Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 08. 2025. 17:47

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7863 posts ]  Go to page Previous  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 394  Next
Author Message
 Post subject: Re: moje slike
PostPosted: 04. 11. 2004. 21:05 

Megalomaniac wrote:
Thy light wrote:
ShadowLord wrote:
Megalomaniac wrote:
<cut pic>
maksuz se slikao web camerom tako da kvalitet i prizor nije nesto

đizs agli pederčina prokleta gad demn agli bič. radi takvih poput tebe mi se pederčine gade. fuj pederu ružni.

aww..you think that hurts? :lol:

A inace volis pedercine "The light"?
Nesekiraj se ja nisam peder a kamo li pedercic tako da ti se nemoraju oni gaditi.

pa sto ne? i oni su ljudi :)
nije to tebi bilo, nego ShadowLord, sto je malo CHILDISH :P ili malo vise

Profile  

PostPosted: 04. 11. 2004. 21:19 

Megalomaniac wrote:
Nesekiraj se ja nisam peder a kamo li pedercic tako da ti se nemoraju oni gaditi.
Gle, to kaj ti mislis da ti nisi peder nego gaj, to ti apsolutno nije tocno. Prema tvojoj fotki covjek bi te svrstal ne samo u pedera, nego u pederčinu. Tak da nebreš biti samo gay i da hoces.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2004. 21:24 

Archangel wrote:
Get a bloody room.. :)

ej bi ja,vjeruj mi al jebiga daleko zagreb :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2004. 21:28 

a jeste vi isto budale! pa pustite covjeka da zivi! sta se vas to tice kako se on oblaci, sminka ili nesto trece! i zasto bi on bio pedercina wicked?
glupaco glupa neuka odkud tebi pravo vrijedjat ga i govorit mu takve stvari? i jos vise od toga, odkud tebi pravo stavljat pedere, homice, gayeve u los kontekst? sta su oni manje bitni? i da je peder ima pravo oblacit se kako hoce i punopravan je clan ovoga foruma i sta se ti javljas? srami se kozo jedna! trebala bi mu se ispricati! rijesi se predrasuda!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2004. 21:41 

Ravenlea wrote:
a jeste vi isto budale! pa pustite covjeka da zivi! sta se vas to tice kako se on oblaci, sminka ili nesto trece! i zasto bi on bio pedercina wicked?
glupaco glupa neuka odkud tebi pravo vrijedjat ga i govorit mu takve stvari? i jos vise od toga, odkud tebi pravo stavljat pedere, homice, gayeve u los kontekst? sta su oni manje bitni? i da je peder ima pravo oblacit se kako hoce i punopravan je clan ovoga foruma i sta se ti javljas? srami se kozo jedna! trebala bi mu se ispricati! rijesi se predrasuda!

1. Ovakvim nacinom komuniciranja TI ispadaš budala.

2. Ukoliko ne kužiš gay zajebanciju na forumu, koja traje jos i prije tvojeg prosvijećenog dolaska, bolje ti je da šutiš i ignoriraš je.

3. Ja nisam glupača neuka. Ne mogu biti i da hoću, budući da sam muško. Žao mi je što ti to sa svojim nadmochnim intelektom nisi uspjela shvatiti

4. Ja ne stavljam pedere, homice, gayeve u los kontekst, osim u svojstvu zajebancije. U stvarnom zivotu ne stavljam ih u nikakav kontekst, moj stav je prema njima "živi i pusti živjeti"

5. Čovjek se ima pravo oblačiti kak god želi, isto kako ga ja imam pravo zajebavati koliko god želim zbog toga. Mislim da to ima neke veze s ustavom ;)

6. Još jedanput, ne mogu se sramiti i ne mogu biti koza jedna, jer sam muško. Žao mi je što ti to sa svojim nadmochnim intelektom nisi uspjela shvatiti

7. Definitivno mu se ne trebam ispričati. Jedina osoba koja bi se tu mogla ispričati si ti, zbog svojeg bezrazložnog napada na moju superiornu ličnost.

8. Ja se ne moram rješavati predrasuda. Ja ih nemam, prema nikome, čak ni dok me napadnu bez razloga. A ti, s druge strane, bi se definitvno mogla malo zapitati o nekim stvarima.

Lijep pozdrav.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2004. 22:07 

ajme wicked, 5 pivi imaš kad u rijeku dođeš. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2004. 22:09 

1. ignore
2. kuzim ja zajebanciju ali kad pretjeras onda pretjeras
3. Image ne pratim svaki tvoj post pa odmah moj intelekt dolazi u pitanje...
4. ocito ih stavljas i pretjerao si.
5. ne komentira mi se ovo.. :)
6. pogledaj pod 3.
7. once again... Image
8. ne trebam se zapitati, stojim iza svojih rijeci.

Profile  

PostPosted: 04. 11. 2004. 22:15 

WiCkED wrote:
Megalomaniac wrote:
Gle, to kaj ti mislis da ti nisi peder nego gaj, to ti apsolutno nije tocno. Prema tvojoj fotki covjek bi te svrstal ne samo u pedera, nego u pederčinu. Tak da nebreš biti samo gay i da hoces.

Fotke su jedno, stvarnost je drugo. I nebudi dosadan, nisam peder tako da srecu moras trazit negdje drugo :arrow: :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2004. 22:31 

kud postavi covjece slike..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2004. 23:20 

A sta bi radili da ih nisam postavio :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 11. 2004. 23:41 

Ravenlea wrote:

ne,sve je to uredu, ali ti koja kazes da ga ne treba vrijedjat, upravo vrijedjas njega... Dajte, ne shvacajte sve tako ozbiljno :roll: i u svakom slucaju vidite da covjeka boli kurko za sve sto kazete :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2004. 00:16 

oke, priznajem, ovo sa vrijedjanjem je trebalo ispasti ironicno (jos sam i fulala spol :lol: ) ali stvarno me razljutilo sto se tako okomio na njega (i ne, nisam majka tereza) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2004. 00:24 

hahahahahahahhahahhhhahahahhhhhahaahah...... :lol: :lol: :D :D :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2004. 01:26 

Joj debilizma.. brukerijade.. :) sta se svadjate..
ocito da je gay i tocka.. :):):):lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2004. 04:32 

Ravenlea wrote:
1. ignore
6. pogledaj pod 3.
7. once again... Image

kokoš je kokoš

svugdje gdje ne zna na adekvatni način odgovoriti piše da joj se ne da komentiratii, ili ignorira (ali bolje ne komentirati nego ispasti još veća budala - iako sumnjam da je to moguće)

glupa emancipirana kurvetina od lezbače

Profile  

PostPosted: 05. 11. 2004. 04:33 

Megalomaniac wrote:
Fotke su jedno, stvarnost je drugo. I nebudi dosadan, nisam peder tako da srecu moras trazit negdje drugo :arrow: :!:

gledaj, sinko, fotke su ti agli i grozno izgledaš. a da ti nama ipak postaš svoju pravu fotku i ne debiliraš se tu pred svima (jer, kao što rekoh, izgledaš ko totalno ružna agli pederčina zbog koje mi se gej seks zgadio)

uglavnom, pošto imaš 17, bilo bi oke i da prirodne fotke baciš, možda si stvarno fuckable boy... pa tko zna...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2004. 04:57 

Ravenlea wrote:
1. ignore

1. Žao mi je što te istina vrijeđa. Ja nemam veze s tim.

Ravenlea wrote:

2. Nisam ni malo pretjerao. Bilo je sve u granicama zajebancije koja je stalno prisutna ovdje na forumu, a i na chatu. To kaj si ti njezno zensko (inteligenciju istih necemo komentirati), je tvoj problem. Ako mislis da je to pretjerivanje, molim te da prestanes postati i proucavati ovakve forume. U biti, bolje da prestaneš slušati rock i metal (gdje su tekstovi maaalo čudniji od moje zajebancije). U biti, mozda je bolje da prestanes živjeti u kompletu, budući da sam siguran da budeš doživjela i gorih stvari od moje zajebancije na nečiji račun

Ravenlea wrote:

3. Gle, slučajno ima 1500 i nešto mojih postova, pa ako u 1500 komentara ti nisi uspjela shvatiti da sam ja muško a ne žensko, ili imaš jebeno preslabe naočale, ili jebeno preslab mozak. Ili oboje.

Ravenlea wrote:

4. Slučajno imam prijatelja koji je gay, i prema kojem nemam nikakve predrasude. Slučajno smo se nacugali dosta puta i živo mi se sviralo koje je on orijentacije. To kaj ti misliš da imam nekih predrasuda je tvoj problem. (Prouči si ono o preslabim naočalama ili mozgu)-

Ravenlea wrote:

5. Nemaš ništa za komentirati, jer znaš da sam u pravu. Drago mi je da si ipak shvatila bar nešto od napisanog.

Ravenlea wrote:
6. pogledaj pod 3.

6. Pogledaj i ti pod 3., pa probaj nešto poduzezi po tom pitanju. (hint: čuo sam da je lobotomija dosta jeftina ovih dana, mislim da bi tebi čak i pomogla, s obzirom na sadašnje stanje)

Ravenlea wrote:
7. once again... Image

7. Gle, ako nisi u stanju ispričati se i zaboraviti na sve skupa, tj. na situaciju u koju si beveze uletjela bez da te je bilo tko išta pitao, to je stvarno TVOJ problem.

Ravenlea wrote:

8. Super je to dok netko stoji iza svojih riječu. Žalosno je dok netko stoji iza svojih riječi, koje su totalno bezvezne i beskorisne. Pa onda ako zezneš s komentarom, nije grijeh priznati da si zeznula.

I zato mi je drago da si bar donekle pokušala ispraviti situaciju, nadam se da budeš shvatila u cijelosti da si totalno promašila topic, temu i kometar, te da ćeš dodati kompletnu ispriku ovoj ispod:

Ravenlea wrote:
oke, priznajem, ovo sa vrijedjanjem je trebalo ispasti ironicno (jos sam i fulala spol :Laughing: ) ali stvarno me razljutilo sto se tako okomio na njega (i ne, nisam majka tereza) :Smile:

Kad smo već kod okomljavanja na nekog, mislim da je okej malo razmisliti o takvim stvarima. Ti si meni otpočetka simpatična cura, al ak nastaviš ovako, možda bi se mogao i naljutiti. A to ne želimo, ni u kom slučaju.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2004. 04:59 

El Foxinho wrote:
Tebe definitivno držim za riječ. Ako ne prije, sljedeće ljeto dok idem prema Labinu. Pravi alkić ne propušta takve stvari. :wink: :D

Profile  

PostPosted: 05. 11. 2004. 05:03 

Megalomaniac wrote:
Oke, ak ti tako kažeš. Makar, gledajući te, čovjek nikad nebi rekao... :P
Očito budem se morao obratiti blacku za pederisovanje..... :P :P :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 11. 2004. 05:05 

WiCkED wrote:
El Foxinho wrote:
Tebe definitivno držim za riječ. Ako ne prije, sljedeće ljeto dok idem prema Labinu. Pravi alkić ne propušta takve stvari. :wink: :D

E imas brate i od mene 10 radi ovoga gore.. :):):D

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7863 posts ]  Go to page Previous  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 394  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]