Gino Banana je Srbin. Al dobro, davno je takvim Srbima u RS-u oteto pravo da budu Srbi pa, jebiga....
A sto se tice shenluka uz Turcizme i Turski melos...pa koliko je meni poznato to na Balkanu mogu svi, i to u najvecim zamislivim brojevima i sa najvecim marginama profita, Romi, Srbi, Boshnjaci, Hrvati, Kinezi...nebitno. Tu bar dileme nema. Na tome smo bas svi ko muhe na govna. I malo kojeg najzagrizenijeg fasisoidnog kretena koji taj "melos" gotivi boli kurac jel mu pjeva ovaj il' onaj. Upalis li BN kad? Morel ikako lakse se zadovoljit sva moguca publike neg uz taj patent? Nemere...
Nemam ja nista protiv da drugi uzivaju u tome, al je meni zikamu smece kontas, ko i ostali otpad u nasem mejnstrimu, prozeta kliseima, ne volim nista od masovno popularnog pa ni Kultur Shock. I Bjelo Dugme je bila kita i trubadurija nevidjena na reunionu, al je "stoka" izasla ko da su Kaba i mosti Svetog Save imale dabl hedlajner turneju...
Dal bi neki nesund bend mogao napraviti nesto tako? Ne. Masa voli sund vise neg zdravlje. Dal bi se neki nesund bend usudio doci u BL? Koji ce kurac tamo, i u Bosni ikako? Da ih tries ljudi gleda (i u slucaju BL, jedno des obrijanih idiota u spitkama)? Nein, danke.
Mislim da sam reko prije, al' da Kultur Shock kurcu valja nebi nama svako ljeto dolazili da im dzepove punimo neg bi svirali po "maticnoj drzavi". Al jedan je Gogol Bordello.