Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 25. 03. 2026. 08:25

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 140 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: Balkanika Core Fest
PostPosted: 03. 09. 2008. 00:32 

jebo mater covjek ovo kad cita, nekako iskrenije, metalskije i merakli nego kakav metal camo, brutal assault, ilti sta ja znam.

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 00:34 
Moderator

Ovo je super napisano, prenosi atmosferu tačno i podsjeća na slične trenutke.

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 00:43 

pa ja, to je zato što ja umijem da prenesem suštinu jerbo sam pisac i umetnik čovek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a nemam ni curu!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 00:51 

:lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 01:23 

shitpifter wrote:
kupio sam kul torbicu sa leopardom po sebi

Image

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 02:13 

Sto se nasmija. Skroz zaboravio na "vodica" po Ljubljani :mrgreen: .

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 02:57 
Moderator

:lol: :lol: :lol: Borise teb se opet ismijah kretenu nenormalni :D car!

@Sharan - otkud to bilje na Meti?tog nema inace tu :?

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 09:35 

Kako bolan nema bilja. Tacno preko puta ulaza u salu je nasada bundeva. Ovaj lik sa slike koji bere bundevu je bio definitivno najdebilniji pijani slovenac veceri i mi mu ovim putem urucujemo titulu i obavjestavamo ga da ce nagradu "pola kile tikvenice" dobiti postom... u koverti naravno.

Takodjer odmah pored nasada tikvi je i nasad kopriva, pa ovim putem Soserki posvecujem pjesmu.

Soserka brala bundeve
Nešto je ubode
Mislila je da je trava
Ustvari je bila žara
BHLJAAAAAAAA....tralalalaalallal........BHURGAAAAAAAAAAA.....tralalalala!!!!!!!! :)

Shitpifter je napisao sve... Aphazel potkrijepio sa par krucijalnih slicica i mislim da je to to, tj. da nemam vise sta dodati!

HAUG!

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 09:43 

Ryker wrote:
Sad me sram jabate :oops: .

Nego da, Provokatoru su prijetili jer je zupcanik kapitalizma i globalizacije :mrgreen: .

A sta se "krastera" tih tice, necu nista pisat jer cu se opet bezveze nervirat. Ali bendovi, sto je libijac rek'o, svi raja. Skroz normalni i druzeljubivi.

PROVOKATOR je inace prvi dan bio jedina osoba u bijeloj majici u sirem regionu Izbruhovog kulturnog bazena (otuda valjda i zakljucak da sam dio masinerije). Na molbe Grind Parade i predocenu potpisanu peticiju da ce me zakljucati u sobi i onemoguciti moje prisustvo na svirci ukoliko se ne presvucem, za vecernji koncert odabirem crnu majicu marke H&M i crni dzemper na V izrez marke Zara. Nakon dugog vijecanja uz Vlahov, ostatak Grind Parade sa savjetom starih mudraca na celu mi omogucava odlazak medju "odabrane".

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 12:59 
Moderator

:lol: :lol: jbo ti sebe :D

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 13:17 

PROVOKATOR wrote:
Kako bolan nema bilja. Tacno preko puta ulaza u salu je nasada bundeva. Ovaj lik sa slike koji bere bundevu je bio definitivno najdebilniji pijani slovenac veceri i mi mu ovim putem urucujemo titulu i obavjestavamo ga da ce nagradu "pola kile tikvenice" dobiti postom... u koverti naravno.

Takodjer odmah pored nasada tikvi je i nasad kopriva, pa ovim putem Soserki posvecujem pjesmu.

Soserka brala bundeve
Nešto je ubode
Mislila je da je trava
Ustvari je bila žara
BHLJAAAAAAAA....tralalalaalallal........BHURGAAAAAAAAAAA.....tralalalala!!!!!!!! :)

Shitpifter je napisao sve... Aphazel potkrijepio sa par krucijalnih slicica i mislim da je to to, tj. da nemam vise sta dodati!

HAUG!

jajajajajajaja. baš sam htjela reć KAKO NEMA BILJA. ovjerila ja. lako tuđin kurcon po koprivama mlatit.

al fala na pjesmi :oops:

stvarno je shitpifter pokrio sve. samo detaljčić: naime kako on i ja nismo više znali štab pili kupili smo pičkasti smirnoff za koji nismo imali otvarač. dosjetim se ja muci i odem zamolit u obližnju birtiju da nam otvore. kad mi neka histerična pička na terasi KAJ TREBATE?? majku ti trebam spomenut u seksualnom kontekstu :x no, lijepo fino pristojno zamolim ako im slučajno ne bi bio problem otvorit nam te dvije bočice...
-nemamo.
-nemate otvarač? :|
-nemamo.
- :|

te noći kad smo krenuli konačno spavat, nakon što smo olajali sve ljude koje znamo i ne znamo(ove druge mi je najdraže olajavat), jas htjela da me se češka da mogu zaspat, pasam se prvo uvalila sharanu i borisu u kreve jer je bilo više mjesta. ugasili smo svjetlo i onda me sharan primio za sisu, misleć daje glava. tu sam ošla gužvu radit bruni. bruno, njima se žali.

i da, u vlaku do ljubljane je bila odvratna gužva i odvratni idijoti. ja sam slušala crass i mislila na tuš. pa je kreten neki, koji je morao trideset puta proć vamo tamo po vagonu jer ipak je on u fred perry majici i pije pivu u vlaku dok se čist svijet zgraža, zapeo za mene i strgo mi 'aljinu. tu više nisam znala dal da se smijem il plačem pasam držeć aljinu odbauljala do hma i kupila pidžamu i unjoj bila do kraja festa. kao i u japankama, jer sam patike zaboravila ponijeti :) odvratno :)

sa agathoclesa sam se htjela pokupit al mi aphazel nije dao, pasam sjela začepila uši i opet mislila na tuš. svirka je meni bila ovako: uzmite najomraženiji bend. nek vam neko posudi njihovu ploču koja nije na onom debelom crnom vinilu neg na nekom pozerskom prozirnom, laganom, koji se izliže i počne onako grozno krčat nakon petnaest slušanja, ter koja se sluša na 33. e vi ju posudite nakon dvaespetog slušanja i nek vam neko nabije slušalice u uši, odfrlji najglasnije i pušta na 45, dok vi pokušavate spavat. eto tak. uf.
fala majci isusovoj ent i wb su bili odlični i toe bila svirka kak bog zapoveda.

skršeni smo se pokupili do kolodvora, gdje smo svatili da nam vlak ide tek u 6 i nešto.
u vlaku nam je bilo skroz okej, osim šta sam ja bila glupa pa me bruno htio za kaznu poslat van iz kupea :(

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 13:56 

Radi li Buf isporuku za Sarajevo?

Mogao bih danas za rucak veliku Mexicanu...

:)

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 15:15 
Moderator

@Provokator - nema bilja na ulazu u Menzu jeboga bog pa svaku sam haman noc tamo na Meti bas u tom dijelu pijemo - pred Menzom-Gromkom-Maricom, tamo za onim velikim stolovima...I nema bilja ba.
A ovdje ti ljudi lose podnose alkohol, svaku noc ti bar 5 ljudi pridje da te smaraju pricom pijani, prethodno ih nikad nisi vidio u zivotu, po tom pitanju je grad fenomen majkemi :lol: al bas svaku noc kad sam tamo!!!! :D

Steta sto sam bio u Rijeci taj dan, a jebte se, rekli ste da necete doc jos ranije i ja zakazao Rijeu/Pulu - biker's party...Da sam bio, jeli biste na pravim mjestima, upoznali ono malo prave normalne raje koju ova tuga od grada ima...
PS. alternativci vdje su katastrofa, kako punxi tako i ostali...i svako ce ti krenut s tom pricom o "nama dole"..nije bas da nas vole i cijene ;-)

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 15:20 

Nameless wrote:
@Provokator - nema bilja na ulazu u Menzu jeboga bog pa svaku sam haman noc tamo na Meti bas u tom dijelu pijemo - pred Menzom-Gromkom-Maricom, tamo za onim velikim stolovima...I nema bilja ba.

bilje drito prekputa ulaza u onu štalu tam die komcert bijo bogte. :|

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 15:27 

ma drug, kad se okrenes ledjima tim velikim stolovima i gledas onaj isarani zid. Ispod zida ima jedan mali zidic na kojem su instalirane daske da improviziraju klupu. Izmedju tog zidica i tog isaranog zida od neke zgrade je nasuta zemlja. Tu su dva neka ogromna grma/drveta i izmedju njih je ovaj nasad bundeva. A bundeve fakat ogromne (onaj lik sa slike je ubrao jedno dvije tri tu noc) tako da vjerujem da je to bilje ipak tu malo duze. Eh sad, kad se pije onda se dosta toga i ne vidi, znam ja iz iskustva :)

To da nas ne cijene sam skontao... to da smo im samo malo interesantni sam skontao... to da veze nemaju o nama, i to sam skontao... a cuo sam da si ti vec prvi dan u Ljubljani takvog nekvog poslao na patos odmjerenim udarcem u bradu... respect!

Fakat ne gajim predrasude prema ljudima, ali slovenci su bas nekako posebni...

I da... ko god mi kaze da Sarajevo ima problem s prosjacima grdno se zajebao. U Ljubljani su me startovali jedno 15 puta za par sati... samo ti ono pridju "imas 10 centi". Pocnu smarati u neka doba pravo. Ovi nasi su ako nista staticni :)

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 15:32 

http://s18.photobucket.com/albums/b112/ ... sPics5.jpg

Evo ova slika je slikana tacno sa te klupice gdje su bundeve. Jan iz AG-a (ovaj sa plavom kapicom sto lici na Muamera) tacno gleda prema tim velikim stolovima. Lijevo od ove nadstresnice je kao neki prolaz gdje se otvara drugi veliki prostor sa onim "djecijim igralistem".

Eto nadam se da ti je sad lokacija bundeva malo jasnija :)

Profile  

PostPosted: 03. 09. 2008. 15:44 
Moderator

Aha, sad sam skonto..Tu gdje je drvece da, al pred ulazom ne i ne pred klupicama gdje kretenski rastafarijanci prodaju svoje trobojno smece. Skontah dje i sta, upravu si.

A imao sam scena i kasnije s nacionalistima, jebes nase kakvi su ovi ovdje - nece da prica s tobom ako ne znas jezika mater im jebem u usta sakata, moro sam jezik naucit sto prije to bolje...Jos te zovu svakakvim imenima, glupa nacija do bola, nemam i ne zelim imat prijatelja slovenera, imam ih par doduse a oni su ok - Ljubljancani su kreteni.

E i da, prosjaci ovdje su drugaciji...Imaju svoj casopis "Kralj ulice" koji prodaju za jedan euro ako se ne varam (ljudi cesto daju i vise), casopis koji i sami pisu, pola novca ide drzavi a pola njima, tako da je sve to poprilicno fino izregulisano s njima, a i niko ne spava na ulici ;-)

Profile  

PostPosted: 04. 09. 2008. 07:55 

u kranju ima nekropola sa langobardskim grobovima :o

i ne sam to, toe najveća nekropola epohe seobe naroda na cjelokupnom teritoriju bivše jugoslavije :o :o

mogli smo zlato ić tražit :o

pardon,

Profile  

PostPosted: 04. 09. 2008. 15:31 

Uriel wrote:
jebo mater covjek ovo kad cita, nekako iskrenije, metalskije i merakli nego kakav metal camo, brutal assault, ilti sta ja znam.

normala, metal=fashion week.

Profile  

PostPosted: 13. 09. 2008. 18:13 

:lol: Grind parada, idemo? :mrgreen:

A kurac, već počelo :( .

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 140 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]