OkAsTa ZdErA wrote:
Quote:
nesto gledam komentare na osobe koje su se osmjelile stavit sliku u zadnjih des strana...e vala radje cu da izadjem u crnoj hronici neg da se ovdje opet pojavim
posto pretpostavljam da se ovo odnosilo na mene, mogu da kazem samo ovo: tudje misljenje me nikad nije tangiralo niti sam kad obracala paznju na blebetanja o meni...oni koji me znaju licno sa ovog foruma ( a njih je troje) znaju ko sam, sta sam i kakva sam ustvari i jedino do misljenja tih osoba mi je stalo...za sve ostale sa ovog foruma koje vjerovatno nikad necu upoznati zaboli me patkica...da sam se do sada obazirala na primjedbe tipa 'attention whore', 'egocentric bitch', 'party girl' i kakve vec ne, sigurno ne bih sad bila ovdje i ne bih postigla ono sto jesam i cime se ponosim, nego bih sjedila u rupetini od Bosne i govorila kako mi je dosadno, kako se nista ne desava i utopila bih se u onom primitivizmu od naseg mentaliteta....
uostalom, ja na ovaj forum gledam kao na dobru cyber zajebanciju gdje nema potrebe da se ja predstavljam onakvom kakva sam zaista (kao sto i vecina ovdje nije ono sto jeste ustvari) jer bih bila preinteligentna za 60% osoba sa ovog foruma!
toliko
Mislim da si me dobro skontala al se pogresno nasla
Dugo sam konto, hocul necul, spizdit 15 dolara na rent-a-center i napravit par fotki selendre u kojoj sam, svoje kolibe, svog brloga, al necu ba, ti mozda zaista imas celicne nerve i nijednu ranjivu stranu, al nakon apsolutno oskarskih prosipanja od strane komentatora na tvoje slike, svatih da ja malo sta imam podjelit vizuelno iz svog zivota sa ljudima iz kojih kipi zavist, pakost i bezobrazluk.