Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 25. 06. 2025. 05:33

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: NICK CAVE AND THE BAD SEEDS 04/06/2008 Arena,Beograd
PostPosted: 28. 01. 2008. 15:10 

joj ovo bi volio gledat jebote... mozda nisam najveci fan ovdje al imam 100% najpotpuniju kolekciju hahahaha
libijo ajd vamo pa da idemo zajedno :lol:

Profile  

PostPosted: 28. 01. 2008. 23:16 

Haha to bi bio vrhunac, pogotovo sto bi se mi naravski OLESILI prije i tokom manifestacije, pa bi neminovno udarili na gnjev il sugradjanki il nekih drugih profinjenih dama za koje Nicky definitivno nije kafanska zabava :mrgreen:

Trijezan gledat njega je dzehenemska kazna...men bi bio najveci cejf cut Brother my Cup is Empty u onoj kafani iz prvog Blues Brothers-a, sa mrezom i svim, da mos muzicara gadjat klipacama...

Profile  

PostPosted: 28. 01. 2008. 23:25 

Hahahaha... lud, otputov'o covjek definitivno :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 05. 06. 2008. 11:50 

Fenomenalan koncert!
Prepuna arena,7000 karata planulo...nekoliko ljudi na ulazu me pitalo imam li kartu viska za prodati,znaci da ih je dosta ostalo ispred.
Svirali su 2 sata i 20 min,Kejv na bini djeluje kao mladic neki,koliko energije ima.
Citat sa jednog drugog foruma:
Quote:
Video sam toliko čupavaca da mi je odmah postalo jasno na šta su metalci potrošili pare umesto na "Castle fest", "Legacy" i "Slayer"

:lol:

Profile  

PostPosted: 05. 06. 2008. 18:53 

Jah, ova kiturina, a ne metalka, zrtvovala Cavea zbog Castlea... Tako mi i treba! Please, postavi kakav link za fotke, ukoliko ima...

Profile  

PostPosted: 05. 06. 2008. 20:48 

Evo ih izvjestaji,uz poneku sliku sa koncerta:
http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=44420
http://popboks.com/tekst.php?ID=6504

Evo set liste:

1. Night of the Lotus Eaters
2. Dig, Lazarus, Dig!!!
3. Tupelo
4. Today's Lesson
5. Red Right Hand
6. Your Funeral My Trial
7. Midnight Man
8. The Mercy Seat
9. Deanna
10. We Call Upon The Autor
11. Get Ready For Love
12. Moonland
13. The Ship Song
14. Papa Won't Leave You, Henry
15. More News From Nowhere

bis:

16. The Lyre of Orpheus
17. The Weeping Song
18. Hard On For Love
19. Into My Arms
20. Nobody's Baby Now
21. Lovely Creature
22. I Let Love In
23. Stagger Lee

drugi bis:

24. Wanted Man

Ako se pojave neke fotke,postavicu...

Profile  

PostPosted: 05. 06. 2008. 21:01 

Evo nadjoh slike:
http://www.popboks.com/galerija/main.ph ... &g2_page=1

evo dva zanimljiva izvjestaja sa jednog foruma:

Quote:
ostajem pri jebem ti sunce.

mnogo sam se uplasila dok sam dolazila jer sam pri pokusaju otkrivanja ulaza naletela na tzv velicinu srpske rok scene koji ne znam sta je trazio ovde a i necu da mu pominjem ime da ne kvarim topik, a cija pojava mi uvek donosi neku losu karmu.
ali onda se setih kome idem na poklonjenje i strah nestade ko rukom odnesen jer sta je jedan istroseni kafanolupetas naspram crnog djavla.

i znala sam da ce da bude savrsenstvo kad videh sta sve ima na bini. nema blikse, da, ali tu je novi friko za drugih dvadeset godina, warren ellis je, jebote, kao neki alan moore sa instrumentima, ko sin raspucina i kraljice viktorije, kad je ono u jednom trenutku cucnuo da prcka po pedalama, opet se uplasih da mu se nije nesto desilo, ma kakvi, nece grom u koprive.

divota sa kejvom je sto je svaki put drugacije. sto nikad ne znas sta ce da te doceka kad istrci na scenu. dobro, zna se da ce mick harvey zvani dok holidej onako gospodski cutljivo da stoji malo levo i kao neki dobri duh kanalise svaku cesticu zvuka koja usledi. a warren jebeni ellis je sigurno the other. secam se blixe iz skca, i sa nekih drugih koncerata, secam se ellisa sa poslednjih par, to je to, muska anita lane koja je djavlu uvek desna ruka, uvek doda jos onaj vrisak iz devetog kruga ili visoko ce u "deanna" (with her looks and her brain we were terrific couple) i da, zamisljam blixu u "the ship song" ali, neka, ovo je sada new caprica.

nisam gledala publiku bas, ipak, cini mi se da je u pravu king louie, samo za deceniju manje, cetrdesete su nove dvadesete, i dobro su se pokazale. videh one mladjarije koja je mozda napravljena u noci posle skc koncerta, jednako se raduju ko i mame i tate.

gresis bade, nije muzika za kevu i strinu, mada sam sigurna da su se sjajno provele. ovo je bio kejv za uzivanje, puknutog glasa, elvisovskog mesanja kukovima, onim otpor pokretom aperkata od struka do ramena, kejv koji uziva a da to nije fora.

na "your funeral" sam se sledila, ne verujuci da cu je cuti. "lovely creature" mi je dokazala da nema podgrevanja.
na "wanted man" mi je srce stalo, pravi blast from the past i prisecanje na crnu basf-60 sa prosvercovanim vokmenskim snimkom koncerta od negde na kojoj se cuje samo ...ted men from ohajo... ...ted men from misisipi... jer sve ostalo prekrivaju odusevljeni urlici publike, koja se vrtela toliko da se ona braon traka bukvalno izlizala.

"stagger lee" je zakopao i razapeo, nema druge odiseje, niti elegije, to su outlaws, to je onaj jug sa dzambolajom.

i moj hajlajt, ono zbog cega i dalje imam osamnaest dok slusam muziku, sto mogu da cmizdrim na it is for she that the cherry bleeds/that the moon is steeped in mild and blood, sto ce kejv uvek biti kejv, bez obzira da li peva sa kajli ili se pretvorio u sinatru i sto cu ja i dalje odlaziti na svaki njegov koncert i u blatu i u grand kazinu.

Hard On For Love

Quote:
dobar je bio matori cave. ipak taj heroin nije tako stetan kao sto kazu na teveu. otisao sam na cert bez ikakvih ocekivanja, kupio od nekog klosara kartu za 2800 din na kojoj je stajala cena od 8000 dinara, sto se na duge staze ispostavilo kao odlican potez jer sam dobio sobu sa kuhinjom i mikrotalasnom rernom, kablovskom, karton red bulla koji inace ne pijem kao i nekoliko fotelja raznih dimenzija za umorno telo. elem, ovo mi je 4. put u zivotu da gledam ovu drtinu, i moram da kazem da izgleda bolje od dzonija rackovica iako su nekada bili tu negde, narocito '88. u tivoliju kada mu je dzoni rasniravao cipele iz prvog reda. i da, nije bilo mnogo gore nego u SKC-u 1989, realno bend je tada bolje izgledao sa blixom, harveyem i adamsonom, ali jbga, ces't la vie. start je bio onako, vise kao koncert za bangladesh sto bi rekao prijatelj sa kojim sam se se esemesovao, a onda je realnost nadvladala - hocu reci da me je dojmila ravnodusnost kejva prema svojoj aktuelnoj fazi a mozda cak i prema poslednjih 10-tak godina karijere, ono sto je valjalo stvarno su bili trenuci old school raspada - tupelo, ship song, pa cak i trash razmazivanje po podu uz weeping song. opasan zvuk, cak i na 100m od bine na koliko se ovaj usrani apartman nalazio. dobra scenografija, sve kako treba. realno vredelo para.

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 12:16 

24. jebene stvarke, TO BAS KONCERTCINA BILA!!! Dobra set lista, pride... Uvijek moze bolje, al' dobra. Jao, sto ne odoh :cry:

Tnx. Defunctus!

Profile  

PostPosted: 07. 06. 2008. 12:24 

Quote:
na "your funeral" sam se sledila, ne verujuci da cu je cuti. "lovely creature" mi je dokazala da nema podgrevanja.
na "wanted man" mi je srce stalo, pravi blast from the past i prisecanje na crnu basf-60 sa prosvercovanim vokmenskim snimkom koncerta od negde na kojoj se cuje samo ...ted men from ohajo... ...ted men from misisipi... jer sve ostalo prekrivaju odusevljeni urlici publike, koja se vrtela toliko da se ona braon traka bukvalno izlizala.

"stagger lee" je zakopao i razapeo, nema druge odiseje, niti elegije, to su outlaws, to je onaj jug sa dzambolajom.

Hmmm, ja znam ovu ribu, znam je garant. Neodoljivo podsjeca na jednu konverzaciju od prije devet, 10 godina...

JEBENI TANGO NA FOTKAMA!!! Licence for dip into his mustache...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]