Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 00:26

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 182 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject: Re: Balkanika Core Fest
PostPosted: 31. 08. 2008. 16:12 

Maximum Satan wrote:
Jooooj, trla baba lan, sto baba-kilava djeca. Festival nije otkazan, a vesela grind parada je stigla u Sarajevo. Jedini veliki bend koji nije svirao je Driller Killer, jer su trebali svirati drugi dan kad je svirka otkazana, a treći dan su svirali u Pragu...

Ispričat će vam Sharan više čim dođe sebiiii... :D :D :D

AAAAAAAGAAAATHOCCCLEEEES!!!

BLEEEAUUURGHH TRALALALA BLEEEAURGHHHH TRALALALALA

''I don't have a problem with payin' the taxes - I have a problem with my money going to hands of drunk punks'' - CRUSTIES, MORE STINKING THEN THINKING! :D

OLEEEEEEEEEEEEEE

Jebem ja sav vaš metal, aaaaaaaaaaaaaaaa

EXTREME NOISE TERROR!!!!!!!!

Najmocniji post ikada valjam se od smeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2008. 16:24 
Moderator

Ne, nego je moćan ovaj trenutak koji inspiriše moćne postove:

Image

RELIGION IS FEAR!

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2008. 19:58 

Evo, posto sam se naspav'o malo, okup'o i jeo, mog'o bi i sta napisat o festu.

Znaci, da odmah to rijesimo, od headlinera nije svir'o Driller Killer i jos par ajmo rec nevaznih bendova. U petak je policija zatvorila fest u Kranju, al' su organizatori odma premjestili u Ljubljanu, bez Driller Killer-a jer su oni u subotu isli za Prag. Znaci u subotu u Ljubljani tri headlinera: Agathocles, E.N.T. i Wolfbrigade. E sad razlog:

Posto ima budala koji pod izgovorom panka misle da im je sve dopusteno (razbijanje, krada, remecenje javnog reda i mira) doslo je do zvanja policije i uhicenja dvojice likova. To je dovelo do protesta jos idiota i onda su fest u Kranju zatvorili. Necu sada pevise ulazit u detalje zasto, mozda ce netko drugi. Samo da se zna da su ti "pankeri" krivi i nitko drugi. MrziN pank.

E sad, festival.

Tri dana vrhunske zajebancije i dobre muz'ke. Prostor u Kranju ludnica, veliki bazen u nekoj zgradi i u bazenu stejd. U Ljubljani isto pank podrum. Moglo se pice unosit unutra. I pse takoder :mrgreen: . Znaci, super sta se toga tice. Jedino je malo u bazenu bilo sklizavo, a shitpifteru :mrgreen: ?

Sta se bendova tice, par recenica cu samo napisat o onima koji su mene impresionirali, jer znam da ce Sharan o svima radit report.

Cetvrtak:

F.P.O. - za njihov koncert sam govorio - L.A. 82.-e . Mrtvi old skul hardkor, ludnica.
Mob 47 - Bijesni, svedski crustcore. Previse brzi, previse :) .

Petak:

Horror Piknik - :twisted:

Subota:

True - us'o sam samo malo, al' vidio sam da su derali opasno, nek' netko drugi napise.
Visions of War - pravo me uzivo iznenadili, jebote nered. Masni, prljavi stenchcore/crust. Masno do bola.
E.N.T. - Sta rec'? Uzivo razvaljivanje. Drljanje i drljanje :) .
Wolfbrigade - Men' najiscekivaniji bend fest-a i nisu razocarali sekunde. Dobar omjer starih i novih stvari. Bila krastaca prava, pogotovo kad jos sa novim stvarima bude blek metal rifova \m/. Ubili previse. Obnevidio sam na The Sweeter Hell :o .
Agathocles - Nisam ih puno slus'o, al' mi sa Mincera stvari odgovaraju i to je bio pokolj. Rok en rol pravi.

E sad, mog'o bi do sutra pisat kakve je sve zajebancije bilo, kakav je smjestaj i to, al' to cu mozda u nekom drugom postu.

Samo jos moram rec, da ne znam kad sam zadnji put bio sa ovako, sto bi rekli, gotivnom ekipom. Aphazel, Provokator, Shitpifter i Sharan su vrhunski likovi, vrhunski. Da se sad ne posrame previse, rec' cu jos samo, kad god budete do Zagreba za bilo sta imate smjestaj i drustvo ;-) . A na ljeto se pokusajte barem najavit prije malo :mrgreen: . Hvala na prijemu :oops: .

Ja mislim da bi to bilo to, nadopisem jos sta ako se sjetim. E da, stvarno bi volio da je Libijac jos bio, to bi bila ludnica :D . I naravno, de Saussure sam upozn'o prije, pa nisam o njoj pis'o. Svi znamo da je ona zakon. Pogotovo sa koprivoN :mrgreen: .

Profile  

PostPosted: 31. 08. 2008. 23:37 
Moderator

Jah, saznah u medjuvremenu da je sinoc na Meti bio haos.
Dakle u Menzi pri koritu, klubu koji prima maksimalno nekih 300 ljudi, je bilo njih 400-500 nagurani, havarija.
Sva steta da sam ja bio u Rijeci jucer i danas pa nista od toga, steta st nisam vidio ekipu, al drigom prilikom svakako ;-)

Nek je vama haos bio, meni na biker's partyiju u Puli isto tako hehe, cak sam i 20 sekundi svirke Axxisa vidio :)

Wokfbrigaaaaaaaadeeeeeee

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 11:10 

Jucer sam prespavao dan buduci da sam ustao u subotu u osam ujutro jer smo morali napustiti sobe u Kranju, pa onda put do Ljubljane, pa svirka, pa sam u 3 ujutro sjeo u auto i dovezao i sebe i grind paradu do Sarajeva (uz jedno polusatno spavanje na odmoristu na autoputu i par usputnih jednominutnih spavanja u voznji, ali to ekipa nije ni skontala 8) ).

Necu Sharanu da kvarim report, a i Prika je vec napisao dosta toga, pa cu samo par nekih svojih vidjenja...

Prvo ekipa koju sam do sada znao "zdravo za zdravo" i raja iz susjedne nam prijateljske i nezavisne Hrvatske su mi priustili nezaboravna 4 dana. Odavno se nisam toliko ismijao, cuo nekih pametnih stavova o ljudima, sceni, gradovima i zivotu opcenito, osjecao se sigurnim u svakom trenutku. Cak i Goc s kojim sam dijelio sobu nije puno prdio nakon nevjerovatne Bufove pice s grahom, kukuruzom i pola kile mljevenog mesa na sebi (i sada sam ubjedjen da su nas u piceriji "pogurali" kada su culi da smo Bosanci) :)

Slovenci su fasisti... znao sam to i prije. Sada mi je samo potvrdjeno. Prvo na granici nadobudni i militantni stav bezvrijednog granicara (kada je valjda skontao da nas cetvorica idemo uzivati, a ne graditi Sloveniju na bausteli), potom ukidanje festa radi dvojice smrdljivih talijanskih pankera i na kraju izbacivanje Goca i mene iz kafane samo zato sto nosimo narukvice festa. I sada mi je zao sto odmah nisam zovnuo advokata da pokrenem tuzbu protiv kafane i to po tackama: fasizam, nacionalizam, ksenofobija, ukidanje slobode kretanja, ukidanje slobode da potrosim novac kako ja zelim, psihicku i fizicku bol koja mi je nanesena (fizicka zato jer mi se u tom trenutku kenjalo nevidjeno, pa sam zahod morao traziti drugdje).

Crusteri i punkeri na festu - hrpa prljavih i smrdljivih individua koji su hodajuce reklame. Puni suprotnosti u svom postojanju. Lafo su ekolozi, ali ostavljaju brda smeca iza sebe. Lafo se bore protiv sistema, a samo kupuju u Mercatoru i vise ispred kao americki shopping mall srednjoskolski debili. Lafo su antiglobalisti i revolucionari, a jedini im je cilj u zivotu ko ce vise popiti. Lafo kupuju vinile, a svako od njih nosi digitalni aparat zadnje generacije i td i td.

Mi naravno svi otisli radi bendova:

Prva noc - preludo. FPO i Aktivna Propaganda su me pravo iznenadili. Vrhunski bendovi. Konflikt me smorio svirkom, ali smo se Prika i ja ismijali grimsama pjevaca. Nadam se samo da ga je Sharan uslikao... jao koji je to klovn, pa to nije normalno. I onda izlazi Mob47. Nevjerovatan je osjecaj gledati likove koji ti mogu biti roditelji po starosti, ali koje prase takav crust da je to nevidjeno. U bazenu picvajz.

Druga noc - nakon sto je koncert otkazan, sjedimo na parkingu i cugamo. Iz auta nam drlja Driller Killer. Pridruzuju nam se i neki slovenci. Jednog od njih sam htio zatuci i rukama i nogama, ali je ekipa ipak na vrijeme odlucila da krenemo u pansion. Lik ne zna ni ko se "ono nedavno odcijepio od Srbije. Makedonija ili Crna Gora?", a prva i druga recenica su bile ovakve "iz Sarajeva?! Aaaaaa vi dole....aaaaa respect...onda Srbi, Hrvati, muslimani...blblabalal... Srebrenica!". Pravi antiglobalista i zakleti revolucionar, nema sta. Inace, svim Slovencima su prve recenice kada bi culi da smo odavdje bile "ah da, rat...Srbi, Hrvati, muslimani". Majke mi, kao da zivimo na drugom kontinentu, a ne 100 KM od njih (od Bihaca ili Bos. Novog do Slo granice).

Treca noc - raspasoj i apokalipsa u jednom. Pricamo sa likovima iz Agathoclesa, ENT-a, Visions of War-a. Tu noc zaista ne znam koji je bend bio bolji od kojeg. ENT i Wolfbrigade su definitivno isporucili najvise energije. A svima bih preporucio da poslusaju bend "True" i njihov album "Serum".

Na Wolfbrigade-u, lik u publici se skida potpuno gol i odlazi u centar sutke, te tamo pravi karate kate u potpunoj nirvani uma i svijesti. On prolazi kroz svoj delirijum, a ja shvatam da u Sarajevu ustvari nema scene. Scena je umrla kada je Groso okacio gas-masku o klin, a niko ga nije naslijedio. Steta!

Vidjet cu sta ce jos Sharan napisati, pa eventualno nesto i dodam. Necega se mozda i prisjetim.

Dogodine, vidimo se opet tamo ;)

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 12:28 

ajmeh, sve su rekli :)

ne znam kaj bih dodala osim da mie bilo krasno. u cijelom vikendu pet minuta lošeg raspoloženja i to nevezanog za išta tamo. moje standardne crne rupe :) jer mi je pune tri noći prije dolaska na fest san bio uskraćen. i onda u sobi opet sjebovi neki sa spavanjem, blah. zato sam spavala od 4 popodne juče do danas cca 10 :mrgreen:

samo nešto da potvrdim i dodam

Ryker wrote:
Samo jos moram rec, da ne znam kad sam zadnji put bio sa ovako, sto bi rekli, gotivnom ekipom. Aphazel, Provokator, Shitpifter i Sharan su vrhunski likovi, vrhunski.

dobroe bruno. dobroe.
osim što je mene zaboravio, ovo je istina. :)

Ryker wrote:
Da se sad ne posrame previse, rec' cu jos samo, kad god budete do Zagreba za bilo sta imate smjestaj i drustvo ;-)

a ovo definitivno vrijedi :) buduć da smo u dvije garsonjere, pase podijelimo :mrgreen:

Ryker wrote:
Hvala na prijemu :oops: .

a tek ovo. i HVALA za švercanje mene na sve moguće i nemoguće načine.
predivni ste :) <3 <3 <3 <3
izvinjavam se na prepadima usred noći :mrgreen: ter shitpifteru i sharanu topla preporuka da odu kod doktora provjerit sinuse, onako hrkanje nie humano!

Ryker wrote:
Ja mislim da bi to bilo to, nadopisem jos sta ako se sjetim. E da, stvarno bi volio da je Libijac jos bio, to bi bila ludnica :D . I naravno, de Saussure sam upozn'o prije, pa nisam o njoj pis'o. Svi znamo da je ona zakon. Pogotovo sa koprivoN :mrgreen: .

i blitvon! :mrgreen:

al da. da. sad kao na kraju, ono pro forma. i još libijca spomene prije mene. jebate irud :(

i da, našla sam BERURIER NOIR majicu i kazete :D :D :D :D i crass isto <3 <3 <3 <3 <3

Profile  

PostPosted: 01. 09. 2008. 12:41 

Naravno da ih ima normalnih. Ja sam i napisao za ove na festu. Ja sam svoje davno isfurao, tako da ne moram ocigledno pokazivati koji su moji zivotni stavovi. To se vidi iz nekih drugih "akcija". Mene samo ljute likovi koji imaju ili lazne furke ili ne poznaju tematiku onoga sto furaju i nista vise.

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 00:38 
Moderator

http://s18.photobucket.com/albums/b112/ ... CoreFest1/

GALERIJA SLIKA SA BCF-a!

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 09:52 

Nego, kad' ti mislis taj izvjestaj napisati? Zaboravit ces bolan... :)

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 10:29 
Moderator

PROVOKATOR wrote:
Nego, kad' ti mislis taj izvjestaj napisati? Zaboravit ces bolan... :)

Onako nešto se ne zaboravlja :D

U narednih dan-dva, krmad koja mi je bila u kući dok sam bio u Sloveniji mi je ostavila neviđen nered...

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 12:42 

Hoces i ti kljuc svakome davati... :)

Haj zavrsi to pa da vidim sta jos imam eventualno dodati na tvoje memoare.

Nesto nam se Aphazel i Shitpifter ne javljaju... :)

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 12:52 

e e
jesil naišao u tutaču na nekakve članke o srednjem vijeku? :lol: :oops:

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 13:31 

Mislim da jesam i da sam bacio. Samo mi reci da ti to sada hitno treba :shock:

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 14:27 

nije mi suđeno da riješim taj ispit :lol: :lol: :D :D :D

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 14:42 

Sta te briga, vidjela si ENT, WB i AG uzivo :)

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 16:33 
Moderator

Molimo SVE korisnike RP foruma i čitatelje ISK Webzinea da se ne ljute na urednike zbog nepostavljanja slike korisnika PROVOKATORA u galeriju slika. PROVOKATOR je dobio nekoliko prijetnji batinama dosad, i iz tog razloga, redakcija ISK Webzinea je dužna da zaštiti integritet i identitet lica.

S poštovanjem,

Urednik JA

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 16:36 

lol

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 16:45 

Maximum Satan wrote:
Molimo SVE korisnike RP foruma i čitatelje ISK Webzinea da se ne ljute na urednike zbog nepostavljanja slike korisnika PROVOKATORA u galeriju slika. PROVOKATOR je dobio nekoliko prijetnji batinama dosad, i iz tog razloga, redakcija ISK Webzinea je dužna da zaštiti integritet i identitet lica.

S poštovanjem,

Urednik JA

Zaboravio si napisati da se radi o poganim talijanima i smrdljivim slovencima :)

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 16:46 

Nema veze. Ic cu ja u Norvesku. Kad diplomiram. Il tako nesto vec...trebat ce mi vakta da izmislim neku jebenu kao "kusuranje".

Ajd bas mi je drago da je bilo ludo end nezaboravno. Znao sam jer je vas lajnap bio cista nou sjeb ekipa, da lijecenja kompleksa nece bit. Vidim nije bilo bez ekscesa...sto je najbitnije hehe...

A za krastere...ma sljam i ocaj. Stob kukac reko, "midl klas lajfstajl" brigada. Olos gori od onih po kojim seru. Dabogda ocoravili citajuci Chomskog i Zinna...

Profile  

PostPosted: 02. 09. 2008. 16:49 

ne na moj fjord!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 182 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]