Whatever wrote:
Dzemal - "Zbog PREDAKA drevnih mi smo sada u strahu, vise nikada necemo vidjeti istu stranu". Sta je nejasno ovde ti mi reci? PRECI, strah, nikad vise ista strana. Taj dio teksta je nevjerovatno istinit i realan, a ti slobodno izvlaci neke svoje zakljucke iz toga.
I sebe poistovjecujes sa indijancima, a? Odakle dzamije na Balkanu, i ko ih je donio? Kada?
Ne krivim ni ja tebe zbog negiranja istine i cinjenica, jer kad bi prihvatio ono sto je napisano, izdao bi uvjerenja sopstvenih 2 miliona ljudi.
I opet, i sam si svjestan realne cinjenice da je bolje da BiH nikad nije ni izasla iz YU. I tako ces slusati srpske bendove, gledati srpske filmove, jer koliko vidim 90% ove ovde tzv. domace scene su SCG bendovi. Toliko o uticaju i kulturi naroda. Mislim da ti se pocinje prikazivati Mi nismo Andjeli 2, pa idi pogledaj.
Stari most u Mostaru, diskutabilno je ko ga je srusio... isto kao i markale.
Metal.
ja vas neshvatam uopste!
cemu sve vode ove rasprave!
koliko vidim to mozete raspraviti na private jer nikoga izgleda to bas nebrine puno!
imam osecaj da si ti ovde dosao samo da se prepires ili tako nesta?
vidi sve su to banalne stvari jer istorija se pise onako kako pase narodu!
svako ima svoju verziju i prave istine su jako drugacije!
sta se desilo sa paganskih verovanja??
kako je hriscanstvo je nametnuto kao i svaka vera!
pa pogledaj koliko ce mo imati vjera , nebi me cudilo da sve ove sekte postanu vjere?!?!
jos jedna interesantna stvar , zbog cega se na svakom forumu kada je tema Interfector mora raspravljati o tamo nekom nacionalizmu??
jer oni tvrde da nisu nacionalisti , i nisu takav bend?
evo snimaju se nove pese i bice svega , cak i zvuka tambure ( kako sam cuo) pa eto sacekacemo da vidimo kako ce to sve ispasti pa ce mo pricati o bendu!