Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 08. 2025. 10:33

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 466, 467, 468, 469, 470, 471, 472 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 25. 09. 2011. 18:35 
Moderator

Sve je to fašizam. Unitarističko Sarajevo protiv separatističke Banjaluke. Crno protiv bijelog. Jebote takav sport ako će tebe neko bakljom gađat na utakmici. Nema tu pobjednika, sami gubitnici. Još da su nam dobri klubovi, nego ih Jevreji i Česi kantaju po 6-7 : 0. Zajebi priču ba...

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2011. 19:44 

Torres, fenomen za sebe. Dadne go pa popuši crveni.

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2011. 21:54 

sudiji sto je sudio mec catania-Juve..zelim sve najgore u zivotu i bogalj retardirani dabogda vise nikad ne krocio na teren, onakvo sudjenje ni interu ne bih pozelio....2 penala ne svira, i to kod drugog, frajer bukvalno Vidala pred svojim golom krvnicki opali nogom u glavu da je ovome kroz zavoje kasnije nastavila krv curiti a ni penala ni kartona... dijeli kartone Juventusu ko da su mu majku ubili, a ovima kroz suze da zuti kod starta s dvije noge...

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2011. 22:00 

Nameless wrote:
Hm... interesantno...
Svaki put kad klub iz Sarajeva negdje ode i ispadne neko navijačko sranje, uvijek su domaćini krivi, oni su napali, isprovocirali, policija OBAVEZNO stala protiv balija... Ni Manijaci ko ni Horde dakako nikad krivi nisu nizašta, napadnuti jadni ljudi, a pošli u mirovnu misiju u Banjaluku...
Vjerodostojni mediji naravno uvijek svog konja guraju naprijed.

Ne vjerujem ba nikome, ponajmanje kad se radi o sukobima navijača u zemlji kakva je Bosna i Hercegovina.

Pohvalno je što ne vjeruješ, sumnja je majka znanja. Al' mu je informisanost pramajka ;-)
Izvorište autonomnog kritičnog stava nije nužno kontra.

Što ti reče Anthrax, bijahu dva prenosa uživo. Prvi, gdje Borac odnese pobjedu u Sarajevu i bijaše ispraćen aplauzom. Drugi, gdje Željezničar zabi go u Banjaluci i, osim baklji, Lešinari istrčaše na teren i uputiše se do tribina Manijaka da ih lemaju.

Obezglavator wrote:
Za svadju uvijek treba dvoje :)

U ovom kontekstu ne nužno. Dovoljno je da ti protivnička ekipa zabije go.
Ispravka, problem je dublji. To nije protivnička. To je neprijateljska ekipa.

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2011. 22:07 

svaka cast Zelji, Borac, odnosno njihovi navijaci su pokazali da su dno dna..ne znaju trpiti poraz...i smijesna je uprava Borca koja spominje rijec "kukavicluk"...a isti su bili vec prozivani radi cetnickih parola i sl, tako da moj dragi Andrej kao i svaki put do sada u vezi tih nacionalistickih, fastistickih, unitaristickih i ostalih i"stickih" teorija, fejlas opasno..pa ti palamudi do prekosutra o izjednacavanju krivice za sta nemas nikakvog pokrica, a s druge strane, postoje ociti snimci kao sto je navedemo..

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2011. 22:10 

~°~ wrote:
Nameless wrote:
Hm... interesantno...
Svaki put kad klub iz Sarajeva negdje ode i ispadne neko navijačko sranje, uvijek su domaćini krivi, oni su napali, isprovocirali, policija OBAVEZNO stala protiv balija... Ni Manijaci ko ni Horde dakako nikad krivi nisu nizašta, napadnuti jadni ljudi, a pošli u mirovnu misiju u Banjaluku...
Vjerodostojni mediji naravno uvijek svog konja guraju naprijed.

Ne vjerujem ba nikome, ponajmanje kad se radi o sukobima navijača u zemlji kakva je Bosna i Hercegovina.

Pohvalno je što ne vjeruješ, sumnja je majka znanja. Al' mu je informisanost pramajka ;-)
Izvorište autonomnog kritičnog stava nije nužno kontra.

Što ti reče Anthrax, bijahu dva prenosa uživo. Prvi, gdje Borac odnese pobjedu u Sarajevu i bijaše ispraćen aplauzom. Drugi, gdje Željezničar zabi go u Banjaluci i, osim baklji, Lešinari istrčaše na teren i uputiše se do tribina Manijaka da ih lemaju.

Obezglavator wrote:
Za svadju uvijek treba dvoje :)

U ovom kontekstu ne nužno. Dovoljno je da ti protivnička ekipa zabije go.
Ispravka, problem je dublji. To nije protivnička. To je neprijateljska ekipa.

Ima logike , mada je neko misljenje 'opce javnosti' ( citaj nepismenih debila ) da mi moramo mrziti njih i da oni moraju mrziti nas a da trece , ono najnormalnije ne postoji .

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2011. 22:23 

Hahaha, postoji i treće.
Ja sam "njihova", pa prijateljujem sa "našim", rađam djecu sa "našim"...
Haj' ti sad meni reci ko su za me "naši", a ko "njihovi"?

Njihovi su, ba, svi koji dođu gledat fudbal, protivnička im ekipa utrpa go i oni krenu da se lemaju. Između ostalog i uzvikuju: "Ubij Turčina!" itd. itd. Naravno, samo primjer u ovom kontekstu, a primjenjivo u svim mogućim kombinacijama.

Hoću reć', najnormalnije postoji (što i ti znaš), samo je to najnormalnije tiho.
I drugo, nema "opće javnosti". Ima servirano u medijima. Zbog toga i razumijem Andrejev fail u analizi konkretnog slučaja.

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2011. 22:44 
Moderator

Ja po pitanju izama ne mogu fejlat nikako, a ovo se sad moje konkretno ne odnosi na to..

Nego back on topic, ne vjerujem ni njima ni ovima iz Sarajeva. Sve je to isti kurac u drugim nijansama. Tačka. Klošarska posla Banjalučana svakako... ovako nešto ne treba nikome.

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2011. 22:52 

~°~ wrote:
Hahaha, postoji i treće.
Ja sam "njihova", pa prijateljujem sa "našim", rađam djecu sa "našim"...
Haj' ti sad meni reci ko su za me "naši", a ko "njihovi"?

Njihovi su, ba, svi koji dođu gledat fudbal, protivnička im ekipa utrpa go i oni krenu da se lemaju. Između ostalog i uzvikuju: "Ubij Turčina!" itd. itd. Naravno, samo primjer u ovom kontekstu, a primjenjivo u svim mogućim kombinacijama.

Hoću reć', najnormalnije postoji (što i ti znaš), samo je to najnormalnije tiho.
I drugo, nema "opće javnosti". Ima servirano u medijima. Zbog toga i razumijem Andrejev fail u analizi konkretnog slučaja.

Nisi ti mene dobro shvatila , postoji ona treca opcija da budemo normalni ljudi i ne mrzimo nekoga jer je druge vjere i nacionalnosti samo ona ne postoji u glavama debila , eto to sam mislio reci .Za mene ne postoje ni nasi ni vasi , ja sam Bosanac a ko god kaze da je Bosanac a da je katolik / krscanin / pravoslavac za mene je ljudina i po' i ja mu pruzam ruku . Na taj nacin treba razmisljati , ove nase nane i djedovi i njihova djeca misle da Bosna pripada samo muslimanima a ne kontaju da nikad nije bila muslimanska zemlja ( hvala kurcu , serijat nabijem te na istog ) . A iste takve stvari imaju i ostale 'vjere' i nacini odganja kod nas . Ne znam gdje je fejl , dobro i kaze . Kamo li srece da kod nas ima na Balkanu kakvo 'restart' dugme pa danas posalje u picke materine sve pa da pocnemo ispocetka .

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2011. 22:55 

vazda kažem,svaka čast ljudima koji i dalje iznalaze razloge da dolaze na stadione širom BiH,to je stvarno entuzijazam bez granica.pogotovo oni koji idu na gostovanja.
što kaže moj stari,pa jel da odem na tušanj da gledam patnju od fudbala (a živimo pored stadiona) kad u isto vrijeme na tv-u igra utakmica fenomenalnog kvaliteta eto npr. engleske premijer lige u kojoj i timovi koji igraju za opstanak pružaju fantastičan fudbal.da ne pričamo za derbije,a onda lige petice itd.

čemu prisustvovati i šta vidjeti na stadionima po BiH?

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2011. 23:00 

e da,malo je oftopik,čitam ove vaše redove pa haj reko da priupitam ako zna neko kakvu mudru šta ispadne djete iz braka u kojem su mati i otac u BiH iz kategorije "ostali"..?

Profile  

PostPosted: 25. 09. 2011. 23:04 

Saleo wrote:
e da,malo je oftopik,čitam ove vaše redove pa haj reko da priupitam ako zna neko kakvu mudru šta ispadne djete iz braka u kojem su mati i otac u BiH iz kategorije "ostali"..?

Bosanac i nikako drukcije....

Profile  

PostPosted: 26. 09. 2011. 10:14 

Image

Profile  

PostPosted: 26. 09. 2011. 13:45 

urnebes :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=jMale2Rb ... r_embedded

Profile  

PostPosted: 26. 09. 2011. 13:53 

joj dzeke koji kloc :lol: isto oni klosari ulicari iz svrakinog :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 26. 09. 2011. 14:00 

:lol: :lol: :lol:

mrtvi klosar...samo je falilo da kaze "ocam'"

Profile  

PostPosted: 26. 09. 2011. 14:03 

Saleo wrote:
vazda kažem,svaka čast ljudima koji i dalje iznalaze razloge da dolaze na stadione širom BiH,to je stvarno entuzijazam bez granica.pogotovo oni koji idu na gostovanja.
što kaže moj stari,pa jel da odem na tušanj da gledam patnju od fudbala (a živimo pored stadiona) kad u isto vrijeme na tv-u igra utakmica fenomenalnog kvaliteta eto npr. engleske premijer lige u kojoj i timovi koji igraju za opstanak pružaju fantastičan fudbal.da ne pričamo za derbije,a onda lige petice itd.

čemu prisustvovati i šta vidjeti na stadionima po BiH?

a to je i moje misljenje o nasem fudbalu opcenito.

al konkretno u ovom slucaju zelje i borca, nema price ni rasprave o tome ciji navijaci su seljacka fasisticka govna koje treba zapalit na tribini kolektivno... ko misli drugacije, eto dokaza brate sta su radili tamo i jos gore sta su izjavili za zelju i manijake poslije toga... mislim dno ciganluka i primitivizma.

Profile  

PostPosted: 27. 09. 2011. 22:19 

jao Uniteda majko mila, slozi im Frei 3 komada u drugom..ccc..Bayern gazi sve pred sobom izgleda...Napoli je dobro krenuo, nadam se da ce uspjeti proci dalje..

Profile  

PostPosted: 27. 09. 2011. 22:40 

Izvuče se United. City za kurac. Nisam odavno lošiju ekipu vidio (ako ne spominjem svoje :lol: ).

Profile  

PostPosted: 27. 09. 2011. 22:41 

Manchester totalno zakazao (i jedan i drugi) ...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 466, 467, 468, 469, 470, 471, 472 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]