as_the_sun_sets wrote:
Da nas u Bosni hoce ko poravnati sa zemljom sve na brzinu, da se ne koljemo u jos ko zna koliko ratova...
Evo,Strale rece sve.Cyco nemoj se sad palit,al fakat nama,balkanskome jadu i cemeru,nema lijeka...
Mislim,gledam ove scene na Tv-u i ne mogu da vjerujem...
Nisam htio temu da prvi postavim,da ne bude da ja povlacim te nezgodne rasprave,ali jeza me prodje dok gledam skupinu majmuna,navijaca retardiranih(o da,opet ultrasi),skinsa i punkercica srednjoskolaca(bilo je i nekih faca sa anarhofesta,al necemo o tome sada) kako izigravaju majmune,paleci SVOJU zastavu i dizuci tri prsta.O kamenovanju ambasada i sl. ispadima da ne govorim...
Eh sad,Sharan je neke stvari dobro rekao,kao i Elma i Ceca.Ne mogu ulazit u historijske dijelove rasprave jer,fakat,nisam upucen toliko(jebga,ne sjecam se historije iz srednje).
@Sharan - baner je vopra gotivan,samo sto je poprilicno dvosmislen,al jebaji ga - kontamo se
No,s druge strane je glupo jer samim tim sto bismo to stavili u avatar(pa makar i iz zajebancije bilo)dali bismo slicnu sliku o sebi,kao komsije nam,sto mi nismo zasigurno.
A usput bismo i mi zakuhali situaciju jos vise,sto nam bas i ne treba...
Evo gledam ljudima ove profile...pa bgtjb to u Den Haag treba sve slat,jebeno poremecen svijet,nastran,fuj...
A sad drugi dio.
Imao sam priliku sa nekim ljudima iz Srbije da pricam zadnjih dana,koji su me pravo razocarali pa su fasovali block na msn-u.
Od toga da su mi likovi najavljivali novi rat u Bosni,do slika Velike Srbije u avatarima...
I sad mi fkt bezze dodje sve to kad skontam da se radi o ljudima koje smo isuvise dobro i lijepo ugostili ovdje,o ljudima s kojima sam mislio da sam "dobar" i sl.
Na kraju samo mogu rec: HVALA BOGU ILI KOME/CEMU GOD DA SAM IZ SARAJEVA,JER MI,DJECA SA SARAJEVSKOG BETONA SMO NAJZDRAVIJI I NAJNORMALNIJI PO TOM PITANJU!!!
Ovo se ne odnosi samo na ljude rodom odavde,vec opcenito na nas stanovnike grada,koji smo vecinom operisani od nacionalizma,bilo koje vrste netrepeljivosti na nacionalnoj i/ili rasnoj osnovi i slicnih otrova...