Nameless wrote:
SODOM wrote:
uh sto nekog bole cinjenice....frajeru. lijepo pise da su pankeri ti koji su vam pokusali sjebati svirku, nigdje se ne pominju ni deteri ni treseri a nedaj boze nju brideri...ja kazem da i kod nas kada vec ima incidenata na svirkama, pocinioci su pankeri...e sad ti mozes bit cvjecka koja ide u dzamiju i koja daje cenera sadaku, cisti nam okolis i sve te lijepe divne stvarcice ali je cinjenica da su ti braca po zanru gamad u vecini slucajeva.
a ti ako si tako vaspitan i fin objasni jaranima kako se treba ponasati barem na svirkama kojih bas i nema puno.
no hejt...
a i ne vidim bas na ovom forumu da volis thrash...puno vise visis na punk podforumcicu

jarane, nalupetao si se gluposti samo takvih...to o punkerima sto pricas...mislim lol...ako ces iskreno, sarajevski punkerci (mlada ekipa koja ukljucuje i Slayku) je najbolja koncertna publika u Sarajevu, bolja od metal publike zasigurno..

izvini brate, ja se slazem sa sodomom donekle, ne generalizujem, ali covjek je u pravu...taj retard kako se zove ensar je panker, nije metalac nikakav...dalje, nemoj bogati sharanovih govora sa stejdza, o iskrenoj publici, svak ko dodje i ko plati dolazi radi svog jebenog cejfa i samim tim je iskreno...drugo ako ih ima sto dodju da budu vidjeni a veze nemaju ko svira, tih je minimum...
znaci ja sam na svakoj svirci skoro, et 90 posto(mislim na metal), ne sutam nikoga, ne pravim nikakve wall of deathove, al sam tu i uzivam na svoj nacin..ja nisam iskren???
zajebi tu glupu pricu ba... to ako su oni tebi neki izuzetak, bujrum dabogda ti na svakoj svirci samo takvi iskreni bili!