Addi wrote:
samo kazem, u kucu pa radite sta ocete, nek niko ne zna (!!!), krijte se, nema smisla promovisat mentalnu bolest. jer oni tim skupljanjima il cime vec porucuju "mi ga volimo primat i zabijat drugim gejevima, to je normalno". e sad ako oni to hoce javno, ne kontam sto je lose onda ovdje na jednom usranom muzickom forumu da pisemo da mi to mrzimo i smatramo bolesnim i da ne zelimo to ovdje.
ne bi ni ti volio da si odrastao, kao ni niko normalan, u drustvu gdje se gejevi balave po ulici. tako ni buduce generacije. i vako smo u kurcu jos nam samo to fali.
joj tebe isto neki primitivac jarane...
cu oni porucuju ovo, oni porucuju ono...otkud ti znas sta oni porucuju? pa i da porucju, sta sad? porucuju vece gluposti politicari i ovi vjerske vode, pa vam je to svima kao normalno...de nemoj molim te...nide veze ti je ta prica.
nisam ti ja reko da je lose sto ti pises o tome na forumu, nego me cudi da tako razmisljas... bolan, ne znam sta se ikog tice neko tamo sta radi i skim se handri, ako to ne utice DIREKTNO na tebe?
Addi wrote:
kad kazem bolest mislim poremecaj, pardon

djeca koja se rode defektna nisu kriva za to, ja to ne mogu poredit, nit sudit, jer kome sudit za to i da hoces? jedino boga il roditelje krivit, djecu nema osnove. pederi su drugo, oni su takvi jer to vole, isto ko i pedofili. naravno ne poredim to u smislu da mi je jednako, pedofilija je neuporedivo gora i bolesnija, al oboje je isti kurac nastranosti. ne ugrozavaju tebe mozda u nekom smislu, al jarane ne mozes me ubjedit da ti je svejedno ocel pored tebe na kafi sjedit 2 lika i balavit se. samo to sto im ne treba djecu davat da usvajaju pokazuje koliki je to poremecaj.
jarane, ko peder se rodis i ko pedofil se rodis, zato se to i zove poremecaj. jednostavno, ti ne mozes uticat na to, isto ko sto ne mozes ni uticat na to u koga ces se zaljubit, a u koga neces... nije isti kurac nastranosti iz tog razloga, sto, pederi svojevoljno i SVJESNO guze jedan drugog, a malo dijete kad guzi pedofil ono nije ni svjesno nit je svojevoljno pristalo na to... pa je to i oblik silovanja i svega necega...
pa jarane, nije mi svejedno, normalno, da se 2 geja pored mene zvale, ali nije sad ni da bih se usto i ubio boga u njima kad bi se to desilo, jer kazem ti, ne diraju mene i neam ni ja prava da njima serem... reko bih, gledaj onih idiota i nastavio svoj poso...jer me se fakat ne tice, kao sto me se ne bi ticalo ni da se hetero par zvali pored mene u kafani.