Dobar Asim...i ja napisao lagani Älanak, pa dobio par poruka u kojima su mi zaprijetili lomljenjem kostiju, zuba, ekstremiteta i jedna, citiram ''ni kamera te neće prepoznati, pederÄino sa televizije.''

Nisam mogao vjerovati kakvi su u suštini neki od mojih prijatelja. Zadrta stoka. Otkako je objavljeno da će se u Sarajevu održati Queer Festival - hrpa, trka i panika. Sranje. Uništavaju nam grad. Degradiraju ga. Majko, majko.
Ja ne znam za Vas, ali meni je veća prijetnja u gradu Sarajevu papak sa brda, Seka Aleksić u dvorani koja nosi ime jednog od naÅ¡ih najvećih sportista, veća su mi prijetnja maloljetnici po tramvajima, veća mi je prijetnja ''kornjaÄa'' koja mi jebe koncepciju jer mi napiÅ¡e kaznu kad pijem u parku. To su mi veće prijetnje od jednog homoseksualca.
Kažu, pada na Ramazan, to je najveći problem. Prva stvar, iako nisam vjernik, izuzetno poÅ¡tujem svaÄije svjetonazore i vjerske obrede. Imam prijatelja koji svaki dan posti - sve se naÅ¡e zajedniÄke kafe pomjeraju u 21 naveÄer - sve pijanke se otkazuju za vrijeme Ramazana. Slažem se apsolutno. Smeta li mi? Ne. PoÅ¡tovanjem prijatelja poÅ¡tovat ću i sebe.
Ali ljudi! Diže se halabuka oko Queer Festivala za vrijeme Ramazana. Interesuje me sljedeće i neka mi baÅ¡ odgovore ovi Å¡to srÄano zagovaraju sjebavanje Queer Festa: hoćete li se tako isto srÄano boriti za ukidanje SFF-a kada Ramazan padne u mjesecu augustu? Hoćemo li tad kao neprijatelja Ramazanu navoditi totalni muziÄki neukus iz Doma Mladih, Å¡mrkanje kokaina i mini suknje ili će to biti i dalje kulturni dogaÄ‘aj godine koji zasigurno ne bi zasmetao vjernicima?
Stvar je u tome što se diže bespotrebna halabuka oko Queer Festa koji NE SADRŽI NIKAKVU PARADU, već samo projekcije filmova, tribine i druženja.
Ne vjerujete?
http://www.queer.ba/program.htm , pa proÄitajte. Kao Å¡to vidite, niko ne planira paradirati ni smetati ljudima.
Oni Å¡to žele da ubijaju, kolju, razbijaju glave - pravo ramazansko ponaÅ¡anje. Stvarno. Allah Dž.Å . bi bio ponosan na takav odnos prema ljudskom biću. Primjetiti sarkazam, molit ću lijepo. Ako smatrate da ste u pravu, pokuÅ¡ajte onda ljudsko biće preokrenuti, odgovoriti ga od haram djela. Ako ne uspijete, a vi ste pokuÅ¡ali. ZavoÄ‘enje volje maÄem, puÅ¡kom i Å¡akom nikad nije uspjelo. Pogledajte najoÄitiji primjer Hitlera. PopuÅ¡io ga odmah.
Za one koje interesuje kakav sam ja to ''pederoljubac'' jer sam takve karakterizacije dobijao od ljudi koji su jedna od najugroženijih skupina u Bosni, pa ipak su zadrti - metalaca, nisam pederoljubac, nego slobodanizborljubac koji je BTW. totalno HETERO, bez ikakvih osjećanja i premišljanja prema istom spolu iako znam da sam sex simbol i gayevima, jebiga (za njih), ja volim žene

))
TOTALNI SUPPORT!!!
Fakt: Homoseksualizam nije bolest ni poremećaj. Medicina dosad nije uspjela i neće uspjeti (jer nije) izdvojiti atom, gen, virus ili bakteriju koja pokreće homoseksualizam.