Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 11. 08. 2025. 16:11

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7863 posts ]  Go to page Previous  1 ... 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389 ... 394  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2006. 14:33 

Hedon wrote:
tears of light wrote:
moje zhene :D

Image

:P

dobar bass jebeeeemti... :wink:

sto jes' jes' :) al imale smo scena s tim bassom :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2006. 14:52 
OkAsTa ZdErA wrote:
uostalom, ja na ovaj forum gledam kao na dobru cyber zajebanciju gdje nema potrebe da se ja predstavljam onakvom kakva sam zaista (kao sto i vecina ovdje nije ono sto jeste ustvari) jer bih bila preinteligentna za 60% osoba sa ovog foruma!
toliko

:roll:

Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2006. 15:24 
Moderator

[Aphex Twin] wrote:
OkAsTa ZdErA wrote:
uostalom, ja na ovaj forum gledam kao na dobru cyber zajebanciju gdje nema potrebe da se ja predstavljam onakvom kakva sam zaista (kao sto i vecina ovdje nije ono sto jeste ustvari) jer bih bila preinteligentna za 60% osoba sa ovog foruma!
toliko

:roll:

a što je to teško postić :lol:

deco bre deco, kaj se bre svađate?

Make love and stop bullshitting! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2006. 16:55 
jeretik wrote:
Moja rutava noga:

Image

AHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: jebote zivot hahahah :lol:

Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2006. 18:06 

OkAsTa ZdErA wrote:
Quote:
nesto gledam komentare na osobe koje su se osmjelile stavit sliku u zadnjih des strana...e vala radje cu da izadjem u crnoj hronici neg da se ovdje opet pojavim

posto pretpostavljam da se ovo odnosilo na mene, mogu da kazem samo ovo: tudje misljenje me nikad nije tangiralo niti sam kad obracala paznju na blebetanja o meni...oni koji me znaju licno sa ovog foruma ( a njih je troje) znaju ko sam, sta sam i kakva sam ustvari i jedino do misljenja tih osoba mi je stalo...za sve ostale sa ovog foruma koje vjerovatno nikad necu upoznati zaboli me patkica...da sam se do sada obazirala na primjedbe tipa 'attention whore', 'egocentric bitch', 'party girl' i kakve vec ne, sigurno ne bih sad bila ovdje i ne bih postigla ono sto jesam i cime se ponosim, nego bih sjedila u rupetini od Bosne i govorila kako mi je dosadno, kako se nista ne desava i utopila bih se u onom primitivizmu od naseg mentaliteta....
toliko

Ami sta si se iznervirala? Bas sam s nekoliko osoba razgovarala o ovome ovdje, te osobe su btw odustale od ovog foruma i nekom koincidencijom iz istog razloga. Razlog je komplex! Ljudi su jebi ga iskomplexirani. Cast izuzecima, naravno. Tako ljudi kanite se svojih komlexa jer ce ova planeta da bude pogodjena kometom i onda sve ode u p.m.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2006. 18:17 

ma najmanje sam se izivcirala, to jedino polazi mojim starcima za rukom, a ovim forumasima treba jos vremena i prakse da ovu flegmu izivciraju 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2006. 18:37 

Dark night wrote:
Ami sta si se iznervirala? Bas sam s nekoliko osoba razgovarala o ovome ovdje, te osobe su btw odustale od ovog foruma i nekom koincidencijom iz istog razloga. Razlog je komplex! Ljudi su jebi ga iskomplexirani. Cast izuzecima, naravno. Tako ljudi kanite se svojih komlexa jer ce ova planeta da bude pogodjena kometom i onda sve ode u p.m.

Napustili forum radi komplexa drugih ljudi? Meni je to neshvatljivo, kako takve osobe onda uopce prezivljavaju u svaodnevnom zivotu, ako im kompleksi drugih na obicnom forumu probleme prave ?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2006. 18:49 

Vrlo jednostavno. Kad ti neko istresa i namece svoje komplexe u real world, ne treba ti jos i u ovom virtualnom svijetu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2006. 19:09 

de mysteriis wrote:

Napustili forum radi komplexa drugih ljudi? Meni je to neshvatljivo, kako takve osobe onda uopce prezivljavaju u svaodnevnom zivotu, ako im kompleksi drugih na obicnom forumu probleme prave ?!

potpis.

mo's mislit...kako su tek onda ti sto "napuste" forum, (hahaah, cu napuste forum) iz takvih razloga,...iskomplexirani... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2006. 20:24 
Moderator

komplexaši, komplexaši
ko da su tamburaši :lol:

meni je najdraži Bosmal komplex :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 06. 2006. 21:43 

mala emina wrote:
jeretik wrote:
Moja rutava noga:

Image

AHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: jebote zivot hahahah :lol:

jeretik je prirodan muskarac :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2006. 01:07 

bloodflood wrote:
de mysteriis wrote:

potpis.

mo's mislit...kako su tek onda ti sto "napuste" forum, (hahaah, cu napuste forum) iz takvih razloga,...iskomplexirani... :lol:

hahahaha, a jos su gori oni kad prilikom tog napustanja otvore temu da obavijeste sve clanove foruma da oni odose, hahaha :lol: ono ko nekom ce falit :lol:

i btw. WTF is dark night odjednom ??? cc

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2006. 01:18 

:-D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2006. 02:10 

Elektron wrote:
bloodflood wrote:
de mysteriis wrote:

potpis.

hahahaha, a jos su gori oni kad prilikom tog napustanja otvore temu da obavijeste sve clanove foruma da oni odose, hahaha :lol: ono ko nekom ce falit :lol:

A vidi ti njega sto se nazestio u medjuvremenu.. :D sta ti bi, bil si tak lep decec.. :p :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2006. 02:32 

<[Crown Of Souls]> wrote:
komplexaši, komplexaši
ko da su tamburaši :lol:

meni je najdraži Bosmal komplex :lol:

ma godi b kompleks, on je dobar za živce, kosu, kožu...kažu :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2006. 05:44 

Elektron wrote:
bloodflood wrote:
de mysteriis wrote:

potpis.

LOL nije mi nista, bio mi takav dan:D Ne mogu ni ja biti suncokret uvijek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2006. 09:14 

Elektron wrote:
bloodflood wrote:
de mysteriis wrote:

potpis.

To je sad "in" :D :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2006. 10:50 

OkAsTa ZdErA wrote:
Quote:
nesto gledam komentare na osobe koje su se osmjelile stavit sliku u zadnjih des strana...e vala radje cu da izadjem u crnoj hronici neg da se ovdje opet pojavim

posto pretpostavljam da se ovo odnosilo na mene, mogu da kazem samo ovo: tudje misljenje me nikad nije tangiralo niti sam kad obracala paznju na blebetanja o meni...oni koji me znaju licno sa ovog foruma ( a njih je troje) znaju ko sam, sta sam i kakva sam ustvari i jedino do misljenja tih osoba mi je stalo...za sve ostale sa ovog foruma koje vjerovatno nikad necu upoznati zaboli me patkica...da sam se do sada obazirala na primjedbe tipa 'attention whore', 'egocentric bitch', 'party girl' i kakve vec ne, sigurno ne bih sad bila ovdje i ne bih postigla ono sto jesam i cime se ponosim, nego bih sjedila u rupetini od Bosne i govorila kako mi je dosadno, kako se nista ne desava i utopila bih se u onom primitivizmu od naseg mentaliteta....
toliko

Mislim da si me dobro skontala al se pogresno nasla ;)

Dugo sam konto, hocul necul, spizdit 15 dolara na rent-a-center i napravit par fotki selendre u kojoj sam, svoje kolibe, svog brloga, al necu ba, ti mozda zaista imas celicne nerve i nijednu ranjivu stranu, al nakon apsolutno oskarskih prosipanja od strane komentatora na tvoje slike, svatih da ja malo sta imam podjelit vizuelno iz svog zivota sa ljudima iz kojih kipi zavist, pakost i bezobrazluk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2006. 11:09 

joj necu nista da komentarisem vise jer cu samo da se ponavljam...zato zdera suti do daljnjeg dok jebeni ms ne prodje 8) samo ti mogu reci da i ti ne bi trebalo da se obzires na njihova blebetanja jer ti si u usa (zanemarit cmeo cinjenicu u kakvoj si popizdini :P ),a oni u toaletu,remember? looooooooooool

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2006. 11:12 

OkAsTa ZdErA wrote:
a oni u toaletu,remember?

ih, ako ti dadnem toalet... nemoj se vrachat vamo :P

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7863 posts ]  Go to page Previous  1 ... 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389 ... 394  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]