[+hajvan_ho+] wrote:
kakva ba komercijala ljudi, jeste vi normalni....
ako je ovo komercijala sta je onda metalika jebemu... mozda je album pojednostavljen, isfuran, plagijat ili tako nesto al ne mere bit komercijala nikako
Demigod je meni mrak mrakova !
najbolji album Behemoth-a poslije Satanica-e !!!
Komercijala je zato sto su se dohvatili fola u kojem su bili sigurni prodje

Djambalaja wrote:
Prvi susret s Behemoth-om:spot za Decade of Therion (Satanica) i super,ajmo sad nabavit album,i dograbim se Zos Kia Cultus-a,koji me razoÄara, jer premda uopće nije los, nema mi ono "nesto",a kasnije kad se dograbih Nile-a, primjetih neke sliÄnosti, premda (pitaj boga jel jos netko primjetio) ima i sliÄnosti s Zyklon-ovim World ov worms...
InaÄe, Satanica mi je najbolja, a Thelema chisto rula...
Tnx Jasmine
Hanneman wrote:
i meni je satanica prejebena.deracina prava
El Foxinho wrote:
nema meni do Theleme, Äak mi je Thelema bolja i od Behemothove blacker faze, ali je i Grom perfekcija!
Maksimalno djelim ovaj sentiment. Iako tehnicki Behemoth na ta dva preokretna albuma u karijeri nije bio ni blizu danasnjeg izvodjackog nivoa, koncept, melodijska struktura, te sam finalni proizvod su bili daleko originalniji i interesantniji nego ova sadasnja faza koja je kao sto Djambalaja veli, krajnje upitno potrebna. Jos uvjek fali bendova kao sto je Behemoth bio na "Satanica" i "Thelema.6". A jarane, "Zos Kia Cultus"-a i "Demigod"-a Death Metal se zasitio prije po decenije.