stari serator wrote:
Siguran sam da mi je manji ego od njegovog. Dapace, nikad ga nisam krenuo licno prozivati, a to mu je izgleda jedini nacin odbrane stavova. U svakoj nesuglasici autor bjezi sa teme, skrece sa "dnevnog reda", okolisa oko pitanja, i pokusava suknut indirektno. More al maloj djeci, jer nazalost meni nije do toga

Druze, ako nesto ne podnosim to je kad mi neko laze u oci i pravi me ludim. Stvarno nije u redu lagati, ali valjda ce se i to proglasiti za ok, kako je krenulo.
Ako koza laze, ne laze rog, imas teme, imas satnice kada je kod postovao, redoslijedom, na temi Hevn+Motherpig si prvi nazvao mene i Gushu idiotima, glupljim od nacista i blek metalaca i zaludjenicima/maltene fasistima. Na to sve sam samo konstatovao ono sto se zna odavno: da ces na skoro sve naci, u najmanju ruku, zamjerku, vjerovatno i nesto teze. Cista konstatacija, nista licno ili uvrijedljivo, a i sam si se slozio sa time.
A na ovoj temi, evo ti hronoloski, post koji si napisao prije mog, a nisam ti se uopste obratio, pa vidi ko vrijedja, ko odlazi u licno i proziva:
Quote:
Amen i tebi i Ljubi...a ti as_the_sun_sets...dobar si ti momak, al si brate mrtvi onaj PiSievac najodvratniji. Sto se ne pridruzis crvenom krstu/krizu/polumjesecu ba...nije ba za tebe ova buka, opijanje i amoralnost...a najmanje SLOBODA u njenom apsolutnom smislu...
Rekoh jednom, rec cu opet, DEBILIZAM je neunistiv. Jeste nesto postigli brisanjem necijeg misljenja, jeste...IZLIJECILI STE SOPSTVENI KOMPLEKS. I naravno, nesposobnost argumentiranja na civilizovan nacin. Potisteni gubitnici...
Na taj post sam ti isto odgovorio opet konstatacijom sta TI radis prema MENI (prozivas bespotrebno i krajne neumjesno), i rekao da stvarno ne bih volio gledati svijet tvojim ocima, jer mi se cini po postovima da si neki crni pesimista, kojem nista ne valja, sve smeta, sve je lose, a ja licno tako ne bih stvarno volio zivjeti.
I sta imam pricati onda sa tobom, kada ces na sve sto kazem naci jos 100 uvrijeda i dijagnoza? Stani malo na loptu, nije ni meni 14 godina da trpim da me svako drka bez potrebe radi svog gusta, izem ti ovaj virtuelni prostor...