Stari... realno, debakl...
SVAKA CAST na zvuku, nikad bolji u gradu Sarajevu na nekoj metal svirci - tu cemo se slozit.
SVAKA CAST na organizaciji, sve pet bilo, Goc je odradio bas pro, nema sumnje!
E sad...
Kao prvo - prostor.
Samo se NADAM da Darkest Hour nece tu svirat.
Bine - nema, pod - malo je reci klizav (jbt pa nije cudo sto nije bilo mosha), ekipa - mrtva (sto zbog poda, sto onako, valjda niko nije bio u elementu veceras), sjedeca mjesta za metal svirku - MINUS! Nije koncert sarajevske filharmonije jebote...
Ekipa, ko ekipa... Jbg, ocito nikom danas nije bilo od divljanja, a posjecenost sama je bila nistavna, sramotna... Jebiga, shvatam situaciju... I ja ne bih usao da mi Sharan, Ado, Elly i ostali nisu pripomogli dio... Hvala vam ovom prilikom

Svirka:
S. Blood - odlicne pjesme, fakat dobri, al prestaticni. Mislim, ok, nisu metalcore/deathcore bend da ubijaju energijom, al brate daj... bar malo kretanja, makar na dionicama na kojima se da to radit...
Fleshgod Apocalypse - vokal meni krajnje los, instrumentalno odlicni, ipak 95% njih sam bio ispred s Lejnom, Elmom i njima...

God Dethroned - odlicni, koliko-toliko... Jebiga, ekipa nije uzvratila... Necu nikog branit, al ipak mislim da je krivnja na prostoriji... U Bosni il cak sicusnom Bocku bi atmosfera bila 100 puta ludja, tj. bilo bi je - ovako je bila sutkica od tri sekunde u kojoj je bilo pet ljudi (i Vanja medju njima

), deset ljudi headbanga i to je to... Vjerujem da bi u Bosni il Bocku, ponavljam opet, bilo jebenije. I niko ne bi imao toliku vjerovatnocu vrat slomit na onom podu, ono nije normalno.
Odlicno odsvirano, najenergicnije od svih veceras, odlicno usvirano, vokalno sve pet... Nemam neke vece zamjerke...