Lee B Yatz wrote:
Nisam ja iskreno, ja sam mislio da je to striktno u Kladusi, zar tih spodoba ima i u Cazinu?
Ma imas tih miseva posvuda u USK, sad se uzdigle picke kad je prdonja stari dobio mogucnost da napusti buksu ( a hoce puno zivjeti kad izadje van

). Ta govna sto su nas izdala su vecinom iz dijelova Bihaca i Cazina koji su na granici s Kladusom, vecina koju za koje ja znam iz Cazina a vjerovatno i Bihaca su u autonomiji bili zbog sverca a ne one glupe ideje onoga smrada. Imaju oni danas tu neku svoju stranku, DNZ pa preko njih oni furaju i dalje pricu o ponovnom pokretanju Agrokomerca pa ih uzdizu da laju svasta, najgore mi je bilo kada smo prosle sezone otisli dolje da navijamo. Zatrovali su djecu takvim idejama pa djeca od 13 - 14 godina nama mase sa tri prsta, psuje mater balijsku i Aliju - osjecaj kao da sam na Ravnoj Gori, bas u inat smo im ja i jos njih par rasirli zastave sa ljiljanima e onda su pocele prijetnje , morao sam cuvati zastave od par ljudi i didova koji su htjeli da ih skinu, govorili da ce me ubiti i pljucali na nju itd ... Dosta su mi stete nanijeli familiji od smrti pa nadalje a ni dan danas ni meni niti bilo kome drugom nije jasno sta im je taj njihov babo ( mi neautonomasi ili ti ga korpusovci ga zovemo uvijek krmak a nikad babo jer je to njihov babo ) ponudio da izdaju narod i ratuju i napadaju nas sa cetnicima .