Saleo wrote:
ja sam govorio o susretima s realom i barcom. a to vec kad spominjes, tu je isao direktno prema njemu, nani onog vidio ocima nije... namjera je bitnija skoro uvijek. i opet to je sve iz mrznje prema unitedu. da je igrac liverpoola dobio onakav crveni karton u ligi prvaka (

), ja ti garantujem da bi se opravdanja ovdje pisala. al dobro, to je normalno, tako da nema potrebe dalje raspravu vodit.
vlado: nista ja ne govorim, samo kazem da je ta prica da se uvijek sudi u korist uniteda malo previse iskarikirana. akcenat je na previse. sudije uvijek naginju ka boljim ekipama, to nije samo slucaj s unitedom. i city je imao koristi nekoliko puta od strane sudija kad su igrali s unitedom, to se sjecam da sam ovdje spominjao, kad su se svi usutili, a da je united bio, to bi se slike stavljale, to bi se pljuvalo itd itd

o tome ja pricam. znaci uvijek ce sudije naginjat ka "popularnijim" timovima. al mislim da je s realom i barcom to jos vise izrazeno i to u ligi prvaka. jer do kartona united je bio puno opasnija ekipa i to je vidio svako ko je gledao tekmu. nakon odluke sudije, sve je krenulo nizbrdo. ovo nije nikakvo navijacko preseravanje, ko god je gledao tekmu, ne moze tvrdit drugacije. nisam do sad ni cuo iskreno drugacije misljenje, cak i od ljudi koji ne gotive united.
cinjenica je da je sudija odlucio tekmu, mislio neko da je karton opravdan il ne.