Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 31. 07. 2025. 17:36

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 85 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 03. 08. 2005. 19:57 

ma da dragi moji gnijevni i neshvaceni forumasi :roll:

kad gospodjice "iskusne forumasice" frances i lejdi shvate da ovo nije niti fashion tv forum kao ni virtualno skroviste neshvicenih napacenih dusa sa sklonostima ka umjetnosti, tada ce biti moguca neka diskusija... ovako vas dvije zajedno nemate ni dvjesto postova ovdje (od kojih bog te pita koliko je posveceno muzici :? ) stoga keep it down sa zlobnim komenatarima, zalbama i atacima ka forumasima koji su ovdje dosta duze nego vi :wink:

away je fallen angel zar ne? :) ovo naravno ne vazi za nju, ravagera and others...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 08. 2005. 21:00 

Mac wrote:

kad gospodjice "iskusne forumasice" frances i lejdi shvate da ovo nije niti fashion tv forum kao ni virtualno skroviste neshvicenih napacenih dusa sa sklonostima ka umjetnosti, tada ce biti moguca neka diskusija... ovako vas dvije zajedno nemate ni dvjesto postova ovdje (od kojih bog te pita koliko je posveceno muzici :? ) stoga keep it down sa zlobnim komenatarima, zalbama i atacima ka forumasima koji su ovdje dosta duze nego vi :wink:

away je fallen angel zar ne? :) ovo naravno ne vazi za nju, ravagera and others...

Jea, diskusija... Vidim, iskusni forumasi su se odomacili na temama tipa "Sta slusate trenutno, vase slike i Led Zeppelin vs. Esad Plavi"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2005. 01:46 

Mac wrote:

I sada neko nema pravo glasa samo zato sto ima par stotina postova, dok oni sa par hiljada (od kojih je bar trecina smajlija) uvijek moraaju biti u pravu?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2005. 01:52 
Mac wrote:

ajme mack nemoj mi neka kvazi iskusna preseravanja prodavat ja san na ovaj forum dolšla nakon što je rnr-online zatvoren tamo sam imala veliki broj komentara(muzičkih) a da se malo potrudiš vidija bi da su moji komentari uglavnom pod temama rock i art corner,et šta fali tim temama,nije to rasprava tipa "šta ste danas jeli",a čekaj znači samo forumaši sa 2000 postova se ono dovoljno vrijedni za komentiranje,znači u biti kad si ti došao ti si morao ostavljat komentare na nekim glupim temicama kako bi došao do neke brojke nakon koje si mogo raspravljat s "velikim dečkima",a daj tu su se i tzv "iskusni forumaši" žalili na giu jer je bitch i to vjerovatno dobro znaš čim si ti tako cijenjeni forumaš.....
čekaj lik meni ono prigovara da šta ja seren po gii ona ima više komentara od mene :? okej....a ti mi aj reci kad si već majstor odi na forumu kakvo mišljenje imaš o art corneru i kako napreduje ili da kažen nazaduje?ako imaš mišljenje da napreduje onda si glup ili se praviš glup.
a jako nisko mac napadat mene i frances zbog broja komentara tu je masu ljudi s velikim brojem komentara ostavilo svoje(loše) dojmove o gii kao moderatoru!nisko,nisko....

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2005. 10:56 

ko je spominjao tu masu drugih ljudi? ko je uopste rekao da li je tema tabu ili ne? ko je uopste rekao da mi je ili nije stalo do art kornera? i ti ces deriste jedno (kao dobro upoznata sa situacijom) zakljucivati ko je glup? :)

poenta je slijedeca - uopste nisi dovoljno dugo vremena ovdje da dizes revolucije, ljude prozivas glupima, a ocito pametnije od sebe - kujama ili kako vec... ovdje nisi sama, nisi bitna po dosadasnjim koemantarima a kamoli najbitnija... i da, da ti pokazem koliko mi je "stalo" do mog iskusnog forumaskog statusa - da sam administrator davno bi ti letila odavde beeeez obzira kako se to kasnije odrazilo na moj status (na inace forumu koji mi ne znaci ni procenat puno kao prije :wink:)

nevjerovatni ste ljudi - pozivate na neku raspravu koja je ustvari izgovor za hebeno ispucavanje viska energije i vrijedjanje... a sto se tebe lejdi tice nastavi sisati palac pred tasturom i monitorom i nastavi se cuditi kako niko ne vidi veliku curu u tebi :wink:

za tyr-a
naravno da broj postova nije najbitniji ni to cini ostale pametnijima nad novajlijama, mada na svakom vecem forumu (koji drzi do zebe) se tacno zna sta se od novajlija tolerise a sta ne... zbog ogromnog broja padobranaca, internet kompleksasa i slicnih i zato sam sve to gore rekao onoj 14ogodisnjakinji (ili mladjoj :?: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2005. 11:23 
Quote:
ako imaš mišljenje da napreduje onda si glup ili se praviš glup.

nisan rekla da si glup,pod 1

a ovo tvoje vrijeđanje,mislin stvarno....

Quote:
da sam administrator davno bi ti letila odavde

zašto?zato jer sam se zamjerila gii?neznam po čemu bi to ti mene da si administrator imao zašto izbacit,i ne znan zašto si se uopće tolko nabrijao na mene jesus došla san tu komentirat muziku i umjetnost a ne svađat se,samo sam naišla na moderatora koji svoj posao užasno vodi i o tome sam prigovorila na temi posvećenoj tome i ne vidin razlog da se ti tu žestiš,

Quote:
i ti ces deriste jedno (kao dobro upoznata sa situacijom) zakljucivati ko je glup?

e sori a po čemu san ja derište?zato jer sam možda u prošlom postu povrjedila tvoj ego?sori faco

fala bogu nemam komplekse,imam iznad 14,i nisam tu u namjeri da se svađam!a mislim da je natjecanje u broju komentara preglupo da bi se uopće raspravljalo o tome,tebe niti san namjeravala niti ću vrjeđat iako si ti moju rečenicu već protumačio kao vrijeđanje,toliko o ovoj nazovi-svađi,i ne vidim razlog da me prozivaš derištem i pričaš svisoka samo zato jer imaš veći jebeni broj komentara,a ovu temu je otvorila osoba s velikim brojem komentara ako ti to šta znači,ja sam dodala svoj komentar i ja san tu antikrist....nemam živaca za ovakve ljude,ni za svađe općenito,tako da ti nastavi srat po meni ja prekidam ovu pizdariju jer da budem vrijeđana zbog broja komentara je toliko besmisleno i plitko da ni ne vrijedi svađe,sa giiom se masu ljudi prepire al mene lako moš napast jer iman 70 komentara ono.....ma preglupo.

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2005. 13:03 

Posto se spominju nekakvi iskusni forumasi, broj postova i sl., samo da napomenem da sam ovdje doso da raspravljam o muzici, al je to nemoguce zbog OGROMNOG broja spamerskih tema i spamanja uopste, cak vise nego na recimo bihnetovom forumu...

Pokretanje tema o pojedinacnim filmovima i knjigama je najmanji problem na ovom forumu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2005. 17:43 

Mac wrote:
za tyr-a
naravno da broj postova nije najbitniji ni to cini ostale pametnijima nad novajlijama, mada na svakom vecem forumu (koji drzi do zebe) se tacno zna sta se od novajlija tolerise a sta ne... zbog ogromnog broja padobranaca, internet kompleksasa i slicnih i zato sam sve to gore rekao onoj 14ogodisnjakinji (ili mladjoj :?: )

Mislim, u pravu si, samo bi jos nesto dodao.
Vec sam godinu il nesto tako ovdje na forumu i redovno citam sve postove, ali se ubacujem samo rijetko. U ozbiljnijim temama kazem ponesto, a sa onim ljudima koje znam se prepucavam.
Kada bih odgovarao na sve ono sto procitam do sada bi i ja imao par hiljada postova.
Zato nije bitna brojka (u odredjenim slucajevima).

To je sve.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2005. 19:19 

Lady Godiva wrote:
a ovo tvoje vrijeđanje,mislin stvarno....

Quote:
da sam administrator davno bi ti letila odavde

zašto?zato jer sam se zamjerila gii?neznam po čemu bi to ti mene da si administrator imao zašto izbacit,i ne znan zašto si se uopće tolko nabrijao na mene jesus došla san tu komentirat muziku i umjetnost a ne svađat se,samo sam naišla na moderatora koji svoj posao užasno vodi i o tome sam prigovorila na temi posvećenoj tome i ne vidin razlog da se ti tu žestiš.

kuja je, tiranin, diktator... i sta ono jos? to nije vrijedjanje? konstatacija? na osnovu cega?
djevojko ti ne shvatas da je tebi moderator (koji god bio) ucinio uslugu izbrisavsi tvoje komentare na pravilniku :wink:
a prema pravilniku (ovog put na admin dijelu foruma) svako konstantno vrijedjanje ti je prvi korak sa letenju s foruma

Quote:
jer da budem vrijeđana zbog broja komentara je toliko besmisleno i plitko da ni ne vrijedi svađe,sa giiom se masu ljudi prepire al mene lako moš napast jer iman 70 komentara ono.....ma preglupo.

vrijedjana si? :D mislim da ti je samo skrenuto na to da imas jezicinu do poda... briga mene za tvoj broj komenatara vec ono uclanjena 28.6.2005. :P pa mala mnoogo si se razmahala i svasta si dopustas a da ovdje jos nisi pustila korijenje :wink: uostalom ne svidja ti se ovdje, nonstop nesto prigovaras - ako nije do moderatora onda je do metala... ne pati se sreco, znas sta ti je ciniti :wink:

Quote:
fala bogu nemam komplekse,imam iznad 14

sorry,silly me...otkud mi uopste takav zakljucak :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2005. 19:30 

jeretik wrote:
Posto se spominju nekakvi iskusni forumasi, broj postova i sl., samo da napomenem da sam ovdje doso da raspravljam o muzici, al je to nemoguce zbog OGROMNOG broja spamerskih tema i spamanja uopste, cak vise nego na recimo bihnetovom forumu...

Pokretanje tema o pojedinacnim filmovima i knjigama je najmanji problem na ovom forumu.

to naravno

Tyr wrote:
Mac wrote:
za tyr-a

Mislim, u pravu si, samo bi jos nesto dodao.
Vec sam godinu il nesto tako ovdje na forumu i redovno citam sve postove, ali se ubacujem samo rijetko. U ozbiljnijim temama kazem ponesto, a sa onim ljudima koje znam se prepucavam.
Kada bih odgovarao na sve ono sto procitam do sada bi i ja imao par hiljada postova.
Zato nije bitna brojka (u odredjenim slucajevima).

To je sve.

ovo takodje

medjutim, o svemu tome je vec bilo rasprava (vise puta :) ) naravno bez konkretnih rezultata - upravo zbog surfera (i klinki) koji zele da ovo preostane kao mjesto za allround razbibrigu nego nedaj boze muzicki forum :wink:
... i RP ce kao takav nastaviti postojati :) ...ne zato sto to tako treba, vec sto je to nazalost neminovno :)

ako mislite da je tako nesto nije moguce napraviti, varate se...RP se savim fino razvijao godinu ipo ili dvije (od pocetka 2003.) a sve bez spammera, kompleksasa, 14godisnjakinja koje su tek sjele za komp i misle da imaju svu mudrost svijeta

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2005. 21:40 
Quote:
a prema pravilniku (ovog put na admin dijelu foruma) svako konstantno vrijedjanje ti je prvi korak sa letenju s foruma

oh gimme a break,nisan ni prva ni zadnja,i ne vrijeđam konstantno na pravilniku sam je ajmo reć uvrijedila uvriijedila je i onda mene svojim postupkom ne vidim razlog letenja s foruma?!

Quote:
mislim da ti je samo skrenuto na to da imas jezicinu do poda...

jea rajt

Quote:
nedaj boze muzicki forum

e čekaj ovo je već lupanje bez veze,mislim sereš li ga sereš više od pola mojih komentara je ostavljeno na temu muzike

Quote:
ako nije do moderatora onda je do metala

metal mi ne smeta,al mislim da ga previše

et,I rest my case

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2005. 22:59 

art corner je savrseno uredan,i cura sa razlogom brise i zakljucava nepotrebne stvari za koje vec postoje teme..to je za pohvale,sto se mene tice i tako treba nastavit.
oni koji su imalo kreativni i imaju potrebu za otvaranjem kojekakvih tema bolje im bi bilo da razmisle malo o kakvoj zanimljivoj il orginalnoj temi il pitanju..ako vam jebiga to manjka nemojte onda nikako.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2005. 01:05 
Administrator

Kad ce ljudi shvatiti da u muzickim temama skoro da i nema spama niti nebuloznih tema. Niko vas ne tjera da idete na Offtopic ili Generalne rasprave.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2005. 01:48 

Eh.. a sta da se kaze.. nisam toliko redovit na Art Corneru da sudim o svim temama tamo postavljenim i zakljucanim, ali imao sam par razlicitih misljenja s moderatorima tamo, prvenstveno Gio-m.. nemam ja nista protiv nje al sjetim se LOTR teme i cistog preseravanja i neopravdanog zatvaranja teme od doticne nakon cega je ponovno otvorena nedugo nakon toga kad je 'uvidjela' da pretjeruje.. mislim ne bih ja sad pisao eseje ovdje, svi ionako imaju svoj neki stav, a moj bi bio da se pretjeruje tamo, i premda nemam nista protiv cure nije za moderatora sto se mene tice.. ipak valja imati i osjecaj za teme, ublaziti malo prepotentnost i aroganciju, 'pustiti malo uzde'.. 'nisi ti to shvatio/la' ili 'ne bih da se ponavljam' i sl. u svakom postu koji je kritizira ne pokazuje autoritet i cvrstinu.. dapace ima potpuno suprotan efekt i tu grijesi.. podforum je stvoren za art rasprave sto bas i nije toliko moguce ako ce se naguravati sve teme u jedan topic.. al eto..
Broj postova bas i nije neko mjerilo bilo cega.. ima podosta ljudi sa malim brojem postova, mahom death/black podforumi, cije misljenje cijenim.. a ako se ja dobro sjecam ove Godive mislim da bas i nije imala tako mali post na rnr-online.. koji nema art corner.. ni offtopic.. tj.. nije imao.. al whatever, mene se ne tice..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2005. 15:15 

Archangel wrote:
Broj postova bas i nije neko mjerilo bilo cega.. ima podosta ljudi sa malim brojem postova, mahom death/black podforumi, cije misljenje cijenim.. a ako se ja dobro sjecam ove Godive mislim da bas i nije imala tako mali post na rnr-online.. koji nema art corner.. ni offtopic.. tj.. nije imao.. al whatever, mene se ne tice..

a ko je ovo uopste probao demantovati? mjesecni forumasi ne trebaju (cak ne smiju) blatiti moderatore, zaliti se cas na ovo cas na ono i prije svega vrijedjati i onda izvuci se s tim...
inace navedi mi post (ili temu) kad sam govorio da su neiskusni forumasi nize vrijednosti? svi smo poceli s istim countom... svi ce i dalje pocinjati s istim countom... a lejdi klinka je sa napadnim stavom lose pocela, that's all

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2005. 15:26 
ja nisam počela s napadom,niti sam započela uopće napad,došla sam na forum kako sam već rekla nakon što je hakiran rnr-online,i nastavila sam komentirati teme uglavnom na rocku,hard rocku manje,i na art corneru,i gia mi se jednom prilikom ajmo reć zamjerila(iako nije bilo ništa preosobno jednostavno me iznervirala),i šta sad-zato sam ja lejdi klinka?i šta si uopće zapeo s time klinka i odakle ti uopće to?

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2005. 15:27 
nisko pucaš,nisko padaš

Post subject:
PostPosted: 06. 08. 2005. 16:40 
Moderator

e budale moje lijepe, gia se ne javlja i samo gleda...ja sam da se ona skine sa pozicije moderatora. odmah.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 08. 2005. 17:59 

Lady Godiva wrote:
nisko pucaš,nisko padaš

hehe a jel? :) kako to nisam primjetio :P
sve se svodi na ovo - kojom neces zvati nekoga ko je forumu dao puno vise nego ti :wink: jel ostalo jos nesto nerazjasnjeno? mislis da imam neispravan (ili barem nefer) stav? molim lijepo, ihtiju mail... i rijesena stvar :wink:

Lord Cunt wrote:
e budale moje lijepe, gia se ne javlja i samo gleda...ja sam da se ona skine sa pozicije moderatora. odmah.

ja nisam... s obzirom da ti treba dooooobro vecinska prednost, mogu ti reci da si neubjedljivo krenuo u krstaski pohod :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 08. 2005. 20:43 
mac ja zatvaram našu raspravu a pošto se na ovu temu dosta ljudi javilo moglo bi se nešto i poduzet,ne nužno skidanje sa mjesta moderatora al da se uvedu neke promjene

Post new topic Reply to topic  [ 85 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]