Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 14:29

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 316 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next
Author Message
 Post subject: Re: METALCI I METALKE
PostPosted: 07. 10. 2007. 16:25 

ovako, koliko to muskaraca ima preko 30 da se jos uvijek fura, bulet beltovi, spajkovi? ajde ne serite toliko, nije to zdravo...

ko da vas 90% nece morati oshishati kosu kad krene raditi, ali to je opravdano kad se tice muskih, a zenske koje bi se trebale pristojnije oblaciti, odmah su sminka...ajoj to su svakako inteligentne konstatacije, ali eto, navikli smo mi na taj 'intelekt' metalaca...

no dobro, u najmunju ruku ce se biti manje zanimljiv tim extra, mega, giga cool metalcima

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2007. 16:51 

metallic_angel wrote:
što ne?? ja uz narodnjake vidim ljude izuzetno niskog koeficijenta inteligencije... ženske na stolovima mlate sisama dok mužjaci razbijaju čaše (to možda objašnjava žene na stolovima). ne znam je li tko gledao mi nismo anđeli 3,taj film je zakon! za narodnjake treba imati poseban mentalitet za što smo mi očito preglupi da bi shvatili poantu i dubinu riječi tih pjesama... :shock: sad idem plakati u kut sobe jer moj život nema smisla... :?

Ne shavaćam zašto se toliko opterećuješ narodnjacima i ljudima koji ih slušaju, to te čini još glupljom od njih. Opusti se malo, zanemari ih i bit ce sve OK. Pusti druge da uživaju u onom što vole pa makar ti to prezirala

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2007. 17:32 

Pa to je sasvim normalno da ljudi kad udju u odredjene godine ne mogu vise izgledati onako kako su izgledali kad su bili mladi...kad se treba zaposliti negdje kao sto je neko vec rekao,onda dodje porodica...ne mozemo citav zivot izgledati onako kao sto smo u mladosti,ali muzika ostaje,to sto se vise neko ne oblaci kako se oblacio iz ovih razloga to ne znaci da ne slusa vise tu muziku...to je bar moje vidjenje toga svega

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2007. 17:43 

Vezano za komentar koji je napisala getia, donekle se slazem, ljudi su primorani da se sisaju i mijenjaju stil oblacenja i prilagodjavaju se drustvu i nekom kvazi normalnom stilu oblacenja, to oke sve zavisi od posla koji obavlajte, normalno je da se covjek mora pristojno oblaciti u takvim okolnostima npr radite negdje gdje cete imati opciju da obucete ili neku unuformu ili odijelo jer "pravilnici" nalazu takvo oblacenje...u suprotnom kome se ne svidja uvijek ima neka alternativa, dakle da odaberete posao u kojem oblacenje nema nekog presudnog uticaja na obavljanje posla i izazivanje iritacije kod nekoga, o tome se ramislja na vrijeme, ako je lova u pitanju i dobra plata zasto se ne promijeniti i u slobodno vrijeme slusati muziku koju volite i oblaciti se onako kako zelite, vezano za ono sto je Oara rekla ko to kod nas uopste nosi bullet beltove (nosi ga jedna djevojka u cijeloj BiH) :)

Evo recimo ja imam prijatelja koji radi u jednoj firmi, tamo se oblaci pristojno, u slobodno vrijeme, obuce otrcanu majicu cannibal corpse, obituary... stavi killere i eto ga problem rijesen. Sve zavisi neko zeli promjene, slusa metal zbog neke furke pod uticajem drustva, promjeni drustvo i shlifuje se, ja znam za sebe da me nista nece sprijeciti da slusam metal i slusat cu ga dok ne krepam jer je za mene to dio zivota!

Ako neko misli da nema metalaca preko trideset godina vara se, ja recimo imam rodjaka koji ima 37 godina, ima dvoje djece i dalje slusa metal, sto da ne...

Situacija kod djevojaka je drugacija, one se brze mijenjaju, slifuju, znam to i pratim generacije i generacije su se smjenjivale, neke su do juce nosale majice Emperora, Burzuma sad ih vidim u stiklama i mini suknjicama...mislim ako njima odgovara ta promjena svaka cast.

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2007. 21:56 

Za tog prijatelja koji ima 37 godina,pa naravno sto da ne covjek ima porodicu,ali slusa metal i dalje,ali nije vjerovatno onakav kakav je bio u mladosti ne oblaci se kao sto se oblacio i sl,ali to je sasvim normalno,najvaznije je sta je u nama a ne ono sto se "vidi"spolja.

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2007. 23:23 

Naravno, nacin oblacenja metalaca je jedna prolazna faza u 95% slucajeva, barem kod nas, ali meni nikako nije jasno kako neko moze slusati metal i preko dana se promjeni i ode u druge vode, zgrozim se kad neko ko se zaklinjo u montrosity i cannibale ili sta ti ja znam pocne slusati cecu, to je znaci samo prolazna furka isto tako...nije da mjerim ljude po tome sta slusaju al jebem ja takve ljude, picke :lol:

Profile  

PostPosted: 07. 10. 2007. 23:47 
Moderator

Hedon wrote:
Naravno, nacin oblacenja metalaca je jedna prolazna faza u 95% slucajeva, barem kod nas, ali meni nikako nije jasno kako neko moze slusati metal i preko dana se promjeni i ode u druge vode, zgrozim se kad neko ko se zaklinjo u montrosity i cannibale ili sta ti ja znam pocne slusati cecu, to je znaci samo prolazna furka isto tako...nije da mjerim ljude po tome sta slusaju al jebem ja takve ljude, picke :lol:

ma jarane, čim se neko zaklinje u kenibale, to ne more na dobro izać :lol:

mah, džaba ti Emire pišeš ovdje toliko, kad i sam znaš - kad dođu teška vremena, malo ko ostane. bili smo tu i prije, još smo tu, i ne do bog da kasnije još budemo :lol:
ostale ko jebe 8)

Profile  

PostPosted: 08. 10. 2007. 00:25 

ma naravno da ima ljudi da slusaju metal a preko 30-et su,eno boro iz tz 33 god,a zagrijan je za metal ko da mu je 19 :D tako nesto jos nisam vidio....kad su svirke uvijek je prvi koji ide i uvijek je prvi koji organizuje prevoz iz tz,taj lik je fakat fenomen znajuci njegovu ekonomsku situaciju ne mogu nikako shvatit kako uspije sve to,on fakat od hrane stedi da moze ici na svirke i da kupi koji disk...a to ste se tice oblacenje jbg ja radim vec od 15-ete god i normala je da cu se obuci normalno kad idem na poso,a vec u slobodno vrijeme i na svirkama zna se sta se oblaci :D,a znam ovdje isto jednog lika iz innsbrucka-a koji radi u banci ima svoj birro,a pise isto za njemacki rock hard i ima preko 7000 diskova kuci :D

Profile  

PostPosted: 08. 10. 2007. 01:46 

po mom skromnom mišljenju, da vidim ženu (ili muškarca) od kojih 40-50-tak godina u spikesima, lancima i martama, to bi izgledalo smiješno. na žalost, kad tak moraš odrasti i odbaciti takve stvari jer te inače nitko neće shvaćati ozbiljno, a to se poglavito odnosi na radno mjesto. možda se ta razmišljanja čine primitivna, ali ne moraš se ti dokazivati vanjskim izgledom što slušaš, tj. kojoj grupi pripadaš. to je ok, za tinejdždere, ali za odrasle ljude...? da se razumijemo, znam mnoge starije ljude koji slušaju rock i metal, a da to nitko ne bi rekao na prvi pogled i mislim da je to sasvim u redu.

što se tiče tansformiranja ljudi iz najopakijih fanova metala u najopakije cajkaše, takvih ljudi znam dosta i takvi mi se najviše gade, jer se doslovno transformiraju preko noći. uopće nije istina da to češće rade cure, već su i dečki u totalno jednakom omjeru (govorim iz svog iskustva) likovi jedan dan režu žile za hatebreed, my dying bride, sepulturu i sl., a na kraju iz auta trešti najnoviji narodnjački hit ili se oblači uska picolovka i prangija na tecnoflooru,bez naznake benganja... ma fuj.nisam se prestala družiti s njima (bar ne s većinom), ali ih opet gledam drugim očima.

a narodnjacima i ljudima koji ih se slušaju se opterećujem jer sam tijekom cijelog svog srednjoškolskog školovanja bila okružena SAMO ljudima koji su slušali narodnjake i svaki dan me silovali time. pa kako onda neću biti neurozna... :shock:

Profile  

PostPosted: 08. 10. 2007. 02:20 

ma daj molim te....

Profile  

PostPosted: 08. 10. 2007. 08:29 

sto se tice oblacenja, e jebi ga...pa ja ne da ne mogu, zbog posla sa djecom koji mi slijedi i posla po orkestrima, vec i NECU da hodam u crnom da bi se nekom dokazala sta ja to slusam...nikad mi nije bio cilj biti full true, nije ni sad, ja uvijek kazem da volim slusati i jazz, blues, soul, oldies pored rocka i metala, i dodjavola ko ce meni sad narediti "moras hodati u crnom, okovana lancima i killerima jer u protivnom ne nazovi sebe metalkom!" e pa...nazvacu ja sebe kako ja hocu, i to "sortiranje" po zanrovima ne da zivcira, nego jebe vise u zdrav mozak...ne volim crnu boju na sebi...na plakatu, baneru, netu, svud je volim vidjeti, a na sebi...hmmm...samo onda kad moram!

Profile  

PostPosted: 08. 10. 2007. 08:30 

metallic_angel wrote:
po mom skromnom mišljenju, da vidim ženu (ili muškarca) od kojih 40-50-tak godina u spikesima, lancima i martama, to bi izgledalo smiješno. na žalost, kad tak moraš odrasti i odbaciti takve stvari jer te inače nitko neće shvaćati ozbiljno, a to se poglavito odnosi na radno mjesto. možda se ta razmišljanja čine primitivna, ali ne moraš se ti dokazivati vanjskim izgledom što slušaš, tj. kojoj grupi pripadaš. to je ok, za tinejdždere, ali za odrasle ljude...? da se razumijemo, znam mnoge starije ljude koji slušaju rock i metal, a da to nitko ne bi rekao na prvi pogled i mislim da je to sasvim u redu.

što se tiče tansformiranja ljudi iz najopakijih fanova metala u najopakije cajkaše, takvih ljudi znam dosta i takvi mi se najviše gade, jer se doslovno transformiraju preko noći. uopće nije istina da to češće rade cure, već su i dečki u totalno jednakom omjeru (govorim iz svog iskustva) likovi jedan dan režu žile za hatebreed, my dying bride, sepulturu i sl., a na kraju iz auta trešti najnoviji narodnjački hit ili se oblači uska picolovka i prangija na tecnoflooru,bez naznake benganja... ma fuj.nisam se prestala družiti s njima (bar ne s većinom), ali ih opet gledam drugim očima.

a narodnjacima i ljudima koji ih se slušaju se opterećujem jer sam tijekom cijelog svog srednjoškolskog školovanja bila okružena SAMO ljudima koji su slušali narodnjake i svaki dan me silovali time. pa kako onda neću biti neurozna... :shock:

koliko li ti godina imas...stvarno si malo tezi slucaj!?

Profile  

PostPosted: 08. 10. 2007. 14:37 

Dan kad ja pocnem stereotipno razmisljati, ili jos gore adamantno raspravljati, o uniformiranosti/glazbi, tako se odijevati, ponasati, kad me pocne boliti kurac o tome sta tko razmislja o tome kako se tko oblaci i zasto, ukljucujuci mene, e onda bi valjalo i iskoristiti ovaj bullet for emergencies..

Profile  

PostPosted: 08. 10. 2007. 16:41 

NAIDA wrote:
sto se tice oblacenja, e jebi ga...pa ja ne da ne mogu, zbog posla sa djecom koji mi slijedi i posla po orkestrima, vec i NECU da hodam u crnom da bi se nekom dokazala sta ja to slusam...nikad mi nije bio cilj biti full true, nije ni sad, ja uvijek kazem da volim slusati i jazz, blues, soul, oldies pored rocka i metala, i dodjavola ko ce meni sad narediti "moras hodati u crnom, okovana lancima i killerima jer u protivnom ne nazovi sebe metalkom!" e pa...nazvacu ja sebe kako ja hocu, i to "sortiranje" po zanrovima ne da zivcira, nego jebe vise u zdrav mozak...ne volim crnu boju na sebi...na plakatu, baneru, netu, svud je volim vidjeti, a na sebi...hmmm...samo onda kad moram!

u potpunosti se slažem...

Profile  

PostPosted: 08. 10. 2007. 17:02 
Moderator

NAIDA wrote:
metallic_angel wrote:

A koliko ih ti imaš? :?

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 00:51 

Arinoe wrote:
NAIDA wrote:
metallic_angel wrote:

a koliko ih ti imas?

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 00:54 
Moderator

bloodflood wrote:
Arinoe wrote:
NAIDA wrote:

a koliko ih ti imas?

a koliko ih ti imas?

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 01:05 

[quote=".::Grind Bastard::."][quote="bloodflood"][quote="Arinoe"][quote="NAIDA"]

koliko li ti godina imas...stvarno si malo tezi slucaj!?[/quote]

A koliko ih ti imaš? :?[/quote]

a koliko ih ti imas?[/quote]

a koliko ih ti imas?[/quote]

a koliko ti?

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 01:08 
Moderator

a koliko ti bre?

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2007. 02:05 

.::Grind Bastard::. wrote:
a koliko ti bre?

e jebiga... ne moze 1 osoba 2x istu pitat... propade igra, ode sve... :)

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 316 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]