Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 15. 08. 2025. 15:36

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 64 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2006. 16:56 

Hos istinu Borise?

Evo ti istine, mrtve...

Moj stari ti je JEDINI kadar u toj sekciji. Coek je zaista, bez ospora, jedan po jedan ekspert za Arapski, ne sto je meni babo...al kao sto ce ti i on rec da ga pitas na ulici, kake vajde od toga za EU integracije? Daklem, dok moj stari desifruje trista hiljada papira sa Engleskog (o kojem nema blage) na nash jer MIP nije nasao za shodno da mu nadje prevodioca il da ga, ko sto je red u pravoj drzavi, preraspodjeluje na poziciju gdje ima strateskog znachaja, tako i nashe EU integracije "napreduju". Al tako ti je kad nisi "stranachki podoban". Iliti "neopredjeljen" u balijsko-ustasko-chetnichkoj vladi...dok god se ima seronja od politicki podobnog misljenja na poziciji na kojoj pripadash, bolje budi sretan sa onim shto ti ponude...ha to bilo brda papira u hieroglifima koje niko nece...neki brane jebenu drzhavu unatoc tome shto je ostatak, ispod i iznad, urusavaju na svaki moguci nacin. Kad radis za Bosnu, radis za zadnje kokuze, za ljude u RS-u koji nemaju platit plin, za izbjeglice iz Srebrenice koji se jos uvjek seljakaju po kamp prikolicama...za jad, za chemer...valjda je barem taj raj obechan....seratori imaju izgovor koji mi nemamo "ako ima boga, u paklu gorit necemo....ko svi ostali..." Al se Visochke pashe hrane...al nema hajra ni u vehabijskom dzennetu, haram para vazda nadje kurvara....

B i H me zasmijava, smjesni ste, vasi (citaj:moji) politicki vodje su mesari, tezgaroshi, diletanti...

Mjenjam BiH pasos za bilo sta, serem vam se u ratne podvige, serem vam se u prirodna bogatstva, meni ne trebaju....treba mi samo zdrava nacija...ljudi kojih se nebi sramio...Bosanci nisu nista od toga...U Americi imam sve, i jos vise, bez jebenog seljakluka i umisljenosti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2006. 18:14 

vidis sad sam se ponovo nasekiro! jer si me potsjetio gdje zivim! Hvala! i jebi se!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2006. 18:23 

pa sta,super sto je podsjetio,treba raja da promijene svoje pasivne stavove i da idu na glasanje,a ne da ih boli briga jer zapravo pojma nemaju kakvo je stanje.
mozda nekad konacno svrgnemo politicare koji se jos uvijek potpisuju palcem
ja sam optimist

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2006. 19:06 

jest dobro potsjetit, al zbog cega trosit svoje zivce kad ja iskreno mislim da ne mogu nista promjeniti a silno bi volio!!

ma glasas prakticno uvjek za iste ljude, sam pljackasi zivi!!!! ehh da se hoce pojavit covjek ili zena da ce pljackat(cisto sumnjam da ima neko ko nece!) al da svi naravno i drzava ima kristi od njegovog vodjenja drzave! da bar hocemo izici iz retardiranog stanja drzave!

A po meni ova zemlja ce poceti da tezi ka napretku tek tada kad pomru svi oni politicari koji su prezivjeli rat! a to bilo za nekih 50 goodina!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2006. 19:21 

Immolation wrote:
da bar hocemo izici iz retardiranog stanja drzave!

A po meni ova zemlja ce poceti da tezi ka napretku tek tada kad pomru svi oni politicari koji su prezivjeli rat! a to bilo za nekih 50 goodina!

heh,ma sad kad iskopamo piramide...a vjerovatno hocemo,jer ne bi covjek bezveze iz svog dzepa dao 300.000maraka
visoko je ionako prije bio bogat,mozda i najbogatiji kraj,pa je moguce da ce tu stvarno biti te 3 piramide
pa cemo se obogatit...uaaaa

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2006. 02:35 
ako želimo izaći iz bilo čega, što nas sveukupno retardira, unazađuje, pervertira, ubija u mozak, jebe, guzi, nazovite to kako hoćete - kara u pakšu -moramo prvo da se obrazujemo, pa da zamijene inteligentni i principijelni ljudi one mamlaze na vrhu...Tihić je matičar, Paravac zemljoradnik...šta god osim toga da završiš, naravno osim Prava i Politologije, možeš biti bolji i pametniji predvodnik BiH u bolje vrijeme i samo naprijed...

btw. Samir Osmanagić ne plaća sigurno iz svoga džepa ni marke, jer kao za sve postoje sponzori i donacije, koja će kasnije imati koristi od toga...prestanite više da mislite tako jednoobrazno, i sagledajte stvari sa više aspekata...govna o kojima se načazimo idu do preko glave, i mi samo tonemo dublje u more fekalija...

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2006. 17:18 

to ti ja kazem!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2006. 17:35 
ja sam za devastaciju sakralnih objekata, spalit dzamije crkve sinagoge kurane biblije tore pa morebit ljude konacno nebude strah razmisljat svojom glavom 8) :lol:

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2006. 18:49 

@StyX wrote:
ja sam za devastaciju sakralnih objekata, spalit dzamije crkve sinagoge kurane biblije tore pa morebit ljude konacno nebude strah razmisljat svojom glavom 8) :lol:

To bi onda bila zemlja snova
HINT: Mars treba naselit komunistima 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2006. 22:14 

ja sam se predo davno...
završiću ovu žurnalistiku, razvlačit kablove, kamere
vozat službena auta, jebat trule novinarke
i pisat tekstove za 100km...tako nešto

ovo neće biti nikad normalna zemlja
biću zadovoljan sa redovnom platom i par roštiljada u toku mjeseca (tz pivo će vječno biti 1 km, imaću šta da pijem i sve je ok)
...snimaću pjesme u kućnoj produkciji i sa 40-50 godina

nek se bore oni malo ambicijozniji...
jebite se :!: :!: :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2006. 23:01 

Cek ba - i ti si u Tuzli i studiras Zurnalistiku? Djes ba kolega :D Imacemo ba vise para, nis ne brini

Honorar u Avazu je hiljadarka onim vrijednijim :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 04. 2006. 23:24 

Jes, onim 'podloznijim'.. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2006. 02:30 

kao što Libi ranije reče, izvuć malo dobrih i normalnih ljudi i baciti nuklearnu i zbrisat nam jadnu zemlju bosnu i one koji uživaju u njoj, otprilike

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2006. 02:37 
eeee, ja sam davno govorio da treba ne samo ovaj usrani grad, već cijelu zemlju kontrolirano sravnat do nule, i posadit vutre onda tamo gdje su nekad stečci i koze stajali, i adidas trenerkaši gazili... 8)

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2006. 06:37 

Quote:
ja sam se predo davno...
završiću ovu žurnalistiku, razvlačit kablove, kamere
vozat službena auta, jebat trule novinarke
i pisat tekstove za 100km...tako nešto

ovo neće biti nikad normalna zemlja
biću zadovoljan sa redovnom platom i par roštiljada u toku mjeseca (tz pivo će vječno biti 1 km, imaću šta da pijem i sve je ok)
...snimaću pjesme u kućnoj produkciji i sa 40-50 godina

nek se bore oni malo ambicijozniji...
jebite se

Quote:
Cek ba - i ti si u Tuzli i studiras Zurnalistiku? Djes ba kolega Imacemo ba vise para, nis ne brini

Honorar u Avazu je hiljadarka onim vrijednijim

:lol: kad se sjetim da sam i ja nekad studirala zurnalistiku 8) ono kao sva ambiciozna upisah to sa zeljom da nesto promijenim, ali onda skontah da su donkihotovski sindrom i borba protiv vjetrenjaca samo plemenit cilj 8) i tada pobjegoh glavom bez obzira...jos uvijek sa nadom da cu nekad zavrsiti tu zurnalistiku i raditi za cnn izvjestavajuci sa ratista :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2006. 21:10 

+biafra+ wrote:
dajem ruku ako ovo iko bude procitao
jebiga znamo da imas vremena,al skrati

Je nisam...

Al' svaka cast na duzini teksta i ako si ga sam smislio...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2006. 22:15 

de ces to citat...ja sve preko 6-7 redova automatski preskacem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2006. 22:34 

Jes, cuo sam i ja glasine o ljudima koji citaju postove duze od 10 linija i cudnoj sudbini koja ih snalazi. Rak od razmisljanja. Ko ih jebe kad su dokoni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2006. 01:23 
bloodflood wrote:
de ces to citat...ja sve preko 6-7 redova automatski preskacem...

Amen compadre!

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2006. 01:26 

KoldVoid wrote:
ja sam u ovakvim sluchajevima ponosan Hrvat, nemojte mi na hator uzet....

ti si isto daleko dogural.... :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 64 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]