Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 11:29

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 116 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: Re: Zabrana konzumiranja alkohola na javnim mjestima?
PostPosted: 28. 07. 2008. 00:34 

e da mi je to vidjet

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 00:38 

Ruske proizvodnje, osjetim.

Jebao te kombi.

Drzavo, ne trebas mi.

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 00:39 

Ok ako je trik da li smo mirni alkoholicari, jesmo, znaci nema problema, mada se secam jedne scene od prosle godine kad je jedan forumas piso na opstinu ovde u dubici zbog previse vina, imali smo puno srece sto tada policija nije prosla...ali da se vratim na temu znaci svi jednu mp3 slusalicu u jedno uvo, alkohol u jednu a cigare ili sta vec god koristite u drugu, tihi razgovori i pssssssssssssssst...

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 00:40 
Moderator

stari serator wrote:
Ruske proizvodnje, osjetim.

Jebao te kombi.

Drzavo, ne trebas mi.

Ma crkni, konjino jedna. Planiram pokrenuti firmu za prevoz bendova na turneje. Jeftino, besplatno. Ali samo ovih u kojima sviram :D :D :D i Flatlinea i Kontre. :D

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 00:41 

Maximum Satan wrote:
Hajde, hajde, nemoj se sekirati. Sad će Sharan da kombi kupi. A kombi je privatno vlasništvo. :D

cek cek sto kombi na bicikla i nema problema... :lol:

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 00:46 

Burnt iN Effigy wrote:
Kakav mp3 crni . . . Mi prije dvije noci sjedili u glavnom parku, tik do policije i 50 metara od opstine, cak se i malo glasnije pricalo, niko nista, policija normalno prolaz, ne obraca paznju . . .

A jbg kod nas se narkomani okupljaju, piju i drogiraju na 20 metara i od Policiske stanice...cek malo mi pricamo o nasim policajcima jbt, 5-10 km i sve je ok.

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 04:09 

Hedon wrote:
Evo cujem ovo pa ne znam jel ovo fakat stupilo na snagu?

Ovog mog jarana su legitimisali i napisali kaznu pa se fakat pitam da nije zajebancija, totalno sam odsjecen u zadnje vrijeme

Eto nema vise nasih parkova, nemere se coek u ovom drustvu vise ni opijati ni drogirati rahat jbg :cry:

nije niko kaznu naplatio al smo dobili opomenu neku noc :D tako da je vjerovatno na snazi :)

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 06:39 

Hedon wrote:
Dobro je pa su ti prosipali zamisli da ti nalete specijalci gdje je moguce dobiti i batine...

dobio sam od interventne u varaždinu. došli su zbog jebenih navijača a ja sam samo na svirku išao... prvo su nam prolili alkohol a onda me lik još opizdio pendrekom kad sam se vratio po karnistar... gamad jebena.

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 11:32 

hahahahaha, kako bi umro drotovima od smijeha da mi dodju i to kazu
evo jedna slikica da vidite dje Deni pije :)

Image

za one koji nisu upoznat sada je visochko ljeto u Visokom, ilitiga Woodstock ilitiga Krkanluk, kako god, e pa do neki dan imali su usred charshije instaliran veliki stage dje su prije svega svirali Erogene Zone, Mostar Sevdah Reunion i tako te zajebancije... e ova slika datira od prije nekolko dana ilitiga noci ilitga jutara, oko 3 otprilike, sa tog stage-a, lijepa udobna jedna fotelja i jedan kauch koji se moze vidit prilozen na slici i jedan stakleni sto, ja i moja dvojica pjanih engleschicha smo to iskoristila da popijemo bocu vina, drotovi 0, mi 1 ;)

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 11:56 

Koliko sam upoznata, a nisam detaljno, navedeni zakon tretira iskljucivo teritoriju Kantona Sarajevo, dakle, nije donesen na drzavnom ili entitetskom nivou. Jedan mi lik rece nedavno da je, ustvari, rijec o opstinskim podzakonskim aktima, pa tako, recimo, mozes piti u Opcini Stari Grad, a u Opcini Centar ne. No, ja sam sigurna da opstine nemaju ovlastenja da uredjuju ovu oblast, odlucuje se na nivou kantona. U svakom slucaju, za me je lokanje po parkovima gotova prica, ne da mi se, zaista, kontati da li ce murija prici ili ne ili nesto birati drustvo na nacin - ovaj bi mogao da se dernja kad popije, a ovaj nece i slicno. Sto je neko rekao, uvijek postoje okolne sume... Zdogovoris se sa svojom ekipom, pa se automobilima spici ili, kad je ljeto i sezona godisnjih odmora, negdje u prirodu na kampovanje, bar vikendom, i to je to.

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 15:32 

Kampovat mogu i u zapadnoj Vaginiji.

Bosno potoni, izgori...JEBEM LI MRTVU MAJKU, DJECU, I SVA PLEMENA ONOM KO IZMISLI TAJ ZAKON.

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 15:39 

'Ajde, ba, ne ocajavaj, premjesticemo raju nesto istocnije, netom preko Vraca, pa lokat k'o ljudi... izgleda da ponekad postoji i nesto dobro u ANTIuredjenoj ANTIdrzavi :(

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 15:56 

stari serator wrote:
Drzavo, ne trebas mi.

Jarane zvucis ono ko patriota a frustrira te tu stosta, hajd jebes drzavu i parkove, evo ima kod mene nastiman rostilj samo se ceka ekipa, bujrum...a more se i muzika odvrnut i mnogo stosta pa mozda i montirat mini stage :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 16:08 

h m m m m [moram ovako napisati da bih izgjebao onaj gadni smily]

u razvijenijim zemljama svijeta, ovaj zakon je odavno na snazi

ne vidim razloga zasto ne bi i kod nas ovo uveli
[tako da je nema razloga psovat drzavu, uredjenje, itd]

[premda inace ne tolerisu ni cigarete na javnim mjestima, ali polako, doci ce ovo i kod nas]

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 16:20 

Normalno?

Jel normalno da dozivljavas neugodnosti svakodnevno zbog izgleda, seksualnog opredjeljenja, imidza, ubjedjenja?

Jel normalno da neko ubije dvoje, troje ljudi i onda seta gradom tri godine kasnije?

Jel normalno da djeca iz cista mira na smrt izbadaju vrsnjake u gradskom prevozu?

Jel normalno da se zaposljava striktno po nepotistickim linijama?

Jel normalno da te poreze, jebu u zdrav mozak, saltaju od saltera do saltera, a kad treba da sprovedes svoja GRADJANSKA PRAVA nigdje ih na mapi jer je onaj protiv kojeg ista prava pokusavas sprovest vece mudo u jednacini?

Joj kad nadjem debila koji je taj zakon predlozio/usvojio, ima da citav svoj zivot posvetim kaljanju lika i djela istih, ima da sve snage u to ulozim...

Ne, u normalnim drzavama se daje lufta ljudima koji su socijalno ugrozeni. Omladina u BiH je socijalno ugrozena, ako nemogu zalit u parku, sta onda mogu? Znam, mogu se horsat. Na to nas i tjeraju indirektnim metodama.

Penzioneri bar imaju svoje usrane mjesecne karte i ne izlaze iz posranog gradskog prevoza. Puna nam je drzava penzionera, kad ce vise pocrkat da ne budu teret na penzioni sistem. Ionako sve ono sto su oni doprinjeli drustvu je otislo niz kurceve dlake u zadnje dvije decenije...Sto oni ne stoje pred ambasadama da nekud odu, nemozes ni stocnu hranu od njih napravit vise...

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 16:23 

Hedon wrote:
stari serator wrote:
Drzavo, ne trebas mi.

Jarane zvucis ono ko patriota a frustrira te tu stosta, hajd jebes drzavu i parkove, evo ima kod mene nastiman rostilj samo se ceka ekipa, bujrum...a more se i muzika odvrnut i mnogo stosta pa mozda i montirat mini stage :mrgreen:

Jaro moj poenta je da to ima svugdje znas. Livada, potok. Jebem ti i livadu i potok. Necu jebene tratincice, ocu asfalt, narod, ljude koji slucajno nailaze, hocu jedan nacin zivota kojeg ocito vise nema i nece biti...

I da, jebem ti kafane u kojim su svi da se "vide". Jebem ti kafane generalno...

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 16:24 

Burnt iN Effigy wrote:
Kolko god svi srali nije normalno pit u parku i derat se i srat i povracat i jebavat majku prolaznicima, prvo se nauci kontrolisat majku mu, najmrze mi je kad vidim pijanog insana i glumi, zvijernja, ubij se odma' .

Nema zakon veze s tim. Zakon nam je hvala za one proteste nedavno. Poklon batine za svakog koga znam da glasa Za(je)BiH.

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 16:28 

Zakon je vec duze vremena u funkciji. Prvo su ganjali navijace i sve koji se krecu oko stadiona za vrijeme utakmica. Ja sam radi konzerve piva fasovao prekrsajnu prijavu i kaznu od 100 KM. Bez price, bez objasnjenja zasto bih to pobogu morao poznavati zakon...

A.C.A.B.

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 16:30 

Kako rece Lena Rose dosli divlji otjerali pitome, zbog takvih normalni ljudi ne mogu mirno pricat i cugat nedje u parku...Nego nisu trebali zabraniti upotrebu alkohola nego fino takvim papcima poslati grupu specijalaca da iz izgaze momacki i nece vise pravit sranja, onda nek ide pizdu materinu i nek se dernja, pa se cudimo sto nalijecu saneri vazda me nerviralo to retardirano dernjanje sem Rusa kojem si se bar mogo nasmijat i onom "Jooo kad ja umrem, pokrijte me cickom..."

Quote:
h m m m m [moram ovako napisati da bih izgjebao onaj gadni smily]

u razvijenijim zemljama svijeta, ovaj zakon je odavno na snazi

ne vidim razloga zasto ne bi i kod nas ovo uveli
[tako da je nema razloga psovat drzavu, uredjenje, itd]

[premda inace ne tolerisu ni cigarete na javnim mjestima, ali polako, doci ce ovo i kod nas]

a mi smo ko neka normalna zemlja, eto nek uvedu zivot ce biti puno ljepsi i prosperitetniji s ovakvom socijalnom slikom kakva jest ako nista dobro bi doslo razvit onda biznis s antidepresivima

Profile  

PostPosted: 28. 07. 2008. 16:37 

odkako su sminkeri krenuli po parkovima pocela i zaebavanja policije..
kod brazila ih zna bit pun K, neku noc lik odvrno iz auta neke folkere i pije..
parkovi su postali IN
previse kretena dolazi sad u parkove, dolazi do belaja, vise svijeta - vise dreke, smeta stanarima..
drugacije kad pije 10 ljudi drugacije kad pije 40 ljudi

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 116 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]