Striker wrote:
100 godina se u krug vrtite...jebo vas ovo prepiranje!
Na citavom forumu se najvishe prica o politici i ko je kriv ko nije i ko kome jebe mater.
Da sam administrator banovao bi sve one koje zapocnu uopste neku temu o politici a poosebno nashoj politici. Za to imate druga mjesta ako se zelite nekome najebat majke..
ovdje bi se trebalo pricati o muzici a ne raspravljati o ovakvim stvarima koje samo nerviraju sve koji ih citaju
Hajde hronoliski:
1. neka genijalka iz cista mira na temi o ubistvu ucenika u Finskoj pocinje ispolitizirane i niske prozivke.
2. ja se pobunim da niko ne smije tek tako da vrijedja i omalovazava BILO KOGA (zaboli me sto je to traktorista, stvar je kulture i postovanja ostalih ljudi,a ne politicara)
3. apelujem da se post obrise/izmjeni, niko nista, na sta dobijem fin svezanj psovki od moderatora
4. otvorim ovu temu, da pitam (posto je ona zakljucana), da bih opet apelovao da moderatori ne smiju tolerisati takvo ponasanje (bez obzira ko ga sprovodi, drugi mod ili obicni user) i da se sam moderator ne smije tako ponasati.
Na kraju sam nacionalist. Pa vidi ko je lud. Trazis da postuju minimalu ponasanja i drugih ljudi i vrse svoju funkciju kako treba, i ispadnes neki krvolok. Jebem ti takve zadrte i uskoumne ljude, nek se shepure sa svojim manje vise otvoreno fasistickim/netrpeljivim stavovima prema sjevernom dijelu BIH i ponasanjem koliko hoce, zaboli me, svakako ja imam sredjeno da palim za par god odavde, vi ostanite da se medjusobno koljete, vidim da vam je do tog...
ja sam generalno govorio...ne zanima me kako ste se posvadjali i od koga je to pocelo..kazem da treba to sve ukinuti ..takve rasprave nigdje ne vode...