Quote:
ako imaš mišljenje da napreduje onda si glup ili se praviš glup.
nisan rekla da si glup,pod 1
a ovo tvoje vrijeđanje,mislin stvarno....
Quote:
da sam administrator davno bi ti letila odavde
zaÅ¡to?zato jer sam se zamjerila gii?neznam po Äemu bi to ti mene da si administrator imao zaÅ¡to izbacit,i ne znan zaÅ¡to si se uopće tolko nabrijao na mene jesus doÅ¡la san tu komentirat muziku i umjetnost a ne svaÄ‘at se,samo sam naiÅ¡la na moderatora koji svoj posao užasno vodi i o tome sam prigovorila na temi posvećenoj tome i ne vidin razlog da se ti tu žestiÅ¡,
Quote:
i ti ces deriste jedno (kao dobro upoznata sa situacijom) zakljucivati ko je glup?
e sori a po Äemu san ja deriÅ¡te?zato jer sam možda u proÅ¡lom postu povrjedila tvoj ego?sori faco
fala bogu nemam komplekse,imam iznad 14,i nisam tu u namjeri da se svaÄ‘am!a mislim da je natjecanje u broju komentara preglupo da bi se uopće raspravljalo o tome,tebe niti san namjeravala niti ću vrjeÄ‘at iako si ti moju reÄenicu već protumaÄio kao vrijeÄ‘anje,toliko o ovoj nazovi-svaÄ‘i,i ne vidim razlog da me prozivaÅ¡ deriÅ¡tem i priÄaÅ¡ svisoka samo zato jer imaÅ¡ veći jebeni broj komentara,a ovu temu je otvorila osoba s velikim brojem komentara ako ti to Å¡ta znaÄi,ja sam dodala svoj komentar i ja san tu antikrist....nemam živaca za ovakve ljude,ni za svaÄ‘e općenito,tako da ti nastavi srat po meni ja prekidam ovu pizdariju jer da budem vrijeÄ‘ana zbog broja komentara je toliko besmisleno i
plitko da ni ne vrijedi svađe,sa giiom se masu ljudi prepire al mene lako moš napast jer iman 70 komentara ono.....ma preglupo.