Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 10. 09. 2025. 00:41

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 197 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject: Re: GOD DETHRONED 28.06. SARAJEVO @ DOM MLADIH (MALA SALA)
PostPosted: 29. 06. 2009. 01:28 

Striker wrote:
Fakat sam ocekivao vishe raje.. mozda je oko 100 uslo..

oj beda u picku maternu!!!

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 01:30 

Suti u Beogradu je bilo 70 ljudi, tako rekose :?

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 01:37 
Moderator

odlicna noc
Sacramental su mi bili definitivno zvijezde veceri. Ubitacan jebeni zvuk, jedva cekam album.
Talijani nisu toliko losi, definitivno su bolji uzivo neg na cd-u, a ona neka stvar s paparazzijima ima jebenih riffova pravo.
God Dethroned isto tako, nisam fan benda al su odlicni bili, Suzi je beton, em sto treba svira u picku materinu, em je jebozovna. Sve u svemu, odlicno bi.

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 01:59 

Hedon wrote:
Suti u Beogradu je bilo 70 ljudi, tako rekose :?

ma kakav Beograd.. tamo je propast.. sam sam se uvjerio prije mjesec dana..

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 02:05 

ma generalno svugdje je manje vise, a mislim da to svugdje polako tone, valjda dopizdilo ljudima :/... kolko mi se cini da je Zajeb u odnosu na BG jos uvijek u blagoj prednosti barem po posjecenosti

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 02:15 
Moderator

ma dosta stvari zavisi i od toga ko svira...

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 02:17 

Jarane tone drzava..tone sve.. kakvo je stanje dobro je i 100 ljudi na svirci..

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 03:38 
Moderator

Stari... realno, debakl...
SVAKA CAST na zvuku, nikad bolji u gradu Sarajevu na nekoj metal svirci - tu cemo se slozit.
SVAKA CAST na organizaciji, sve pet bilo, Goc je odradio bas pro, nema sumnje!

E sad...

Kao prvo - prostor.
Samo se NADAM da Darkest Hour nece tu svirat.
Bine - nema, pod - malo je reci klizav (jbt pa nije cudo sto nije bilo mosha), ekipa - mrtva (sto zbog poda, sto onako, valjda niko nije bio u elementu veceras), sjedeca mjesta za metal svirku - MINUS! Nije koncert sarajevske filharmonije jebote...

Ekipa, ko ekipa... Jbg, ocito nikom danas nije bilo od divljanja, a posjecenost sama je bila nistavna, sramotna... Jebiga, shvatam situaciju... I ja ne bih usao da mi Sharan, Ado, Elly i ostali nisu pripomogli dio... Hvala vam ovom prilikom :)

Svirka:
S. Blood - odlicne pjesme, fakat dobri, al prestaticni. Mislim, ok, nisu metalcore/deathcore bend da ubijaju energijom, al brate daj... bar malo kretanja, makar na dionicama na kojima se da to radit...

Fleshgod Apocalypse - vokal meni krajnje los, instrumentalno odlicni, ipak 95% njih sam bio ispred s Lejnom, Elmom i njima... :)

God Dethroned - odlicni, koliko-toliko... Jebiga, ekipa nije uzvratila... Necu nikog branit, al ipak mislim da je krivnja na prostoriji... U Bosni il cak sicusnom Bocku bi atmosfera bila 100 puta ludja, tj. bilo bi je - ovako je bila sutkica od tri sekunde u kojoj je bilo pet ljudi (i Vanja medju njima :D ), deset ljudi headbanga i to je to... Vjerujem da bi u Bosni il Bocku, ponavljam opet, bilo jebenije. I niko ne bi imao toliku vjerovatnocu vrat slomit na onom podu, ono nije normalno.
Odlicno odsvirano, najenergicnije od svih veceras, odlicno usvirano, vokalno sve pet... Nemam neke vece zamjerke...

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 04:18 

Nameless wrote:
Stari... realno, debakl...
SVAKA CAST na zvuku, nikad bolji u gradu Sarajevu na nekoj metal svirci - tu cemo se slozit.
SVAKA CAST na organizaciji, sve pet bilo, Goc je odradio bas pro, nema sumnje!

E sad...

Kao prvo - prostor.
Samo se NADAM da Darkest Hour nece tu svirat.
Bine - nema, pod - malo je reci klizav (jbt pa nije cudo sto nije bilo mosha), ekipa - mrtva (sto zbog poda, sto onako, valjda niko nije bio u elementu veceras), sjedeca mjesta za metal svirku - MINUS! Nije koncert sarajevske filharmonije jebote...

Ekipa, ko ekipa... Jbg, ocito nikom danas nije bilo od divljanja, a posjecenost sama je bila nistavna, sramotna... Jebiga, shvatam situaciju... I ja ne bih usao da mi Sharan, Ado, Elly i ostali nisu pripomogli dio... Hvala vam ovom prilikom :)

Svirka:
S. Blood - odlicne pjesme, fakat dobri, al prestaticni. Mislim, ok, nisu metalcore/deathcore bend da ubijaju energijom, al brate daj... bar malo kretanja, makar na dionicama na kojima se da to radit...

Fleshgod Apocalypse - vokal meni krajnje los, instrumentalno odlicni, ipak 95% njih sam bio ispred s Lejnom, Elmom i njima... :)

God Dethroned - odlicni, koliko-toliko... Jebiga, ekipa nije uzvratila... Necu nikog branit, al ipak mislim da je krivnja na prostoriji... U Bosni il cak sicusnom Bocku bi atmosfera bila 100 puta ludja, tj. bilo bi je - ovako je bila sutkica od tri sekunde u kojoj je bilo pet ljudi (i Vanja medju njima :D ), deset ljudi headbanga i to je to... Vjerujem da bi u Bosni il Bocku, ponavljam opet, bilo jebenije. I niko ne bi imao toliku vjerovatnocu vrat slomit na onom podu, ono nije normalno.
Odlicno odsvirano, najenergicnije od svih veceras, odlicno usvirano, vokalno sve pet... Nemam neke vece zamjerke...

:lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 04:21 
Moderator

??

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 10:01 

Svirka:

Čuj ne ubijaju energijom, tri puta sam ih gledao i ubili su i brašno i hljeb i bebin drob

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 10:26 

najjaci je basista god d.-a haahaa kako losh vokal :D

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 12:51 

Kad se zažmiri na bezobrazno malu posjećenost(ako se ikako može zažmirit),ostalo je odlično.Sacramental je odlično otvorio(gitarista beton :) ),kratko jest,al jebaji ga.Ne bih želio da vrijeđam nečiji rad,al Italijani su bili poprilično peglativni,a i nemaju dobar kontakt sa publikom,nadam se da će poradit na tim stvarima.I na kraju,hehe,band večeri(mada ej dosta raje došlo radi Sacramentala),GD je ubio brašno,čak zvuče puno bolje nego na cd-u.
Hvala Andreju i ekipi koji su nas fino ugostili u Korneru :D

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 12:56 

ja nisam mogo da se šutam jer sam juče uradio novu tetovažu. jebiga.

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 13:37 
Moderator

Striker wrote:
Sacremental supci.. odsvirali 5 pjesama i nisu htjeli vise..ne kontam sto..
Ona pjesma sa novog albuma pravo dobra

jbg, ko da fkt ne znaš zašto ljudi nisu mogli više svirati?!
raspored nastupa, sve tačno u minutu određeno, da sve na vrijeme završi.
vjerovatno bi oni još 5 pjesama odsvirali da su mogli, al' pošto otvaraju imaju toliko vremena, a i sve je kasnilo.

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 13:38 
Moderator

dinko wrote:
Svirka:

Čuj ne ubijaju energijom, tri puta sam ih gledao i ubili su i brašno i hljeb i bebin drob

E onda im nije bio dan sinoc, stajali svi k'o potkopani...

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 13:41 

sakramental blad odradio svoj posao, zbog cega sam i dosao. svaka cast ljudima stvarno. moram rec da mi i dalje prvi vokal benda ostaje najbolji. drugi je kazu totalno bezveze bio, a ovaj treci je dobar, al opet prvi je najbolji bio. talijani su malo smjesni bili :lol: pretjerali su s onim introima i okretanjem prema bubnjaru, svaki put kontam evo ih ispocetka :-D god dethroned jebiga vidi se da su ime, super old skul rifova i ritmova je bilo, ali isto tako onih ljubavnih nekih melodik pjesama, valjda su to te nove pjesme, nisam slusao nista od zadnjih albuma nikako. mislim ono, nikad nisu bili bas moj djir det metala.

a jebiga gdje si vidio da bdm bend skace i nesto po bini se baca... nije to ta furka ;-)

i da, ljudi su fino rekli da ne mogu vise radi organizacije, ne znam kako nije jasno to. al ovo je super, znas kad sta ide, kad zavrsava i kad pocinje. gorane svaka cast, da oce svaki put ovako bit.

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 13:46 

e mamlazi jedni.. :mrgreen:

Goran im je rekao da mogu odsvirati josh 2 pjesme i oni nisu htjeli...
Znaci imali su vremena... mogli su svirati.. ali nisu htjeli...

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 13:49 
Moderator

Nameless wrote:
Nemam neke vece zamjerke...

kad platiš pun iznos karte smiješ imat neku zamjerku :lol: :lol: :lol:

ma jebeš sve te "zamjerke".

šta? sjedeća mjesta ko u amfiteatru u Grčkoj? šta fali, ima raje koja hoće da sjedi i gleda svirku. bujrum, kome se sjedi nek sjedi, ko hoće d askače i gleda, neka stoji.
pod klizav? pa koji kurac prosipate pivu po njemu i balite? ja se nisam nijednom oklizno, možda zato što sam pratio svirku i nisam pokušavo da budem lafac koji se bacaka uokolo.
prostor je dobar; al zvuk je bio tako jak da danas slabo čujem. :twisted:

Sacramental Blood - to je death metal. ja ne znam šta ovi emo corevci hoće, ne nosaju svi ultra uske hlače i piercinge i ne skaču svi ko čimpanze. ljudi su bili energični i odsvirali svoje fantanstično.

Fleshgod Apocalypse - kad sam skinuo album benda nisam znao šta me očekuje uživo; na albumu su poprilično dobri. al uživo, brate mili, koji gejizam :lol: to su košuljice, to su bradice, frizurice. ono je bio bend čisto za ženski dio publike i za mušku ekipu da se nasmije dobro.

God Dethroned - beton sve! od zvuka pa do izvedbe. meni je naravno Susan bila najbolja, cura skoro sve leadove svirala, dosta solaža. ne vidi se uopšte da je tek ove godine došla u bend (a kamoli da je prije toga svirala u Cliteateru :lol: ).

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2009. 13:50 
Moderator

Striker wrote:
e mamlazi jedni.. :mrgreen:

Goran im je rekao da mogu odsvirati josh 2 pjesme i oni nisu htjeli...
Znaci imali su vremena... mogli su svirati.. ali nisu htjeli...

my bad, nisam znao. :roll:

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 197 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]