Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 07. 08. 2025. 06:33

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 41 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: TO JE TO LJUDI MOJI !!!!!
PostPosted: 30. 05. 2008. 14:39 

thrashtilldeath wrote:
a jbg jarane fkt ono sta mozemo tu uraditi ? ono fkt, et i da se skupimo da ih prebijemo zovnu djibere odavle, ondavle :? :?
.. ne moze to sranje prestat nikako, nea ljeba! .. sve ide u krug

.... druga bi bila stvar da vise raje slusa punk, metal i tako to,.... al..........

ma daj, kakav crni krug.... samo sto niko nije imao muda da razbije jednog jedinog truhlu koji udje medju 10 metalaca/rokera (nebitno sad sta su) i maltretira ih. i svi stoje i sute samo.... i sto je najgore nije to ni ono "ceko ja da se neko prvi zaleti" nego sad i da se neko zaleti prvi ostali ce samo stajat i gledat....
a ja garantujem, nek se samo jedan debil koji dodje da sere izmlati tako da ga mater nemoze prepoznat, nikad vise ti nece bit frke takve, mozda se nadje pokoja budala al bi dobro razmislio prvo. a vako svi znaju, ajmo tamo u park srat po njima.
a ne kontam to... u parku je prije vazda bilo bar dvaes' ljudi min. i dodju lupam 2-3 neka lika i idu od jedne skupine do druge i maltretiraju, traze pare itd.... pa jebemu, znaci tu nema dileme ko bi izvukao deblji kraj, mislim smjesno je. neznam kako mladi da su ti metalci i nehljebovici (sto bi saran reko) ipak je to 20 : 3.... nekontam taj strah neki toliki...

Profile  

PostPosted: 30. 05. 2008. 15:07 

Addi wrote:
thrashtilldeath wrote:
a jbg jarane fkt ono sta mozemo tu uraditi ? ono fkt, et i da se skupimo da ih prebijemo zovnu djibere odavle, ondavle :? :?
.. ne moze to sranje prestat nikako, nea ljeba! .. sve ide u krug

.... druga bi bila stvar da vise raje slusa punk, metal i tako to,.... al..........

ma daj, kakav crni krug.... samo sto niko nije imao muda da razbije jednog jedinog truhlu koji udje medju 10 metalaca/rokera (nebitno sad sta su) i maltretira ih. i svi stoje i sute samo.... i sto je najgore nije to ni ono "ceko ja da se neko prvi zaleti" nego sad i da se neko zaleti prvi ostali ce samo stajat i gledat....
a ja garantujem, nek se samo jedan debil koji dodje da sere izmlati tako da ga mater nemoze prepoznat, nikad vise ti nece bit frke takve, mozda se nadje pokoja budala al bi dobro razmislio prvo. a vako svi znaju, ajmo tamo u park srat po njima.
a ne kontam to... u parku je prije vazda bilo bar dvaes' ljudi min. i dodju lupam 2-3 neka lika i idu od jedne skupine do druge i maltretiraju, traze pare itd.... pa jebemu, znaci tu nema dileme ko bi izvukao deblji kraj, mislim smjesno je. neznam kako mladi da su ti metalci i nehljebovici (sto bi saran reko) ipak je to 20 : 3.... nekontam taj strah neki toliki...

POTPIS JARANE NA SVE TO !

al jbg kako da promjenis to, kad 98% razmislja zasto bi ja dobivao batine bolje dati pare il sta vec, jbg

Profile  

PostPosted: 30. 05. 2008. 20:26 
Moderator

Kako to promijeniti, nek razmišljaju oni koje mlate i kojima uzimaju pare.

Profile  

PostPosted: 30. 05. 2008. 22:54 

Maximum Satan wrote:
Kako to promijeniti, nek razmišljaju oni koje mlate i kojima uzimaju pare.

JBG ajmo otvorit kakav kamp za obuku :D :D :D

Profile  

PostPosted: 31. 05. 2008. 01:04 

ja cu ispricat jedno moje iskustvo iz fis parka...Mozda prije godinu, malo manje, primio sam batina, ne puno, mozda pet saka i tri noge, u tom fis parku, koji nije bas bio prazan, bilo je bar 20 metalaca. Mozda se sjecas stari seratoru toga, i kad su vama prisli niste se bas isprsili, oni su ko nesto srali jel pusite travu i te gluposti, i Zoka mu je reko nesto u stilu, nepusimo nit cu ja dat da ovdje iko pusi. Samo da se zna primio sam nogu radi toga sto nisam prestao grickat nokte po naredjenju :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 31. 05. 2008. 01:07 

to je to ba!

Profile  

PostPosted: 03. 06. 2008. 00:14 
Moderator

SIK wrote:
ja cu ispricat jedno moje iskustvo iz fis parka...Mozda prije godinu, malo manje, primio sam batina, ne puno, mozda pet saka i tri noge, u tom fis parku, koji nije bas bio prazan, bilo je bar 20 metalaca. Mozda se sjecas stari seratoru toga, i kad su vama prisli niste se bas isprsili, oni su ko nesto srali jel pusite travu i te gluposti, i Zoka mu je reko nesto u stilu, nepusimo nit cu ja dat da ovdje iko pusi. Samo da se zna primio sam nogu radi toga sto nisam prestao grickat nokte po naredjenju :mrgreen:

Pa čovjek te samo htio riješiti ružne navike, jebote :D

Zoka, stari maher. A libijac je pička, osim ako ja nisam tu.

Profile  

PostPosted: 10. 08. 2008. 15:41 

ok ono nazi svirka, obratite paznju na lika u pocetku....

http://www.youtube.com/watch?v=eBhlonaIWXo

BOG!!!!! :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 13. 08. 2008. 04:31 
Moderator

thrashtilldeath wrote:
ok ono nazi svirka, obratite paznju na lika u pocetku....

http://www.youtube.com/watch?v=eBhlonaIWXo

BOG!!!!! :mrgreen:

HAHAHAHAH, KULT!

Profile  

PostPosted: 13. 08. 2008. 11:24 

E za ovo treba imati bas muda do poda.

Profile  

PostPosted: 13. 08. 2008. 17:22 

men izgleda ko namjesteno, tjst igrokaz neki. mozd se varam, al ono, smjesno je.

Profile  

PostPosted: 13. 08. 2008. 21:04 

U vezi s klipom... Da, i meni smrdi kao dogovor neki, al', hajd', nema scenografije i situacije sto ih zivot ne moze osmisliti tako da. Mozda i nije fejkiranje...

SIK wrote:

A, to si ti bio... Mislim, nisam vidjela kriznu situejsn, cini mi se da nije niko u nasoj grupici osim sto smo nazirali neku graju, al' mi rekose kasnije. To sto se Zo nije vise isprsio to je moje nedjelo, jer taj kad pocne... uh, posljedice su bas jebene, a ono su, fakat, bila djeca... Mangupi, bezobraznici, sljam, al' ipak djeca. Bar, u usporedbi sa direktnim objektima podjebavanja. Bilo je tu jos varnica i jebenih pogleda, al' nebitno to sad. Nego, cekaj, popi li ti te udarce nakon ili prije njihovog "okrsaja" s nasom grupicom?

Profile  

PostPosted: 13. 08. 2008. 22:12 

jel ja trebam vas da branim (koje znam i neznam) il vi treba sebe da branite...jarane nisi bio sam...malo je tesko reagovati kad nemas blage veze o tome sta se dogadja...

nas matore ne diraju generalno. jel treba da pocnemo zavodit red? mozete stat do nas uvjek ;)

ja sam svojih sanerskih batina fasovo za svog vakta. jedino rijesenje je organizovat sve, al tu nek jedna kajla popusti ode sve u picku materinu, isto vazi i za sanercice, jednog nokautiras ostali bjeze, il tu d death il nista....

Last edited by stari serator on 13. 08. 2008. 22:17, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 13. 08. 2008. 22:16 

Maximum Satan wrote:
A libijac je pička, osim ako ja nisam tu.

Izgleda da ce mojih 70 kila morat da zavodi red u gradu u kojem ne zivim vec pola decenije :P

Profile  

PostPosted: 14. 08. 2008. 11:32 
Moderator

stari serator wrote:
Maximum Satan wrote:
A libijac je pička, osim ako ja nisam tu.

Izgleda da ce mojih 70 kila morat da zavodi red u gradu u kojem ne zivim vec pola decenije :P

Alo, čupo...znaš da sam legenda u kvartu i da ne volim da naudim bratu...ali ti baš maru tražiš :mrgreen:

Ali prije nego te uljudim, napijemo se zajedno, tako da će ti sve izgledati ko vaspitne batine :)

Profile  

PostPosted: 14. 08. 2008. 15:02 

protiv tebe pjanog imam samo jednu taktiku...izmaknem se, nakon toga gledam kako se sam prebijas...

Profile  

PostPosted: 15. 08. 2008. 14:05 
Moderator

Izmaknut ćeš se...ali ne samovoljno, nego na nosilima. :D

Profile  

PostPosted: 15. 08. 2008. 23:49 

da, na nosilima sa kraljevskom foteljom, a ti ces ih nosit :D

Profile  

PostPosted: 16. 08. 2008. 17:21 
Moderator

stari serator wrote:
da, na nosilima sa kraljevskom foteljom, a ti ces ih nosit :D

Dobro znaš da je svaki kralj pao, a ti ćeš baš na TVRDO KOLJENO facom pasti kad ručke nosila ispustim iz ruku. :D

Profile  

PostPosted: 16. 08. 2008. 18:20 

to je sekundarno, malo se ozlijedit je mala cjena za platit da mi ti budes HAMAL :mrgreen:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 41 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]