Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 05. 07. 2025. 17:40

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1311 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 66  Next
Author Message
 Post subject: Re: Metallica - New Album pt. II
PostPosted: 11. 11. 2008. 19:06 

pa upravo to i ja govorim. od ovog s obzirom na to sta su bili prije i sta su bili poslije i s obzirom na stanger i jebeni skom, ovo je najbolje sto su mogli uradit... ima dijelova koje bi izbacio bez razmisljanja al to je to.
sto se samih clanova tice, od njih trojice (robert je tu sa strane sto kaze pathologist), jedino mi james je regularan, lars supak od rodjenja, kirk ko kakva djevojcica, imam osjecaj da se rasplace kad se lars istrese na njega... al to mi nije bitno, jebat ih...

Profile  

PostPosted: 12. 11. 2008. 01:05 

Rest in Peace, Countdown to Extinction i Youthanasia PAPA za dorucak, uzinu, rucak, uzinu, veceru i jebenu uzinu sve sto je almighty Metallica izdala nakon crnog albuma !

Megadeth je od 90. izdao tri MASTERPIECE izdanja metal muzike, a Metallica je napravila brand (pametni Lars) i gubila se u svijetu glazbe.

Load, Reload imaju izvrsnih pjesama - masterpiece pjesama, ali imaju i puno nepotrebnog smeca, koje gusi albume.

NOTE TO MYSELF: sprzi si cd best of load i reload :)

ovaj novi album....sta je to? dobra mjuza - mozda. povratnicki album metallice - mozda (imajuci u vidu sto su izdali prije toga). jos jedno izdanje na silu, nekad metal kraljeva, sad zrelih ljudi koji nikako da se pomire s cinjenicom, da ne ide bas 6 puta zaredom - hell yeah!

PS. Klanjam im se do poda zbog svega sto su napravili do 2000. godine. Nakon sto je, meni omiljeni, Jason otisao i mene je prosla zelja za bendom. Prije dvije godine su odsvirali cijeli Master...odsvirali koncert mog zivota, dva i pol sata stare Metallice - i to je to. Ja vise ne bih ovo dirao.

Sad kad vidim hype s novim albumom, 5 koncerata u jednom gradu zaredom, rasprodanu skoro turneju...kontam na sto je muzika spala - izdaj album da mozes na turneju uzet pare! kakav god on bio, imas ime. sta mislite zasto se svi reunioni izdaju? zivimo u vremenu gdje je marketing 75% proizvoda. Metallica je u 2008. godini nista drugo no marketing masinerija, koja je izdala prosjecan metal album, a zaradice novce o kojima ne mozemo ni sanjati.

eto. odo slusat sad Beneath The Remains i Justice for All...sjecati se kako je JEBENO dobro nekad bilo, kad se muzika snimala s dusom, iz srca, kad se pravilo 9 dobrih pjesama, kad je LP, album bio svetinja, a na tour se islo promovirati album pa cak ako je to znacilo i gubiti novce. Metallica bi mozda cak ovo i prihvatila jer su dovoljno zaradili, ali oni vise jednostavno ne mogu napraviti sjajnu pjesmu.

uh koji rant...jebiga morao sam :)

PS. ne zelim potaknuti raspravu oko mog posta, ovo je samo misljenje jednog covjeka koji ih prati od onda kad su snimali albume do jaja. nista vise od toga.

Profile  

PostPosted: 12. 11. 2008. 04:46 

rust :D
znam da je slucajno al eto zapelo mi pa sam moro :mrgreen: ... apsolutno se slazem da ta 3 jedu metaliku nakon crnog albuma, samo ja ne mogu poredit ta 2 benda kao 2 benda :-) jednostavno, jest mainstream metal to, al ovo su 2 toliko profesionalna benda, toliko savrsena u tom sto rade, da se uzdizu visoko iznad ostalih.... za sto su zasluzni raniji radovi da se razumijemo... tu su naravno i sepultura stara, slayer... mislim dovoljno je spomenut samo neke klasike ovakvih bendova... ovo je samo komentar bio, nemoj samo da se sad nastavi rasprava megtadeath vs metalika, od strane ovih spammera ovdje :razz:

Profile  

PostPosted: 12. 11. 2008. 06:54 

Ja samo hocu Master il makar And Justice i nista vise

Profile  

PostPosted: 12. 11. 2008. 10:37 

vezano za novi album... znam jednog lika, starijeg, kojemu album valja, ostalo od te starije raje su sve kritike ovakve: "napravili album da dignu hype jos vise i idu na turneju gdje ce ponovo svirati stare hitove". manje vise, to summira metallicu nowadays. :)

Profile  

PostPosted: 12. 11. 2008. 14:20 
Uriel wrote:
vezano za novi album... znam jednog lika, starijeg, kojemu album valja, ostalo od te starije raje su sve kritike ovakve: "napravili album da dignu hype jos vise i idu na turneju gdje ce ponovo svirati stare hitove". manje vise, to summira metallicu nowadays. :)

metallica je jedini bend kojem "kriticari" gledaju textove nebil makar tu nasli sta za popljuvat.

PostPosted: 12. 11. 2008. 17:26 

brate ne slušam ni kreator poslje come, ni slayer u stvari poslje season, ni anthrax poslje state,ni sepulturu poslje arise, kužiš, tu se izgubila iskonost i došlo je do neke reciklaže i mudrovanja. tak ja to doživljavam.
a metalika je tu ono najljigaviji primjer, al pssst, nisam ja to reko.
možda da si mogao doživjeti and justice ili arise ili state u doba kad su izašli onda bi mogo osjetiti to što pričam ja, ili ova starija raja koja je spomenuta post-dva iznad.

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2008. 06:10 

sto se tice tog srozavanja bendova, to stoji tako, al meni puno ljigavija sepultura npr... load je recimo super neki rok album s uplivima kantri utjecaja, mainstream do daske sto jes jes, al sepultura sta je uradila odlaskom maxa, tj nakon toga... ono je neponovljivo, za ono ne mogu rec ni da ne valja, isto ko da ga i nema...

istina, sto je boris govorio, sa jasonom je metalika izgubila i previse... recimo da je on tu ovaj album bi bio puno jos bolji, moje misljenje bar...

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2008. 11:20 

Uriel wrote:
Sad kad vidim hype s novim albumom, 5 koncerata u jednom gradu zaredom, rasprodanu skoro turneju...kontam na sto je muzika spala - izdaj album da mozes na turneju uzet pare! kakav god on bio, imas ime. sta mislite zasto se svi reunioni izdaju? zivimo u vremenu gdje je marketing 75% proizvoda. Metallica je u 2008. godini nista drugo no marketing masinerija, koja je izdala prosjecan metal album, a zaradice novce o kojima ne mozemo ni sanjati.
U potpunosti se slazem s ovim. Sve je stvar marketinga, neki prosjecni album s jakom marketinskom masinerijom iza sebe moze polomiti sve ostalo sto je izdano, a puno je bolje.

Novi album Metallice mi je tek mrvicu slusljiviji od predzadnjeg, ali na svakih 1 minutu glazbe koja mi je ok dolazi 10ak koje me ubijaju u pojam i dobijam poriv da gasim to sve skupa.

J ga, Metallica je proslo svrseno vrijeme.

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2008. 14:54 

jebiga znam ja da ima raje kojoj nije album nesto, al metalika ostaje na samom vrhu, pa gledaj samo kako se lome da dokazu svi svoje misljenje oko albuma, pozitivno, negativno, nije bitno, 40 strana :-D i to ovo je pt.2 :razz:

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2008. 15:32 

istina, samo na vrhu čega???

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2008. 17:39 

hehe ma zezam vas malo ba... pa dobro na vrhu paznje recimo... zasluzno zbog starih albuma znam, da nije njih bilo, nebi ni ove rasprave, al eto...

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2008. 19:46 
serete,serete i samo serete.
da je kojim slucajem metalika napravila pauzu nakon Blacka,i sada se vratila sa ovim albumom,svi bi ga vi dizali u nebesa i govorili da je to najveci come back ikada.
ali zadnja 3 albuma i ona simfonija su ucinili da je danasnje metalce stid priznat da slusaju novu metaliku.

PostPosted: 13. 11. 2008. 19:52 

ja ne bi. od reuniona mi valja samo holy moses, ako je to uopće reunion.

Profile  

PostPosted: 13. 11. 2008. 20:00 
uf,sta fali Destructionu???

PostPosted: 13. 11. 2008. 20:03 
ili pak Agent Steel-u???

PostPosted: 13. 11. 2008. 20:08 

pa ne zanima me uopće nekako, slušo sam jedan od destructiona ,hmm antichrist i preproduciran mi je. ovih dana slušam release from agony i to mi savim dost od destructiona:).

Profile  

PostPosted: 15. 11. 2008. 19:07 

ulazim ja kod nane.. kad metallica svira..
ovaj novi spot..na 99 :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 24. 11. 2008. 23:59 
pazi natpisa na targiji :mrgreen:

http://i33.tinypic.com/2z5u8i0.jpg

a pazi stejdza (gore) :twisted: :evil:

http://i36.tinypic.com/v8iptk.jpg

PostPosted: 25. 11. 2008. 00:40 

Ova bina (ili slicna, u svakom slucaju bina u sredini a raja okolo, nesto k'o ringe jaja) ce biti na sljedecoj evropskoj indoor turneji. Ja 18. oktobra vec kupio kartu za 22.6.2009... :D Nisam htio da me sjebu k'o za Ac/Dc, pukle karte za 3 sata...
Sto se albuma tice, ne slusam ga vec ima 10 dana, zabrinjavajuce, uopste...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1311 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 66  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]