Immolation wrote:
Snake wrote:
Immolation wrote:
sta si uzeo borate?? a cod ti nije za testiranje grafe, dobro je optimiziran tako da ide i na slabijim konfiguracijama na max.... uzmi seb nesto ko crysis on je jos uvijek dobar kao benchmark ;D
trenutno je Metro 2033 najbolji benchmark za grafulje!
niti GTX580 u SLIu niti HD6xxx u Crossfireu ne mogu gurati igru iznad 20 fps na max detaljima
slazem se da je merto dobar kao benchmark, al grijesis da se ne moze ma max sa ti grafama pogotovo u SLI/Crossfire kombinaciji.... cak sta vise i 1 sama grafa kao te mogu max da tjeraju

.... Ja sam sa svojom starom(4870) na dx10 isao na max! A kad nabavim novu javim ti koliko ide

A GTX580 jos nije ni izisla, pa kako mozes da govoris da nije sposobna za tako nesto??
izasla je vec, eno je u linksu za 4 i po milje kuna.....
http://www.youtube.com/watch?v=CK15ffmg ... re=relatedpogledaj ovaj video i vidi oscilacije u framrateu (jos je igra u zatvorenom podrucju, zamisli tek sta se desava vani kad izadjes)..... u descriptionu je konfiguracija na kojoj je lik vrti, a ispod komentar autora kako igra radi u crossfireu na 5xxx seriji.....
ogromna je razlika u performansama na high i very high detaljima, pogotovo na dx11.....
ja sam je probao na svojoj HD5770, na high detaljima stvarno dobro ide na 1680x1050 (dx11 of course)
na very high je skroz druga prica..... u poglavlju prologue, kada izlazis iz zgrade pred sukob s prvim zivinama igra se pretvara u slide show.... a konfiguracija mi nije za baciti....