Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 17:37

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 411 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2003. 16:14 

Sixth Demon wrote:
Kitz ShadowLord wrote:
živjela nutallica :)

:?: :?: :?: :?: :?:
sad si me zbunio :D :?
ma nova metallica..sranje cisto...ako i dodju negdje u blizinu nejdem sigruno..jebe mi se,ne zavrijedjuju ni da potrosim kune na njih... :x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2003. 22:24 

Sixth Demon wrote:
Kitz ShadowLord wrote:
živjela nutallica :)

:?: :?: :?: :?: :?:
sad si me zbunio :D :?

jebo lud zbunjenog :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2003. 15:41 

U metalu ne volim furku sotonizma.To mi je pravo glupo.
Ne,ne kazem da se svi furaju na sotonizam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2003. 11:01 

Carpe Noctem wrote:
U metalu ne volim furku sotonizma.To mi je pravo glupo.
Ne,ne kazem da se svi furaju na sotonizam.

Mrzim i ja to, jer si onda u ocima drugih automatski sotonist, pa te gledaju kao "a jadno dijete, ne zna sto slusa i ne zna sto je sotonizam,sada jos trazi sebe, a kasnije ce se ohladiti od toga" i te spike.... :evil:
Pa jebemu, ja slusam muziku i uzivam u muzici a ne u sotonistickoj furki, a oni misle ono "joooooj ja sam tinejdzer u depresiji,mrzim sve ljude, zelim se prikloniti zlu,ovaj sotonizam je jedino u cemu sam se mogao pronaci,sotono uzmi moju dusu" bla bla bla.....

Ali necemo sad o ovome,to je beskrajna diskusija... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2003. 13:50 
O sotonizmu ne treba puno raspravljati. To je nesto najgore, pripadnici sotonistickog kulta su obicno ljudi bez roditelja i zivota koji su bili prebijani od drugih ljudi i misle da ih je Bog izdao pa se okrecu protiv njega.

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2003. 16:03 

Sotonizam i furke koje pucaju ovu današnju mladež (ne mislim na vas, samo da se zna) su 2 totalno različite stvari. Mrzim kad vidim djevojku (jer uglavnom su to djevojke) koja je, fol, sva u crnom, ubija se za Marilynom Mansonom, puši i pije "jer je to cool", reže se po rukama, jer je čula da "je i to cool i da to spada u sotonizam", nosi okrenuti pentagram, a torba joj je išarana nazivima 5 grupa, od kojih najmanje 3 uopće ne sluša, a za 2 od njih najvjerojatnije nije ni čula. Ah da, da ne zaboravim svu silu lanaca od vodokotlića, narukvica sa zakovicama, 5 kila crne sjene na očima, koju vjerojatno ni neka jača špahtla ne može skinuti i obavezan detalj: mrežasta "rukavica" na ruci (čitaj: odrezane mrežaste čarape), kod nekih na obje.
Sotonizam je nešto sasvim drugo, što u najvećem broju slučajeva veze nema sa crnim, mračnim, Marilynom Mansonom, niti javno nošenim obrnutim pentagramom ili križem. O tome se javno ne priča (barem ja nisam čula), a pravi sotonisti su obično "next-door-neighbour" ljudi, koji su spremni dat krvi za vas i za koje ni u najluđim snovima ne bi pomislili da su sotonisti.
E, TO me zaista nervira u metalu. Mislim, te furke. Metal, kao muzika, po meni veze nema sa sotonizmom. Upravo suprotno. Možda oni baš slučaju Cecu i Deena?!

:twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2003. 16:31 

Crni_Jack_Daniels wrote:
Sotonizam i furke koje pucaju ovu današnju mladež (ne mislim na vas, samo da se zna) su 2 totalno različite stvari. Mrzim kad vidim djevojku (jer uglavnom su to djevojke) koja je, fol, sva u crnom, ubija se za Marilynom Mansonom, puši i pije "jer je to cool", reže se po rukama, jer je čula da "je i to cool i da to spada u sotonizam", nosi okrenuti pentagram, a torba joj je išarana nazivima 5 grupa, od kojih najmanje 3 uopće ne sluša, a za 2 od njih najvjerojatnije nije ni čula. Ah da, da ne zaboravim svu silu lanaca od vodokotlića, narukvica sa zakovicama, 5 kila crne sjene na očima, koju vjerojatno ni neka jača špahtla ne može skinuti i obavezan detalj: mrežasta "rukavica" na ruci (čitaj: odrezane mrežaste čarape), kod nekih na obje.
Sotonizam je nešto sasvim drugo, što u najvećem broju slučajeva veze nema sa crnim, mračnim, Marilynom Mansonom, niti javno nošenim obrnutim pentagramom ili križem. O tome se javno ne priča (barem ja nisam čula), a pravi sotonisti su obično "next-door-neighbour" ljudi, koji su spremni dat krvi za vas i za koje ni u najluđim snovima ne bi pomislili da su sotonisti.
E, TO me zaista nervira u metalu. Mislim, te furke. Metal, kao muzika, po meni veze nema sa sotonizmom. Upravo suprotno. Možda oni baš slučaju Cecu i Deena?!

Svaka cast.Vrlo dobar i slikovit opis onoga sto se danas naziva sotonizmom u sirimi krugovima...shvasta...Ja mogu reci da me to vise toliko ne zivcira,vise mi je smijesno,volim radit idiote iz takvih ljudi koji su pretrpani kilama zeljeza,cijeli u crnom,a pojma o pojmu nemaju...Zato me neke djevojcice ne vole previse :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2003. 17:09 

WiCkED wrote:
Crni_Jack_Daniels wrote:

Svaka cast.Vrlo dobar i slikovit opis onoga sto se danas naziva sotonizmom u sirimi krugovima...shvasta...Ja mogu reci da me to vise toliko ne zivcira,vise mi je smijesno,volim radit idiote iz takvih ljudi koji su pretrpani kilama zeljeza,cijeli u crnom,a pojma o pojmu nemaju...Zato me neke djevojcice ne vole previse :)

odlicno
mene je isto mrzelo da pisem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2003. 19:47 

slazem se sa angelininim postom. samo da dodam jos jednu stvar. treba razlikovati 2 vrste sotonizma (kao sto darkman napisa u jednom od textova na sajtu) - onu u kojoj sotonisti prave razne obrede prizivaju sotonu itd. i takva vrsta sotonizma nema nikakve veze sa metalom. tj. ljudi koji se klanjaju sotoni, prizivaju duhove itd. uopste ne moraju imati odredjen muzicki ukus. a sad sto se tice druge vrste - gde je sotona samo uzet kao simbol tj. gde se njegovo postojanje negira ali se uzima kao kontra religijskim dogmama i "moralu" puritanskog zapada ima itekako veze sa metalom. metalci, kao pripadnici umetnickog pokreta kritikuju cesto versku organizaciju i sve te "moralne" dusebriznike koji pod okriljem vere u boga osudjuju nemoral drustva a u isto vreme, kako neko rece, u svojoj sobi prate video kasete ljubavnog zivota Pamele i Tommy Lee-a. takva vrsta sotonizma tj. anti-religijske filozofije ima zasluzeno mesto u metalu i uvek ce ga imati. ali, on nikad ne priznaje postovanje samog sotone vec je to samo simbol kojim se "sokiraju" zaglupljene mase.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2003. 19:55 
Administrator

Mr. Brownstone wrote:
slazem se sa angelininim postom. samo da dodam jos jednu stvar. treba razlikovati 2 vrste sotonizma (kao sto darkman napisa u jednom od textova na sajtu) - onu u kojoj sotonisti prave razne obrede prizivaju sotonu itd. i takva vrsta sotonizma nema nikakve veze sa metalom. tj. ljudi koji se klanjaju sotoni, prizivaju duhove itd. uopste ne moraju imati odredjen muzicki ukus. a sad sto se tice druge vrste - gde je sotona samo uzet kao simbol tj. gde se njegovo postojanje negira ali se uzima kao kontra religijskim dogmama i "moralu" puritanskog zapada ima itekako veze sa metalom. metalci, kao pripadnici umetnickog pokreta kritikuju cesto versku organizaciju i sve te "moralne" dusebriznike koji pod okriljem vere u boga osudjuju nemoral drustva a u isto vreme, kako neko rece, u svojoj sobi prate video kasete ljubavnog zivota Pamele i Tommy Lee-a. takva vrsta sotonizma tj. anti-religijske filozofije ima zasluzeno mesto u metalu i uvek ce ga imati. ali, on nikad ne priznaje postovanje samog sotone vec je to samo simbol kojim se "sokiraju" zaglupljene mase.

tako je :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2003. 20:44 

slažem se.

IN SATAN WE TRUST!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2003. 22:47 

Mr. Brownstone wrote:
a sad sto se tice druge vrste - gde je sotona samo uzet kao simbol tj. gde se njegovo postojanje negira ali se uzima kao kontra religijskim dogmama i "moralu" puritanskog zapada ima itekako veze sa metalom. metalci, kao pripadnici umetnickog pokreta kritikuju cesto versku organizaciju i sve te "moralne" dusebriznike koji pod okriljem vere u boga osudjuju nemoral drustva a u isto vreme, kako neko rece, u svojoj sobi prate video kasete ljubavnog zivota Pamele i Tommy Lee-a. takva vrsta sotonizma tj. anti-religijske filozofije ima zasluzeno mesto u metalu i uvek ce ga imati. ali, on nikad ne priznaje postovanje samog sotone vec je to samo simbol kojim se "sokiraju" zaglupljene mase.
Definitivno ono sto je mene odbilo od svih religijskih i vjerskih institucija je bas ono sto napisao - javno osuđivanje svega imalo nemoralnog,a u isto vrijeme biti potpuni licemjer i još gori od toga što osudjujes.Zato mi je izricaj metala i vise nego dobar,i sa aspekta uznemiravanja "moralnih vjerskih dusa"....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2003. 23:57 

živjeli popovi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2003. 01:52 
Neki metal bendovi znaju usred koncerta vrsiti sotonisticke obrede.
Takve treba smjestiti u ludnicu.

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2003. 09:01 

najvise mrzim kad vidim heavy metal bend a da su bez kose...sve ostalo je super....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2003. 14:12 

Bethrezen wrote:
Neki metal bendovi znaju usred koncerta vrsiti sotonisticke obrede.
Takve treba smjestiti u ludnicu.

ne znam zašto. meni se to sviđa.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2003. 14:15 

megasmrt wrote:
najvise mrzim kad vidim heavy metal bend a da su bez kose...sve ostalo je super....

meni je bitna svirka a ne kosa.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2003. 17:53 

Kitz ShadowLord wrote:
megasmrt wrote:

meni je bitna svirka a ne kosa.

upravo tako.Znaci po toj teoriji ne bih ti se svidjao Anthrax.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2003. 17:56 

samo govorim da puno opasnije tako izgledaju nego celavi kao neki bendovi....smjesno...jer se nazivaju metalcima... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 09. 2003. 18:13 

Nervira me kad se neko pravi da slusa metal, a kad dođe u svoju sobu ne pada mu na pamet da to slusa, jer je muzika tu samo furka. Jezim se od takvih likova, a nazalost puno ih je.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 411 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]