Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 12. 2024. 10:37

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 94 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: U skladu sa politickim previranjima
PostPosted: 19. 02. 2008. 05:36 
Moderator

Ako je Kosovo srce Srbije, onda je Srpska srce Bosne :)

Image

Profile  

Post subject: Re: U skladu sa politickim previranjima
PostPosted: 19. 02. 2008. 11:35 

"ubij turcina", "jebes federaciju, moze srpska i bez nje!" :lol:

ajd ovo za federaciju jos razumijem, al... "ubij turcina", pa krushe... to je samo jos barbarski, svaki srbin s imalo soli u glavi, koliko god se ponosio svojim srpstvom, ovo nikad ne bi izjavio na prosvjedu - u banja luci.

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 11:36 

aha.. i zaboravih jos jedan: RUSIJO, POMAGAJ!

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 12:21 

jarane odavno ništa gluplje od ovog nisam vidio!

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 12:38 

Bice ubuduce belaja oko RS-a...

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 12:39 

Image

: )

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 12:49 

Hahahaha, odlicno, ODLICNO!!!

Samo lagano raja, ne dajte da vas prevare, nikakvog belaja, samo isprazna televizijska lajanja, bice to sve udure.

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 13:24 
Moderator

Ma jesu to tv lajanja,ali tako se lajalo i krajem 80-ih..dosta toga saznadoh iz nekih tekstova koje sam iskopavala za diplomski (tema-nacionalizam u medijima bivše SFRJ).
Još 1987. je Kosovo postalo medijski bum,na famoznoj Osmoj sednici CKSKJ od koje je sve i počelo ,u međuvremenu se u ostatku Jugoslavije desio genocid i zamalo etnocid,i to zna se gdje najviše,prošlo 20 jebenih godina i opet se priča o istom.
Identične parole,identični mitinzi.Identične tv slike.Sve je isto,samo njega nema.(Miloševića aka Gentlefucker-a) :lol:
Sreća imade svijet tad Clintona,da je bio Bush jr.,otišla bi ružičasta BiH u pepeo i dim.

A što se tiče ovoga Sharanovog Srpska Is Bosnia,to nije tačno ali jest činjenica da je Srpska U Bosni.Engleski taj zna sjebati poentu.. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 13:40 

~°~ wrote:
Samo lagano raja, ne dajte da vas prevare, nikakvog belaja, samo isprazna televizijska lajanja, bice to sve udure.

ma to i ja kažem, treba sve uzet s rezervom i izignorisati maksimalno...
al dok god postoji "RS" i nacionalne podjele u policiji, vlasti i ostalim institucijama postojat će i mogućnost odcjepljenja i mogućnost novih ratova.
ovo će nas opet sve samo baciti korak unazad a više me sve boli od hodanja unazad jebem mu...

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 13:59 
Moderator

Still Cyco wrote:
..i mogućnost novih ratova.

Zato se ljudi i boje kad vide iste stvari na tv-u.Ja se ,srećom,ne sjećam.

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 14:02 

;-)

Skontali smo se, posebno je Arinoe ubola kao da je znala sta mi se po glavi mota dok sam pisala. Nista se ne desava samo od sebe, sve se desava POTPIRIVANJEM, kako tada, tako zele i sada. Samo SADA se mnogo razlikuje od TADA, ne zaboravite da su, prije svega, evropski bankari i US ekvivalenti u drugim sektorima USLI generalno na Balkan sto tada nije bio slucaj. Hocete li vi to tumaciti kao i ja pa reci - to je negdje i bio veliki, mutni cilj na koji smo nasjeli, naravno i preko mjere kako je to svojstveno ovim prostorima, to je vasa stvar. EU i US nece pustiti ovo ekonomsko parce kolaca i portal ka ruskim resursima sada, nema pi*ke. Protesti, manji nemiri, nacionalisticko isfuravanje - bice toga jos, ali nista realno uznemirujuce, prema mom sudu. ZATO MI SAD TREBAMO PRICATI O SMANJENJU POREZA I DOPRINOSA, jebes Kosovo, ni iz dzepa ni u dzep, ionako smo svi skupa tranziciono najebali. Povezivanje RS-a s tim je bas bajka u realnim geopolitickim uslovima.

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 16:09 
Moderator

Uputi mi prijatelj jedan na Spaceu komentar vezano za ovo. Uglavnom, da me neko ne bi krivo shvatio, da kažem jednu-dvije.

Moja domovina se zove Bosna i Hercegovina. Ja sam Bosanac i Hercegovac. Religijsko izjašnjavanje - ateist. Ne priznajem Republiku Srpsku ni Federaciju, pogotovo Republiku jer je fašistička i genocidna tvorevina potpisana krvlju nevinih ljudi.

Ovaj čitav banner je ironični osvrt na nerede u Banja Luci. Ne mogu da vjerujem da budući akademski građani pjevaju proklamovane četničke pjesme i gađaju kamenjem ambasade. Koliko god to nekom bilo normalna pojava, ja i dalje neću da vjerujem da je to normalno.

Na one povike moronske - Kosovo je srce Srbije - eto, neka je.

Ali onda isti ti majmuni da ne zaborave da je i Srpska srce Bosne :) Ne Daytonom, nego historijom...svaki grad, svaka rijeka, svako selo...svi su BOSNA, htio to neko priznati ili ne. Banja Luka je srce Bosne, Prijedor je srce Bosne, Zvornik je srce Bosne...

Pošto sam vidio na Myspaceu da ljudi furaju isti ovakav znak koji kaže ''Kosovo is Serbia'', morao sam uraditi isto u ''domaćem'' fazonu. Ima ovih par likova, čak i među bendovima koje želim da ovo isprovocira - ko im jebe mater fašistoidnu!

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 16:17 

...ili Hercegovine stare, ako hocemo biti istorijski precizni.

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 16:31 
Moderator

~°~ wrote:
...ili Hercegovine stare, ako hocemo biti istorijski precizni.

Historijsku preciznost prepuštam tebi, pozaboravljao sam dosta.

U svakom slučaju, nadam se da sam bio jasan što se tiče značenja ovog bannera.

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 16:49 

Noise Messiah wrote:
Uputi mi prijatelj jedan na Spaceu komentar vezano za ovo. Uglavnom, da me neko ne bi krivo shvatio, da kažem jednu-dvije.

Moja domovina se zove Bosna i Hercegovina. Ja sam Bosanac i Hercegovac. Religijsko izjašnjavanje - ateist. Ne priznajem Republiku Srpsku ni Federaciju, pogotovo Republiku jer je fašistička i genocidna tvorevina potpisana krvlju nevinih ljudi.

Ovaj čitav banner je ironični osvrt na nerede u Banja Luci. Ne mogu da vjerujem da budući akademski građani pjevaju proklamovane četničke pjesme i gađaju kamenjem ambasade. Koliko god to nekom bilo normalna pojava, ja i dalje neću da vjerujem da je to normalno.

Na one povike moronske - Kosovo je srce Srbije - eto, neka je.

Ali onda isti ti majmuni da ne zaborave da je i Srpska srce Bosne :) Ne Daytonom, nego historijom...svaki grad, svaka rijeka, svako selo...svi su BOSNA, htio to neko priznati ili ne. Banja Luka je srce Bosne, Prijedor je srce Bosne, Zvornik je srce Bosne...

Pošto sam vidio na Myspaceu da ljudi furaju isti ovakav znak koji kaže ''Kosovo is Serbia'', morao sam uraditi isto u ''domaćem'' fazonu. Ima ovih par likova, čak i među bendovima koje želim da ovo isprovocira - ko im jebe mater fašistoidnu!

možda sam i ja malo pogrešno shvatio al opet kažem da im ne treba davati trunke pažnje jer to ide na ruku samo ekstremistima koji time normalnim građanima pokazuju kako su u pravu...

a vjeruj mi da shvatam ljude u srbiji da su ogorčeni, ne moraju biti fašisti da bi im bilo krivo. ja se čak i ne naslađujem na ova zbivanja tamo, jednostavno me ne interesuje...
ovo po BL je čisto preseravanje i ulizivanje srbiji i nadam se da brzo stati...

lopine s vlasti namjerno su nas gurale u te međunacinalne podjele samo da bi mogli nastaviti krasti i praviti nas budalama. evo ruka ako silajdžić i dodik nisu u talu...

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 17:14 

Ovi u Bl su ispali SHABANCINE, ali vidim da su i ovde neki ispali shabani sa komentarima...

Ne fali ni jednoj ni drugoj strani nafuravanja na "njihove i nase"...

Da nas u Bosni hoce ko poravnati sa zemljom sve na brzinu, da se ne koljemo u jos ko zna koliko ratova...

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 17:30 

(P)ostacu hippie, hocu svega mi... :mrgreen:

Image

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 17:54 
Moderator

as_the_sun_sets wrote:
Da nas u Bosni hoce ko poravnati sa zemljom sve na brzinu, da se ne koljemo u jos ko zna koliko ratova...

Evo,Strale rece sve.Cyco nemoj se sad palit,al fakat nama,balkanskome jadu i cemeru,nema lijeka... :(

Mislim,gledam ove scene na Tv-u i ne mogu da vjerujem...
Nisam htio temu da prvi postavim,da ne bude da ja povlacim te nezgodne rasprave,ali jeza me prodje dok gledam skupinu majmuna,navijaca retardiranih(o da,opet ultrasi),skinsa i punkercica srednjoskolaca(bilo je i nekih faca sa anarhofesta,al necemo o tome sada) kako izigravaju majmune,paleci SVOJU zastavu i dizuci tri prsta.O kamenovanju ambasada i sl. ispadima da ne govorim...

Eh sad,Sharan je neke stvari dobro rekao,kao i Elma i Ceca.Ne mogu ulazit u historijske dijelove rasprave jer,fakat,nisam upucen toliko(jebga,ne sjecam se historije iz srednje).

@Sharan - baner je vopra gotivan,samo sto je poprilicno dvosmislen,al jebaji ga - kontamo se ;-)
No,s druge strane je glupo jer samim tim sto bismo to stavili u avatar(pa makar i iz zajebancije bilo)dali bismo slicnu sliku o sebi,kao komsije nam,sto mi nismo zasigurno.
A usput bismo i mi zakuhali situaciju jos vise,sto nam bas i ne treba...
Evo gledam ljudima ove profile...pa bgtjb to u Den Haag treba sve slat,jebeno poremecen svijet,nastran,fuj...

A sad drugi dio.
Imao sam priliku sa nekim ljudima iz Srbije da pricam zadnjih dana,koji su me pravo razocarali pa su fasovali block na msn-u.
Od toga da su mi likovi najavljivali novi rat u Bosni,do slika Velike Srbije u avatarima...
I sad mi fkt bezze dodje sve to kad skontam da se radi o ljudima koje smo isuvise dobro i lijepo ugostili ovdje,o ljudima s kojima sam mislio da sam "dobar" i sl.

Na kraju samo mogu rec: HVALA BOGU ILI KOME/CEMU GOD DA SAM IZ SARAJEVA,JER MI,DJECA SA SARAJEVSKOG BETONA SMO NAJZDRAVIJI I NAJNORMALNIJI PO TOM PITANJU!!!
Ovo se ne odnosi samo na ljude rodom odavde,vec opcenito na nas stanovnike grada,koji smo vecinom operisani od nacionalizma,bilo koje vrste netrepeljivosti na nacionalnoj i/ili rasnoj osnovi i slicnih otrova...

Last edited by Nameless on 19. 02. 2008. 19:56, edited 2 times in total.

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 18:42 
Moderator

ma sve je to đemiđić...

Profile  

PostPosted: 19. 02. 2008. 20:34 

subverziv wrote:
"ubij turcina", "jebes federaciju, moze srpska i bez nje!" :lol:

ajd ovo za federaciju jos razumijem, al... "ubij turcina", pa krushe... to je samo jos barbarski, svaki srbin s imalo soli u glavi, koliko god se ponosio svojim srpstvom, ovo nikad ne bi izjavio na prosvjedu - u banja luci.

zasto ne?

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 94 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]