Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 05. 07. 2025. 23:27

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 68 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 01:26 

{Oara} wrote:
hihihihihi cak tri str. na ovoj temi!
za nepovjerovati....hahhahahaa

Zelis li sa tim reci da INM nisu vrijedni tri stranice na forumu ?
If so, may thy death be in slow torture...
Hail the necrowizard -+

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 01:33 

hihihihih

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 02:14 

Shiteater black wrote:
Burekbelt wrote:
Seth Putnam se draga mentalno retardirana djecice ruga. Ruga se muzici koju slusate, ruga se vama, vasim harama, majcama, na isti nacin na koji bi to ucinio jedan prosjecan sminko, al predaleko od vas je da to skontate i shvatite kao uvredu. Jebiga, mozda vam je on nekakav "bog" il stal vec pa nemozete da shvatite uvredu za ono sto ona jest.

kako ne bi netko skužio da sere po svima koji ga slušaju, pa i po njihovoj "glazbi" kad to stalno otvoreno tupi u većini intervjua i pjesama. On nije bog, on je kreten, a ko se uvredi na "provokacije" kretena taj je očito poprilično retardiran. Anal cunt i ostali njegovi projekti su dobri za zajebanciju (ima i jebenih pjesama usput - ko ne misli tako nek mi odjebe, ne zanima me njegovo mišljenje). A ja jebeno volim taj njegov kretenizam, ne zbog tekstova samih po sebi već zbog ljudi koji su u stanju popizditi zbog njih. Sva moja sranja koja uvijek govorim rijetko kad izražavaju moje stvarno mišljenje nego samo serem bezveze jer se uvijek nađe netko tko će popizdit. Hail Putnam, the king of Dorks! :D

Ne vrijedja mene Putnam ni najmanje. Ja na njega jednostavno ne obracam paznju. On za mene NE POSTOJI. Osim kad sam u CD shopu pa da se malo nasmijem na naslove pjesama. Meni su najsmjesniji ljudi koji za ta govna daju pare, koji mu omogucavaju da nastavi ziviti i gudrirati se, koji mogu sjest i preslusat citav CD antimuzike. Sto direktno govori o njihovom istancanom ukusu i osjecaju za muziku.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 02:17 

_pancerothrone_ wrote:
mozda jednostavno shvacas neke stvari preozbiljno ?
ne kontam kakave INM ima veze sa konformizmom i pozerstvom...ono, ne kao da njih itko smatra necim vaznim i utjecajnim...
To je obicna glupa, vrlo glupa zajebancija...

Nije na odmet pretpostaviti da Metal shvacam preozbiljno. Dapace, meni je Metal bitniji od mog obrazovanja. Od mog zdravlja. Cjeli moj zivot je podredjen mojim ciljevima koji su direktno vezani za Metal. Ja nisam danas ovdje, a trasu u shaneraju. Kao takav, malo imam vremena za obicne, glupe zajebancije ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 18:23 

Burekbelt wrote:
Ne vrijedja mene Putnam ni najmanje. Ja na njega jednostavno ne obracam paznju. On za mene NE POSTOJI. Osim kad sam u CD shopu pa da se malo nasmijem na naslove pjesama. Meni su najsmjesniji ljudi koji za ta govna daju pare, koji mu omogucavaju da nastavi ziviti i gudrirati se, koji mogu sjest i preslusat citav CD antimuzike. Sto direktno govori o njihovom istancanom ukusu i osjecaju za muziku.

ljudi kupuju i stvarno velika govna, pa meni i nije čudno ako netko kupuje Anal cunt originale (ja ne bi kad smo kod toga :) ). A te pare mu baš i ne rade korist. Jebni cracker :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 18:36 

Moj dobri jaran Tim ih ima sve...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 07. 2006. 14:29 

Burekbelt wrote:
Moj dobri jaran Tim ih ima sve...

:shock: :D

Profile  

Post subject: