zločin je zločin. I za njega NIJE odgovrna cijela nacija već pojedinci. Ni jedna strana nikada neće priznati svoje zločine... Niti jedan. Srbi poriču i previše ulbažavaju srebrenicu, ovi je preuveličavaju itd. Svako piše svoju jebenu istoriju. Kad narod shvati da su sve 3 nacije podjednako krive i činile jednako zločina u poslednjem ratu - biće nam svima bolje. I naravno kad prestanemo da živimo u prošlosti, ako ikada uspijemo...

Odakle si ti ? RS ili Srbija ? Cuj sve tri nacije podjednako krive, vic dana . . .

Ja sam iz RS. A zar je bitno ? Mislim, ja sam prvo čovijek pa onda Srbin i to mi je najbitnije. Sad mi reci kako su Srbi najgori ? lol

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 01:24 

Master wrote:
Kad narod shvati da su sve 3 nacije podjednako krive i činile jednako zločina u poslednjem ratu - biće nam svima bolje. I naravno kad prestanemo da živimo u prošlosti, ako ikada uspijemo...

Jeste to ce sve tri nacije shvatiti pogotovo one porodice koje su izgubile nekoga u ratu i svi treba da zaborave proslost i zive bolje jel tako :roll: a vidim da se ti nisi ni rodio dok je bio rat, pa ispitaj tatu ili mamu malo vise sta se desavalo za vrijeme rata. Neke stvari se ne mogu promjeniti niti ce, to je realnost ovih prostora, ko zeli da zivi bolje morat se satisfakciju traziti negdje daleko od ove balkanske bagre

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 01:31 

Hedon wrote:
Master wrote:
Kad narod shvati da su sve 3 nacije podjednako krive i činile jednako zločina u poslednjem ratu - biće nam svima bolje. I naravno kad prestanemo da živimo u prošlosti, ako ikada uspijemo...

Jeste to ce sve tri nacije shvatiti pogotovo one porodice koje su izgubile nekoga u ratu i svi treba da zaborave proslost i zive bolje jel tako :roll: a vidim da se ti nisi ni rodio dok je bio rat, pa ispitaj tatu ili mamu malo vise sta se desavalo za vrijeme rata. Neke stvari se ne mogu promjeniti niti ce, to je realnost ovih prostora, ko zeli da zivi bolje morat se satisfakciju traziti negdje daleko od ove balkanske bagre

Naravno da ne mogu... Rođen sam 1992. godine i ne sjećam se rata. Znam da sam živio jedno vrijeme u CG zbog napada na moj grad. Znam da su mnogi izgubili nekoga u ratu, i šta sad mi SVI od toga rata imamo ? Iako sada je stanje mnobo bolje do prije 5 godina... Kad moj prijatelj nije smeo da prođe kroz određene dijelove grada...

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 01:33 

Quote:
Da se primijetiti . . . Ja da sam Srbin barem bih priznao : Covjek koji je vodio moju naciju je ubio, mucio, silovao toliko ljudi, i to bez povoda, vodjen iluzijom visestoljetne gluposti .

Ja nisam rekao da Karadžić NIJE zločinac ! Ali sad ti reci kako je samo Srbin: "ubio, mucio, silovao toliko ljudi, i to bez povoda" ?!?!

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 01:38 

Master wrote:
Kad narod shvati da su sve 3 nacije podjednako krive i činile jednako zločina u poslednjem ratu - biće nam svima bolje.

Al u kurcu jarane. Al u kurcu.

To je bila politika pokojnog Slobe odma nakon Dejtona. Svi su krivi. Ne, neko je prvi poceo pucat. I nemoj mi sviju ti o Srpskom svatu...to su babine price za malu djecu. Neko je izveo topove i tenkove (i prije svega toga dobrano se kreno ukopavat na pozicije!) i sa istim na narod od cijih se poreza platilo isto oruzije, mobilizacija i municija kreno udarat, ha bili oni Srbi, hrvati, Marsovci..."s kim su, taki su, imas kvote, osini mishko". Nema tu izjednacenja nikakvih krivica, potencirati nesto tako je mrtvi BEZOBRAZLUK. Najduza opsada u istoriji modernog ratovanja, najveci masakr u Evropi od drugog svjetskog rata, i na kraju krajeva...Genocid. Ne nazalost toliko glupi bit necemo, nikad...

Kako to da se isti scenario desava sa cak tri nacije sugradjana iz bivse drzave?

"Morali su Srbi da se brane". Od cega? Od koga? Od koje Armije? Jel se to nisu mogli ustavno/pravno branit? Jel Srebrenica "odbrana"? Jel XX logora "odbrana"? Jel snajperisanje djece i staraca "odbrana"?

Jedno je ratni zlocin. Kad nekog "ufati" shenluk od silne smrti oko njega, il je prosto djubre po naravi pa mu podleti sansa pod ruke. Za to se sudi pojedincima. Gotovinama, Oricima. Genocid je malo jebenija stvar. Za to su svi, pa cak i oni koji su htjeli a nisu smjeli da se suprotstave, snosioci odgovornosti.

Al naravno u predjelima gdje se aveti od prije sezdeset godina jos uvjek velicaju i njihovi podvizi protiv cigana i jevreja, sta ocekivati...civilizovanost? svjest u koraku sa svjetom? Kurac! Tu covjek vuka ujeda!

Last edited by stari serator on 23. 07. 2008. 01:42, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 01:46 

Burnt iN Effigy wrote:
Master wrote:
Quote:
Da se primijetiti . . . Ja da sam Srbin barem bih priznao : Covjek koji je vodio moju naciju je ubio, mucio, silovao toliko ljudi, i to bez povoda, vodjen iluzijom visestoljetne gluposti .

Ja nisam rekao da Karadžić NIJE zločinac ! Ali sad ti reci kako je samo Srbin: "ubio, mucio, silovao toliko ljudi, i to bez povoda" ?!?!

Hahahah, kako ? Hoces da ti kazem kako ? Tako sto su ti jebeni umovi naredili pokolj nekoliko hiljada ljudi, medju njima i djece cak i tvojih godina, potrazi malo po youtube-u klipove, sve ce ti biti jasno ;-)

Sta je povod bio, zelja za nezavisnoscu mozda ? Ne, povod je taj kao i desetljecima i stoljecima prije, ideja velike Srbije, Srbije koja ce se prostirati od Kosova do Jadrana i u kojoj ce zivjeti jedini istinski, boziji narod, SRBI .

Nisi mi odgovorio na pitanje. Iako ovde nema Hrvata ovo se tiče tako reći sva 3 naroda. Šta je sa Olujom ??? Protjerano oko 400 000 Srba i oko 6 000 pobijeno... To se slavi kao dan oslobođenja....

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 01:55 

Pa jest, u Hrvatskoj, dan oslobodjenja. Dosli na svoje AVNOJevske granice.

Jel zlocin? Jest. Protjerivanje Srpskog zivlja sa tih teritorija, stoji, brutalno, precizno, etnicko ciscenje, gadan zlocin pravo. Srba je na tim prostorima bilo od vajkada, sad ih bas i nema. Ali svjet je priznao Hrvatsku 91-e ako se ne varam. Valjda se taj Srpski narod mogao, u toj civilizovanoj, svjetski priznatoj drzavi, izboriti za bar nekakvu politicku predstavljenost. Za neka prava. Ne vjerujem da bi ih automatski deportovali i oduzeli im sve sto imaju...

Al ne, Veselin Sljivancanin je Vukovar do zadnje cigle sravnio, jer su mu roknuli sofera. I jebiga, onda normalno, da kad se Oluja desila nekih sedam godina kasnije, nikog nije bolio kurac.

Budi sretan sto ti je sesnest momche, nedo te bog da ikad moras RTBG program iz tog perioda (91-93) vidjet.

Uostalom zaboravi jebiga, bolje je da ti se mlad um sa tim ne opterecuje. Da sam ja te srece pa da me potkacilo nije, al nedade se, jebiga...

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 01:59 

stari serator wrote:
Pa jest, u Hrvatskoj, dan oslobodjenja. Dosli na svoje AVNOJevske granice.

Jel zlocin? Jest. Protjerivanje Srpskog zivlja sa tih teritorija, stoji, brutalno, precizno, etnicko ciscenje, gadan zlocin pravo. Srba je na tim prostorima bilo od vajkada, sad ih bas i nema. Ali svjet je priznao Hrvatsku 91-e ako se ne varam. Valjda se taj Srpski narod mogao, u toj civilizovanoj, svjetski priznatoj drzavi, izboriti za bar nekakvu politicku predstavljenost. Za neka prava. Ne vjerujem da bi ih automatski deportovali i oduzeli im sve sto imaju...

Al ne, Veselin Sljivancanin je Vukovar do zadnje cigle sravnio, jer su mu roknuli sofera. I jebiga, onda normalno, da kad se Oluja desila nekih sedam godina kasnije, nikog nije bolio kurac.

Budi sretan sto ti je sesnest momche, nedo te bog da ikad moras RTBG program iz tog perioda (91-93) vidjet.

Uostalom zaboravi jebiga, bolje je da ti se mlad um sa tim ne opterecuje. Da sam ja te srece pa da me potkacilo nije, al nedade se, jebiga...

Haha, baš... :| A i u Vukovaru se desio zločin, to ne poričem.

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 02:03 

Quote:
Nisi mi odgovorio na pitanje. Iako ovde nema Hrvata ovo se tiče tako reći sva 3 naroda. Šta je sa Olujom ??? Protjerano oko 400 000 Srba i oko 6 000 pobijeno... To se slavi kao dan oslobođenja....

Halo momak u jednom mjesecu je ubijeno preko 8000! Shvatas li ti kako je to bezobrazno sto ti pricas kad poredis brojke? Cista jebena matematika daje zakljucke a da ne odlazimo dublje! Fakat meni se neda ulaziti u ova raspravljanja preduboko jer nije sve tako jednostavno a cini mi se da ni ti nebi trebao previse!

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 02:06 

Burnt iN Effigy wrote:
400.000 :lol: 6.000 pobijeno, nije Srebrenica, te brojke su dosta nize, to se zna ;-) Operacijom "Oluja" je ubijen i velik broj Hrvata kao i Bosnjaka . . .

Srpski narod od vijekovima vrsi teror na ovim prostorima, svaki put vodjeni idejom Velike Srbije, nastavi li se tako, na kraju Srbije uopce nece biti . . . Historija ne laze, moze se interpretirati na razlicite nacine, ali historija ne laze ;-)

Znas li za II Svjetski rat, i II Operacije cetnickog pokreta, koliko je Bosnjaka i Hrvata tada protjerano i ubijeno, znas li mozda ?

Svaka cast svakom Srbinu koji prizna zlocin nad Bosnjacima i Hrvatima, koji se zalaze za pravdu i istinu, znas li koliko je takvih, 10%, jadno . Neke stvari se mogu promijeniti, ali svijest ljudi NE, sutra ce nova generacija od svojih roditelja nauciti kako da mrze narod samo zbog drugacijeg imena i religije, zbog "neprezaljenog poraza", prije receno hira, koji datira stoljecima u proslosti .

Samo ću reći Jasenovac.

A ovo za teror, gluposti. Šta je sa Kosovom ? Ko vrši teror. Opet spominjem Oluju.

Quote:
Halo momak u jednom mjesecu je ubijeno preko 8000!

Ja nisam porekao zločin nad Muslimanima u Srebrenici.

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 02:21 

Burnt iN Effigy wrote:
Spominjes Oluju uzalud, Oluja nema veze s ovom raspravom. Moze mi neko razbiti prozor jednom, moze i drugi put, ali treci put nece, treci put cu ja njemu razbiti glavu ;-) Sta si mislio, da ce Hrvati trpiti ludjacku ideologiju i masovno ubijanje svog naroda, momce, niko nije lud. Nazalost, samo Bosnjaci dopustaju ponavljanje istih sranja, bez trunke kolektivne svijesti, nije to toliko do naroda, koliko je do usranih lidera koji su nas vodili tokom svih ovih godina, vodili ali u propast.

Ideologija i ideja velike Srbije zivi vijekovima, i jos uvijek je prisutna, prisutna je sve dok 99% gradjana Beograda, Novog Sada, Trebinja otvorenu pozivaju na ideju odbacivanja svake konstatacije o zlocinackom pohodu svog naroda, velicajuci najvece ratne zlocince u povijesti, predstavljajuci ih kao heroje Srbije. U tome je razlika izmedju magicnog trougla ;-)

Upravo zbog ovoga mi je svejedno sto je Karadzic uhapsen, jer njegova ideologija jos uvijek duboko zivi u gradjanima Srbije, i dokle god zivi suzivota i povjerenja na ovim prostorima nece nikad biti .

A ja mislio da su Srbi šovinisti... :lol:

Inače ja izlazim iz ove konverzacije...Dosta mi je....Ne mrzim nikoga i ovde sam došao kako bi upoznao neke kul likove, našao i porazgovrao o muzici pa mislim da ću to i uraditi...Ne mogu trošiti vrijeme na ovakve gluposti gdje svako vuče svoj kraj...

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 02:25 

daj zakljucajte-brisite ovo sranje

Last edited by ©hucky on 23. 07. 2008. 02:26, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 02:26 

Master wrote:
Quote:

Nisi??? Cuj nisi?
Quote:
Kad narod shvati da su sve 3 nacije podjednako krive i činile jednako zločina u poslednjem ratu - biće nam svima bolje.

Znas ono gutamo mi svakakva govna decko al barem ih saljite u manjim komadima da bolje provarimo, nemojte stalno velika!
Pu! Tebi jaran nije smijo da prodje nekim djelovima grada? A sto ja moram da ujebavam skoro svaki fest u republici srpskoj jer mi majka ne moze da zaspi dok ne vidi da sam usao u kucu jos dan danas? Sram i stid da te bude i svakog ko na takav nacin razmislja! I dan danas... huh... i ja se iskljucujem...
Samo ljudi ajmo malo ukljuciti dva prsta obraza!

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 03:05 

Heh. Nek su ga vala uhvatili, istekao mu je rok vec davni dana... Jucer vidjela na euronews, nisam gledala vijesti. Necu sada da ulazim u ove zadnje rasprave. Drago mi je da su ga uhvatili, svaki zlocinac zasluzuje kaznu, pogotovo ratni zlocinci, tako i Karadzic. Nisam puno gledala to, ne mogu, odma se sjetih prokletog rata, leteci krava, gelera, svaceg neceg etc.. Bilo mi je pet godina i dobro se sjecam. Ne do bog da sam starija bila. Djeca ipak "drugacije" dozivljavaju rat nego odrasili, jer nisu svjesni dosta nekih stvari ( i tako to treba da bude). Ne znam ko je na ovom forumu napisao da majke Srebrenice nista od toga nemaju. Kako nemaju? Sljedeca situacija, pobilo ti pola familije a ako tebe se slobodno kretaju ratni zlocinici!!!!

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 03:08 

I vi ste nasli gdje cete ici... Mislim da je svaka zdrava glava davno uocila da rs-metal forum vrvi od nacionalista, a ni nacista ne manjka... Sad vi budite bolji od njih i nemojte se spustati na te nivoe retardacije...

Kemale, mislim da barem u BL mozes mirno posjetiti svaki fest, a za mala mjesta, jebiga, tamo se ja plasim da cu zbog duge kose ili cisto reda radi popusiti cipelarenje, ne znam sta da ti kazem, jebeni primitivni soj balkanski...

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 05:01 

Taman kad izgubih vjeru u djed mraza, on se pojavi.. :)

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 06:31 

jebo vas bog majke mi :lol:

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 10:01 

Master wrote:
Burnt iN Effigy wrote:
400.000 :lol: 6.000 pobijeno, nije Srebrenica, te brojke su dosta nize, to se zna ;-) Operacijom "Oluja" je ubijen i velik broj Hrvata kao i Bosnjaka . . .

Srpski narod od vijekovima vrsi teror na ovim prostorima, svaki put vodjeni idejom Velike Srbije, nastavi li se tako, na kraju Srbije uopce nece biti . . . Historija ne laze, moze se interpretirati na razlicite nacine, ali historija ne laze ;-)

Znas li za II Svjetski rat, i II Operacije cetnickog pokreta, koliko je Bosnjaka i Hrvata tada protjerano i ubijeno, znas li mozda ?

Svaka cast svakom Srbinu koji prizna zlocin nad Bosnjacima i Hrvatima, koji se zalaze za pravdu i istinu, znas li koliko je takvih, 10%, jadno . Neke stvari se mogu promijeniti, ali svijest ljudi NE, sutra ce nova generacija od svojih roditelja nauciti kako da mrze narod samo zbog drugacijeg imena i religije, zbog "neprezaljenog poraza", prije receno hira, koji datira stoljecima u proslosti .

Samo ću reći Jasenovac.

A ovo za teror, gluposti. Šta je sa Kosovom ? Ko vrši teror. Opet spominjem Oluju.

Quote:

sta je sa hiljadama djece na kosovu,koja su ostala sirocad??

Profile  

PostPosted: 23. 07. 2008. 10:23 

koje ste vi kolektivne budale...

http://www.youtube.com/watch?v=O51gbNERpIM
GET A LIFE

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 104 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]