Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 04. 07. 2025. 15:06

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 186 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Author Message
 Post subject: Re: Gorgoroth split up!
PostPosted: 30. 09. 2009. 00:59 

ma kurac, drugo slušanje nisam izdržao do kraja, tu i tamo poneki dobar momenat ne može spasiti ovu mrtvu karinu od albuma, pa reko lijepo "mrš, neću se ja više zajebavat s ovim!"...
onaj odron od novog immortala je vrh muzike naspram ovog, hahah :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 30. 09. 2009. 02:03 

Što se tiče Immortala tu sam manje vise i očekivao kurčev album i tako je i bilo.

Ali Gorgoroth, i što je još gore onaj reklamirani kao pravi Infernusov Gorgoroth da napravi ovako nešto.
Smučilo mi se iste sekunde kad sam čuo onu Asklundovsku "Maha Kali EP" Produkciju,ali i to nebi bio problem samo da je Infernus ono što je nekada bio.
Jao 34 minute horrora na kojem nema dovoljno dobrih riffova da se sklepa jedna stara Gorgoroth stvar.
Gdje su manijački ritmovi, gdje ta prljavština, gdje kreštanje pojačala?! Apoteka jebena...
Još kad na onoj rebirth u pola "This is the Rebirth of Gorgoroth" Nisam znao šta da radim, plačem ili da se smijem?
A oni clean uleti na Satan-Prometheus, nemogu da vjerujem,šta ono treba da asocira na Profetens Apenbaring? Ha-Ha!
Ad Majorem Sathanas Gloriam je za ovaj album jebeni nedostižni masterpiece.
A stvarno nemam srca da OVO poredim sa prva četiri Gorgorotha, neću stvarno da si to radim.

Profile  

PostPosted: 30. 09. 2009. 02:16 

najjače je što vidim da dosta ljudi misli da je to "fuckin' great album" i nekakv povratak zvuku starog gorgorotha...jao majko :lol:

Profile  

PostPosted: 30. 09. 2009. 02:20 

Saiyajin wrote:
najjače je što vidim da dosta ljudi misli da je to "fuckin' great album" i nekakv povratak zvuku starog gorgorotha...jao majko :lol:

Ma jao, takvih je uvijek.
Kad bi tako gledao, to je ono sve nam odgovara sve je dobro.
U ovom slucaju samo nek pise na njemu Gorgoroth pa nema veze.
A ja si sada odo pustit Under the sign, i zaboravit da se ovih traumaticnih pola sata mog zivota ikada desilo.

Profile  

PostPosted: 30. 09. 2009. 18:31 

Rietas wrote:
Što se tiče Immortala tu sam manje vise i očekivao kurčev album i tako je i bilo.

Ali Gorgoroth, i što je još gore onaj reklamirani kao pravi Infernusov Gorgoroth da napravi ovako nešto.
Smučilo mi se iste sekunde kad sam čuo onu Asklundovsku "Maha Kali EP" Produkciju,ali i to nebi bio problem samo da je Infernus ono što je nekada bio.
Jao 34 minute horrora na kojem nema dovoljno dobrih riffova da se sklepa jedna stara Gorgoroth stvar.
Gdje su manijački ritmovi, gdje ta prljavština, gdje kreštanje pojačala?! Apoteka jebena...
Još kad na onoj rebirth u pola "This is the Rebirth of Gorgoroth" Nisam znao šta da radim, plačem ili da se smijem?
A oni clean uleti na Satan-Prometheus, nemogu da vjerujem,šta ono treba da asocira na Profetens Apenbaring? Ha-Ha!
Ad Majorem Sathanas Gloriam je za ovaj album jebeni nedostižni masterpiece.
A stvarno nemam srca da OVO poredim sa prva četiri Gorgorotha, neću stvarno da si to radim.

ma mrtva karina, razočarao sma se totalno. ovo je rasulo al ono baš

Profile  

PostPosted: 02. 10. 2009. 18:46 

koji je ovo kurac :(

slušam sad prvi put i sranje jebote, kakav je ovo zvuk, kakve su ovo stvari... :(

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 186 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

All times are UTC + 1 hour [ DST ]