stari serator wrote:
sram te bilo!

sa tim sam ja poceo slusat hardkor neke davne 99-e...
u, odlicno si poceo! men jedna od prvih bio neki tejp, osamdesetih si imo one koji ti snime neke albume na kazetu, ti to narucis, tako da sam medju prvim tako nabavio DRI deal with it, SOD speak english or die, i jos lik popunio traku sa SODOM men i jedinim pravim, znas kojim

negdje u to vrijeme mi neki vojvodjan sto bio kod nas u vojsci snimio BLACK FLAG my war, i ja narucio hardcore ljubljana LP, tako nekako. poslje amerika uopce nije imala neki prioritet, men odlican HC se sviro svud tad (druga polovica osamdesetih), od juzne afrike do neznam spanjolske, a moglo se nabavit dost originala i kod nas. al bas sam se lozio na taj hardcore thrash i brzi crossover US skole, a AGNOSTIC FRONT je vec tad bio kao neka druga "scena", tako da uopce ne skuzih da su oni imali taj album koji je bas to sto sam brijo, hehe. cak sam relativno kasno skuzio UK early crust, AMEBIX npr narucio onaj live tape sa novog roka kad je iziso, i to mi uz one "sabatovske" (mislim, cista bolest) od BLACK FLAG bio najmiliji spori hardcore, hehe. al ENT i DEVIATED INSTINCT kad su svirali u zg nisam isao gledat jer nisam ni znao za njih

sa prelazom na devedesete skuzih to, rani DOOM, i taj djir, koji je muzicki i najvise utjeco na mjuzu koju smo mi svirali u pozegi devedesetih. jebga, nikog tu u pozegi nije bilo osamdesetih da je to sluso prije mene, hardcore punk, sam sam krenuo uz jos njih par koji su pomalo pratili.