Bila je na temi Exodus ova rasprava. PoÅ¡to ista viÅ¡e nije dozovljena od strane moderatora podforuma otvaram ovu pa neka se ovdje nastavi zalamati. Evo Å¡ta su neki od forumaÅ¡a napisali (u sluÄaju da se izbrÅ¡e):
NecrodaemoN wrote:
pa da, ali ako fino pogledas text uopste nije o pojedincima, neg muslimanima opcenito, znaci sto se i na mene odnosi. A druga stvar je to krscanstvo, boli mene kurac za njih, tu nek se oni bune.
Conspiracy wrote:
United States of Islam

?? hahahahhahahahaahahhahhhahahhaahahahahah
ok enough...
"
http://www.youtube.com/watch?v=2-jLUlG_lRc " molim vas da pogledate taj video do kraja pa cete vidjet ko koga planira da zauzme ili convertuje -_-' i ko kome BRAIN WASHUJE -_-'
NecrodaemoN wrote:
ma ne napisali su totalno glup text, ovo moze biti asmo mrznja prema islamu ili totalno neznanje..kako god pokazali su da su debili
IZUDARAGA wrote:
"Follow us blindly or die like a dog
Blood mixed with sand for this holy war
Your saviors a killer, you die for Allah
You are all children of a worthless god"
Ko me zna zna da nisam nikakav vjernik al ovo fakat nije uredu, prvo, likovi su Amerikenjci, znaÄi nemaju pravo da seru jer nemaju pojma o Äemu seru, isti je sluÄaj i sa The Monolith Deathcult, jebeni gayevi HolanÄ‘ani ufatili srat protiv muslimana, a nemaju pojma, nikad muslimana u životu nisu vidjeli, Å¡teta dobrog death metala koji prže

Bogamber ima pravo da podjebava jer žive s tim 24/7, isto tako jedan Dimmu Borgir ima pravo da sere po kršćanstvu jer su u Norveškoj okruženi kršćanstvom.
SODOM buraz ako ti smeta pljuvanje po kršćanstvu slobodno se izjasni, ja ću te podržat.
~°~ wrote:
Vezano uz ovu raspravu o Exodusovoj tematici...
Ja kontam da, recimo, svi mozemo biti muslimani u smislu islamskog ucenja kako ga ja shvacam... Ako smo to, ne ubijamo ni sebe ni druge...
Drugo, potpuno je ok. da se pojavi revolt zato sto marketing radi na trik da su samo muslimani..., sta teroristi? Ali, svi smo spremni da je to marketing, pa kaze,
muzika, religija, muzika, religija, muzika, religija
Metal je takav. Cilj je ocigledan. Dosla na red na Zapadu--------, iscrpi, prodaj.
Metal je muzika koja se slusa van ideoloske orijentacije jer se slusaju gitare... jebena gitarska muzika. U suprotnom, ne bih slusala, odokativno, pola.
Ovakve price se pricaju uzivo. Exodus samo oslikavaju problem, on postoji, oni rekli, zna se. To je provokacija, a o tome se, po meni, mnogo kvalitetnije sere na nekim drugim, nemuzickim forumima, a jos bolje uzivo.
Morgoth1 wrote:
SODOM wrote:
NecrodaemoN wrote:
koja glupost
uopste nije glupost...pa ko su ovi sto se raznose??? "bombasi samoubice", sve jebeni muslimani...
milioni i milioni textova protiv krscanstva i nikom nista a jedna pjesma protiv islama i odmah svi ovdje dignu noseve do boga...
a i pjesma je definitivno najjaca na albumu....
de pathologist ponovi im taj lijepi stih jos koji put

SODOME jarane jesul IRA i ETA isto "jebeni muslimani" !?
a sto se tice textova protiv krscanstav ne znam da je i jedan Muslimanski/Islamski bend (kako god hoces) ikad napiso neke od tih textova , sami ih krscani pisu iz "ljubavi" prema krscanstu
Zipa sad...ja gledo Exodus na ovoj zadnjoj turneji i kad je Rob najavljivo Children pjesmu znas sta je reko!?
THIS SONG IS ABOUT FUCKIN MUSLIMS
I znas kako sam se ja ko Musliman osjeco medju 500 dusa (sa mnom je bilo nekoliko amera prijatelje koji su me gledali zabezeknuto)...htjeo sam skociti na binu i opucat ga po sred one ruzne njuske
A tebi jarane ako smeta suzivot s Bosanskim Muslimanima imas gdje da ides jbg...MI nemamo
Sad sto se tice Exodusa sto vise slusam ovaj album sve vise mi se muzicki svidja...sole odvaljuju sto pokazuje da je Holt vrhunski gitarista i uzivo prase u 16
NecrodaemoN wrote:
andrej, covjek je u pravu, makar nije ovdje, ..."THIS IS ABOUT FUCKIN MUSLIMS"??? ma jebem ja njemu mater ovim muslimanskim kurcem i citavo porodicno stablo...
Nameless wrote:
Nije se odnosilo na to sto je taj kreten rekao, vec na ovo drugo.
Uostalom, kako sami sebi mozete srat u zvalje, to nije normalno...Zar vi niste oni giga trve zajebani ateisti?? Sta je sad??Povrijedjen ponos, uvreda, sta??
Ajd drama, brisi ti commente, to svakako i treba da tema ne ode u pm, al sami sebi serete u usta, vjernici