xChoicex wrote:
jebo vas agnostik front.
to je bend koji sigurno ne bi nikom preporucio da sa njim krene sa slusanjem hardkorpanka.
toliko dobrih bendova koji nemaju nikakve veze sa tetovazama,steroidima i svinjskim njuskama,i vi covjeku nabacujete agnostik front.nije ni cudo sto ljudi imaju pogresno misljenje kad se spomene hardkor,odma teretana asocijacija.
uzmi burazere slusaj JUDGE,WIDE AWAKE,STRIFE,CHAMPION,BRIGHTSIDE,a zasto ne poceti i sa bendovima iz BiH,i komsiluka?!
a uz judge nije teretana asocijacija? pa jebo te, pogledaj textove, isti fazon potpuno, procitaj samo new york crew, npr. pravi pravcati krkancor.
agnostic front opet, kolko god sad furali taj neki bilder fazon, opet su sa starim albumima napravili kamaru pravih pravcatih hc himni, eliminator, your mistake, gotta go, riot riot upstart, crucified itd., zato covjek i govori. ovo sto danas rade po meni nema veze sa pravim agnosticom.
za brightside i wide awake se slazem, dragi su mi bendovi, dok ove ostale nisam bas puno sluso tak da i nemam neko posebno misljenje.
sto se tice preporuke, ev od mene nekih bendova: minor threat, negazione, stari af, attitude adjustment, no security, mob 47, doom ( ma i to je hardcore

), electro hippies,ripcord,void, heresy, olho seco, nikoteens, japanski gauze, severed head of state, infest, rawside, lack of interest, urban waste, poison idea, artificial peace, ratos de porao, rupture, blood for blood. od domacih: nonsense ( obavezno ), kontra, ludilo, u.b.r., s.p.k., nula...
eto, pa da ne bude da ne pomazem sceni