furija wrote:
Eno sad vidim u topic-u da je nekrodemon dao "warn" dinki. Pretjerivanje iskreno. Treba znat granicu.
Zna momak svoj posao, ne krivim ga, i ja se sada iskreno nadam da će se forum oÄistiti od raznih obezglavatora, mrkvi (early) i tako te djece ( Željko, nemoj se ljutiti). Ako se ne varam ovo mi je prvi put za 5 godina da sam fasovao makar neÅ¡to približno banovanju.
sihirbog wrote:
kaze/pise se Dinku

,,,nije curica ebemu grah

Fakat

InaÄe ne volim kad kažu Dinku, volim ono za curice, Dinki,

mmm, kako sexy samo zvuÄi

Obezglavator wrote:
Lik me provocira duze vremena i sta god kazem zajebava me , a ja i mnogi drugi smo za manje stvari dobijali banove , prema tome boli me kita , kad vec meni daju za gluposti ban mogu i njemu za vrijedjanje ili barem WARN . Drugo nisam nikoga provocirao , ono sve sto sam rekao stoji , i dalje smatram da je RAMMSTEIN SHIT i mrzim ga ja jos vise . Rijesio sam ja preko PM-a sa njim

Cini se da ovdje vrijede pravila samo kad idu u korist moderatoru a vidim raja nesto nije sklona nama Krajisnicima i stalno pametuje , mozda ste zaboravili ko vam je branio gujcone

hehe
thnx furija za ono

Da rijeÅ¡im sad i sa tobom. Preko pm nisi niÅ¡ta rijeÅ¡io sa mnom, ja i dalje stojim iza toga da ti opalim koju klempu kad te prvi put vidim jer si mi za nogu u usta malo premlad. U tvojoj privatnoj poruci si mi poruÄio da guziÅ¡ goveda i ovce ali da bi volio sa mojom mamom da zavrÅ¡iÅ¡. JoÅ¡ si potvrdio da si izuzetno nepismen Å¡to me pravo Äudi jer neki moji prijatelji koji dolaze iz tvog kraja su jako pismeni a i kulturni tako da tvoje primitivno, neotesano, nevaspitano ponaÅ¡anje nikako ne mogu da svatim. Ne uklapaÅ¡ mi se u klasiÄni KrajiÅ¡ki ili KrajiÅ¡niÄki model ponaÅ¡anja. Nisi kao oni, kulturan, pozitivan, pun smisla za humor, druželjubiv. PonaÅ¡aÅ¡ se kao mlado june i misliÅ¡ ako si mi opsovao mater da si rijeÅ¡io neke stvari sa mnom. Vjerujem da je frustrirajuće drkat 8 puta na dan na jedno te isto govedo ali bi te zamolio da u buduće svoja sranja ostavljaÅ¡ na nekom drugom mjestu. Ovaj forum je zafatio odredjeni vid progresa i slabo da ćeÅ¡ ostati ako nastaviÅ¡ svoje životinjsko ponaÅ¡anje. Pozz