Bruno wrote:
Addi wrote:
inace ne pisem sta gledam, jer previse gledam a i niko skoro ne voli ovo sto ja volim, al moram preporucit jedan film.
the killing jar - ko voli manijakalnog ubicu - vozaca kamiona i bivseg vladinog hitmena koji je otpusten zbog mentalnih bolesti, zalutalog u iza-boga-zabacenoj zabiti u americi i cijelu radnju filma u jednom grill caffeu uz autocestu u kojem su drot, konobarica, kuhar, bivsi marinac, mladi par bjegunaca od kuce, milioner biznismen, i putujuci trgovac-profesionalni ubica za glavonje... mora pogledat the killing jar. takodje preporucio bi svakom ko voli tarantino tipove filma, kao npr hell ride. odlican film, mnogo sam iznenadjen.
ko je ko necu rec da ne otkrivam slijed dogadjaja, al glumi jedan jedini michael madsen. glumi i veliki danny trejo. i harrold perrineau, kevin gage, amber benson.
više nikad neću poslušat preporuke

zaspala sam dva puta tijekom filma od te glume najgore, a zbilja volim madsena. btw, kako mi kaže muž, ima neki srpski film identiÄan tome, toÄkovi se zove.
ne znam kako se nekom moze ne svidjet madsen u the killing jar, ko voli madsena. klasicna njegova uloga manijakalnog psihopate. jebiga majkl je vrh vrhova, al glumi u vecini filmova zlj produkcije sa zlj glumcima. kome je do zvjezdane produkcije i glume trebo bi izbjegavat podobar postotak filmova u kojim se on pojavljuje. jer, kako sam vec rekao, bar pola uloga je igrao u filmovima sa pocetnicima reziserima, ljudima koji nikad prije nisu glumili i slicno...
s druge strane glumi i u dosta najboljih filmova svih vremena: the getaway, reservoir dogs, kill bill...