Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 06. 08. 2025. 13:43

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Varukers
PostPosted: 12. 03. 2008. 23:46 
Moderator

Koji jebeni kraljevi!

Varukerse osnovao vokal RAT (Štakor, nije RAT :D) '79 godine. Ogoljeno, u glavu. Raspali se 1988. Okupili se opet 1993. godine. Mislim da je Rat jedini originalni član posade, inače, Rat sad pjeva i u Dischargeu, i baš sam se nadao da ću ga upoznati u ZG, ali jebiga, Discharge otkazan.

Ja sam slušao Hellbound, Bloodsuckers i How do you sleep izdanja. Ko voli Exploited i GBH, ovo će mu stopostotno leći. Ima tu i D-beata dosta.

Vraćam se slušanju...

Profile  

Post subject: Re: Varukers
PostPosted: 13. 03. 2008. 18:28 

Tacno tako kao sto si rek'o-jebeni kraljevi...prejak band
Iako su vazda bili u sjeni Discharge od kojih su nastali,Varukersi su mi uvijek bili drazi.
Klasicni UK 82 pioniri...za mene rame uz rame sa exploited,GBH,discharge (ova trojka je prigrabila sebi sve te zasluge po pitanju UK 82 talasa-sasvim neopravdano).
One struggle one fight i bloodsuckers su remek djela :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 13. 03. 2008. 22:15 

Hm...Vokal je Classic Punk style,no glazbeno na nekim izdanjima oni su dosta i Crustoidni.Npr Prepare for Attack ili noviji Murder.I za mene najaca UK 82 trojka bi bila Disorder-Chaos UK-Varukers...Oni su uvjek bili druga liga ...a prva Discharge-GBH,te ultra poznati Exploited koji nisu los band,al su preisfuran do mila boga.Gledo sam Varukers,a uzivo su Arghhhh :o

Profile  

PostPosted: 14. 03. 2008. 00:47 

Quote:
Hm...Vokal je Classic Punk style,no glazbeno na nekim izdanjima oni su dosta i Crustoidni.Npr Prepare for Attack ili noviji Murder.I za mene najaca UK 82 trojka bi bila Disorder-Chaos UK-Varukers...Oni su uvjek bili druga liga ...a prva Discharge-GBH,te ultra poznati Exploited koji nisu los band,al su preisfuran do mila boga.Gledo sam Varukers,a uzivo su Arghhhh

I meni je definitivno draza ova druga liga (disorder,chaos UK i varukers)
Jebo prvu ligu...sve sami šminkeri i pozeri :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 18. 03. 2008. 18:49 

Sve sto imam mi je jako dobro - prvi Protest And Survive (VRH!), Live album, reizdanje Bloodsuckersa i Prepare For The Attack...

Profile  

PostPosted: 19. 03. 2008. 13:34 

pa neznam, rat varukers sad pjeva u discharge i men to bas ne zvuci narocito, bolje neg discharge u sweet metal / indie alter fazi, al ni blizu zestine koju je nekad imo discharge, cak su i varukers zesci. ne zamaram se vise sa tim ko je pozer i veci panker, ima i vaznijih stvari od tih mjerenja pank pravovjernosti, a ako neko pravi dobru mjuzu onda pravi, bez obzira na sve.

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 19:49 

hmm gledao sam ih u Močvari zg cini mi se 2000 ... nema šta u to vreme :D ;-)

Profile  

PostPosted: 24. 03. 2008. 20:41 

kktz wrote:
pa neznam, rat varukers sad pjeva u discharge i men to bas ne zvuci narocito, bolje neg discharge u sweet metal / indie alter fazi, al ni blizu zestine koju je nekad imo discharge, cak su i varukers zesci. ne zamaram se vise sa tim ko je pozer i veci panker, ima i vaznijih stvari od tih mjerenja pank pravovjernosti, a ako neko pravi dobru mjuzu onda pravi, bez obzira na sve.

Bezze je ovo rec', al' ja sam Discharge davno stavila ad akta... Poslusala sam nekoliko stvarki sa Ratom i tacno, daleko je to od nekadasnje njihove price. A ovo pozer/pravovjerni punker folovi... Hahaha, sve to mjuza sama, i onako, kaze, uz prozivanja ili ne.

Profile  

PostPosted: 26. 03. 2008. 20:40 

ma pustim si ja nekad noviji DISCHARGE, posto volim te rifove, al mi u rangu bas sa drugom ligom, jos jedan neinspirativni klon, ovi sad sami sebe, hehe. kolko god je cal zasro sa svim onim meni odurnim albumina (neda mi se sve ni preslusavat, dovoljno mi bilo jedan dva) poslje hardcore punk faze, tolko jednostavno nema ga ko zamjenit da DISCHARGE zazvuci stvarno bijesno. zato why i hnsnsn kod mene malo malo u winampu, kad valja :)
al DISORDER, kolko god mi je njihova UK faza bila vrh, jos uvijek su jedan od boljih i bijesnijih bendova, mada opet, jos se ne natjerah da potrazim i zadnji koji bas i nije tako frizak :mrgreen: ma ja volim kad bend izgara i to se cuje ;) to je men hc/punk, bili no 1 medju ekipom ili sam meni poznati, totalno nebitno. vise simpatija za totalne outsidere, jer kad ga ubodu, srce mi se omili, heh, al na kraju krajeva, sve je to r'n'r.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]