Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 11:33

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Next
Author Message
 Post subject: Re: queer neÅ¡to
PostPosted: 01. 09. 2008. 20:53 
Moderator

haha, ma sto da se ne javljam na temu, to sam uvijek govorio, i govoricu, so what if i'm redneck?
jebali vas oni...

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 21:31 
Moderator

[vanja] wrote:
Ostali dio civilizovanog svijeta je davno stao na stranu ljudskih i gradjanskih prava homoseksualaca (i sta su izgubili time? jesu li mozda postali vise nemoralni???) Vrijeme je i kod nas da se to pocne desavati. Ono sto je porazavajuce je da ima metalaca, koje sam uvijek smatrao relativno politicki i drustveno progresivnom grupom ljudi, sa izuzetno atavistckim nacinom razmisljanja. To je pogotovo zanimljivo jer su i metalci konstantna meta slicne vrste stereotipa - da slusaju buku, drogiraju se, ne rade, da su lijeni, ne skolovani, prljavi i da su drustvena nus-pojava...

Hvala, hvala, hvala...divnije pišeš od mene i SVAKA ČAST, nek si objasnio...ko ne shvati - ko ga jebe...

http://www.queer.ba/qsf.htm je oficijelni site festivala - na njemu NIGDJE NE PIŠE da će pederastija da izvodi scene iz švedskih akcija na ulici da se vi/mi naviknete/mo na to. Piše samo da će biti projekcija i tribina. Ako šta bude zanimljivo, ne bi trebalo fulat.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 21:45 
Moderator

bloodflood wrote:
NecrodaemoN wrote:
ja bi volio sjediti sa strane i gleat kako ih ostala raja bije, jer necu da prljam ruke od ta govna..i da treba zabraniti i poklat, a ako nista kite odsjeci i lezbe silovati do mile volje.
( eh ko me uporedi sa cetnikom dabogda mu u kuci bili, a ko kaze da se bojim svoje sexualnosti dabogda ga citava ta hrpa silovala tamo, jer obicno se nadju pametnjakovici pa to kazu)..jednostavno ih ne volim jer su BOLESNI i ODVRATNI i koji kurac imaju paradirati sto su jebena stoka, sto ja ne paradiram kad mi se kurac digne svaki put...jebeno smece...dje su te vehabije i ti teroristi da sad kolju?

hahaha, jarane, tebi bi najbolje bilo da sutis i da se vise na ovu temu ne javis nikad...

Sve glupo što se ispisa na ovih pet strana čovjek fino sabrao u jedan ekstremno glup post.

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 22:07 
Moderator

8)

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 22:28 

Sta vam je ljudi sta ste se nadrkali na ove ljude sto mrze pedere. Mrznja je tako divan osjecaj! Ispunjava! Daje cilj neki u zivotu... ma skroz slicno ljubavi! Cini ljude sretnim?!
A sad reklame: Isfrustrirani ste? Idiot ste? Najveci imbecil? Nemate zivota? Uzmite bejzbolku pa udri po pederima! :D

Ja sam za mocin prijedlog ajmo ako bude te parade mi se skupiti i pored njih paradirati! Straight fest! Ja sam musko i volim picku! Ja sam zensko i volim kitu! :D E to bi mi bilo do jaja! :D

Al stvarno ja sam za to oš demokratiju ev ti demokratija ak je u redu da buljimo picki u sise koje su pokrivene sa par krpica nek se i ti idioti jebu sta me boli briga et ti ta demokratija ista je to stvar!

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 22:32 
Moderator

ma nek im bacaju cvijece na paradi jebali ih oni...

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 23:14 
Moderator

[vanja] wrote:
Homofobija je potpuno isti fenomen kao rasizam i fasizam - ugnjetavanje, oduzimanje prava, diskriminacija protiv pojedinaca i grupa na osnovu rasne, nacionalne ili u ovom slucaju seksualne identifikacije.

Festival i gay parade nisu nista drugo nego trazenje jednakih prava za diskriminisanu grupu ljudi - na isti nacin kako su to Hindusi radili protiv britanske vlasti, ili kao sto su americki crnci radili protiv zakona Jim Crow-a (jedina razlika je ta sto su gay parties po Evropi i Americi prvoklasni derneci, ali politicka poruka je jednaka - oni su dio drustva i imaju pravo na jednak tretman kao i svi ostali).

Dakle, po pitanju gay prava mozete imati samo dva stava - boriti se protiv homofobije i diskriminacije koja proizilazi iz nje, ili nastaviti sa diskriminacijom. U ovom slucaju, produzivanje statusa quo je tacitno odobravanje diskriminacije i mrznje.

Ostali dio civilizovanog svijeta je davno stao na stranu ljudskih i gradjanskih prava homoseksualaca (i sta su izgubili time? jesu li mozda postali vise nemoralni???) Vrijeme je i kod nas da se to pocne desavati. Ono sto je porazavajuce je da ima metalaca, koje sam uvijek smatrao relativno politicki i drustveno progresivnom grupom ljudi, sa izuzetno atavistckim nacinom razmisljanja. To je pogotovo zanimljivo jer su i metalci konstantna meta slicne vrste stereotipa - da slusaju buku, drogiraju se, ne rade, da su lijeni, ne skolovani, prljavi i da su drustvena nus-pojava...

alal vera!

još kad mi kažu ovi velebošnjaci kako je provokacija to što ovi imaju paradu tokom ramazana...jebiga realno, ona bi njima smetala i da je u januaru na minus dvadcet

give me a break

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 23:50 

[vanja] wrote:
Festival i gay parade nisu nista drugo nego trazenje jednakih prava za diskriminisanu grupu ljudi - na isti nacin kako su to Hindusi radili protiv britanske vlasti, ili kao sto su americki crnci radili protiv zakona Jim Crow-a (jedina razlika je ta sto su gay parties po Evropi i Americi prvoklasni derneci, ali politicka poruka je jednaka - oni su dio drustva i imaju pravo na jednak tretman kao i svi ostali).

Niđe vezeee, ko im osporava ikakva prava? Jel i jedan gay izgubio posao zato što je gay? Za crnce i hinduse kad ih vidiš znaš koje su rase, a jel se vidi ko je gay a ko nije? Jel se mora znati ko je homo a ko nije? Parade su čista provokacija kao npr. parade skinheadsa, KO BRANI PEDERIMA DA BUDU PEDERI U SVOJOJ KUĆI? Imaju sva prava ko ostali zato ne zajebajite. Svaki javni nastup je izložen kritici građana. Nekome aplauz, nekome zvižduk, a nekome kamen (nadam se što precizniji :twisted: )

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 23:54 
ev ja cu bit iskren
Pedere treba pobit na najbrutalniji nacin al lezbe imaju moju podrsku :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 02. 09. 2008. 00:13 

bloodflood wrote:
mozes ti do sutra sad pricat...ispo si primitivac i dzaba ti sad to tvoje pravdanje neko...

Aha, mi smo primitivci zato što mislimo kako mislimo, toliko o vašoj slobodi mišljenja.

Ne znam što nam kontrirate toliko ako ste za slobode i jednakost prava? Koliko pederi imaju pravo na okupljanje, mi toliko imamo pravo da nam se to ne sviđa. Mislite da ćete mi promjenit mišljenje - nikad!

Andrej evo nešto da se poklopiš
http://www.youtube.com/watch?v=r_6rXecdRdc,
ko je sad homofob :lol:

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 00:14 

"QSF će biti slobodan prostor, zasnovan na principima samodefiniranja, samoidentifikacije, individualnosti i slobode izbora. Također, naša želja je da učinimo vidljivom vezu između različitih vidova NASILJA i DISKRIMINACIJE, kao i potencijala i potreba queer pokreta da se takva situacija mijenja u cilju ostvarivanja i poštivanja LJUDSKIH PRAVA ZA SVE!"

hvala. sasvim pošteno.

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 00:19 

IZUDARAGA nisam ni mislio na tebe, ti se zajebajes, ali ima onih koji su zakrvili pravo...
Meni je to bolesno, htjeti nekog fizicki osakatiti ili ubiti iz bilo kog razloga (osim u goloj samoodbrani), mislim, civilizovani smo (valjda).

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 00:26 

Ma svi se zajebajemo (valjda) kad je u pitanju klanje ili zyklon b :lol: al naravno da ostajem pri tome da sam protiv festa, parade ili čega god.

Mi primitivci? Ok.
Mi osporavamo pedere - primitivci
Vi osporavate nas - primitivci

Jednaka prava za sve, jel tako?

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 00:40 
Administrator

Koliko bi Vas imalo razumijevanja za vlastito dijete homosexualne orijentacije?

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 01:02 

Odma vodit malog cim napuni 12 godina u javnu kucu da guzi

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 01:04 
Moderator

i ne dat mu da slusa power metal :lol:

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 01:45 
Moderator

ihti wrote:

ovi kojima ne smetaju gej brakovi i gej parade, i gejevi općenito, neka samo zamisle svojeg sina jednog dana kako bolno prima jednu 13 inchnu crnu kitu u pakaš i kako još uživa, pa ih onda treba opet pitat jel' im gej okej :roll:
gejevi i lezbače predstavljaju totalno odstupanje od svega. normalno je da se obitelj sastoji od muškarca i žene, i njihovog potomstva. ali ne vidim da je igdje normalno da "nova" obitelj bude otac i otac, i majka i majka. to se jedino može svidjeti jednom geju ili nekome ko jedva čeka da sve što je iole normalno dođe kraju.
i gej ljudi su ljudi, nemam svjetonazor ko hitler ili mengele, ali lično ih ne podnosim, jer pederluk za mene nije ljudsko ponašanje.

ali eto, ovi ovdje kojima su gejevi ok, slobodno raširite malo šupak sljedeći put kad prođete pored nekog pedera, da mu se bar malo svidite, i šta znate, možda budete imali sreće i on vam rascvjeta čmar :razz:

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 01:46 

IZUDARAGA wrote:
bloodflood wrote:
mozes ti do sutra sad pricat...ispo si primitivac i dzaba ti sad to tvoje pravdanje neko...

Aha, mi smo primitivci zato što mislimo kako mislimo, toliko o vašoj slobodi mišljenja.

Ne znam što nam kontrirate toliko ako ste za slobode i jednakost prava? Koliko pederi imaju pravo na okupljanje, mi toliko imamo pravo da nam se to ne sviđa. Mislite da ćete mi promjenit mišljenje - nikad!

ovo sto si citiro sam zajebavo bolan sehu...al dobro, ocito je on samo skonto, jer je to vise onako "interno"...ahahah. dalje, niko ti ne govori da nemas pravo na slobodno misljenje, nije uopste to dovedeno u pitanje. nego raspravljamo o tome koliko je vase misljenje (ne)ispravno... normalno da imas pravo da ti se to ne svida, ali nemas pravo da ikoga ugrozavas zato. eto, o tome se radi.

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 01:55 
Moderator

.::Grind Bastard::. wrote:
ihti wrote:

ovi kojima ne smetaju gej brakovi i gej parade, i gejevi općenito, neka samo zamisle svojeg sina jednog dana kako bolno prima jednu 13 inchnu crnu kitu u pakaš i kako još uživa, pa ih onda treba opet pitat jel' im gej okej :roll:

Šta me pitaš, hoću li se odreći svog djeteta ako bude gay? Naravno da neću. Mislim da će mi moje dijete biti drago i da ću ga voliti na račun neki drugih stvari, a ne na račun njegovog seksualnog opredijelenja.

KOJI JEBENI KURAC ja uopšte pričam o ovakvim stvarima!!!???

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 01:56 

a jes lijepo rodit se u provinciji i slijep hodit po dunjaluku, pa pored semafora cekat onaj zrrrrrrrrrrrr da pohitim tamo preko, mada nekom crveno nikad da se skine, mozda vatra pred ocima otvara nove vidike...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 185 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]