nisi skonto ba amere, nije tebe niko prozivao, nit rekao da je furac svako ko nije slusao mw prije 2008
bit iskren je voljet ono sto cujes, i stvarno razumjet to i mislit na isti nacin. najgore je dijelit po bilo cemu, da li po tome ko ima dobru kolekciju ploca, orginalnih diskova, majica, metal trendova bilo kakvih. jebo ti i ploce i nuklear blast likove ako neko srcem/dusom ne radi/slusa to sto radi/slusa. upravo tu nastaje ono sto je sharan naceo u temi i na sta sam se nadovezao. tu krece u raji ono "na silu" i "za raju" i "da se uklopi u tu i tu skupinu, jer su kul il zajebani". najbolji cistac takvog muzickog otpada je vrijeme, sve se to lagano rascisti. za 2-3 godine treba samo pogledat raju po svirkama, vidjet koliko se jos zadrzalo... neces ti nikog prevaspitavat i ucit necemu... ne patit od komplexa i radit i slusat sve sto volis i sta osjecas. ostalo odjebat i nista na silu... ne pricam ja ovdje o "old skulu" il "tru metalstvu". pricam o pristupu bilo kojoj muzici, nacinu zivota isl. ja prvi se necu grupisat nikakvoj skupini. zato jer slusam sto volim. slusam od starog rocka 60-70tih i kantrija, preko hard rocka 70-80tih, heavy metala i dooma starog 70 i 80tih, punka i crusta i hardcorea, death metala i grindcore, thrash i speed metala, do sludge, stoner i southern metala, koji se opet vracaju korijenima u 70te i 80te... treba ba slusat sve sto volis, ne treba da je nekom ofirno slusat neki stari rock bend, jer to kao nije kul i true. to je glavni komplex danasnjih zajebanih metalaca. sto ne poznaju muziku koja valja i s kojom je sve krenulo.