Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 08. 2025. 08:40

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 239 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 12:43 

@Whatever

nisi ti skonto Southern Storm
uostalom, ja se ne vraćam u istoriji samo do Zavnobih-a, ja sam njega spomenuo kao nešto što su prihvatili svi narodi i sve države ondašnje Jugoslavije, dok su ostalo ignorisali, pa ti sad misliš da nas nije ni bilo.
napravljena je ista stvar kao i sa američkim Indijancima, negirala se kultura i svako njihovo obilježje, da bi se mogli poklati pod izgovorom da su divljaci. Inače je veoma čudno što je svaki narod, živio na sjevernom polu ili u pustinji iza sebe ostavio neki hram, neku zgradu, dok je eto kompletna Sjeverna Amerika bila nastanjena "divljacima" koji su imali samo šatore i koji totem (ANYONE?!?!?!). a isti ti malo južnije su imali hramove i kulturu skoro ravnu Egiptu.

isto tako sad kad uzmeš nacionalnu istoriju umjetnosti na tlu bivše Jugoslavije BiH ne postoji. a zašto? pa fino, srušiš onda stari most u Mostaru, srušiš džamije, srušiš ćaršije i praviš se lud, jer jebi ga, nije ih nikad ni bilo. ko da je bermudski trokut.
e upravo to ti se dešavlo sa negiranjem naroda i države, al to je bilo i neće se nikada više ponoviti.
na kraju krajeva ja tebe ne krivim za tvoje tvrdnje u vezi istorije, jer si samo te naučio. al te krivim za naivnost, jer svako malo dijete životom nauči da se mora informisati sa svih strana i da je istina često baš na drugom mjestu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 14:12 

greska - istina nije na drugom mjestu vec svukud pomalo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 16:21 

Dzemal - "Zbog PREDAKA drevnih mi smo sada u strahu, vise nikada necemo vidjeti istu stranu". Sta je nejasno ovde ti mi reci? PRECI, strah, nikad vise ista strana. Taj dio teksta je nevjerovatno istinit i realan, a ti slobodno izvlaci neke svoje zakljucke iz toga.

I sebe poistovjecujes sa indijancima, a? Odakle dzamije na Balkanu, i ko ih je donio? Kada?
Ne krivim ni ja tebe zbog negiranja istine i cinjenica, jer kad bi prihvatio ono sto je napisano, izdao bi uvjerenja sopstvenih 2 miliona ljudi.

I opet, i sam si svjestan realne cinjenice da je bolje da BiH nikad nije ni izasla iz YU. I tako ces slusati srpske bendove, gledati srpske filmove, jer koliko vidim 90% ove ovde tzv. domace scene su SCG bendovi. Toliko o uticaju i kulturi naroda. Mislim da ti se pocinje prikazivati Mi nismo Andjeli 2, pa idi pogledaj.

Stari most u Mostaru, diskutabilno je ko ga je srusio... isto kao i markale.

Metal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 16:29 

p.s. vjerujem da je pitanje trenutka kad ce me neko ovdje banovati, sto bi pokazalo koliko su ljudi za demokratsku raspravu. Mada sam i tako blizu kraja sa pricom, sve je receno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 16:31 
Administrator

Whatever wrote:
.

e jebga sad :roll: :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 17:02 

...stihove southern storma shvati kako hoces, mada ta stvar vise govori o bremenu koji je nama ostavljen i nametnut zbog proslosti nego o teznji ka nekom ponovnom sjedinjenju sa izgubljenom stranom...

vezujes Bosanski narod za dzamije sto je neispravno...ne vezuju niko postanak srpskog narod za pravoslavnu crkvu
to sto u domacoj sceni na ovom forumu nalazis bendove iz SCG je samo znak odredjene tolarancije i volje da se upoznas sa radom benda...mogao se neko napraviti pametan od moderatora pa u ovom djelu foruma dopustati samo teme o bendovima koji su iskljucivo iz BiH (kao sto je slucaj sa yumetal.net forumom) ali nije tako...nije svrha ovog foruma to...

stari most i markale nisu diskutabilna tema, o tome ne trosi rijec vise...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 17:07 

Whatever wrote:
Dzemal - "Zbog PREDAKA drevnih mi smo sada u strahu, vise nikada necemo vidjeti istu stranu". Sta je nejasno ovde ti mi reci? PRECI, strah, nikad vise ista strana. Taj dio teksta je nevjerovatno istinit i realan, a ti slobodno izvlaci neke svoje zakljucke iz toga.

I sebe poistovjecujes sa indijancima, a? Odakle dzamije na Balkanu, i ko ih je donio? Kada?
Ne krivim ni ja tebe zbog negiranja istine i cinjenica, jer kad bi prihvatio ono sto je napisano, izdao bi uvjerenja sopstvenih 2 miliona ljudi.

I opet, i sam si svjestan realne cinjenice da je bolje da BiH nikad nije ni izasla iz YU. I tako ces slusati srpske bendove, gledati srpske filmove, jer koliko vidim 90% ove ovde tzv. domace scene su SCG bendovi. Toliko o uticaju i kulturi naroda. Mislim da ti se pocinje prikazivati Mi nismo Andjeli 2, pa idi pogledaj.

Metal.

ja vas neshvatam uopste!
cemu sve vode ove rasprave!
koliko vidim to mozete raspraviti na private jer nikoga izgleda to bas nebrine puno!
imam osecaj da si ti ovde dosao samo da se prepires ili tako nesta?
vidi sve su to banalne stvari jer istorija se pise onako kako pase narodu!
svako ima svoju verziju i prave istine su jako drugacije!
sta se desilo sa paganskih verovanja??
kako je hriscanstvo je nametnuto kao i svaka vera!
pa pogledaj koliko ce mo imati vjera , nebi me cudilo da sve ove sekte postanu vjere?!?!

jos jedna interesantna stvar , zbog cega se na svakom forumu kada je tema Interfector mora raspravljati o tamo nekom nacionalizmu??
jer oni tvrde da nisu nacionalisti , i nisu takav bend?
evo snimaju se nove pese i bice svega , cak i zvuka tambure ( kako sam cuo) pa eto sacekacemo da vidimo kako ce to sve ispasti pa ce mo pricati o bendu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 21:18 

Hanneman wrote:
Whatever wrote:
.

e jebga sad :roll: :evil:

ALOO..! ma de ne seri molim te.. :evil: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 21:52 

Mislim da je ova stvar toliko izvakana na svim mogucim forumima.
Jedno je svima jasno, mnogo nevinih ljudi je poginulo na Markalama i iz tog razloga nebi se trebalo ovdje prepucavati o tome. :( :(
Kad god prodjem pored Markala tesko mi padne i sjetim se svega... :(
Zato pusti to sada, nemojte lijeciti ovdje svoje bolesne ambicije, zaista nije ni mjesto ni vrijeme.

Last edited by Undertaker on 06. 02. 2005. 01:31, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 21:55 

Da, mostarski most je definitivno diskutabilan, a markale bas i nisu, jer se istina zna (prije nekoliko dana stanoviti francuski novinar koji je bio tada u Sarajevu predao je dokaze o tome, ako pratite tv koji nije striktno bosnjacki orjentisan, mogli ste to i cuti).

Ovo je moj zadnji post na ovom forumu.

Zakljucak cijele ove price - ljudi imaju nerjesene stvari u svojim glavama na svim stranama, sto mi je bio cilj dokazati. Vidjelo se, vjerovatno je vecina mene shvatila kao nacionalistu, ali ono sto sam htio je da kroz razgovor dokazem da nacionalista ima na svim stranama, i da niko nije od toga operisan. Dzemal naravno osvaja ubjedljivo prvo mjesto po tom pitanju. Njegove izjave su toliko podudarne sa izjavama glavesina iz SDA, da sam to rijetko kad vidio u metal vodama.

Walk, Miroslave, tebi cu samo kratko da odgovorim, prvo izvini za ono da imas 12 godina i sl, jer mi tvoje rijeci zaista tako zvuce. Sto vise govori da je svijet otisao u kurac, nego da sa tobom nije nesto u redu. Ali covjek je bice koje mora da se prilagodjava datim situacijama, a ti si nerealan u ovoj danasnjoj.

Zasto je Interfector tema uvijek zaokupljena nacionalistickim pricama? Pa, mozda i zbog toga sto svi iznose cista SRANJA i pljuvacine po tom bendu, nikad i nigdje provjerene. Ono sto ja znam je:
1. Agonize je svirao u BL u organizaciji Interfectora, sto nikad nije uradjeno u obrnutom pravcu.
2. Toxic Death je svirao u BL u organizaciji Interfectora, sto nikad nije revansirano takodje.
3. Deaf Auditorium i jos neki HR bendovi - kako znam, Interfector nikad nije dobio povratni koncert.
4. Na Interfector disku zahvalnice stoje ka svim ovim pomenutim, a vidio sam Agonize disk u Mordoru u beogradu, nigdje interfectora, a ko je kome pomagao?

Ako to nije bio metal support, sve sto je interfector radio za te bendove, a radi i danas (citam butcherian vibe, tu su recenzije hr i fbih bendova koje bubnjar radi) - vratilo im se sta?

IMAJU SVE I JEDNO PRAVO da zauvijek zavrse sa federacijom, a vi ostanite u zabludama kako znate stvari o kojima pojma nemate. NE ZELITE DA VIDITE ISTINU!

Hail Interfector - Hail Mother Serbia - Hail Metal!

Pozdrav.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 22:17 

sreca pa ode...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2005. 22:44 

Whatever wrote:
Toxic Death je svirao u BL u organizaciji Interfectora, sto nikad nije revansirano takodje.

Druze Toxicdeath je mogao zvat Interfector u svako vrijeme da sviraju u Tuzli samo da nema idiota poput tebe koji ovakvim nacio ispadima non-stop stvaraju losu atmosferu i jos vise sjebaju sliku o tom bendu koji ja izuzetno cijenim. I zapamti nije bitno dal sere srbin/hrvat ili bosnjo, svacije sranje je isto. A ti ga bas prednjacis u sranjima...
Ti si jebeni bolesnik i stvarno mi te zao...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2005. 01:48 

Emir (The Aebyss) wrote:
KoldVoid wrote:
BOMBER wrote:
heh, i placene troskove smjestaja, klope, skolarine... za godinu dana :twisted:

Procita me, e jesi supak :D

smetljaru jedan

tu sam ceko :D

Fakat znam bit smetljo :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2005. 00:39 

ovaj kelja izgleda doso samo da zakuhava. ajd vala nek je otiso. budala. hehe
samo ne mogu se nacudit kretenitmu. pa zar jos uvijek ima ovakvih (ne)ljudi. pa gdje oni zive, sta jedu i piju. al sta ces, valjda to tako treba bit, valjda svigdje ima izroda koje treba lijecit. jebiga, zalosno al istinito. treba njemu pustit obscuru iz na jedno 5000 W, da ga protrese i spusti na zemlju.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2005. 02:16 
Administrator

Whatever, meni je vazno da je svijet odnosno medjunarodna zajednica ono sto se desilo u BiH proglasila agresijom. Priznajem sve 3 strane su cinile zlocine, sto je za svaku osudu, al' negirati nesto kao sto su Markale i i Stari Most je bezobrazluk.. jebiga svijet zna, srbi ne znaju...
pjevaj ti borbene..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2005. 12:26 

JEBEM VAM JA SVIMA MATER GLUPU JUZNOSLAVENSKU

BRATOUBICE

KRETENI

JEBLI VAS VASI JEVREJSKI BOGOVI!!!

P.S. Pjan sam, i boli me kurac!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2005. 02:18 

srbi - stari most :?: :?: :?: , neko prolupava ovdje

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2005. 03:15 

BOMBER wrote:
A cini mi se da je vece prolupavanje Srbi-markale!Kad vec prica o nekoj svjetskoj priznatosti necega,onda bi trebao znati da su svjetski strucnjaci procijenili sa stopostotnom sigurnoscu da granata na markalama nije mogla doci sa srpske strane,al `ajd...Srbi su krivi i sto snijeg sad pada,jebem li im majku agresorsku!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2005. 03:47 

Eclipse wrote:
BOMBER wrote:
A cini mi se da je vece prolupavanje Srbi-markale!Kad vec prica o nekoj svjetskoj priznatosti necega,onda bi trebao znati da su svjetski strucnjaci procijenili sa stopostotnom sigurnoscu da granata na markalama nije mogla doci sa srpske strane,al `ajd...Srbi su krivi i sto snijeg sad pada,jebem li im majku agresorsku!

Koji to strucnjaci svega ti.. :? de mi te nadristrucnjake.. kojih 100 posto.. :?
heh..

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 239 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

All times are UTC + 1 hour [ DST ]