Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 08. 2025. 08:08

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next
Author Message
 Post subject: queer neÅ¡to
PostPosted: 01. 09. 2008. 01:56 

Od 24. do 28. septembra ce se održati taj neki Queer umjetnicki festival sa gay tematikom. Šta mislite o tome, treba li nam to?
Jumbo plakati po ulicama??? Znaju dobro kolko raji to smeta i opet to najavljuju na sav glas. Da fino bez publiciteta održe fest, niko ni čuo ni vidio - svi sretni. Ovako će dobit mare od vehabija (taman se neću brijat da se uklopim :D) i kukat kako smo primitivna sredina a sami provociraju.

Profile  

Post subject: Re: queer neÅ¡to
PostPosted: 01. 09. 2008. 02:06 
Moderator

Ma nek rade sta hoce ali svakako da im preveliko eksponiranje, koje mi i inace najvise ide na kurac kad su slicne manifestacije te populacije u pitanju, moze samo naskoditi.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 02:14 
Moderator

Ma nisam za da ih teroristi gazaju, to JESTE primitivno ;-) al isto tako ljudi toliko to forsisarju na neki glup nacin da pokazuju da moraju ocekivati sranja...

Svakako nek se odrzi, sto da ne, nije da ce im neko od nas na to otici...
Radi brate sta hoces, samo sto dalje od moje avlije, ha ja..

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 02:24 

sto se mene tice, bilo ko normalan, paliju u ruke i mlati govna. osakatit ih treba, invalidima dozivotnim napravit.
znam da ce vehabije popizdit zbog vjerskog praznika, sto se odrzava u tom periodu, ostali zbog mrznje prema stoci bolesnoj.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 02:31 

Ma da se mene pita ja bi to sve u logor pa zyklon :lol: al ta je demokratija pa imaju pravo radit šta hoće (a ni ja nemam zyklon :( )
Al pošto im ne mogu ništa na ulici, zato mogu preko foruma: Nosite se svi u kurac i u pičku ma... lalala lala lalala la ;-)

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 02:38 

vako,to odma sve treba dobro nagazati (lezbe,pedere) sve u glavu ,ako i koji čupo naleti dobro je i to(eldara i sehu necemo zato sto su raja) heheh..

Naravno sto dalje od moje avlije pa brate ovaj grad i jeste tvoja avlija,ako dopustimo da se desava po gradu uskoro cemo ih gledati kako se handre i po kaficima u kojima visimo...

zato podjimo stopama nasih sunarodnjaka tacnije beogradjana fino se skupiti i izaci svi na ulice,dobro nemamo mi bas toliko m.da da ih onako namlatimo(neki imaju) ali boze moja na bilo koji nacin protestvovati i dokazati ima da ovdje nisu dobro dosli,taj oblik sexualne devijacije nama ne treba - PEDERI MARS U ZAGREB... :razz:

keno svaka cast za temu ja vec imam bradu :twisted:

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 02:43 

Krenut redom od deena, karišika, emerika, golog kuhara... na plato skenderije, PAM u ruke i streljaj :lol:

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 02:47 
Moderator

Nase dobro bosansko razmisljanje :roll:
jarane, nisam ni ja pederoljub, al stani malo ono... kakvi ba logori, kakve palije, sta vam je ba, halo?!?

uostalom, zagreb nema ni dva posto pedera sta ih ima ljubljana...ljudi nikom ne seru, nikog ne diraju, imaju svoja mjesta za izlaske i njih niko ne dira, niko nema nista protv njih, sta je problem na kraju...meni je i dalje tesko navici se na to, al boze moj, nismo saudijska jebena arabija ni pustinjske seljacine da tako posmatramo ljude...

uostalom, bogohulio, sta tebi ima smetat sto se dva pedera il dvije terorlezbace handre kuci il na svojim nekim mjestima...daj ba...jebo vas to razmisljanje...

a da nasi nemaju muda kao beogradjani(sunarodnjaci?? :? ), lol...

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 02:54 

Nameless wrote:
Nase dobro bosansko razmisljanje :roll:
jarane, nisam ni ja pederoljub, al stani malo ono... kakvi ba logori, kakve palije, sta vam je ba, halo?!?

Što jarane, mi ih mrzimo i to je tako, da se toliko ne eksponiraju u medijima možda ih i ne bi ovoliko mrzili.
Što pedofili ne naprave fest, isti kurac isti poremećaj, samo što su ovi zakonski legalni i društveno prihvatljiviji a ovi drugi nisu :shock:

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 02:56 

hallooooooooo,boli me ba sto se oni karindzaju kuci,sta se koji kurac imaju eksponirati po gradu,izgleda da je ovdje samo fora nekome kontrirati CITAJJJJJ TEKST PA odgovori,a to za slovence vjerujem oni su vazda bili pederi,, jaooo kad bi mogli sa njima zaratit hihihih,seha ti se za svaki slucaj malo osisaj da te ne zamijenimo za neku lezbu heheheh...

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 03:02 
Moderator

Jarane dje ces to dvoje poredit?! :shock:

Ne volim ih ni ja, sta im zato imam kicme lomit... Vise mrzim shaneriju i papke od njih pa njih ne lomim...Sto njih ne lomim, pitam se??

Ljudi se eksponiraju cesto prepogresno, pogotovo kod nas...Hoce da budu prihvaceni u drustvu sa sjebanim normama i standardima, ne kontaju da su oni jos sjebaniji i rade sve na krivi nacin.
Al sta tebe, Keno, boli kurac ako ce oni organizovat neko svoje sranje? Ne organizuju ga tebi u kuci il ne znam...

Isti kurac kod da se okupi papanijada i dodju marisat rokerske picke jer ovi imaju svirku u npr. Bocku. Kazem "isti kurac" jer se opet radi o nekome ko je neprihvacen i nevoljen od strane druge, mocnije i vece grupacije... Jel to odmah znaci da je los, zao, bolestan ili abnormalan? Treba mu usta razvalit?

Kontas jarane...glupo mi jednostavno sve to...

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 03:06 

@bogohulio: dobro ako ima lezba od haman 2m i 100kg sa bradom onda ja ih necu smjet tuc :razz:
a kakvo paljenje i komore... gdje je cejf tu ba, zamahni palijom po glavi :lol:

sto se tice ovog "dogadjaja", nek se ovo odrzi bez incidenata i bice sve vise ovakvih sranja i onda ce sve slobodniji bit i pocet ce se i pedercine jebene setat gradom normalno ko i ove retardirane lezbe, isto hibridi neki, pa sad skontajte bil ikom bilo ugodno da sjedi pored dvojice pedera... cigaru u oko odma.

Last edited by Addi on 01. 09. 2008. 03:08, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 03:08 

e ba nikad te niko nece razbit jer si metalac,narodnjak,reper sta vec to nije bolest,a pederluk jeste,i ja mislim da te nikad niko nije dosao razbiti ni pred kukom ni pred bockom zato sto si ti metalac,jesam li u pravuu???

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 03:14 

Nameless wrote:
Al sta tebe, Keno, boli kurac ako ce oni organizovat neko svoje sranje? Ne organizuju ga tebi u kuci il ne znam...

Cijeli grad je moja kuća :) kažem ti, da se fino ušute ne bi im niko riječ rekao, ovako ako ih šta zadesi zadesi :) još Ramazan eeee, fakat imaju muda (lezbejke :lol: ) ne znam je li raja svjesna toga bila ali Vital Remains (svako zna koje je to bogaranje) je održan za vrijeme 27. noći, šta misliš da smo imali jumbo plakat, misliš da ne bi neko došao da nas razbije :shock:
Jarane ko ti brani, napiši "sve šanere i papke treba pobit" i rješen problem, ja bi rado bacio molotov koktel na gay paradu al valja ležat poslije toga eeee ;-) ovako mogu provocirat one što ih brane :lol: hehe

Last edited by IZUDARAGA on 01. 09. 2008. 03:16, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 03:15 

bog dao K, dao P, i oni nadju spajat K i K, P i P, ne moze nikako...bolesni ljudi, za doktora...
ak se bas moraju dirat, nek se diraju stanovima, dalje od mojih ociju, ne moraju vala hodat po ulici i kurcit se...

nisam vehabija, al ovo je cista provokacija od strane pedera, organizuju u mjesecu ramazanu...bog zabranio, u svim religijama zabranjeno...mislim da je jasno..

dvoumim se dal otic na taj skup, malo ih 'prepadat' - mi smo pi*ke od naroda, na tom skupu, s druge strane, ce se opet pojavit 300-500 ljudi, mozda nece ni tolko, nece se opet nista promjenit, rizikovat da se zbog pedera padne - ne znam isplatil se, jer smijem pare stavit kakav god belaj bio, da ce opet iduce god organizovat, a i belaj moze bit samo sa onim bekanima od specijalaca, jer ce ih cuvat ko kap vode na dlanu...neke stranke vec ih podrzale (nasa stranka)
a najvise mi se ne ide zbog toga kad vidim kako se drugi ponasaju, kako ih boli K za svim, sjede, piju kafe, uzivaju, kontam koji se K ja zajebajem i rizikujem palicu, kaznu...ebo i palicu i kaznu da znam da ce se sta promjenit, da ce izac par hiljada ljudi, da im nikad vise nece past na pamet da dodju, al NECE, opet ce doc iduce godine i opet ce 300budala izac, a ostali ispijat kafe i smijat se na racun tih budala kak ih je policija razbila..
ebo ti nas..ebo SA, ebo sve gradove..proklet narod...ne reaguje na vece probleme, da reaguje na pedere...

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 03:17 
Moderator

Ocito da nisi. Jer si upravo potvrdio ovo moje :)
A druga stvar, ko je vidio tuc bolesne ljude? :? ;-)

PS nista nisam rekao za slatanje na mjestima na kojima smo mi heterosi, al po svojim queer mjestima, sto da ne? Nije da ce ko od nas tamo zac'...

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 03:28 

Zar stvarno mislite da zapad nudi išta pozitivnog našem gradu, zar mislite da je npr. Amsterdam normalan grad? Ako SA postane ko Amsterdam ili Ljubljana (ne samo vezano za gayeve) ode sve u kurac, nestade i ovo malo duha što nam je ostalo :shock:

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 03:29 

Ne smetaju mi dok god me se ne doticu na nacin da je to moj problem.. samo ne vidim poantu silne eksponiranosti, parada, festivala i inih sranja.. i ja sam straight pa se time ne kurcim nit mi treba parada za takvo sto..

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 03:56 
Moderator

Koja jebena homofobija...e, moji metalci :(

Tuga jesenja...svi vole Halfordove visoke vokale, a svi znamo kako ih je dobio... :D

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 04:02 

Maximum Satan wrote:
Koja jebena homofobija...e, moji metalci :(

Tuga jesenja...svi vole Halfordove visoke vokale, a svi znamo kako ih je dobio... :D

ukratko, to je to.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]