Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 17:36

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 177 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Next
Author Message
 Post subject: Re: Experiment:SMAK SVIJETA
PostPosted: 06. 09. 2008. 14:39 

Ryker wrote:
~°~ wrote:
Momak, hinjeno submisivne smicalice u ponasanju me ljute, al' samo do te mjere da ispoljim antagonizam uz mogucnost hitnog zapišavanja tog istog antagonizma.

Meni je ovo bitno. Vrijeme provodim upravo tako. Posvecujuci se istom i troseci jebenu lovu da dodjem do literature, a jos vaznije, do zive rijeci. Rijetko trosim zivotnu energiju na razmisljanje o ljubicicama iako bih trebala mnogo vise zbog punjenja iste. Ja cu se izdrkati bas onoliko koliko je mom kurcu cejf na ovom forumu, postici cu moju privatnu poentu, ma koliko to bilo ko projektovao i bio istovremeno apsolutno ubijedjen da je to povlacenje. Iskreno, jako me zaboli. Ko cita CITA, ko ne CITACE, citace, napose, sam... Postoji vrijeme i mjesto. Ne pada mi na pamet da pisem polustrucno djelo koje ce se secirati, izdrkavati, zapisavati i definisati kao nekakve ezoteristicke lijeve teorije od kojih se ISO normalne zivuce gladi jeze. Iskreno, ovo kasno, nedavno skontah. Kad napisem valorizovano i po mom kontu tezom neoborivo za sta mi treba jebeno vrijeme, ja zainteresovanim javim. Do tada, inspirativni uzajamni razgovori... Ovo to nije. Poskidati linkove, uh, golemog li cuda. Dovoljno jasna?

Mislo sam odmah na kraju dodat' da ona zadnja recenica nije provokacija, mozda hiperbola, jer mi stvarno nije do bezveznog prepiranja, al et' zaboravih. Moja greska.

Sta se moga komentara tice, reko' sam ti, ne mogu tocno oderediti na sta si mislila pa je to bilo, da se tako izrazim, odokativno. Mogla si jednostavno napisati ne da mi se objasnjavat ili trebat ce mi duze da napisem, ja bih reko' dobro.

Sta se linkova tice. Ljudi su postavili pitanje o temi i sad umjesto da im ja objasnjavam ( u cemu sam jako nespretan ili trapav, sto bi bio bolji izraz ), dam im link. I ljudi ako su voljni procitat, procitaju i vjerojatno nauce nesto. Simple as that.

Inspirativni uzajamni razgovori? Pogledaj drugi dio ovoga posta. Zbog toga sam trazio konkretnije objasnjenje onoga sto si ti napisala. Smatram da svakoga treba poslusat, vjerojatno cu naucit nesto.

I de, ajmo se barem na ovom topicu prestat prepucavat. Jedan je od "pametnijih" u zadnje vrijeme, mozda ljudi i nesto nauce.

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 14:43 

stari serator wrote:
~°~ wrote:
Hahahahahahahahahaha

Jel' ti TO tuše, svega ti? A ja se bas ponadala, nesto bas bila zainteresovana sta ce to iz tvoje kuhinje zamirisat? Jebi ga, imam i ja strasti.

Nego, sjedi ti sa onim svojim jaranom, k'o sto cemo Ryker i ja, ako me bude htio :mrgreen:

nazalost ceco, samo tebi na ovom forumu neki tvoji postovi imaju smisla. nije da je izvan naseg domena (sto ti zelis da impliciras, a vecih zadnjih namjera nemoze biti), nego jednostavno ne zelim mozgati o tome sta si ti htjela da kazes jer je to na kraju krajeva, bezobrazluk s tvoje strane. ovdje smo mi neki da komuniciramo, da uputimo jedni druge na nesto, drugi su da lijece komplekse i jebiga, nemam vremena za potonje...

Na srecu, Emire, sad sam u osamdesetim sferama...
Bezobrazluk? Hahahaha, ovo sad je bezobrazluk - BICE BOLJE!!!
Nego, nastavices ti mozgat i sa mojim i bez mog bezobrazluka, tako treba... bas tako.

@Ryker: Sve je odlicno, potpuno cool s moje strane. Samo..., ne UCI se na forumima, moze se samo i iskljucivo isprovocirati isto ;-)

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 14:44 

shitpifter wrote:
Ryker wrote:
~°~ wrote:
Momak, hinjeno submisivne smicalice u ponasanju me ljute, al' samo do te mjere da ispoljim antagonizam uz mogucnost hitnog zapišavanja tog istog antagonizma.

Meni je ovo bitno. Vrijeme provodim upravo tako. Posvecujuci se istom i troseci jebenu lovu da dodjem do literature, a jos vaznije, do zive rijeci. Rijetko trosim zivotnu energiju na razmisljanje o ljubicicama iako bih trebala mnogo vise zbog punjenja iste. Ja cu se izdrkati bas onoliko koliko je mom kurcu cejf na ovom forumu, postici cu moju privatnu poentu, ma koliko to bilo ko projektovao i bio istovremeno apsolutno ubijedjen da je to povlacenje. Iskreno, jako me zaboli. Ko cita CITA, ko ne CITACE, citace, napose, sam... Postoji vrijeme i mjesto. Ne pada mi na pamet da pisem polustrucno djelo koje ce se secirati, izdrkavati, zapisavati i definisati kao nekakve ezoteristicke lijeve teorije od kojih se ISO normalne zivuce gladi jeze. Iskreno, ovo kasno, nedavno skontah. Kad napisem valorizovano i po mom kontu tezom neoborivo za sta mi treba jebeno vrijeme, ja zainteresovanim javim. Do tada, inspirativni uzajamni razgovori... Ovo to nije. Poskidati linkove, uh, golemog li cuda. Dovoljno jasna?

Mislo sam odmah na kraju dodat' da ona zadnja recenica nije provokacija, mozda hiperbola, jer mi stvarno nije do bezveznog prepiranja, al et' zaboravih. Moja greska.

Sta se moga komentara tice, reko' sam ti, ne mogu tocno oderediti na sta si mislila pa je to bilo, da se tako izrazim, odokativno. Mogla si jednostavno napisati ne da mi se objasnjavat ili trebat ce mi duze da napisem, ja bih reko' dobro.

Sta se linkova tice. Ljudi su postavili pitanje o temi i sad umjesto da im ja objasnjavam ( u cemu sam jako nespretan ili trapav, sto bi bio bolji izraz ), dam im link. I ljudi ako su voljni procitat, procitaju i vjerojatno nauce nesto. Simple as that.

Inspirativni uzajamni razgovori? Pogledaj drugi dio ovoga posta. Zbog toga sam trazio konkretnije objasnjenje onoga sto si ti napisala. Smatram da svakoga treba poslusat, vjerojatno cu naucit nesto.

I de, ajmo se barem na ovom topicu prestat prepucavat. Jedan je od "pametnijih" u zadnje vrijeme, mozda ljudi i nesto nauce.

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 14:53 

Najbolje mi je ono iz pocetnog teksta. Tuzbu koja pocinje sljedecim rijecima podrzavaju, pazi sad, brojni naucnici:
Quote:
U sudskoj se tužbi navodi kako se zadire u Božje i potpuno nepoznato područje

:lol:

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 15:15 

I jos nesto. Super je ovo forumsko kontanje kvantne mehanike :) Ljudi moji, to je cista matematika koja veze nema sa zdravim razumom. I oni koji su posvetili zivot njenom razumjevanju to rade skoro iskljucivo na nivou formula koje ovdje niko ne bi znao ni procitati. Nema determinizma, nema funkcija, samo distribucije. Ljudski mozak nije evoluciono opremljen da se bavi takvim fenomenima. Ja kad cujem da se neko hvali kako je razumije a da nema phd u teoretskoj fizici, odmah znam koliko je sati. Moje iskreno izvinjenje svima koji su sposobni da percipiraju(ili rjesavaju, lol) Schrodingerovu jednacinu u visedimenionalnom prostoru 8)

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 15:30 

o tom pricam... samo se kurce ovde, a nemaju pojma sta pricaju...ofiraza.

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 15:55 

Hmm, koliko ja vidim do sada nije bilo nekog velikog "preseravanja" kvantnom fizikom, nego raspravljanje o sustini onoga sta se radi u LHC-u i upucivanja ljudi na informacije. Moze se za mali milion stvari rec' ti nisi ekspert, nemas doktorat, odjebi iz rasprave. Mislim da Stargazer nije mislio na to, ali bloodflood naginje k tome :mrgreen: .

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 16:01 

Meni je samo bitno da ona ima dobru pičku, a što se mene tiče gore more bit i ćelava!

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 16:13 

Ryker wrote:
Hmm, koliko ja vidim do sada nije bilo nekog velikog "preseravanja" kvantnom fizikom, nego raspravljanje o sustini onoga sta se radi u LHC-u i upucivanja ljudi na informacije. Moze se za mali milion stvari rec' ti nisi ekspert, nemas doktorat, odjebi iz rasprave. Mislim da Stargazer nije mislio na to, ali bloodflood naginje k tome :mrgreen: .

ma nije bolan...samo kad citam odredene postove, reko bi coek da su ljudi ono kao upuceni u sve to, sve razumiju i kontaju, odavno vec prate itd... a onda kad postavim konkretno pitanje, dobijem milion linkova, koje mogu i sam pronac...a nigdje odgovora na pitanje. jebiga, ako vec tolko to pratis, razumijes, interesujes se, itd, valjda mozes odgovoriti na konkretno pitanje, svojim nekim rijecima, a ne linkovima...(ne mislim na tebe, nego generalno govorim). nije bitno jesi li expert itd... nego me nervira sto svi sve kao kontaju i razumiju, a ustvari niko veze sa zivotom nema i lupaju ko maxim po diviziji...na kraju krajeva, procitaj samo postove ~°~. wtf...

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 16:26 

Da, shvacam. Hmm, ja sam u svom prvom postu napis'o o cemu se tu radi u srzi i to jako, jako, jako sazeto. Pa poslje dam link, jer sam ja svoje "znanje" dobio iz literature i slicnih ti linkova i vjerujem da ces bolje shvatit ako ti dam link nego da ja radim kasu od svega tog' :oops: . I vjerujem daleko od toga da itko to ovdje u potpunosti razumije, kao sto je Stargazer rek'o za to treba doktorat iz teoretske fizike ili makar par godina samostalnog rada, a koliko sam uspio uhvatit nitko se ovdje sa tim ne moze "pohvalit". Na kraju krajeva, znamo nesto o tome i mozemo raspravaljat na toj razini i moguce nauciti nesto novo ili nauciti nekoga.

Al et', ubuduce cu pokusat prvo svojim rijecima pa link :) .

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 16:56 

joj prile, ti ko da studiraš političke nauke a ne fiziku kakve gluposti lupetaš! Ajme meni jeba te bog! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 17:20 

Dokazimo sebe na temi o LHC-u, mozda ce mu kakve hinjeno samodovoljne energije pomoci da izdvoji "Boziju cesticu", hahahaha, il' da im svima sjebemo naum. Hahahaha, joj jesam nesto zadovoljna danas, hahahaha, onako, lijevo, ezotericno zadovoljna...

Odoh zivjet, danas nije dan za ucenja nikako.

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 17:25 

joj nebuloza majko... na ovoj temi ko da su svi popizdili :lol:

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 18:08 

ma ovo sve što kažu to lažu, ovo sve je vatikan osmislio s ciljem da oteža čitanje ćirilice

Profile  

PostPosted: 06. 09. 2008. 18:08 
shitpifter wrote:
ma ovo sve što kažu to lažu, ovo sve je vatikan osmislio s ciljem da oteža čitanje ćirilice

car ocam´

PostPosted: 06. 09. 2008. 18:13 

Moondust wrote:
shitpifter wrote:

car ocam´

back off bitch Image

Profile  

PostPosted: 07. 09. 2008. 01:43 

uh, jebem ti zivot

Profile  

PostPosted: 07. 09. 2008. 01:53 
Moderator

Tito te ne rodio.

Profile  

PostPosted: 07. 09. 2008. 02:12 

ne kužim

no dobro.

eo još malo za čitat pred spavanje :)
http://www.astronomybuff.com/how-can-we ... years-old/

Profile  

PostPosted: 08. 09. 2008. 14:19 

http://www.muchosucko.com/show/two_girl ... 554/search

kakva bolan crna rupa i kurčevi smak svijeta, haha! Evo vam clip i da raskrstimo sa ovom glupom temom!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 177 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]