Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 08. 2025. 08:08

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 53 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Clanak vrijedan citanja
PostPosted: 08. 09. 2008. 21:30 

http://www.sarajevo-x.com/clanak/080905047

nastavimo...

nadam se da citalastva Saff-a nema na ovom forumu, al nesto nisam siguran nakon zadnje runde "out"-anja...

Profile  

Post subject: Re: Clanak vrijedan citanja
PostPosted: 08. 09. 2008. 21:42 

sta da ti kazem...sve je upravu ovaj Asim.

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2008. 22:18 
Moderator

Na taj članak su komentari morali biti isključeni, ljudi nisu normalni.

http://www.sarajevo-x.com/clanak/080904026

A ovaj je također najčitaniji članak ovih dana. Postao je hit među nadobudnim komentatorima. Seljak na seljaka udario.

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2008. 22:48 

IZUDARAGA i Addi, jel vam sad jasno da su vam istomisljenici ni cenat od SchutzStaffela?

Bogam bi neki Bosnjaci komotno mogli na "Hadzdz" u Wewelsburg mjesto u Meku. Olos. I to moj narod? Moj nije! Ne da nije moj, nego nije ni "narod". Al o tom po tom...i ova ce diskusija otic u sunovrat tako da, izlisno je...

I ja sam nekad, samo proslog ljeta, razmisljao kao i vi. Mislio sam nek rade sta hoce po svojim kucama. Onda sam shvatio da je to cista indoktrinacija i propaganda paranoicnih idiota koji probranim bjelim fontovima na crnoj podlozi grupama ljudi prijete smrcu samo zbog njihovog opredjeljenja, pa ma kakvo ono bilo. Pacenici...Olos...Ljudski djubar...

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2008. 23:11 

:lol:

dzaba ti to njima pricas, moj libijac...

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2008. 23:39 

Dobar clanak. Mada mi je sve ovo cudno, imao sam utisak da je narod u BiH apatican do te granice da ga je vise nemoguce potaci na akciju.
Ocigledno se imbencilnost masa nikada ne moze precjeniti.

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2008. 23:41 
Moderator

Bosna, Sarajevo :roll: tuga i sramota ljudske rase...Balkan...

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2008. 00:43 
Moderator

jarane, koji ti je kurac, ne znam ko je ovdje snimao kako podjebaje pedera i to javno nasred ferhadije...to nije diskriminacija? to je tolerancija?...smijesni ste vise s tom pricom..ponavljate se bezveze.

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2008. 01:39 
Moderator

Nameless wrote:
Bosna, Sarajevo :roll: tuga i sramota ljudske rase...Balkan...

dobro me Ado podsjeti na to. sad se sjetih kako si ti zajebavo i provociro pedere, dobacivo jadnicima ( :lol: ) svašta, a sad ih lafo braniš. a to sad promjena imidža, neki preokret u roku od par mjeseci? :roll: ma daj! šta? to ako ih ne miš pobijedit postani njihov simpatizer. :lol:

loše loše. da se ne sjećam tih ispada, možda bi imao šta konkretno da kažeš, ali ovako, bolje ti je šuti. sad je pak kul mijenjat mišljenje svakih 5 minuta.

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2008. 01:50 
Moderator

Ja podjebavao pedere(dvojicu) i uvijek cu. Ne sto su pederi nego sto su debili i zbog promocije pederizma kakvu rade a znate kako to izgleda kod te dvojice, vjecno cu im bit za kostima, zajebavo bi ga za nesto trece da nije peder i da ga poznajem eto, cisto zaradi cejfa. Jel ti sad lakse, dobio si odgovor!

A moje "branjenje" se odnosi na one regularne medju njima, na ljude koji imaju veca muda nego ovaj kompletan forum zajedno pa izlaze na ulicu. Iste one koji ne smiju pisnut zbog reisova, shanerije, nakih lafo-muslimana, katolika, sektasa vehabija, kuraca palaca, kretenskih nasilnih navijaca - opcenito svih ljudi koji lijepe plakate po gradu s parolom koja naglasava "Ubij pedere" i onih koji to podrzavaju...ako mislis da je to ok buraz onda ne znam sta bih ti rekao...

muka mi je od tog, muka mi od te primitivne sarajevske price...balkan, bio i osto, zakarniste kolko god volio taj grad, al zakarniste tesko...ne do grada nego do mentaliteta seljaka u gradu, vecinskog stanovnistva. nista protiv vas raje da se razumijemo. opcenito govorim. nevezano samo za pedere i lezbe.

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2008. 01:53 

hehe evo nas opet jelde... jeste nesretno dosadni i besposleni jebali vas svi pederi i vehabije ovog svijeta nasuho...
ja fakat ne vidim povezanost ovog clanka s mojim i IZUDARAGINIM misljenjem. al fakat ni na djelic sekunde nisam osjetio povezanost. no nebitno, necu se puno zadrzavat na tome, nemam zivaca ni vremena opet s vama o istom.
i sto boro kaze, ne znam koji vam je kurac svima, kad sam licno prisustvovao momentima kad su svi od vas (koji nas optuzuju) dobacivali ili pricali ruzne stvari o pederima. ako nista zajebavali se pogrdno na njihov racun. ne znam kakvi su to sad preokreti...

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2008. 01:56 

ma jarane, možete se vi sad svađat na forumu do ujutru, al ja ne znam koji je jači od vas dvojice! Nako praznu slamu mlatit... a-a... tc!

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2008. 02:10 
Moderator

Addi wrote:
hehe evo nas opet jelde... jeste nesretno dosadni i besposleni jebali vas svi pederi i vehabije ovog svijeta nasuho...
ja fakat ne vidim povezanost ovog clanka s mojim i IZUDARAGINIM misljenjem. al fakat ni na djelic sekunde nisam osjetio povezanost. no nebitno, necu se puno zadrzavat na tome, nemam zivaca ni vremena opet s vama o istom.
i sto boro kaze, ne znam koji vam je kurac svima, kad sam licno prisustvovao momentima kad su svi od vas (koji nas optuzuju) dobacivali ili pricali ruzne stvari o pederima. ako nista zajebavali se pogrdno na njihov racun. ne znam kakvi su to sad preokreti...

Ma nije to bilo vama ba! Kazem opcenito, nisam ni mislio na vas. :)

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2008. 02:17 

i jebiga libijac, ti nas nazivas ovdje idiotima, olosem, djubradima, fasistima, likovima koji prijete smrcu itd. mislim da to nije u redu govorit raji koju znas. pogotovo zato sto kazes da si bio istomisljenik do proslog ljeta. ok, mozda drugacije gledas sad na to, al bezveze ti je tako to pisat. i ne znam koji je cilj otvaranje iste teme po treci put. mislim da smo svi sve rekli sta smo imali. zar je ugodno po sto puta pisat jedno te isto... ne vidim uzivanciju u vrijedjanju i jednolicnoj raspravi sa svih strana...

@nameless: ma znam, pa ne bi bilo u redu tako govorit o raji radi ove teme.

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2008. 02:36 
Moderator

Dobar Asim...i ja napisao lagani članak, pa dobio par poruka u kojima su mi zaprijetili lomljenjem kostiju, zuba, ekstremiteta i jedna, citiram ''ni kamera te neće prepoznati, pederčino sa televizije.'' :D

Nisam mogao vjerovati kakvi su u suštini neki od mojih prijatelja. Zadrta stoka. Otkako je objavljeno da će se u Sarajevu održati Queer Festival - hrpa, trka i panika. Sranje. Uništavaju nam grad. Degradiraju ga. Majko, majko.

Ja ne znam za Vas, ali meni je veća prijetnja u gradu Sarajevu papak sa brda, Seka Aleksić u dvorani koja nosi ime jednog od naših najvećih sportista, veća su mi prijetnja maloljetnici po tramvajima, veća mi je prijetnja ''kornjača'' koja mi jebe koncepciju jer mi napiše kaznu kad pijem u parku. To su mi veće prijetnje od jednog homoseksualca.

Kažu, pada na Ramazan, to je najveći problem. Prva stvar, iako nisam vjernik, izuzetno poštujem svačije svjetonazore i vjerske obrede. Imam prijatelja koji svaki dan posti - sve se naše zajedničke kafe pomjeraju u 21 navečer - sve pijanke se otkazuju za vrijeme Ramazana. Slažem se apsolutno. Smeta li mi? Ne. Poštovanjem prijatelja poštovat ću i sebe.

Ali ljudi! Diže se halabuka oko Queer Festivala za vrijeme Ramazana. Interesuje me sljedeće i neka mi baš odgovore ovi što srčano zagovaraju sjebavanje Queer Festa: hoćete li se tako isto srčano boriti za ukidanje SFF-a kada Ramazan padne u mjesecu augustu? Hoćemo li tad kao neprijatelja Ramazanu navoditi totalni muzički neukus iz Doma Mladih, šmrkanje kokaina i mini suknje ili će to biti i dalje kulturni događaj godine koji zasigurno ne bi zasmetao vjernicima?

Stvar je u tome što se diže bespotrebna halabuka oko Queer Festa koji NE SADRŽI NIKAKVU PARADU, već samo projekcije filmova, tribine i druženja.

Ne vjerujete? http://www.queer.ba/program.htm , pa pročitajte. Kao što vidite, niko ne planira paradirati ni smetati ljudima.

Oni što žele da ubijaju, kolju, razbijaju glave - pravo ramazansko ponašanje. Stvarno. Allah Dž.Š. bi bio ponosan na takav odnos prema ljudskom biću. Primjetiti sarkazam, molit ću lijepo. Ako smatrate da ste u pravu, pokušajte onda ljudsko biće preokrenuti, odgovoriti ga od haram djela. Ako ne uspijete, a vi ste pokušali. Zavođenje volje mačem, puškom i šakom nikad nije uspjelo. Pogledajte najočitiji primjer Hitlera. Popušio ga odmah.

Za one koje interesuje kakav sam ja to ''pederoljubac'' jer sam takve karakterizacije dobijao od ljudi koji su jedna od najugroženijih skupina u Bosni, pa ipak su zadrti - metalaca, nisam pederoljubac, nego slobodanizborljubac koji je BTW. totalno HETERO, bez ikakvih osjećanja i premišljanja prema istom spolu iako znam da sam sex simbol i gayevima, jebiga (za njih), ja volim žene :))))

TOTALNI SUPPORT!!!

Fakt: Homoseksualizam nije bolest ni poremećaj. Medicina dosad nije uspjela i neće uspjeti (jer nije) izdvojiti atom, gen, virus ili bakteriju koja pokreće homoseksualizam.

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2008. 02:51 

sve je to ok, al mislim da to nije trebalo biti napisano ovdje. ne znam imal tih tvojih prijateja ovdje na forumu koji su u nekoj panici i trci i koji unistavaju grad, al mislim da nije niko s ovog foruma.
pogotovo sto se tice povezivanja s religijom.
bolest nije u bukvalnom smislu, ne postoje virusi i slicno naravno, to zna i budala, ali samim tim sto je neprirodno je poremecaj.

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2008. 03:53 

bloodflood wrote:
:lol:

dzaba ti to njima pricas, moj libijac...

jesam ti reko...

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2008. 04:07 

hahaha a to si mislio da ce mi clanak promjenit misljenje? :lol:
jarane, previse pravite buke oko ovog... jes jes, vi, a ne mi :-) jednostavno prihvati da postoje ljudi kojima je to nenormalno, ko sto je vama normalno i to je to. samo supljirate u beskonacnost. mislim da znas da mene boli k***c za vehabije, isto ko i za pedere i nacionaliste isl... ne volim nista od tog. to je to, sve je to po meni neprirodno i ne ljudski. mislim da bi ova prica trebala bit gotova, zamolio bi ko je ovdje odgovoran da zakljuca ovo, jer ove teme samo prouzrokuju svadje, na nacionalnoj il nekoj drugoj osnovi, sto ovaj forum ne podrzava koliko znam.

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2008. 04:18 

Addi wrote:
hahaha a to si mislio da ce mi clanak promjenit misljenje? :lol:
jarane, previse pravite buke oko ovog... jes jes, vi, a ne mi :-) jednostavno prihvati da postoje ljudi kojima je to nenormalno, ko sto je vama normalno i to je to. samo supljirate u beskonacnost. mislim da znas da mene boli k***c za vehabije, isto ko i za pedere i nacionaliste isl... ne volim nista od tog. to je to, sve je to po meni neprirodno i ne ljudski. mislim da bi ova prica trebala bit gotova, zamolio bi ko je ovdje odgovoran da zakljuca ovo, jer ove teme samo prouzrokuju svadje, na nacionalnoj il nekoj drugoj osnovi, sto ovaj forum ne podrzava koliko znam.

ja ne vidim da se iko igdje svada... nema nikakve svade...treba ovakih tema, da vidis ko je ko, brate :lol: .

ne kontam samo sto tolko apelujes da se zatvore teme ovog tipa, ako te vec zaboli... na kraju krajeva, da te zaboli ne bi se volko pravdo, tj. ne bi uopste odgovaro na temu.

p.s. znam ja da si ti dobar momak, i da ima jos nade za tebe. ne dopusti da te ovi, pod cijim si uticajem, povuku sa sobom na dno...( :lol: ).

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2008. 04:35 

da se vidi ko je ko ? :lol: bolje da ja ne govorim sta ja vidim :razz: :lol:
ne svadjam se ja, ne svadjas se ni ti, mislio sam na ostale 2 teme gdje si i sam vidio do cega to dovodi. to je jedini razlog. moje odgovaranje na teme nit ovo postavljanje tema nema veze s pederima nikako, to i corav vidi, smisao prava se izgubila nakon prvog posta prve teme. samo mi nije jasno gdje ti vidis pravdanje, ovo nema veze s pravdanjem.
naravno da me zaboli za pedere i extremiste vjerske, opet kazem moji a ni ostali postovi vise nemaju veze s tim. ovo je sad u vezi nas koji ne volimo i vas koji volite ( :lol: ).
jos mi nije jasno zasto se toliko opterecujete s nama, svi ovi silni postovi i teme su u vezi nas i vas, meni vise to lici na paranoju nego nase ne podrzavanje pederluka :mrgreen:

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 53 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]