Evo, posto sam se naspav'o malo, okup'o i jeo, mog'o bi i sta napisat o festu.
Znaci, da odmah to rijesimo, od headlinera nije svir'o Driller Killer i jos par ajmo rec nevaznih bendova. U petak je policija zatvorila fest u Kranju, al' su organizatori odma premjestili u Ljubljanu, bez Driller Killer-a jer su oni u subotu isli za Prag. Znaci u subotu u Ljubljani tri headlinera: Agathocles, E.N.T. i Wolfbrigade. E sad razlog:
Posto ima budala koji pod izgovorom panka misle da im je sve dopusteno (razbijanje, krada, remecenje javnog reda i mira) doslo je do zvanja policije i uhicenja dvojice likova. To je dovelo do protesta jos idiota i onda su fest u Kranju zatvorili. Necu sada pevise ulazit u detalje zasto, mozda ce netko drugi. Samo da se zna da su ti "pankeri" krivi i nitko drugi. MrziN pank.
E sad, festival.
Tri dana vrhunske zajebancije i dobre muz'ke. Prostor u Kranju ludnica, veliki bazen u nekoj zgradi i u bazenu stejd. U Ljubljani isto pank podrum. Moglo se pice unosit unutra. I pse takoder

. Znaci, super sta se toga tice. Jedino je malo u bazenu bilo sklizavo, a shitpifteru

Sta se bendova tice, par recenica cu samo napisat o onima koji su mene impresionirali, jer znam da ce Sharan o svima radit report.
Cetvrtak:
F.P.O. - za njihov koncert sam govorio - L.A. 82.-e . Mrtvi old skul hardkor, ludnica.
Mob 47 - Bijesni, svedski crustcore. Previse brzi, previse

.
Petak:
Horror Piknik -
Subota:
True - us'o sam samo malo, al' vidio sam da su derali opasno, nek' netko drugi napise.
Visions of War - pravo me uzivo iznenadili, jebote nered. Masni, prljavi stenchcore/crust. Masno do bola.
E.N.T. - Sta rec'? Uzivo razvaljivanje. Drljanje i drljanje

.
Wolfbrigade - Men' najiscekivaniji bend fest-a i nisu razocarali sekunde. Dobar omjer starih i novih stvari. Bila krastaca prava, pogotovo kad jos sa novim stvarima bude blek metal rifova \m/. Ubili previse. Obnevidio sam na The Sweeter Hell

.
Agathocles - Nisam ih puno slus'o, al' mi sa Mincera stvari odgovaraju i to je bio pokolj. Rok en rol pravi.
E sad, mog'o bi do sutra pisat kakve je sve zajebancije bilo, kakav je smjestaj i to, al' to cu mozda u nekom drugom postu.
Samo jos moram rec, da ne znam kad sam zadnji put bio sa ovako, sto bi rekli, gotivnom ekipom. Aphazel, Provokator, Shitpifter i Sharan su vrhunski likovi, vrhunski. Da se sad ne posrame previse, rec' cu jos samo, kad god budete do Zagreba za bilo sta imate smjestaj i drustvo

. A na ljeto se pokusajte barem najavit prije malo

. Hvala na prijemu

.
Ja mislim da bi to bilo to, nadopisem jos sta ako se sjetim. E da, stvarno bi volio da je Libijac jos bio, to bi bila ludnica

. I naravno, de Saussure sam upozn'o prije, pa nisam o njoj pis'o. Svi znamo da je ona zakon. Pogotovo sa koprivoN

.